Psyykit ja jälkipelit, viikko 28

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 28

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 12. Heinä 2018 12:00

Jahas, ainoastaan kolmet iltaravit näin torstaiehtoolle :wtf: Sama homma ensi perjantaina.
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 28

ViestiKirjoittaja peliman » 12. Heinä 2018 18:58

Seinäjoen L3 8 celsius evo melkein yllätti cameron evon. En huomannutkaan että oli kokonaan kengittä. Kokeilin pientä kaksaria kylliäisen kengittä kokeiluun mutta se bro laukkaili monesti.
Cameronin voittajapeli sentään taisi lähes omat palauttaa. (0,1e jäi tappiolle lähtöön pelatusta)
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 28

ViestiKirjoittaja peliman » 12. Heinä 2018 20:05

EIpä oikein juokseminen kiinnostanut T. Rex. Saattoi olla kuitenkin preparea.
Tuntui että isännät pyöritti vähän ylimääräistä kyllä voltissakin noita jonka päälle lähdön uusinta.
(e: mitenhän se tehoja söisi mutta mikä on syy moitteettomasti volttiin asettuvia puolenkymmentä kertaa ylimääräistä ympyrää ajattaa? Isosti pelattu pörrö saadaan ei-tärkeässä lähdössä varmemmin häviämään)
Eihän tuo ihan ok ole toviin kyllä ollut että noin.
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 28

ViestiKirjoittaja peliman » 12. Heinä 2018 21:47

Pe teivon toto5 tuntuisi että ei Mäki-tulokkaan pörrö voi enää erehtyä. Sue's photon ajattelin häviävän Aragorn hossille mutta jälkimmäinen perui ja lähtö on nyt hyvin pienikin.
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 28

ViestiKirjoittaja PJK » 13. Heinä 2018 01:09

Ruikonperä kirjoitti:
Neliveto kirjoitti:Tulipa taas mukavasti väriä kuningatarkisan ennakkospekulaatioihin :think: . Huimariinalle tuli mailin voiton perään ykkönen myös pitkältä matkalta, joten kunto on kohdillaan ja varmasti huippu on kohdistettu Rovaniemelle. Marj-Lovviisalle jäi vähän jossiteltavaakin ja kovasti kehittynyt lähtönopeus on iso etu. Ruikonperän ansiokkaasti nostama Sävel-Taika antoi ehkä lähdön kovimman ja yllättävimmän näytön tykkikirillään. Hetviinan kanssa oltiin liikkeellä passiivisella taktiikalla, eikä tämän juoksun perusteella voi vetää johtopäätöksiä mihinkään suuntaan. Vieskerin Virva oli ok johtavan rinnalta. Topmarin ja Saaga S:n kohdalla taustajoukoille tuli varmasti harmaita hiuksia ja Mikkelin startin voisi kuvitella määrittävän aika paljon jopa osallistumista kuningatarkisaan.

Jos nyt pitäisi laittaa kuningatarkisaan troikkaan kolme ristiin, niin Virin Camilla, Huimariina ja Marj-Lovviisa olisi oma valintani.

Menee kyllä mielenkiintoiseksi. Saaga S oli taas aivan poissa tolaltaan ja suuri kysymysmerkki nähdäänkö sitä Rovaniemellä, Vilma Lyydialta olisi odottanut parempaa tuollaisella juoksulla, Hetviina oli omaan silmään koko matkan normaalia heikommalla ravilla ja Topmarin kanssa (jos ei sunnuntaiksi tule ryhtiliikettä) valitsijat joutuvat tiukan paikan eteen. Kuinka paljon kotirata ja lappalaisuus saa vaikuttaa, koska eihän normaalitapauksessa noilla näytöillä pääsisi mukaan. Jokivarren Kunkkukin on ulkona niin varmasti olisi kova paine saada lappalaisväriä pääkilpailuihin ja toki Topmar on sellainen hevonen, että voi olla tänään todella huono ja huomenna taas superhyvä.

