Psyykit ja jälkipelit, viikko 25

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 25

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 22. Kesä 2018 14:13

Kädetön kirjoitti:Toivottavasti on saatu kamera myös maalilinjalle, ettei maaliintuloja tarvitse katsoa yläkulmasta ja takaviistosta.

Tuo on kyllä asia, joka olisi kiva saada kuntoon. Ei luulisi olevan iso satsaus, mutta näemmä ainakin tänä vuonna joutuu arvailemaan maaliintulot takaviistosta.

Ruikonperä kirjoitti:L6) en edelleenkään pysty ymmärtämään miten Siirin Älli joutui karsituksi huomisen päälähdöstä, mutta lohdutuksena voittaa tänään ja olisihan 7000€ ollut huomenna paljon tiukemmassa kuin tässä.

Ojanperän haastattelusta jäi käsitys ettei olisi edes juossut päälähdössä vaan tähän lohdutuslähtöön haluttiin.
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 25

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 22. Kesä 2018 14:35

Jännä nähdä mikä on tuomariston mielipide Mikko Niemistön ajoon. Likser tuskin edes huomasi kuskinsa kevyttä ohjilla läpsyttelyä, mutta liikkeitä tuli niin paljon ja pitkällä matkalla, että jos tuomaristo haluaisi olla ilkeä niin herkemmästäkin on saanut ajokieltoa :think:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 25

ViestiKirjoittaja peliman » 22. Kesä 2018 15:30

Ruikonperä kirjoitti:No niin, koko viikko odoteltu Härmän raveja ja kohta alkaa :tuuletus: Toivottavasti ei nyt sataisi, varsinkaan huomenna.

L5/ Blady Bols Blue ei maistu suosikkina pikkupaussilta, kengät jalassa ja etenkään kun keulapaikka ei ole mitenkään varma. Riinallakin ampuu kovaa matkaan. Ikitipsi Cousin Evert maistuu, olihan sen toissakertainen keulasoolo todella hurja.

L6) en edelleenkään pysty ymmärtämään miten Siirin Älli joutui karsituksi huomisen päälähdöstä, mutta lohdutuksena voittaa tänään ja olisihan 7000€ ollut huomenna paljon tiukemmassa kuin tässä. Nyt vissiin jenkit ekaa kertaa ja 45% tuntuu todella vähäiseltä. Jospa tänään Metkutukselta vihdoin ja viimein riisuttaisiin kengät niin siinä olisi hyvä kaksarikaveri. Muistetaan mitä Metkutus teki vuosi sitten itse Nordic Kingissä...

L8) päivän herkkupala! Taitaa olla kaikkien aikojen isoin ykköspalkinto avoimessa sh-tammalähdössä? :thumb_up: Virin Camilla oli viimeksi todella hyvä ja voitti rata-arvonnan, joten vahvasti olen sen miehiä.


Onhan tuo L8 5tonnilla noussut viime vuodesta. Akaasia voitti silloin tätä kovemman porukan. Tähän lähtöön varmaan tästäkin porukasta moni tähdännyt.
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 25

ViestiKirjoittaja Neliveto » 23. Kesä 2018 10:32

Kuten muutkin juhannustapahtumat, kovin on sään armoille jäänyt (taas) Nordic King-viikonloppu. Jos sade päättyy ennustetusti puolen päivän maissa, niin päivän päälähdössä mennään varmasti alle 20-aika. Kun hieman vielä olisi lämpöä, niin voitaisiin mennä vieläkin kovempaa.

T76-1: Free Me on parantanut kahteen edelliseen ja seuraili viimeksi kovaa kärkiparia jo mukavasti. Jotain tammasta on silti puuttunut, enkä Free Me:tä ihan suosikiksi nostaisi. Toinen paljon pelattu, Unbelievable As, tulee kovavireisestä tallista, mutta taulu on kirjainten sävyttämä. Tosi kiinnostava pelihevonen on kahdessa edellisstartissa ihan kovimpia tammoja vastaan riittävyytensä osoittanut Golda Paris. Vaikka takarivi maililla ei nappipaikka olekaan, niin Free Me, Unbelievable As ja Fika järjestänevät sen verran vauhtia, että takaakin ehtii.

T76-2: Vaellusta tuli epäiltyä kahden voitonkin jälkeen :oops: , mutta viimeksi ori oli sellainen kuin silloin ennen Derbyä. Lissun Eerikki teki viime vuonna hurjan juoksun samalla radalla ja alkulaukan ja pussituksen välttäessään ori on nytkin kova voitettava jopa Vaellukselle.

T76-3: Double Boost on omaan makuuni ehkä hieman liian suuri suosikki, koska juoksu tuskin menee helpoimman kautta. Tessa's Devil olisi keulasta kova, mutta Hamis Fameraiserilla varmaankin kokeillaan haastaa alussa. Kiinnostavimmat pelihevoset löytyvät pikkuyllättäjien puolelta. Strait Iron on noussut kuntoon ja Torvinen sai viime kesänä melkoisesti lisävaihteita ruunaan. Nitro Diablo tuntuu olevan melko riippuvainen etukenkien riisumisesta, mutta sillä balanssilla kiri on raju.

