Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Neliveto » 09. Kesä 2018 14:30

Ruikonperä kirjoitti:Veikkaan voittajan löytyvät kolmikosta Next Direction-T.Rex-Workout Wonder, koska luokka puhuu. Ihan en muuten ymmärrä miksei sitä Lähdekorven Broadway-hevosta voinut ottaa tähän ja mukana on kuitenkin Maffioso Face ja Big Headache. Vetiköhän Lähdekorpi vähän herneitä nenään, kun Victory Bonsailla jätettiin Eliitti väliin vaikka paikka oli :think:


Twitterin perusteella näytti muutenkin olevan vähän matalapainetta hevosrintamalla, kun Zigge Silvio ja Diablo Sisu oli myyty. Toivottavasti Lähdekorpi tekee vain tilaa paremmille uusille hankinnoille.

Killerin ravien kolmannen lähdön Vouti Veronaan liittyy muuten yksi ihan kiinnostava ohjastajaknoppi.
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Kädetön » 09. Kesä 2018 15:28

Neliveto kirjoitti:Killerin ravien kolmannen lähdön Vouti Veronaan liittyy muuten yksi ihan kiinnostava ohjastajaknoppi.


Akseli Lahtinen ajoi sillä ainakin toistaiseksi viimeisimmän kisastarttinsa.
Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Neliveto » 09. Kesä 2018 15:31

Kädetön kirjoitti:
Neliveto kirjoitti:Killerin ravien kolmannen lähdön Vouti Veronaan liittyy muuten yksi ihan kiinnostava ohjastajaknoppi.


Akseli Lahtinen ajoi sillä ainakin toistaiseksi viimeisimmän kisastarttinsa.


Häkellyttävää tietoa jälleen :clap: .
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Neliveto » 09. Kesä 2018 16:54

Ruikonperä kirjoitti:
Neliveto kirjoitti:T76-4: Jamie Hyneman keulassa, Reverend Dred johtavan rinnalla ja lopussa parempi voittaa . Jos Fast Timellä ajetaan keulasta revanssina startista 9.5., niin lähtö mutkistuu, koska molemmat suosikkikaksikosta tuntuvat tekevän parhaat juoksunsa vapaalta radalta. Toki Jamie Hyneman ja Reverend Dred ovat usein olleet lähtöihinsä niin kovia hevosia, että niillä on ajettu suoraviivaisesti. Ihan äkkiä en muista, että olisin Reverend Drediltä nähnyt selkäjuoksua. Jos matkalla pidetään liian kiirettä, niin J.A. Ninja nousee Kuopion kirin kaltaisella loppuvedolla korkealle.

J.A. Ninja on taas kerran ihmeen vähän pelattu. Saanee tosiaan nappireissun ja kirihän on oikeana päivänä murhaavan kova.


Näyttävät twitterissä moittivan Santun ajoa, mutta en millään keksi, mikä tuossa oli vikana :think: . Helpompi kai Fast Time olisi ollut etukäteen ajateltuna johtavan rinnalta nitistää kuin Jamie Hyneman, mutta Reverend Dred ei ollut nyt parhaimmillaan.

Edit: Ja Eepeen tuuletukselle :clap: :clap: .
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja peliman » 09. Kesä 2018 17:02

Costello taitaa kyllä olla kehittynyt aika paljon tänä vuonna. Rovaniemellä on hyvä sauma ilman onnettomuuksia.
Pikkukahveli laukkasi mutta tulihan tuo siitä viime vuonnakin ohi kun keulassa meni, että ei tänään ehkä vastusta olisi ollut kenestäkään tässä lähdössä.
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 10. Kesä 2018 11:53

Forssin ja Moilasen ollessa Oslossa nähdään Kokemäellä muutamalla suomenhevoshuipulla vähän harvinaisempi ohjastaja. Huimariinaa ajaa Arto Hammar, lähes neljä vuotta sitten ollut joku muu kuin Moilanen rattailla. Köppisen rattailla nähdään puolestaan Jyrki Korhonen itse, yli neljä vuotta sitten viimeksi ajanut. Seitsemän kertaa ajanut itse, mutta vielä ei ole voittoa tullut. Toivottavasti tänään! Vieskerin Virva juossut 72 kertaa ja 70 kertaa tammaa on ajanut Forss, tänään Hannu Hietanen,
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Neliveto » 10. Kesä 2018 13:45

Ruikonperä kirjoitti:Forssin ja Moilasen ollessa Oslossa nähdään Kokemäellä muutamalla suomenhevoshuipulla vähän harvinaisempi ohjastaja. Huimariinaa ajaa Arto Hammar, lähes neljä vuotta sitten ollut joku muu kuin Moilanen rattailla. Köppisen rattailla nähdään puolestaan Jyrki Korhonen itse, yli neljä vuotta sitten viimeksi ajanut. Seitsemän kertaa ajanut itse, mutta vielä ei ole voittoa tullut. Toivottavasti tänään! Vieskerin Virva juossut 72 kertaa ja 70 kertaa tammaa on ajanut Forss, tänään Hannu Hietanen,


