Psyykit ja jälkipelit, viikko 42

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 42

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 20. Loka 2018 19:43

Jokimaan kisat lyhyesti ranskalaisin viivoin:

-kokonaisvaihto oli paras lauantaivaihto yli seitsemään kuukauteen jos jackpotkierroksia ei lasketa.
-Korvenheimon* kolmoisvoitto 2-vuotiaiden lähdössä on aivan hurja temppu, kyllä tuohon oli taatusti muutkin satsanneet ! Kukapa olisi vielä vähän aikaa sitten uskonut moiseen :thumb_up:
-varmaan yksi kaikkien aikojen vaikeimmista kierroksista.

* särähti korvaan kun L. Hyvönen totesi Antti Ojanperälle kolmoisvoittaja Korvenheimosta jotain tyyliin "90-lukulaiset alkavat vallata alaa". Kenties väärä käsitys Korvenheimon iästä, joka syntynyt tosiaan -83 eli vain kolme vuotta Ojanperää nuorempi :mrgreen:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 42

ViestiKirjoittaja vivahd EERO » 20. Loka 2018 20:46

Nyt saa kai vähän pullistella 76:n maagisella alulla? :facepalm: Kaksi lähtöä juostu ja kaksi VARMAA pitänyt. Eka lähtöä sai pikkasen puristaa ja kannustaakin: Lähde ny jo perskele kolmannelle. :wtf: Ei lähtenyt ja kuski tiesi tasan tarkkaan koska lähdetään. :think: :tuuletus: 8-)

Lopulta jäätiin kuitenkin neljään oikeeseen, kun hajoituksen A-hevoset eivät olleet kanssani samalla aaltopituudella. :facepalm: :o

Kuinkahan monta vitosta oli parhaassa lapussa? Tuskin kaikki ainakaan varmoihin tippuivat? :think: :crazy:
vivahd EERO
 
Viestit: 2513
Liittynyt: 02. Tammi 2012 10:15

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 42

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 20. Loka 2018 22:36

vivahd EERO kirjoitti:Nyt saa kai vähän pullistella 76:n maagisella alulla? :facepalm: Kaksi lähtöä juostu ja kaksi VARMAA pitänyt. Eka lähtöä sai pikkasen puristaa ja kannustaakin: Lähde ny jo perskele kolmannelle. Ei lähtenyt ja kuski tiesi tasan tarkkaan koska lähdetään. :think: :tuuletus: 8-)

Jäätävät haut, ei voi kuin hattua nostaa :clap: :clap:

Oli "hieman" itselläkin ajoa Sävel-Taikaan. Ensin pettymys, että näinkö taas jää pussiin ja sitten käännä nyt hyvä mies reissuun jo, lehmän hermot tuntu olevan kuskilla :D Huimariinalla käynyt muuten hieman huonot tuurit kun neljä kertaa peräkkäin mennyt voittomatsi maalikameraan ja joka kerta jäänyt toiseksi. Veikkaanpa, että tänäänkin olisi vastannut jos Sävel-Taika olisi yrittänyt ohitusta ihan rinnalta :think:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 42

ViestiKirjoittaja peliman » 21. Loka 2018 00:29

vivahd EERO kirjoitti:Vihjenikkareilta pitäisi kieltää prosenttien ja kertoimien katsominen vihjeitä tehdessään ja painettuihin julkaisuihin tulevat vihjeet tehdäänkin jo niin aikaisin, ettei niistä olekaan mitään tietoa/varmuutta, ainoastaan jonkinlaisia omia arvioita.

Nykyään on helppo mennä prosenttien ja kertoimien taakse, kun vihjattu hevonen ei ole sielläpäinkään: "Se olisi ollut edullinen pelikohde ja maksanut hyvin". Täyttä paskaa sanon minä, vihjeitten pitää perustua omiin näkemyksiin hevosten pärjäämismahdollisuuksista ja tehdä rankkaukset siltä pohjalta. Jos pelaajat ovat niin tyhmiä, etteivät ymmärrä kertoimien/prosenttien merkitystä valintoja tehdessään, niin "so what" omat olleet valinnat. Koskaan en ole, enkä toivottavasti tule koskaan valitsemaankaan, omiin peleihini varmaksi hevosta, jonka menestymiseen en usko, olivat kertimet sitten pilvissä tai "maksavia". Edelleenkään penninhyrrääkään et takaisin saa, ellet ole VOITTAJAA pelannut.

