isot kimpat saavat jatkoa

Tällä alueella keskustellaan raviurheilusta yleisellä tasolla.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Re: isot kimpat saavat jatkoa

ViestiKirjoittaja Kädetön » 05. Syys 2017 20:34

"Markku Nieminen hakee huutokaupasta varhaiskypsää varsaa. Make tsemppaa mukaan Raviliigaan, vielä ehtii! #ravit #Liiga @ilveshockey"

Onpa yllättävää, kun liigahevosen kilpailuttaminen joukkueen nimissä loppuu 4-vuotiskauteen. Eikö olisi kuitenkin parempi valita varsa, jonka parhaat kaudet ovat 10-12 vuotiaana :think:
Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: isot kimpat saavat jatkoa

ViestiKirjoittaja Masa V » 17. Syys 2017 21:21

Paljon keskustelua herättänyt tuo Ypäjän huutokauppa ja etenkin se, että osa sisäänhuudetuista ostettiin sitten selvästi kalliimmalla raviliigalle.
Joudun tunnustamaan, että en ole tarkkaan seuraanut tänä vuonna huutokaupan hevosia...
Kuitenkin mielikuva on se, että homma ei toimi noin kovinkaan hyvin ja näyttää ennen kaikkea ulospäin huonolta.

Seuraavan kerran kuin raviliigaa kehitetään, niin pitää toimia päinvastoin: hinnaksi vaikka 15000 tai jopa 20000 euroa. Sitten kasvattajat tarjoavat varsojaan raviliigalle. Voisi kuvitella että tulee ainakin 50 tarjokasta ja hinta olisi siis kiinteä 20000 euroa joka hevosella.

Sitten raviliigat jollain kilpailulla ratkaisevat, kuka pääsee valitsemaan ensimmäisenä. Tällainen konsepti toimisi paremmin kuin nykyinen.

Sinänsä oli loistoidea jääkiekon ottaminen mukaan. Miten lie kauppa käynyt ja onko markkinointi onnistunut, sitä en tiedä, mutta ainakin HIFK:n osalta tiedän, että jopa yllättävän paljon raveista tietämättömät rivikannattajat ovat osuuksia ostaneet. Itse vaan vähän ajattelen, että Tuomas Korvenoja olisi ollut parempi valmentaja HIFK:lle, toisin kuin käsittääkseni Kärppiä kannattava Pekka Korpi :D .
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5292
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: isot kimpat saavat jatkoa

ViestiKirjoittaja For Nothing... » 17. Syys 2017 23:34

Masa V kirjoitti:Paljon keskustelua herättänyt tuo Ypäjän huutokauppa ja etenkin se, että osa sisäänhuudetuista ostettiin sitten selvästi kalliimmalla raviliigalle.
Joudun tunnustamaan, että en ole tarkkaan seuraanut tänä vuonna huutokaupan hevosia...
Kuitenkin mielikuva on se, että homma ei toimi noin kovinkaan hyvin ja näyttää ennen kaikkea ulospäin huonolta.

Seuraavan kerran kuin raviliigaa kehitetään, niin pitää toimia päinvastoin: hinnaksi vaikka 15000 tai jopa 20000 euroa. Sitten kasvattajat tarjoavat varsojaan raviliigalle. Voisi kuvitella että tulee ainakin 50 tarjokasta ja hinta olisi siis kiinteä 20000 euroa joka hevosella.

Sitten raviliigat jollain kilpailulla ratkaisevat, kuka pääsee valitsemaan ensimmäisenä. Tällainen konsepti toimisi paremmin kuin nykyinen.


Jalostuspuolella parin viestin verran huutokaupasta enemmän. Kovasti saa kyllä tekijät petrata toimiaan, että hommalle on jatkumoa (lätkä)raviliigan kanssa. Mikäli joku ihme kävisi, niin meillähän on tuo kisa jo valmiina, jolla saisi Masa V:n ehdottamalla tavalla varsojen ostajat järjestykseen. Änärin tyyliin, tämän sarjan huonoin aloittaa valinnat ja siitä eteenpäin käänteisellä järjestyksellä. Vaihtaisin itse kyllä vielä tässä kohtaa ostokohteeksi kilpahevoset. 20 000e hintalapulla niitä voisi olla tarjolla melkoinen määrä. Nämä valmentajat kun ostivat keskitetysti samojen kasvattajien varsoja, vähän haiskahti sopupelaamiselta sekin. Ottaen huomioon, ettei nämä matchit, sipiläavotiet ja stonescapesit ole juuri minnekään menneet, vaikka ovat vuodesta toiseen kalleimpia.
- Roses of the night, are growing without light -
For Nothing...
 