Kovaa kuntoa vaatii tänään, jos aikoo koko ravitarjonnan seurata :D . Kotimaassa on kolmekymmentä lähtöä ja siihen päälle vielä Oslon suomalaisittain kiinnostavat kisat. Harstadissakin on vielä illalla suomalaisedustusta. Kokemäellä on mainiot suomenhevosravit, jossa varsinkin Huimariinan ja Vieskerin Virvan matsi on mukava nähdä, mutta pelipuolelta ei sinne osaa sanoa mitään. Jokimaan osalta taas täytyy hieman ihmetellä, miksi kesäravikautena Oulun iltaravien lisäksi toisenkin maakuntaradan pitää ajaa :think: . Tällä hetkellä ainakin Mönttiseltä vahvasti esiintynyt Larsman sekä päätöskohteen ongelmista kärsinyt, mutta kyvyiltään raju kaksikko Leon Coger ja Nelson Hilly vaikuttavat edullisilta nelkkuhevosilta.

Osloon on kätevä pelata suomalaisia, kun vastuksesta ei ole mitään hajua :lol: . Pitkällä matkalla kiinnostavat viimeksi uransa avausvoiton ottanut, mutta Kuopiossa ehkä vielä hieman kovemman esityksen tehnyt Arctic Lover sekä totta kai huippuvireinen Jugador. Päivän viimeisessä Olympic Blue Chipiltä on kaikki kengät pois ja jos Seinäjoen puolivaloilla tulleesta ajasta lohkeaa vielä pois, niin kova pitää olla tuon suosikiksi luotetun hollantilaishevosen.
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Kädetön » 10. Kesä 2018 16:17

Tyylikäs voittoloimi yksinkertaisuudessaan oli Tuomo Mäkelän Muistoajossa. Iso keltainen M sinisellä pohjalla. Kuin suoraan Maestron ajopuvusta :thumb_up:
Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Neliveto » 10. Kesä 2018 17:25

Tulihan sieltä menestystä suomalaisillekin! Kova oli Polara keulasta :clap: .
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja seuraaja » 10. Kesä 2018 17:43

Näki ennen lähtöä, että hevosella oli menohaluja. Onnittelu, Polara ja Antti!

MAS tulkkina oli myös hyvä.
Avatar
seuraaja
 
Viestit: 915
Liittynyt: 01. Tammi 2016 17:08
Paikkakunta: kotirata Keskinen

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Neliveto » 10. Kesä 2018 17:45

Oulun pohdinnat:

T5-1: Kivarin Raindance on ollut voitoissaan vakuuttava ja tuntuu muutenkin varman oloiselta kolmevuotiaalta. Silti vastus kovenee nyt ja paikka on paha, joten suosikki vaatii varmistuksia. Ykköshaastajan nimeäminen ei kuitenkaan ole ihan helppoa :think: . Vähän pelattu haastaja voisi olla Juss Tooma, joka teki Joensuussa ja Kuopiossa vahvat kirit ja viimeksi vastus oli tätä kovempi. Digital Passport on ollut kahdessa voitossaan mainio, mutta ohjastaja onnistuu aika harvoin, joten kakkossuosikkina ruuna ei ole kovin kiinnostava pelihevonen.

T5-2: Tosi hankala lähtö. Mukavasti tauolta palannut Metsärinteen Sisu on omaan makuuni niukka suosikki, koska ruuna saa tuosta tarkan reissun. Prosenttejaan todennäköisempiä ovat Marvertti ja Vilmai, joista ensin mainittu on esittänyt hyviä vauhtivaroja ja Jaara voisi tuoda varmuutta ja vauhtia vielä lisää. Vilmai on noussut salaa kovaan kuntoon ja jäi viimeksi pussiinkin Kruunun Prinssin voittamassa lähdössä.

T5-3: Uberta Jet on varmasti lähellä, mutta ovathan prosentit hurjat. Blue For You tulee aina maaliin asti ja kuuluu ensimmäisenä lapulle, kun suosikkia varmistaa.

T5-4: Ambrogio on kilpaillut lauantailähdöissä, joten tänään rima hieman laskee, vaikka kovia hevosia vastassa onkin. Viime kisoista poiketen tänään Ambrogiolla on kengät jalassa, mutta ruuna on silti omaan makuuni illan varmin T5-voittaja.

T5-5: Päätöskohteessa on rutinoituneita sotaratsuja ja pari tuoreempaa tapausta. Veikataan tuoreuden olevan valttia, joten Strait Iron on aiheesta suosikki ja Lago Negro ykköshaastaja.
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Edellinen

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 21 vierailijaa

cron