Jokainen pelaa tietenkin omien uskomustensa ja mieltymystensä mukaan ja siitähän kertoimet ja prosentitkin muodostuvat, mutta kyllä vihjeitten pitää perustua hevosten pärjäämisoletuksiin kertoimista riippumatta ja pelaajat itse tekevät ratkaisunsa mitä seikkoja peleissään painottavat. En myöskään usko, että PELKÄSTÄÄN viimehetken vihjeillä olisi niin suurta merkitystä kertoimiin tai prosentteihin mitä yleensä uskotaan, monta kertaa on vihjattu hevonen ollut omakin suosikkini "yllättäjäksi" ja mahdollisesti monen muunkin, jotka eivät pelejään vielä olleet sisään jättäneet. Valistuneen arvioni mukaan väittäisin jopa näiden viimehetken kuumien vihjeiden voittamisprosentin jäävän alle 50 ja sehän on taas muita hevosia pelanneille etu.

En missään nimessä väitäkään oman pelifilosofiani olevan juuri se ainut ja oikea, mutta tässä(kin) avautumisessa kuuluu kokemuksen syvä rintaääni. :think: :facepalm: :tuuletus: :thumbup1: :kippis:


Sittenhän voi harkinnan mukaan vaan lisätä tai vähentää panosta kun viimeisenä näkee tarjotut kertoimet. Jos oma näkemys että mitkä parhaiten pärjäisi on unohdettuja kertoimissa, niin tilipäivä voi olla lähellä. Jos huomattuja, sitten voi alkaa epäillä taas onko siinä kohtaa sittenkin väärässä.

En ole nyt paljon pelannut mutta tänään oli mukava havainto Sävel-taian voittaneen 2%na kun viimeksi oli kolmessa merkissä mutta ei juoksu luontunut.
Kun tietää että pystyy tulemaan kerta sen lopun niin kovaa.

e: seuraavan viikon alussa sitä jotain taas pitänee yrittää.
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 42

ViestiKirjoittaja nile » 21. Loka 2018 20:17

Kulunut raviviikko on sujunut omien pelien osalta hiljaiselon merkeissä säästöliekillä. Tuleva raviviikko näyttää ainakin pelivaihtojen osalta lupaavammalta, kun kotimaista jättipottia voi olla metsästämässä kolme kertaa, maanantaina, keskiviikkona ja lauantaina.

Lähtölistoissa ei sinänsä ole mitään peli-innostusta kohottavaa. Ei maagisessa maanantaissa, keskiviikon Vermossa kuin ei myöskään lauantain Porissa, jossa parissa lähdössä ajetaan kuitenkin vähän tuhteimmista palkinnoista.

Jonkinlaista nostalgiaa löytyy kuitenkin Porin St. Legeristä, jossa joskus karsittiin 3600 metrin matkalla erittäin epätasaisissa lähdöissä. Nyt on perusmatka 2600 suoraan finaalina. Ykköspalkinto on lähdön tasoon nähden huikea 45 000 euroa. Näkemystä lähdön voittajasta ei ole vielä tänään.
nile
 
Viestit: 582
Liittynyt: 17. Loka 2016 16:52

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 42

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 21. Loka 2018 20:45

nile kirjoitti:Jonkinlaista nostalgiaa löytyy kuitenkin Porin St. Legeristä, jossa joskus karsittiin 3600 metrin matkalla erittäin epätasaisissa lähdöissä. Nyt on perusmatka 2600 suoraan finaalina. Ykköspalkinto on lähdön tasoon nähden huikea 45 000 euroa. Näkemystä lähdön voittajasta ei ole vielä tänään.

Hurjia on kyllä nykyään suurkilpailujen palkinnot :thumb_up:

Pori vähän "nössösti" otti mukaan 16 eniten karsintapisteitä omaavaa, vaikka suurkilpailusääntöjen perusteellahan niin ei tarvitsisi tehdä. Olisin karsituista ainakin Hotshot Lucan ottanut mukaan jonkun pitkän pakkilaisen tieltä. Harvoin kyllä näkee, että peräti seitsemän yli tuhannen karsintapisteen hevosta joutuu karsituksi!
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Edellinen

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 20 vierailijaa

cron