Viestit: 517
Liittynyt: 03. Syys 2009 13:49

Re: isot kimpat saavat jatkoa

ViestiKirjoittaja For Nothing... » 12. Marras 2017 22:05

For Nothing... kirjoitti:Jottei touhu menisi pelkästään kotimaisten suurkimppojen arviointiin (=mollaamiseen) niin osataan sitä Ruotsissakin. Sisyfos on jo kertaalleen vienyt läpi operaation, jossa 25 osuutta myydään 100 000kr hinnalla. Vastineeksi saa 10 Sisu-varsaa, joista kimpan omia viisi oritta ja liisattuna viisi tammaa. Valmennukseen 1½-vuotissyksynä Salmelalle ja oriit myydään ja liisatut tammat annetaan takaisin marraskuussa 3-vuotiaina. Skeptikkona olisin jo ensimmäisen projektin ampunut ylihintaiseksi ja hevoset huonoiksi. Onnekseni en sitä tehnyt, vaan saldo oli statseilla 133:13-19-13 ja 2 479 3450 kr. Lisätuloa myydyillä oreilla, niiden hintoja en löytänyt pikaisella tutkinnalla.

Nyt on sitten sama lyöty uusiksi sillä erolla, että kalustosta pudotetaan heikoimpia lenkkejä matkan varrella 6kk:n katsauksella. Jälleen olen sitä mieltä, että eihän tässä tule kuin kalliita elämyksiä, katsotaan meneekö veikkaus puihin. Sisyfokselle diili on sinänsä ideaali, omat tammat saavat juosta toisten laskuun nuoruusvuodet ja sitten takaisin siitokseen, jos tarve. Oriit on luonnollisesti heikompaa ainesta, jotka eivät huutokaupoissa nousisi hyviin hintoihin. Lisäksi oma treenari saa kymmenen varsaa talliinsa pariksi vuotta ja vielä siten, että heikoimmista pääsee eroon. Saas nähdä, uskaltaako joku Suomessa kopioida idean. Toki muunneltuna, ei taida näiltä leveysasteilta löytyä kymppiä kiinnittäviä noin montaa.


Sisu sai kilpatallinsa maaliin. Tämän statistiikat oli 93:8-8-12 ja 982 900 kr. Heikommin meni ja oikeahan tuo arvaukseni oli. Neljä oritta/ruunaa oli lopullisessa tallissa, joten jos myynnit tuo 500 000kr, ei Sisun tarvi omiaan lisätä, jotta omistajat pääsee luvattuun minimipalautukseen 50%.

Tuo Even Better Oddsin jälkeläisistä koostuva seuraava kimppa on pistänyt pihalle nyt kaksi varsaa, eli molemmat Pekka Korvella olleet. Myös A-P Pakkaselta on varsat lähtenyt eli vain Djuse ja Salmela jatkaa. Tämän kimpan aloitus on ollut kaikkein huonoin ja kun palautus on luvattu 50%, niin tässä Sisu saanee eniten siipeensä. Tämän hetken statsit 14:0-1-3 ja 55 000kr.
- Roses of the night, are growing without light -
For Nothing...
 
Viestit: 517
Liittynyt: 03. Syys 2009 13:49

Re: isot kimpat saavat jatkoa

ViestiKirjoittaja PJK » 29. Joulu 2017 09:37

Olen pääsääntöisesti ollut sitä mieltä, että erilaisissa kimppaosuuksissa kysynnän ja tarjonnan laki jyllää, eikä hintoihin ulkopuolisten pidä puuttua. Ainoastaan yhtä useamman tonnin kk-kulujen kimppaa olen vuosien varrella ihmetellyt.

