Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja XO101 » 05. Kesä 2018 20:14

Minua kiinnostaisi tämä 3. Essi Van Press. Hevonen oli todella hyvä siinä Kaustisen voittojuoksussa ja asiallinen myös sitä seuranneessa Vermon startissa. Sen jälkeen kunto vähän katosi jonnekin, mutta viimeksi näytti taas hieman paremmalta. Valmentaja lupailee, että hevonen olisi taas nousukunnossa. Essi Van Press lähtee kovaa ja mielestäni pääsee tässä keulaan. JOS on nousemassa takaisin sille Kaustisen tasolle niin muilla on kyllä tekemistä tämän kanssa. 3/1-4-7-9 painoparit joista 3-4 selvästi suurin. Tuo voi olla piikkiselkäkin.

e. Tähän voisi troikkaakin kokeilla jollain 3-4 alulla. 3-4/3-4/1,7,9. Jos Essi Van Pressillä annetaan keulat esimerkiksi Oxan Winx And Wonxille niin tuossahan voi sisäradalta vetää joku 4-3-1/9... Toki seiskakin lähtee hyvin joten katsotaan nyt mihin paikkaan se pääsee.

e. Ei ollut Essi hyvä, asiallinen toki. Mutta saihan tuo nyt täyden mahdollisuuden johtavan takaa. Toinen olisi kyllä pitänyt olla.
XO101
 
Viestit: 982
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 05. Kesä 2018 21:37

Mikkelin vaihto oli pitkästä aikaa positiivinen ylläri, viimeksi tiistain ykkösravit keränneet enemmän peliä maaliskuun toisella viikolla :thumb_up:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja peliman » 06. Kesä 2018 11:27

Vermo arvailuja.
L4 65 avaus vaikuttaa 2-3 hevosen kisalta. 10 Ginelli tässä olisi yksinäinen merkki jos pitäisi.
L5 Tuviker voittoputki jatkunee kun sen verran laukkaavaa sorttia vastus. Varmistella voi toki ja osittain niinkin itse tein.
Onnetööri olisiko lähellä esim. kun matka sopii, laukatta?
L6 Tammavoltissahan usein källi tulee mutta nyt AC toki ok suosikki. Varmistukset jätin 4peliin.
Ciccolina, lil belinda ja partytime muut mahdolliset.
L7 3 Rocking royal lea saattaa tässä kengittä petrata ehkä? 2 FB myös usein ollut kärkikahinoissa kun vertaa %.
Keski ja ylähyllyllä sitten huomatummat voi poimia.
L8 3 Saaga S ailahtelee kiimoista, ehkä tässä nyt hyvä päivä ja kauden eka voitto tyrkyllä. e: tallikom. mukaan tosin voi tehdä mitä vaan, kiimat on. Keulaan siksi yrittää.
L9 2 LP tallikom. muk.mahd. eka kertaa kengittä tällä nyt koitetaan ja matka sekä starttiväli sopii.
10 Kyllä voi petrata mutta yli 2km matkalta ei häävisti näyttöjä ole. Silti tämä nyt mun 2.merkkinä.

e: ei ..mikä studio taas. No ratafeed taidan tovin katsoa. :facepalm:
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja peliman » 06. Kesä 2018 19:19

Olipas Ginelli melko vaisu nyt. Ehkä Vermossa ei vaan kulje samalla lailla.

e: Tuviker jatkaa jäätävää menoaan. Olisi Rikasson laittanut kyllä rivin arvon nousuun vaan ei. Oli yllättävän hyvä tähän.
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 06. Kesä 2018 20:45

Symppisvaljakko Fannikka/Pekka Henttonen varasti show'n, mutta tällä kertaa vähän ikävällä tavalla :lolno:

Onpa Hetviina noussut ihan järisyttävään tälliin ja vielä mukavampi oli nähdä vanha kunnon Tuli-Karkelo noin hyvänä :clap:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja peliman » 06. Kesä 2018 21:31

Hetviina on kovakirinen hevonen. Mitenkähän jos päätyy Rvn, kestää sitten useamman matkan kilpailla lyhyessä ajassa.
Voihan siinä jäädä näiden rahakkaampien jalkoihin. Huimariina ja mitä noita on.
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 06. Kesä 2018 22:05

peliman kirjoitti:Hetviina on kovakirinen hevonen. Mitenkähän jos päätyy Rvn, kestää sitten useamman matkan kilpailla lyhyessä ajassa.
Voihan siinä jäädä näiden rahakkaampien jalkoihin. Huimariina ja mitä noita on.