Positiiviselta puolelta Huimariina tuntuu saaneen lähtönopeuttakin lisää eikä heikkoja kohtia oikein edes ole, joten se on tällä hetkellä itseoikeutettu suosikki kuningatarkisaan. Jännä nähdä ilmoitetaanko Marj-Lovviisa Rovaniemelle. Treenari ei ole tainnut kovin innoissaan olla niin pitkälle reissulle lähdössä, mutta luulisi noilla näytöillä tekevän ainakin kovasti mieli... Hieman muuten meinasi sapettaa, kun Sävel-Taikan kuski "pysäytti" hyvän kirin vika kurviin ja sitten vielä uinahti sammuvan selkään hieman liian pitkäksi aikaa, mutta kuskin puolustukseksi sanottava ettei varmaan uskonut kaikista maailman hevosista juuri Saaga S on se joka pysää eteen :) Kai se olisi toinen muuten ollut ja toivottavasti ei nyt sentään kuningatarkisapaikka mennyt tuohon, kakkonen maratonilta olisi ollut valitsijoiden silmään paljon kovempi meriitti kuin kolmonen. Itse kyllä ottaisin Sävel-Taikan mukaan.


Ei käy valitsijoita kateeksi. Huimariinalla, Virin Camillalla, Hetviinalla ja MarjLovviisalla todella hyvät näytöt tältä vuodelta. Akaasia varmisti paikkansa Lahdessa. Saaga S aina halutessaan mukana. Tuossa 6kpl 100% varmoja, jos ilmoittautuvat.

Vieskerin Virvalla mun mielestä riittävän hyvät näytöt. Viime vuoden kisan 3km oli floppi odotuksiin nähden, mutta ei noin vanhalla voi olla mitään vaikutusta. Rahaa tienattuna jo sen verran, että joutuu koviin lähtöihin, joissa suorittanut ok, vaikka tienestejä niukemmin. Myös Ryti-Tyttö tehnyt riittävän kovia suorituksia tammalähföissä ja rahasarjoissa. Pörnä-Tytöllä hyvät näytöt toukokuulta eikä 6.6. kisakaan ollut huono. Mulle nuo riittää, mutta hiukan ristiriitaista, että ei tuoreita näyttöjä.

Seuraavana mulla Sävel Taika. Esitti hurjaa riittävyyttä tuoreesti. Ja Kaustisellakin hyvä kengät jalassa.
Niemen Cecilian kovin vertailunäyttö Forssasta keväältä. Nostaisin ehdottomasti 12 joukkoon, jos pysyy Mikkelin maililla muiden mukana eikä laukkaile - sija voi olla vaikka 10, kunhan porukan mukana.
Juliette Lax ei kuulu mun suosikkeihin tämäntyyppiseen kisaan. Tällä hetkellä silti vahvasti listalla Mikkelin hienon mailin ansiosta.
Liisan Tulilintu vaikea vertailtava, mutta lähellä valintaa, jos ilmoittautuu.

Topmarin valinta vaatii jonkinlaisen onnistumisen Mikkelistä. Samat sanat vieläkin vahvemmin Tuli-Karkelosta.
Vilma Lyydia tosiaan pieni pettymys Vermossa. On muiden ilmoittautumisten ja Mikkelin näyttöjen armoilla.
Julianne Dahlia hyvä Ylivieskassa. Ei startteja yli kuukauteen. Vaikea ottaa kantaa.
Volsurittarella hienot tilastot ja tulokset alemmista sarjoista. Voi hyvin tulla valituksi, jos ilmoittautuu, mutta mun mielestä vähintään 2600m pitäisi olla testattuna ennen valintaa tällaisella joskus pahastikin hidastavalla hevosella.
Varjonovalla hyvät suoritukset F ja L, mutta kun pitkältä matkalta ei mitään näyttöä, niin ei millään mun listalla.
PJK
 
Viestit: 3300
Liittynyt: 24. Kesä 2014 09:51

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 28

ViestiKirjoittaja Masa V » 13. Heinä 2018 11:53

Ihan mielenkiintoisen sukuinen hevonen muuten Forssan lounarien nollasarjassa tänään. Nimittäin hirmusukuinen Ruotsissa epäonnistunut Ustaz Font. Isä Muscle Hill, ja emälinjalta suoraan mm. Giesolo De Lou ja Mellby Viking.

