Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja Kädetön » 11. Tammi 2019 20:32

Tappi julisti juuri että Veli-Pekka Toivanen on vieraana seuraavassa MagicMonday-lähetyksessä. Onhan tuokin jo jotain, mutta jos Kati Lindsberg on siellä joskus, niin... :o
Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja vivahd EERO » 12. Tammi 2019 13:48

Oikee takanen on reagoinu taas siihen malliin, että kaupungin toiselle puolen Teivoon ei tänään mitään asiaa, jalkaa kuntoutetaan kotona nestytyksellä. :tuuletus: Vastoin joidenkin luuloa (seuraavan tekstin luettuaan) nesteytyksen varhaisesta alkamisesta, niin kyllä se tänään alkoi vasta hetki sitten. :facepalm: KIPPIS

Siis sarjassa epätoivoisia 75-viritelmiä on tehty ja perusriviä ei ollut ainakaan kukaan muu vielä saanut samalle lapulle. :think: :shock: :wtf:

Lähtö 1: Tässä luotetaan kokemukseen ja tasaisen varmaan työskentelyyn, joka tänään palkitaan ykkösellä, eli 5 Julianne Dahlia

Lähtö 2: Nyt pelataan vähän itseäkin vastaan ja valinta on 10 North Lexus. Cyriuksella piti lunastaa jo 3 viikkoa sitten Teivossa, mutta silloin myöhään vapaalle päästyään ehti vain kolmanneksi. Vermossa se sitten lämpenikin (6% -> 12%) jo joidenkin vihjaajienkin ansiosta, mutta jäi vieläsiedettäviin lukemiin ja antoi voittajassakin vielä melkein 5x, mutta nyt prosentit huitelee jo yli 50 prosentin. Cyriusta jopa matka suosii tänään ja voi hyvinkin voittaa, mutta ei enää kiinnosta, jääköön kansan varmaksi. Hajoitukseen toki Cyriuskin päässee parin muun kanssa, mutta North Lexus selkeä ykköshevonen kysymysmerkeistään huolimatta.

Lähtö 3: Allergiaoireita ja näppylöitä tuli taas paalun radalta 11 starttaavan Beat Of Loven yli 50 prosentista. Iso on paalu kierrettävänä, mutta sekaisen näköisessä joukossa tullee laukkoja, joten pakin hevosten tehtävä helpottunee huomattavasti ja odotan, uskon ja ennenkaikkea hartaasti toivon 13 Callela Elizan vähien (5) prosenttien harventavan mukanaolijoita raakalla kädellä. Myös ainakin Olli taas mukaan.

Lähtö 4: Nyt pelataan ohjastajaa, joka on Ruotsin puolella päässyt seuraamaan huippuohjastajien työskentelyä ja pakkohan siitä on ollut jotain tarttua mukaan ja vielä olevan takaraivossakin ja kun edessä on hyvässä kunnossa kilpaileva 15 Rikastuva, niin se on siinä.

Lähtö 5: Nyt Brisbanen varjosta tulee esiin Niemisen tallin toinen 5 prosenttinen 11 Robin Roof, mutta ei itse varjoakaan voi pois jättää, nämä riittävät jo 101% varmuudella.

Lähtö 6: En puhu mistään kuskiparannuksesta, mutta uusi kuski kärryillä piristää monta kertaa hevosta ja näin uskon käyvän nyt myös 8 Veeran Pojan kohdalla, eli hakusessa ollut täysosuma tulle tänään.

Lähtö 7: tässä mennään intuitiolla, ei Intutolla, joka sanoi heti 1 Dust Collector ja siihen oli uskominen ja luottaminen tälläkin kertaa aikaisempien hyvien kokemusten mukaan. Suosikki 8 Wilhelm Nash tullee nytkin saamaan reissun rankemman päälle ja saa seurakseen hajoitukseen vielä epämääräisen joukkion vähän kukkaronkin mukaan. Vastavirtaan uidaan taas siinäkin mielessä, että pakjon jätetään Suomenhevosten varaan ja hajoitus tehdään niin, että vähintään neljän perushevosista täytyy voittaa ja näillä merkeillä alavoitoillakin pääsee varmuudella lunastamaan. :o 8-)