Toivottavasti Hetviina nähtäisiin Rovaniemen kunkkareissa, mutta treenari sanoi jossain jutussa tamman olevan todella huono matkustaja, joten tuo varmaan se päällimmäisin mietinnänaihe taustajoukoille. Myös tänään toiseksi tulleen Marj-Lovviisan kunkkarimatka voi jäädä vielä tänä vuonna haaveeksi juurikin pitkien kuljetusten vuoksi. Toivottavasti tuo ei tulisi olemaan sentään kauhean monella muulla syynä jättää kisat väliin :angel:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja XO101 » 07. Kesä 2018 18:41

Lappeen T5 ja viimeisen kohteen 3. Rebel Rapid 4%. Ihan naurettavan vähän pelattu. Jonkinlainen laukkavaara on olemassa, mutta jos lähtee ravilla niin lähtee kohtuu kovaa ja voi hyvinkin päästä keulaan. Siitähän hevonen on välillä tehnyt todella hyviä juoksuja kuten esimerkiksi viime lokakuussa Joensuussa. Hevonen palasi viimeksi tauolta ja oli sijoitustaan parempi. Eka ja vika kurvi neljättä rataa, laukka siinä välissä ja kuudes maalissa. Ei mitään syytä miksi hevonen ei voisi tässä vähän pärjätäkin.
XO101
 
Viestit: 982
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja XO101 » 07. Kesä 2018 20:48

Ai jai kun oli maistuva. Yli 4.00 kertaa sija ja 16 kertaa pari Is:n varman White Cross Beson kanssa. Kyllä sai lopussa jännittää kun oli voittajaan hakattu tosi paljon, mutta sija pysytteli vakaasti 4-5 välillä. Olin varma, että oikovat vielä alas, mutta ei. Pelimiehiltä meni nyt sijapeli ohi kun maksoi melkein yhtä paljon voittaja. Oli muuten T5-pelissäkin Rebel Rapid varmana ja jopa kerrotutkin olisi sillä napsuneet jos Hazelhen Hermes olisi voittanut edellisen. Siinä mielessä ihan hyvä, että jäi toiseksi niin ei harmita tuo HH:n viime metrien tappio. Sekin nimittäin olisi ollut ihan maksava rivi.
XO101
 
Viestit: 982
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja XO101 » 08. Kesä 2018 17:51

Laitetaanpas mietteitä Turun T5-pelistä. Mielestäni sieltä löytyy muutama mielenkiintoinen idea.

T5-1: Kai tämä kahden kauppa on. Viime aikojen näyttöjen perusteella 5. Bret Boko on selvä suosikki ja yksi päivän varmaehdokkaista. Itselläni kuitenkin hieman potkii vastaan nuo peliprosentit 65%. Toinen asia mikä potkii hieman vastaan on Asante ja I won't dance sisäpuolella sekä varsinkin E-P Mäkisen Global Option ulkopuolella. E-P lähtee varmasti puottamaan eteenpäin ja jos ei pääsekään johtavan taakse niin alusta voi tulla todella reipas. Tämä saattaisi sataa Fire to the rainin laariin. Hevonen ei ole viime aikoina mennyt luokkansa edellyttämällä tasolla, mutta jos hieman parantaisi niin voisi vaikka voittaakin. Laitetaan siis FTTR varmistukseksi.

T5-2: Twist of fate ei tähän paikkaan kyllä suuresti maistu. Keulavoitto on mahdollinen, mutta noin mutulla sanoisin, että tälle hevosella viime kertainen maili on täyttä matkaa parempi vaihtoehto. Lisäksi Korven hevoset on usein matchattu suurkilpailuihin, kuten viimeksikin. Sisäpuolelta ainakin 1. Ratu Release lähtee ihan hyvin. Se muuten on 4% pelattuna mahdollinen ylläri tähän. Viime starteissa hevonen on osoittanut ihan hyvää kuntoa. Jos sillä ei ajeta keulasta niin paikka voi löytyä johtavan takaa... 3. Salient Arrow on pakkomerkki, mutta itselleni tähän maistuvin on melkeinpä 10. Piece of rock. Kyseessähän on Kriterimin karsintavoittaja ja finaali kolmonen. Luokka riittää varmasti ja viime startti oli vähintäänkin lupauksia herättävä. Lähtö on pieni ja tuosta voi päästä ihan hyviinkin iskuasemiin. Tähän lähtöön löytyy myös kolmaskin mieleinen merkki ja se on viiden prosentin 9. Mass the boss joka Kuopiossa näytti, että pärjää koviakin vastaan. Piece of rock on päivän pelihevosiani ja aion laittaa siihen voittaja-kaksarit, ehkä sijaakin riippuen kertoimista.