Jännä seurata lähteekö täällä kulkemaan.
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5292
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 28

ViestiKirjoittaja peliman » 13. Heinä 2018 22:23

ML lienee oletuksena selväpiirteinen mutta spekuloin tässä illan rattona mahdollisia yllätyksiä.

7. lähdön 2 Ranch kelly on suurin suosikki mutta matka ei välttämättä paras. Voiko mennä optimibalanssilla, ratkeaa vasta kun selviää radan pinnan kunto lauantaina.
Mikähän tuossa sitten yllättäisi, Twigs voici mennee hyvän ajan keulasta ja kantavana kun on, tammat monesti parantaa vaan. Callela ladyboss on 12.paikalla mutta tuleehan se lopun älytöntä kyytiä. Tietyllä juoksunkululla olihan tuo yllättää ranch kellynkin joku aika sitten mutta maalilinja ehti pelastaa.
Kun asiat kohdillaan Ranch kelly taitaisi parhaiten mennä johtavan rinnalta, vapaalla radalla. Mielenkiintoinen maili tiedossa

9. lähtö: VK ampunee keulaan tuolta ja lähtö taputeltu? Vai palanneeko tämä laukkakantaan vielä jossain?

12.lähtö : Miksi Camri aika unohdettu Mikkelin suurmestaruudessa? Taitaa samaa kaavaa mennä taas, ulkoparissa ja Välähdyksestä sekä Polara ym. suoralla ohi. Jämsä oli viime vuonnakin alla prepareena.

2016 myös voitti tuon samalla kaavalla, ulkopareista kova kiri loppuun. Hyvä camrille jos 3 vuonna peräkkäin tämän homman hoitaa nytkin.
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 28

ViestiKirjoittaja Neliveto » 13. Heinä 2018 23:25

peliman kirjoitti:12.lähtö : Miksi Camri aika unohdettu Mikkelin suurmestaruudessa? Taitaa samaa kaavaa mennä taas, ulkoparissa ja Välähdyksestä sekä Polara ym. suoralla ohi. Jämsä oli viime vuonnakin alla prepareena.

2016 myös voitti tuon samalla kaavalla, ulkopareista kova kiri loppuun. Hyvä camrille jos 3 vuonna peräkkäin tämän homman hoitaa nytkin.


Huomenna tarkempaa pohdintaa, mutta pakko hämmästellä vauhteja Välähdyksen ja Lome Bragen Nordic King-kisan kiihdytyksessä. Lyhyitä pätkiä on toki vaikea kellottaa, mutta useamman kerran sain Välähdykselle kutosen ja nelosen paalun välin noin 08,3-vauhtiseksi ja ensimmäiset kolmesataa noin 11,5.
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 28

ViestiKirjoittaja Neliveto » 14. Heinä 2018 09:22

Aika suosikkipainotteiselta vaikuttaa Mikkelin 76-kierros :think: .

T76-1: Ypäjä Hereiam on huippupaikalta ansaitusti iso suosikki. Ainakin radoilta 3-5 ladataan alkuun ja Driller Manilla ja Tessa's Devilillä keulapaikka myös varmasti haluttaisiin pitää, joten alku voi mennä kovaksi. Tasaisen juoksun saava suosikki on lopussa vahvoilla. Toinen tasaisen reissun saava, Dreambow, on peleissä nyt aliarvostettu. Viimeksi kengät jalassa kiri oli tasainen, mutta eiköhän tähän starttiin ole vähän tähdättykin.

T76-2: Ranch Kellylle olisi ollut paikka pääkisassakin, joten eiköhän tamma tämän hoida.

T76-3: Tuntuu kahden pelatuimman matsilta, koska Waru ei ole hanakka kiertämään ja muilta ei suosikkikaksikon tasoisia näyttöjä viime starteista löydy. Vinksaa pitäisin keulapsyykillä hieman todennäköisempänä voittajana kuin Kaarnaliitä.