Harvemmin näitä pelejä, joissa pääsee pelaamaan pelkästään ylintä voittoluokkaa, pelaan, mutta nyt oli taas jälleen kerran niin lennokkaita ajatuksia, että pakkohan se on osallistua. Lisävahvistusta positiivisille odotuksille antoi vielä Veikkauksen sivun grafiikka, pelilistaan muodostui perushevosista ihan selkee nuoli oikealle, eli vauhdilla eteenpäin ja prosenttigrafiikkaan tuli V-kirjain, joka merkinnee varmaa voittoa, aimoastaan summa on epävarma. :facepalm: :tuuletus:
vivahd EERO
 
Viestit: 2513
Liittynyt: 02. Tammi 2012 10:15

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja vivahd EERO » 12. Tammi 2019 13:54

Veeran Pojan numero on siis 9 (yhdeksän), tiedoksi kaikille rivin suoraan kopioiville. :facepalm: 8-)
vivahd EERO
 
Viestit: 2513
Liittynyt: 02. Tammi 2012 10:15

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 12. Tammi 2019 15:03

vivahd EERO kirjoitti:Harvemmin näitä pelejä, joissa pääsee pelaamaan pelkästään ylintä voittoluokkaa, pelaan, mutta nyt oli taas jälleen kerran niin lennokkaita ajatuksia, että pakkohan se on osallistua. Lisävahvistusta positiivisille odotuksille antoi vielä Veikkauksen sivun grafiikka, pelilistaan muodostui perushevosista ihan selkee nuoli oikealle, eli vauhdilla eteenpäin ja prosenttigrafiikkaan tuli V-kirjain, joka merkinnee varmaa voittoa, aimoastaan summa on epävarma.

Piti ihan testata, hieno symboli. Sitten kun vaihtaa ensimmäisen kohteen Kauhasen omasta mielestäni lähdön voittavaan Rautiaiseen niin tulee selkeästi Veikkauksen logo :o

Veeran Poika kiinnostaa myös täällä. Olisi varmaan ollut viikko sitten toinen vähän aggressiivisemmalla ajolla ja nyt ei ole Kärppiä vastassa.
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja Kädetön » 12. Tammi 2019 15:46

Voi helkkari tätä tämän päivän äänimaailmaa. Teivossa vallitsee tavanomainen hiljaisuus ja studiolähetyksessä kuuluu pääasiassa Iivarin pälpätystä. Ei jatkoon... :thumb_down:
Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja vivahd EERO » 12. Tammi 2019 16:00

Nyt voi heittää hyvästit ainakin paremmille lunastuksille 75:stä. :facepalm: :o :wtf:

Katselin hetken Kädettömänkin ihannoimaa studiolähetystä ja Iivarille maistui Callela Eliza, Rikastuva ja Robin Roof, siinä vaiheessa vaihdoin kanavaa. :yawn: :mrgreen: Enkä suinkaan tarkoita, etteikö Iivari mitään ymmärtäisi enkä sitäkään, että prosentit nousevat, vaan sitä, että eiväthän ne Iivarinkaan nostot voi kaikki tulla. :shock: :lolno:
vivahd EERO
 
Viestit: 2513
Liittynyt: 02. Tammi 2012 10:15

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja PJK » 12. Tammi 2019 16:46

vivahd EERO kirjoitti:Nyt voi heittää hyvästit ainakin paremmille lunastuksille 75:stä. :facepalm: :o :wtf:

Katselin hetken Kädettömänkin ihannoimaa studiolähetystä ja Iivarille maistui Callela Eliza, Rikastuva ja Robin Roof, siinä vaiheessa vaihdoin kanavaa. :yawn: :mrgreen: Enkä suinkaan tarkoita, etteikö Iivari mitään ymmärtäisi enkä sitäkään, että prosentit nousevat, vaan sitä, että eiväthän ne Iivarinkaan nostot voi kaikki tulla. :shock: :lolno:


Ainakin äsken oli yössä, kun ei tiennyt, että Kapor on ottanut melkein kaikki voitot keulasta. Ei sillä, ei omatkaan psyykit olleet siellä päinkään, kun Peten heppa ei jaksanut rutistaa.
PJK
 
Viestit: 3300
Liittynyt: 24. Kesä 2014 09:51

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja vivahd EERO » 12. Tammi 2019 16:46

Pitihän se laukka Julianne Dahlialle tulla, vaikka viime vuonna laukat olivat jääneet jo aiempaa paljon vähemmälle. :shock: Vaikea, jopa mahdotonkin sanoa olisiko ravatessaankaan voittanut, mutta laput kädessä usko laukattomana voittoon on melko vankka. :facepalm: Toivottavasti poutkin menee päin peetä, ettei jää vaivaamaan. :think: :wtf: :lolno:
vivahd EERO
 
Viestit: 2513
Liittynyt: 02. Tammi 2012 10:15

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja peliman » 12. Tammi 2019 19:33

Paljon ei ole prosentit ollut mutta onko Virin vihtoria muuten pidettävä yllättäjänä kun eihän tuo kuopiossakaan hävinnyt kuin mysteeriolle ja tätä samaa porukkaa jäi taakse isolla erolla? Kyllähän tuo hevonen usein toki laukkaa.
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja XO101 » 13. Tammi 2019 18:26

On tämä hieman erikoista tämä Ranskan raviurheilu. Ekana Belina Josselyn on pelattu kahteen Readly Expressejä suin muita vastaan. Mutta ilmeisesti Readly Expressille oli ajateltu antaa prepare joten sille lienee ihan järkevä selitys olemassa. Ja ensimmäisehän BJ maaliin saapuikin. Mutta sitä en taas sitten ymmärrä pätkääkään, että selvä suosikki pääsee keulaan ja sillä sitten päästetään toinen hevonen eteen vain noin 500-600m ennen maalia, sitten ollaan pussissa ja joudutaan murtautumaan ulos. Ja hylkyhän siitä tulee. Tuskinpa olisi hävinnyt vaikka keulasta olisi ajanutkin, eikä päästänyt toista eteen vetotöihin muutaman sadan metrin ajaksi. En tiedä, että luotettiinko siellä siihen, että Ranskassa saa miten tahtoo tulla ulos ilman hylkyä? Ja jos en väärin nähnyt niin Belina Josselyn ehdittiin jo loimittaakin ja Bazireta haastatella, mutta niin vain eri tototulokset lopulta tuli. Hieman erikoinen tapahtuma alusta loppuun.

e. Ja siihen kun lisätään välillä Ranskassa vailla näkyvää syytä yllättäen tulevat hylyt niin avot. Arvaamatonta touhua ainakin tälläiselle Pohjoismaiseen raviurheiluun tottuneelle. :)
XO101
 
Viestit: 982
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 13. Tammi 2019 18:37

XO101 kirjoitti:Mutta sitä en taas sitten ymmärrä pätkääkään, että selvä suosikki pääsee keulaan ja sillä sitten päästetään toinen hevonen eteen vain noin 500-600m ennen maalia, sitten ollaan pussissa ja joudutaan murtautumaan ulos. Ja hylkyhän siitä tulee. Tuskinpa olisi hävinnyt vaikka keulasta olisi ajanutkin, eikä päästänyt toista eteen vetotöihin muutaman sadan metrin ajaksi. En tiedä, että luotettiinko siellä siihen, että Ranskassa saa miten tahtoo tulla ulos ilman hylkyä?