Nyt tuli kuitenkin tästä raviliigasta mieleen, että miten tämä mahtaa houkutella ”oikeaksi” omistajaksi. 10% osuuteen uppoaa kolmessa vuodessa kymppitonni - aika kallis harrastus. Myyntimies pääsee toki lohduttamaan, että ei se ole kuin viiden tonnin luokkaa. Kuullostaa jo paljon mukavammalta, mutta mitä lie ajatuksia se sitten nostaa mieleen tästä raviliigasta.
PJK
 
Viestit: 3300
Liittynyt: 24. Kesä 2014 09:51

Re: isot kimpat saavat jatkoa

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 15. Marras 2018 00:46

Tänään oli HU:ssa miten on käynyt Raviliiga-osuuksien kauppa ja vaikka sellaisia viitteitä ollutkin ettei kauppa ole käynyt, niin silti vähän pääsi yllättämään miten huonosti. HIFK toki myynyt loppuun, mutta muissa oli enemmän tai vähemmän vajausta. Niin paljon nuo Liigaseurat saavat Suomen urheilukentässä huomiota, että luulisi heidän saavan osuuksia kevyesti kaupaksi, mutta ei taida hirveästi kiinnostusta tähän projektiin olla siellä puolella?

Tuosta koko projektista jäänyt päivästä yksi alkaen jotenkin vähän valju ja väkisinväännetty mielikuva. Aivan kuten tästä uusimmasta lanseerauksesta, kavioliiga vai mikä se olikaan :think:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: isot kimpat saavat jatkoa

ViestiKirjoittaja kurosawa » 15. Marras 2018 19:18

Mielestäni nämä raviliigat olisi aika jo lopettaa, koska kiekkoporukka ei osallistu juurikaan osuuksien myyntiin tai edes markkinointiin. Raviradat joutuvat itse kustantamaan puuttuvat osuudet ja teivossa kiekkohevosia on vieläpä kaksi. Kiinnostus näyttäisi olevan aika vähissä. :(
kurosawa
 
Viestit: 50
Liittynyt: 01. Tammi 2016 14:43

Re: isot kimpat saavat jatkoa

ViestiKirjoittaja Neliveto » 15. Marras 2018 19:26

kurosawa kirjoitti:Mielestäni nämä raviliigat olisi aika jo lopettaa, koska kiekkoporukka ei osallistu juurikaan osuuksien myyntiin tai edes markkinointiin. Raviradat joutuvat itse kustantamaan puuttuvat osuudet ja teivossa kiekkohevosia on vieläpä kaksi. Kiinnostus näyttäisi olevan aika vähissä. :(


Iso peukku alas sille, miten jääkiekkojoukkueiden puolelta tähän tuntuu monessa paikassa lähdetyn :thumb_down: . Moni varsa on kuitenkin aloittanut tosi hyvin ja vielä starttaamattomistakin on useammasta odotuksia.
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: isot kimpat saavat jatkoa

ViestiKirjoittaja For Nothing... » 15. Marras 2018 21:16

Ruikonperä kirjoitti:Tänään oli HU:ssa miten on käynyt Raviliiga-osuuksien kauppa ja vaikka sellaisia viitteitä ollutkin ettei kauppa ole käynyt, niin silti vähän pääsi yllättämään miten huonosti. HIFK toki myynyt loppuun, mutta muissa oli enemmän tai vähemmän vajausta. Niin paljon nuo Liigaseurat saavat Suomen urheilukentässä huomiota, että luulisi heidän saavan osuuksia kevyesti kaupaksi, mutta ei taida hirveästi kiinnostusta tähän projektiin olla siellä puolella?


Oliko HU:ssa tuoreet myyntimäärät? Hippoksen puolelta tämä eräs joka paikan johtaja imaisi hyvät hiekat sinne itseensä, kun joku näppärästi oli nuo myyntimäärät kuukausi sitten onkinut tietoonsa. Näkemykseni mukaan tämä samainen hahmo ei vaan osaa hommaansa, tässäkin suurin emämunaus oli antaa 50% osuus tuotoista lätkäseuralle ilman työtä, pelkällä "yhteistyöllä" ja nimenkäytöllä. Jos palkkio olisi sidottu suoraan siihen osuusmäärään, jonka myynti on tullut lätkäseuran kautta, olisi varmasti kiinnostanut kiekkopuoltakin enemmän. Alan lehdissä on kyllä ollut myyntimainoksia ja Forssa/HPK oli erittäin edustava, mutta kanavahan on väärä. Ei noita jo aktiivisesti raveja seuraavat osta, take my word, pitäisi myydä paikallislehdissä, lätkäväen julkaisuissa, jalkautua kauppakeskuksiin etc etc kuten kiekkoleijona #79 sanoisi.

Ylipäätään lätkäseurojen kannalta pitäisi olla enemmän vastakkainasettelua, ajaa varsoilla toisiaan vastaan ja vähintä kaikessa, seuran väreissä. Hyviä varsoja on ostettu, toivottavasti kulkevat sen verran, ettei mikään rata joudu maksumieheksi viisinumeroisella..