T76-4: Hevillä haastoi tiistaina Larvan Hurmosta väkevästi ja on parantanut kisojen myötä. Larvan Hurmoksen ravikaan ei viimeksi loppusuoralla hivellyt silmää. Kun myös suosikki Kaarnaliihin nähden Hevillä on nyt paremmissa lähtöasemissa, niin Tarvaisen ajokki tuntuu peliosuuttaan todennäköisemmältä.

T76-5: Kengätön Celebrity Lane on aiheesta niukka suosikki, mutta haastajalauma on tosi tasainen ja tasokas.

T76-6: Kahden hevosen lähtö, Peace Of Mind vastaan Workout Wonder. Ensin mainittu juoksee keulassa ja toinen iskee kirissä. Ehkä kymmenen prosenttia voisi siirtää suosikilta haastajalle.

T76-7: Upea lähtö, jossa toivotaan Costellon voittoa :clap: ! Alussa varmasti mennään eikä meinata, kun Lome Brage ja Välähdys iskevät yhteen, ja Costellolla pyritään kiertämään johtavan rinnalle mahdollisimman pian. Lome Brage keula-ajatuksella on ehkä niukasti kiinnostavin pelihevonen. Lähdön tasosta kertoo aika paljon se, että Månprinsen A.M. on vain yksi haastajista.
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 25

ViestiKirjoittaja Masa V » 23. Kesä 2018 11:02

Harmillista tosiaan, että huono sää eilen vähensi Härmän yleisömäärää ja vaihdoissakin oli toivomisen varaa. Tänään taitaa onneksi tulla parempi sää. Vähän oli mielessä lähteä ajelemaan Härmään täältä etelästä, mutta ei kyllä jaksa, sen verran pitkä matka.

Huikea on päälähtö, varmasti vuoden kovatasoisin kylmäverilähtö koko maailmassa. Eikä voi moittia tuota lämminveristen päälähtöäkään 20000 euron ykkösestä.

Tässä tulee taas esille, kuinka kehno "pääpeli" meillä Suomessa on, sillä T76 on sellainen ettei tee mieli yhtään laittaa siihen rahaa. Paljon mieluummin pelaan Ruotsiin melko isopalkintoisiin Skellefteån keskiyön ravien T64:a kuin T76-peliä Härmään. No, toki Härmään löytyy ideoita yksittäisiin lähtöihin ja useinhan ne voittajapelit ja kaksarit lisäävät kokonaisvaihtoa enemmän, mutta silti harmillinen juttu, kuinka monta vuotta täällä hakataan päätä seinään surkealla T76:lla.

EDIT: Vähän Härmän T76:n tilannetta parantaa T76-jackpot. Ja samaan aikaan on iso Jackpot Rättvikissä, jossa myös tasokkaat ravit, mm. Korvenoja monella hevosella siellä. Mutta kaikista tasokkaista lähdöistä huolimatta viikonlopun kohokohta on epäilemättä tuo Härmän Nordic King. Jännä kyllä nähdä, miten vaikka Kokemäelle riittää pelivaihtoa, kun etäpeli taitaa mennä pääosin Härmään ja Ruotsiin, yleisöähän sinne mahtaa tulla kuitenkin mukavasti.
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5292
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 25

ViestiKirjoittaja peliman » 23. Kesä 2018 11:58

Costello ei ole mailin matkaa koskaan voittanut, jokohan poksahtaa? Kuntohan on parempi varmaan kuin koskaan.
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 25

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 23. Kesä 2018 13:03

peliman kirjoitti:Costello ei ole mailin matkaa koskaan voittanut, jokohan poksahtaa? Kuntohan on parempi varmaan kuin koskaan.

Kuulosti ensin aika uskomattomalta tilastokummajaiselta, mutta tosiaan tänään vasta uran kolmas maili.

Neliveto kirjoitti:Toinen paljon pelattu, Unbelievable As, tulee kovavireisestä tallista, mutta taulu on kirjainten sävyttämä.

Taulu on kyllä rumannäköinen, mutta taitaa olla niin, että ulkomailla tulleet hylkäykset laukoista merkataan syystä tai toisesta aina HLL, joka näyttää paljon pahemmalta silmään kuin HPL. En rupea tarkistelemaan, mutta noissa Ranskan starteissa voinut riittää pikkuisen epäpuhdas ravikin hylkyyn. Itse uskon kyllä vahvasti Unbelievable Asiin, kun tosiaan Free Me'sta on puuttunut jotain, uransa viimeisen (?) kilpailun juoksevalla Twigs Voicilla karmea paikka ja en oikein keksi mikä muu voisi tuon voittaa.

Neliveto kirjoitti:T76-7: Upea lähtö, jossa toivotaan Costellon voittoa ! Alussa varmasti mennään eikä meinata, kun Lome Brage ja Välähdys iskevät yhteen, ja Costellolla pyritään kiertämään johtavan rinnalle mahdollisimman pian. Lome Brage keula-ajatuksella on ehkä niukasti kiinnostavin pelihevonen. Lähdön tasosta kertoo aika paljon se, että Månprinsen A.M. on vain yksi haastajista.