Oli kyllä niin uskomaton ajosuoritus etten ole vastaavaa nähnyt :lol: Sehän näytti keulassa aivan jäätävän hienolta ja mielestäni antoi ihan selkeästi keulat pois, ei siis menettänyt niitä, vaikka matkaa maaliin oli vain muutama sata metriä. Ja ei kauaa siellä selässä ollut. Uskomaton suoritus kertakaikkiaan :D
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja XO101 » 13. Tammi 2019 18:49

Belina Josselyn näytti koko matkan miljoonalta. Ei tuo yrittänytkään vastata kun ulkoa tultiin. 300m "lepuutti" selässä ja ahtaasti ulos, eikä mitenkään vähän ahtaasti vaan ihan suoraan jaloille. Jos kerran keulat luovutti niin olisi nyt sitten yksintein odottanut niitä tiloja. Todennäköisesti niitä olisi tullut vähän myöhemmin kun keulassa olisi vetävä peli ja rinnalla oleva alkoi antaa periksi. Tai ainakin olisi jotain rahaa saanut vaikkei voittotiloja olisi tullutkaan. Sanalla sanoen surkean ajosuoritus vaikken Ranskan raveista niin ymmärräkään.
XO101
 
Viestit: 982
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja PJK » 13. Tammi 2019 18:59

XO101 kirjoitti:On tämä hieman erikoista tämä Ranskan raviurheilu. Ekana Belina Josselyn on pelattu kahteen Readly Expressejä suin muita vastaan. Mutta ilmeisesti Readly Expressille oli ajateltu antaa prepare joten sille lienee ihan järkevä selitys olemassa. Ja ensimmäisehän BJ maaliin saapuikin. Mutta sitä en taas sitten ymmärrä pätkääkään, että selvä suosikki pääsee keulaan ja sillä sitten päästetään toinen hevonen eteen vain noin 500-600m ennen maalia, sitten ollaan pussissa ja joudutaan murtautumaan ulos. Ja hylkyhän siitä tulee. Tuskinpa olisi hävinnyt vaikka keulasta olisi ajanutkin, eikä päästänyt toista eteen vetotöihin muutaman sadan metrin ajaksi. En tiedä, että luotettiinko siellä siihen, että Ranskassa saa miten tahtoo tulla ulos ilman hylkyä? Ja jos en väärin nähnyt niin Belina Josselyn ehdittiin jo loimittaakin ja Bazireta haastatella, mutta niin vain eri tototulokset lopulta tuli. Hieman erikoinen tapahtuma alusta loppuun.



En seurannut kuin hetken maaliintulon jälkeen, mutta kiinnitin itsekin huomiota siihen, että TV-porukka oli heti kuvaamassa taustajoukkoja ikään kuin tuo jaloille ajo olisi ollut hyväksyttävissä, vaikka se näin sivistysvaltion suunnasta katsottuna oli aivan törkeä.
PJK
 
Viestit: 3300
Liittynyt: 24. Kesä 2014 09:51

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja vivahd EERO » 13. Tammi 2019 19:18

Periaatteessa olen tuosta ajotavasta ja hylkäyksestä täysin samaa mieltä, mutta ainakin toistaiseksi vielä täällä meidän "sivistysvaltiossa" samankaltainen törkeä ajo menee läpi monesti ilman minkäänlaisia sanktioita, kun rike tehdään riittävän ajoissa. :wtf: :shock: :evil:
vivahd EERO
 
Viestit: 2513
Liittynyt: 02. Tammi 2012 10:15

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja PJK » 13. Tammi 2019 21:20

vivahd EERO kirjoitti:Periaatteessa olen tuosta ajotavasta ja hylkäyksestä täysin samaa mieltä, mutta ainakin toistaiseksi vielä täällä meidän "sivistysvaltiossa" samankaltainen törkeä ajo menee läpi monesti ilman minkäänlaisia sanktioita, kun rike tehdään riittävän ajoissa. :wtf: :shock: :evil:


Totta tuokin, Ruotsissa on fiksummat säännöt. Mutta ei noita koipiosumia täälläkään kovin usein pääse todistamaan.
PJK
 
Viestit: 3300
Liittynyt: 24. Kesä 2014 09:51

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja vivahd EERO » 13. Tammi 2019 21:43

Aivan varma en asiasta ole, mutta yleensä erittäin luotettavasta lähteestä tulleen tiedon mukaan Ranskassa ei juurikaan murtautumisista hylätä, mutta toiselle aiheutetun vahingon jälkeen hylky on herkässä. Olisiko tässä kolahtanut niin, että kaverin hevonen olisi siis loukkaantunut ja tutkittiin paremmin talleilla ja tästä syystä hylky myös tuli myöhään?
vivahd EERO
 