11.10. myymättömät osuudet:

hifk 94
ilves 281
kärpät 281
tappara 457
jyp 475
jukurit 491
tps 498
kookoo 567
pelicans 615
saipa 628
hpk 668
sport 677
- Roses of the night, are growing without light -
For Nothing...
 
Viestit: 517
Liittynyt: 03. Syys 2009 13:49

Re: isot kimpat saavat jatkoa

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 15. Marras 2018 22:58

For Nothing... kirjoitti:tässäkin suurin emämunaus oli antaa 50% osuus tuotoista lätkäseuralle ilman työtä, pelkällä "yhteistyöllä" ja nimenkäytöllä. Jos palkkio olisi sidottu suoraan siihen osuusmäärään, jonka myynti on tullut lätkäseuran kautta, olisi varmasti kiinnostanut kiekkopuoltakin enemmän.

Juurikin tuo mielikuva jäänyt ihan alusta asti ettei kiekkoseuroja oikein nappaa tämä homma, koska ei ole edes minkäänlaista tulosvastuuta ja jos kiinnostus raviurheilua kohtaan suurimmassa osassa seuroista on ilmeisen alhainen, niin tulokset ovat nähtävillä. Yksi osoitus kiinnostuksen puutteesta kun ollut seuran hevosen nimikkolähtöjä tms, niin jotkut seurat lähettäneet paikalle lähetetty pahimmassa jotain jämämiehiä, jotka hädintuskin pääsevät edes kokoonpanoon. Jonkinlainen porkkana kun olisi ollut myös seuran osuuksien myyntiin niin voisi kuvitella kaupan käyneen todella paljon paremmin. Miettikääpä jos Juho Junno olisi ravihenkinen niin osuudethan olisi mennyt alle tuntiin :D

Mielestäni oli myös erittäin iso virhe ostaa varsoja, ehdottomasti olisi pitänyt hankkia valmiita kilpahevosia niin olisi silloin alkuhuumassa voinut tulla oikeastikin vähän hypeä. Kävin jotakuinkin seuraavan keskustelun silloin keväällä 2017 orastavaa kiinnostusta raviliiga-osuutta harkitsevan seuran Fanin kanssa, jolla ei ole mitään kokemusta raveista.

F: onko se meidän (seura) hevonen hyvä?
M: ei sitä tiedä vielä, ne ostetaankin vasta syksyllä.
F: vasta silloin? no sittenkö se rupeaa juoksemaan rahaa?
M: ei... jos oikein hyvä tuuri käy niin se voi juosta ensi vuoden syksyllä, mutta todennäköisemmin parin vuoden päästä voi odotella starttiin.
F: jaahas. Enhän enää silloin muista koko juttua! Taitaa jäädä väliin.

Oli lehdessä tuoreet myyntimäärät:

Hifk 0 osuutta jäljellä
Kärpät 264
Ilves 269
Tappara 452
Jukurit 463
Jyp 470
TPS 487
Kookoo 539
Pelicans 607
Saipa 620
Sport 647
HPK 659
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: isot kimpat saavat jatkoa

ViestiKirjoittaja For Nothing... » 16. Marras 2018 11:20

For Nothing... kirjoitti:Ei kai Hippos oikeasti kuvittele, että lätkäjengit tekee elettäkään osuuksien markkinointiin alkuhuuman jälkeen? Tai voi tehdä, jos oikeita henkilöitä on taustalla, mutta sen varaan ei kannata laskea ensimmäisenkään osuuden myyntiä.


Lainaan itseäni reilun vuoden takaa... eikä taida kaivata päivitystä kommenttiin.

Ruikonperä kirjoitti:Jonkinlainen porkkana kun olisi ollut myös seuran osuuksien myyntiin niin voisi kuvitella kaupan käyneen todella paljon paremmin. Miettikääpä jos Juho Junno olisi ravihenkinen niin osuudethan olisi mennyt alle tuntiin :D


Junno ei olisi myynyt pelkästään noita osuuksia, vaan lisäksi 20 mainosta hevosen varusteisiin.

Ruikonperä kirjoitti:Mielestäni oli myös erittäin iso virhe ostaa varsoja, ehdottomasti olisi pitänyt hankkia valmiita kilpahevosia niin olisi silloin alkuhuumassa voinut tulla oikeastikin vähän hypeä. Kävin jotakuinkin seuraavan keskustelun silloin keväällä 2017 orastavaa kiinnostusta raviliiga-osuutta harkitsevan seuran Fanin kanssa, jolla ei ole mitään kokemusta raveista.