T76-4: Viktor Kärpän kohdalla suurimmat kompastuskivet taitavat liittyä juoksunkulkuun, koska reissun vähänkin onnistuessa hurjavireinen ori on tässä vaikea voitettava. Ennen 12-paikalta lähtevää Vaellusta, ottaisi lapulle kovaan kuntoon nousseen Rokin Maxin ja kovat hevoset Härmässä kukistaneen A.T. Veetin.

T76-5: Toinen rivin hankalammista pelilähdöistä. Cash No Limit on kova lahjakkuus, mutta suursuosikin asemaa rutinoituneempien kilpakumppanien seassa en ihan allekirjoita. Mr Chance meni Mikkelissä viimeksi kovan ajan ja osoitti Vieremällä jaksavansa myös puoli kierrosta tavallista pidemmän matkan.

T76-6: Tasainen lähtö, johon voisi hakea isompaakin yllätystä. Sir Robert repäisee tarkalla juoksulla kovan kirin ja erityisesti kengittä ruuna olisi tosi kiinnostava pelihevonen tähän. Lonely Rider kohtasi viimeksi Jonesyn ja kumppanit, mutta ei ollut ehkä itsekään ihan parhaimmillaan. Nyt hieman unohdettuna Lonely Rider vaikuttaa hyvältä pikkuyllättäjäehdokkaalta.

T76-7: Välähdys avaa keulaan, eikä häviä tätä millään.
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 28

ViestiKirjoittaja Chocolate » 14. Heinä 2018 12:17

Ei kauheasti löydy pelattavaa ainakaan toistaiseksi Mikkelin lauantaista. Pitkävedossa Ranch Kellyn 1,8 ja Kaarnaliin 2,9 vaikuttavat pelikelpoisilta. Pronssiin virittelen Por Nie Rock - Sir Robert (- Stone Capes Nanet?) - Excalibur It ristiin vetoa. Suurmestaruudessa Camri puhuttelisi jollain tavalla.
Chocolate
 
Viestit: 2045
Liittynyt: 01. Syys 2009 17:38

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 28

ViestiKirjoittaja peliman » 14. Heinä 2018 18:03

Taisi matkavauhti sataa lonely rider laariin. Siihen loppui 76 rivien seuranta.. Saapa nähdä miten sunnuntaina käy, 65 ja 4 peli on.

Nelivedolla olisi molemmat yllättäjät ollut , mr chance ja lonely rider, onnea sinnepäin.
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 28

ViestiKirjoittaja Chocolate » 15. Heinä 2018 13:37

L6 1 Limuska saattaa olla liian nopea poikahevosten kiinni otettavaksi.

L8 1 Quite A Boy saanut kerrankin pienen numeron ja on pikku pelin arvoinen.

L9 10 Liisan Tulilintu saattaisi hyvinkin riittää tässäkin seurassa.

L10 2 Peace Of Mind on kevään ja kesän ikitipsi.

L11 2 Giresse Boko vaikuttaa juoksijalta, kuski vahvistuu nyt aika tavalla ja paikkakin puoltaa.
Chocolate
 
Viestit: 2045
Liittynyt: 01. Syys 2009 17:38

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 28

ViestiKirjoittaja peliman » 15. Heinä 2018 14:52

6L pitää "rukoilla" että kuumana usein käyvä Turelius näin kuumana päivänä ottaisi vähän laukkaa taas liiaksi niin
ei ihan kahviraha merkeissä alkaisi 65.
7L Vaikea arvioitava kun joka karsinassa on mahdollisen hyviä. 3km
8L VG tehtävä taisi helpottua kovasti kun Lexus dream perui.
9L Toivottavasti vetristynyt lisää Akaasia ja pitäisi keulan..
10L HS laukkasi finlandias, ML olosuhteet myös "tukee" jos joku haluaa laukata..
11L suosikki ihan monipuolinen, kelpasi 65 yksin, toto4 pari lisää (4,11)

e: 6L meni laukax odotetusti hieman mutta kapeat vaihtoehdot ei sisältäny huima lentoa.. :facepalm:
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Edellinen

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 32 vierailijaa

cron