Viestit: 2513
Liittynyt: 02. Tammi 2012 10:15

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja XO101 » 13. Tammi 2019 22:07

Joo ei Ranskassa murtautumisesta ihan hevillä hylätä. Sillä ne luovuttaakin niitä paikkoja miten sattuu kun nostatukset ei juuri koskaan johda mihinkään toimenpiteisiin. Johtavan takaa saa lähes aina tilaa, tai se otetaan kysymättä. Tänään taisi vaan oikeasti osua jaloille joten malttoivat hylätä. Tämä on siitä kummallista, että toisaalta sitten ravista voidaan hylätä hyvinkin herkästi eikä laukataan kärsi kuin ehkä lähdössä lyhyesti. Monesti tullut maalin jälkeen petyttyä kun ravilla totoon tullut hevonen on vastoin mitään odotuksia hylätty. Ilmeisesti epäpuhtaan ravin takia tai jotain. Vaikka Ranskan raveja katson ja pelaankin niin ei ole oikein meikäläisen mieleen nämä säännöt. Ehkä tottomuskysymyskin.
XO101
 
Viestit: 982
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 13. Tammi 2019 22:36

XO101 kirjoitti:Joo ei Ranskassa murtautumisesta ihan hevillä hylätä. Sillä ne luovuttaakin niitä paikkoja miten sattuu kun nostatukset ei juuri koskaan johda mihinkään toimenpiteisiin. Johtavan takaa saa lähes aina tilaa, tai se otetaan kysymättä. Tänään taisi vaan oikeasti osua jaloille joten malttoivat hylätä. Tämä on siitä kummallista, että toisaalta sitten ravista voidaan hylätä hyvinkin herkästi eikä laukataan kärsi kuin ehkä lähdössä lyhyesti. Monesti tullut maalin jälkeen petyttyä kun ravilla totoon tullut hevonen on vastoin mitään odotuksia hylätty. Ilmeisesti epäpuhtaan ravin takia tai jotain. Vaikka Ranskan raveja katson ja pelaankin niin ei ole oikein meikäläisen mieleen nämä säännöt. Ehkä tottomuskysymyskin.

En itse tiedä asiasta yhtään mitään, mutta moni sanoo Ranskassa noiden hylkäyksien olevan täysin mielivaltaisia ilman mitään logiikkaa ja varsinkin ulkomaalaisia hylätään todella heppoisin perustein. En tiedä onko näin _oikeasti_, toivottavasti ei. Olisi kiva kuulla mielipide Ranskaa seuraavilta.
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja XO101 » 14. Tammi 2019 02:19

Vaikea ottaa kantaa kun säännöt on kovin epäselvät itselleni eikä tuo maailman romanttisin kieli taivu edes vähää alusta. Vain se on varmaa, että noin meikäläisittäin siellä hylätään aivan yllättäen, niin, että maaliin tullessa ehdit jo tuuletella toto lunastusta. :lolno: Tosin onpa siinä joskus käynyt niinkin, että on tullut yllättäviä lunastuksia kun vastustajia on hylätty edestä jonkun epäpuhtaan loppusuoran ravin takia.

Sitten vieläkin enemmän mutuilua, mutta kyllähän ranskalaisista on aina jäänyt kuva kotiinpäin vetävänä porukkana. Joten en varsinaisesti yllättyisi jos hylytkin olisi vihuille hieman herkemmässä. Ja olikos se nyt joku Maharajah-Ready Cash Amerique vääntö vai mikä jossa Ready Cash oli ennen loppusuoran alkua pitävässä paketissa, mutta ranskikset pelasi kotiinpäin, nostivat pussin suuta kiinni pitäneen hevosen pois tieltä ja antoivat kotimaiselle voittajakanditaatille suosiolla tilaa kiriä täydellisesti sujuneen juoksun jälkeen. Siinähän pelattiin puhtaasti Maharajahia vastaan.
XO101
 
Viestit: 982
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Edellinen

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 18 vierailijaa

cron