Tämä on ongelmallinen kysymys. Ruotsin lätkäseurojen kanssa toteutettu Rikstravet koitti 7kk jaksoa valmiilla kilpahevosilla, mutta viime vuonna tuokaan ei enää toteutunut. Jos Ruotsi jonkun lopettaa, niin tuskin toimisi Suomessakaan. Ei silti, eipä näytä varsoillakaan toimivan.

Tietty vuosi pois tyhjää valmennusta varsaan verraten niin ostohintaan saisi 15 000e lisää, mutta miten menisi tuo ostaminenkin sulle mulle kaverille -kaavan mukaan noilla valmentajilla? Jo huutokaupasta ostettiin vain sen hyväveli-järjestön sisäisiä varsoja. Tuossa olisi pirun iso riski samaan. Hyvää starttaria kun ei Suomessa saa alle 20 000e:n ellei käy todellinen tuuri. Huonoja taas ne uudet omistajat eivät jaksa katsella ja innostua lajista. Summa summarum, tälläkään kaavalla ei kyllä ole mahdollisuutta nollatulokseen.

Niin, aiemmista viesteistä kun liigaa vielä ihmeteltiin, niin mainostettiin eduista.

"Jokainen omistaja saa omistajakortin, jolla on tiedossa etuja jääkiekon ja raviurheilun maailmassa"

Onko täällä osakkaita ja mitä etuja jäsenyydestä saa? Lätkän puolelta siis, raveihinhan omistajat pääsee kotiradalle.

Hyvä tästä tulee... eiku... Jos laskee, että varsa maksoi täydet 16 000e ja vuoden valmennus 15 000e niin siellä alkaa ekat radat jo hiljalleen avaamaan kukkaronnyörejä varmasti Hipposta kiitellen.
- Roses of the night, are growing without light -
For Nothing...
 
Viestit: 517
Liittynyt: 03. Syys 2009 13:49

Re: isot kimpat saavat jatkoa

ViestiKirjoittaja JokeriPokeri » 16. Marras 2018 12:56

For Nothing... kirjoitti:
Niin, aiemmista viesteistä kun liigaa vielä ihmeteltiin, niin mainostettiin eduista.

"Jokainen omistaja saa omistajakortin, jolla on tiedossa etuja jääkiekon ja raviurheilun maailmassa"

Onko täällä osakkaita ja mitä etuja jäsenyydestä saa? Lätkän puolelta siis, raveihinhan omistajat pääsee kotiradalle.

Hyvä tästä tulee... eiku... Jos laskee, että varsa maksoi täydet 16 000e ja vuoden valmennus 15 000e niin siellä alkaa ekat radat jo hiljalleen avaamaan kukkaronnyörejä varmasti Hipposta kiitellen.


Niin, vuoden verran ollut tuo Pelicansin raviliiga-kortti itsellä, ja etuja sillä on lätkäliigasta saanut........hmmmm :think: ....... :think: .............ei yhtään mitään
JokeriPokeri
 
Viestit: 379
Liittynyt: 26. Helmi 2016 18:58

Re: isot kimpat saavat jatkoa

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 18. Marras 2018 23:31

For Nothing... kirjoitti:Tämä on ongelmallinen kysymys. Ruotsin lätkäseurojen kanssa toteutettu Rikstravet koitti 7kk jaksoa valmiilla kilpahevosilla, mutta viime vuonna tuokaan ei enää toteutunut. Jos Ruotsi jonkun lopettaa, niin tuskin toimisi Suomessakaan. Ei silti, eipä näytä varsoillakaan toimivan.

Luulin tuon olleen tosi suosittu, mutta eipä sitten ole toiminut Ruotsissakaan. Hyvä esimerkki ettei mitään hypeä pysty täysin keinotekoisesti luomaan. Pitäisi olla jotain enemmän.