Myös Polara jäänyt ennakkoveikkailuissa melkein statistin osaan, on hurja lähtö! Costellon puolesta liputan vahvasti, sitä voi vielä suosia mahdollinen raskas rata.
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 25

ViestiKirjoittaja Kädetön » 23. Kesä 2018 14:47

Kokemäen ravit eivät ole vielä puolessa välissä, mutta aika monta kertaa on Tero ehtinyt toivottaa hyvää juhannusta! :kippis:
Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 25

ViestiKirjoittaja Krauta » 23. Kesä 2018 16:04

Neliveto kirjoitti:T76-1:
Tosi kiinnostava pelihevonen on kahdessa edellisstartissa ihan kovimpia tammoja vastaan riittävyytensä osoittanut Golda Paris. Vaikka takarivi maililla ei nappipaikka olekaan, niin Free Me, Unbelievable As ja Fika järjestänevät sen verran vauhtia, että takaakin ehtii.


:thumbup1:

Olipas tarkka selostus lähöstä ennakkoon, kiitos ja kumarrus tässä vaiheessa. :)
Säkäri
Avatar
Krauta
 
Viestit: 758
Liittynyt: 07. Helmi 2016 15:18
Paikkakunta: Lappee

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 25

ViestiKirjoittaja Kädetön » 23. Kesä 2018 16:28

Välähdyksen puolesta liputan vieläkin. Voittoaika tänään 21,2a. Costello on toinen ja Polara kolmas.
Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 25

ViestiKirjoittaja Masa V » 23. Kesä 2018 17:39

Onhan se käsittämätöntä, että huippukuntoinen Polara olisi pikkuyllättäjä ja että Jokivarren Kunkku ei lukeudu pelihevosiin...
Mutta Månprinsen A.M. tuntuu kyllä liian unohdetulta. Hyvä paikka, vahva rutiini ja Melanderin lehtikommenttien mukaan vahva nousukunto. En usko sen jäävän ulos totosta, on hyvä pelikohde troikkaan alariveille ja varmasti kaksariinkin.

Mutta Costellon voittoa kuitenkin veikkaan.
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5292
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 25

ViestiKirjoittaja peliman » 23. Kesä 2018 18:53

Victory bonsai jotenkin aina hyvältä näyttänyt, silloinkin kun ei kulkenut. Ehtihän se kunnossa olla ja ei ole loukkaantunut.
Hyvä että saatu säädettyä ja ajettua kuntoon taas. Jonkun aikaa jo hyvää menoa. Tässä kyllä silti pari viimeistä voittoa tullut tuurilla.
Forss löysi taivaanlahjana tilat sisäradalta 3km ja nyt maililla laukkasi lähdön suosikki alkuun..
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 25

ViestiKirjoittaja Kädetön » 24. Kesä 2018 13:56

Onko nyt varmasti tullut kaikille selväksi, että tänään ravataan Kanta-Kauhavan radalla :D
Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 25

ViestiKirjoittaja Kädetön » 24. Kesä 2018 15:28

Klo 16.15 Kokemäen seitsemännessä lähdössä Hullumiehen paluu tositoimiin puolentoista vuoden kilpailutauolta :thumb_up:
Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 25

ViestiKirjoittaja Krauta » 26. Kesä 2018 16:39

Krauta kirjoitti:
Neliveto kirjoitti:T76-1:
Tosi kiinnostava pelihevonen on kahdessa edellisstartissa ihan kovimpia tammoja vastaan riittävyytensä osoittanut Golda Paris. Vaikka takarivi maililla ei nappipaikka olekaan, niin Free Me, Unbelievable As ja Fika järjestänevät sen verran vauhtia, että takaakin ehtii.


:thumbup1:

Olipas tarkka selostus lähöstä ennakkoon, kiitos ja kumarrus tässä vaiheessa. :)


Noh pienen sekoilun ja muistin pätkimisen (ei sentään tullut roskiin heitettyä, mutta lähellä oli) :facepalm: jälkeen lapulta löytyi 1 x kutonen (kahteen osaan) josta Nelivedolle :thumbup1: Golda Paris.n vinkkaamisesta. :kippis:
Säkäri
Avatar
Krauta
 
Viestit: 758
Liittynyt: 07. Helmi 2016 15:18
Paikkakunta: Lappee

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 25

ViestiKirjoittaja Neliveto » 26. Kesä 2018 18:32

Krauta kirjoitti:Noh pienen sekoilun ja muistin pätkimisen (ei sentään tullut roskiin heitettyä, mutta lähellä oli) :facepalm: jälkeen lapulta löytyi 1 x kutonen (kahteen osaan) josta Nelivedolle :thumbup1: Golda Paris.n vinkkaamisesta. :kippis:


Mukava, jos tuosta pähkäilystä oli hyötyä nätin lunastuksen muodossa :thumb_up: . Omaan seiskakutoseen Iivon hevonen oli aivan liian vaikea tiedettävä ja Larvan Hurmoksen kohdallakin tuli otettua kantaa :oops: .
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Edellinen

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 30 vierailijaa

cron