Jottei menisi ihan pelkäksi negailuksi niin onhan tuo idea hyvä, mutta sellainen kuva tuosta jäi väkisin, että liian nopeasti pistettiin pystyyn kun perustuksiakaan ei oltu vielä tehty kunnolla. Oliko jopa niin ettei Ässien toimari edes ollut tiennyt koko jutusta ja sen takia Pori ei ole mukana? Ja Ässät varmaan ainoita seuroja, joiden taustalla on todella ravihenkisiä ihmisiä...

ps. ostin viime vuonna isälleni joululahjaksi osuuden Rehabista. Kysyin tämän keskustelun myötä onko tullut tuollaista omistajakorttia. Ei kuulemma ole :(
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: isot kimpat saavat jatkoa

ViestiKirjoittaja JokeriPokeri » 20. Marras 2018 19:07

Ruikonperä kirjoitti:ps. ostin viime vuonna isälleni joululahjaksi osuuden Rehabista. Kysyin tämän keskustelun myötä onko tullut tuollaista omistajakorttia. Ei kuulemma ole


Lahdessa mainostettiin, että kortit voi saada itselleen kimppatapaamisissa tai sitten voi noutaa raviradan toimistosta. Kotiin ei kuulemma lähetetä, kustannuskysymys....
JokeriPokeri
 
Viestit: 379
Liittynyt: 26. Helmi 2016 18:58

Re: isot kimpat saavat jatkoa

ViestiKirjoittaja For Nothing... » 19. Joulu 2018 17:14

Nyt on Raviliigalle tehty uudet sivut ja nykymaailman mukaisesti entistä paskemmat ja köyhemmät. Äkkiseltään enää ei ole nimetty edes vastuullista yhteyshenkilöä, eli keneenkään ei saa yhteyttä projektin tiimoilta. Aika törkeää jo sanoisin ja antaa hyvin epäluotettavan kuvan.. mutta sitähän tämä koko projekti on. Onneksi on kahvio ja nämä keskustelut.

Nyt oli saatu kerättyä nämä hurjat edutkin yhdelle sivulle,

https://www.raviliiga.fi/raviliigan-edut

Lyhyesti sanottuna näiden tuote ei pitänyt sisällään sitä, mitä markkinoinnissa kerrottiin. Lätkän puolelta ei ole _mitään_ etua ja jos oikein luin _millään_ paikkakunnalla. Jos olisin osuuden ostanut niin saattaisinpa alkaa hankalaksi.

Näemmä sitten postitus on koettu niin suureksi kulueräksi, että kortteja ei toimiteta osakkaille. Se onkin varmaan se ainoa asia, missä menot kiinnostaa tämän liigan rahanpitäjiä. Jos en nyt hirveästi valehtele niin Hippoksella on kyllä vielä joku sopimuskin postin kanssa, eli niistä ei menisi edes tavallisia postimaksuja.
- Roses of the night, are growing without light -
For Nothing...
 
Viestit: 517
Liittynyt: 03. Syys 2009 13:49

Re: isot kimpat saavat jatkoa

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 19. Joulu 2018 18:56

Onpa köpön oloiset sivut, olisi kiva testata jollain joka ei tiedä asiasta mitään. Etusivulla "vain" neljä kertaa linkki kauppasivulle, eikä juuri muuta, osta osta osta! Veikkaanpa ettei hirveästi herätä ostohimoja tuollainen, päinvastoin :geek:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: isot kimpat saavat jatkoa

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 20. Helmi 2019 17:43

Ensi tiistaina Suomen tunnetuin paikallismatsi, Tappara vs Ilves 8-) Laitettu ihan T5-kohteeksikin. Toivottavasti tuo huomioidaan molempien joukkueiden somekanavilla, niin voisi saada hyvän pöhinän...
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: isot kimpat saavat jatkoa

ViestiKirjoittaja nile » 20. Helmi 2019 19:00

Ruikonperä kirjoitti:Tappara vs Ilves Laitettu ihan T5-kohteeksikin


Lopun alkua :mrgreen:
nile
 
Viestit: 582
Liittynyt: 17. Loka 2016 16:52

Re: isot kimpat saavat jatkoa

ViestiKirjoittaja Kädetön » 26. Maalis 2019 20:22

Hirvenvasan ja vinttikoiran risteytys :think: https://www.facebook.com/oulunravit/pho ... =3&theater
Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: isot kimpat saavat jatkoa

ViestiKirjoittaja Kädetön » 06. Huhti 2019 16:02

http://www.hevosopisto.fi/valmennuskesk ... 0nyAa9Vcn8

Melko arvokas pääsymaksu kilpailuoikeuden vuokraamisesta, sillä täysimääräinen valmennusmaksu menee siinä ohessa :thumb_down:
Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

EdellinenSeuraava

Paluu Yleinen ravikeskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa

cron