T5-3: Vaikea lähtö. Melkein joko todella vähillä tai sitten runsas rastitus. Itse päädyin tällä kertaa jälkimmäiseen. Mulla on kuitenkin tähän pari maistuvaa merkkiä. Toinen niistä on suosikki 3. Lily's star joka lähtee kovaa ja on päässyt loistopaikalle. Viimeksikin jäi jossiteltavaa ja hevonen olisi hyvinkin voinut voittaa Golden Iconin jos olisi päässyt 50 metriä ennemmin ulos. Toinen maistuva tähän on 9. Käthy 9%. Tuosta on paikka päästä sujuvasti Lily's starin perästä läpi johonkin 2-3 ulos. Hevosen taustajoukoilta tuli todella positiiviset kommentit ennen Kouvolan tauolta paluuta ja siellähän hevonen oli sanalla sanoen vakuuttava pitkältä paussilta. Viimeksi tuli laukka joten sen startin voi unohtaa. Jos hevonen on kehittynyt niin paljon kuin annettiin ymmärtää niin tämähän ei näissä lähdöissä häpeä. Käthyssa voisi olla kaksari-sija-ideaa jos ei ole pelattu aivan mahdottomasti.

T5-4: 1. Fordaluvachocolate on ollut viime starteissa hyvä ja on minun suosikkini tuolta paikalta ja maililla. Keulaan saanti ei ole kuitenkaan varmaa joten 6. Carleman ja viime starteissa parantanut 12. Stone capes Nanet kaveriksi. Neljällä suosikilla ei kehtaa mennä joten suosikki 5. Live for greatness tippuu nyt lapulta ulos. Tosin pienellä varauksella. Eli sillä, että lisään sen kuitille jos alleajosta tulee hirmkehut ja hevosta hakataan pää märkänä voittajaan. Täysi arvoitushan tämä on, mutta ihmettelen hieman suosikkiasemaa.

T5-5: Lähtökohtaisesti tilanne on se, että 1. Hamis fameraiser johtaa lähdöstä maaliin. Kaikki matkasta lähtöpaikkaan kuitenkin puoltaa hevosta. Se menee tuosta vaikka tasaista 12.5 vauhtia läpi joten vaikea takaa on kiertää. Se on päivän varma. TOSIN kaikesta huolimatta aavistuksen pitkin hampain sillä 11. Kalle Kalas teki minuun vaikutuksen ensimmäiseen Suomen starttiinsa. Viime metrien laukasta huolimatta. Kalle Kalas olisi ilman muuta ollut lapulla jos olisi startannut paremmalta paikalta. Tuo 1-11 on mielestäni tässä myös parina kokeilemisen arvoinen.

4,5
1,3,5,7,9,10
1,3,5,6,7,9,12
1,6,12
1. Hamis Fameraiser

252 yhdistelmää, panos 0.2e, hinta 50.40€

Päivän maistuvia:

Lähtö 5. 1. Ratu Release, 9. Mass The Boss, 10. Piece Of Rock
Lähtö 6. 3. Lily's Star, 9. Käthy
Lähtö 7. 1. Fordaluvachocolate
Lähtö 8. 1. Hamis Fameraiser 11. Kalle Kalas
XO101
 
Viestit: 982
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Neliveto » 08. Kesä 2018 18:12

XO101 putsasi pöydän Turun osalta, jonne pelit laaditaan pitkälti samoilla ajatuksilla. Päätöskohteen Hamis Fameraiser on omaan makuuni illan todennäköisin, koska avauskohteessa Bret Bokon kiusana on alussa nopeita hevosia ja suoraviivaisia miehiä. Jos kyseiseen kohteeseen hakisi aivan ufoa, niin Falcon Håleryd jäi aivan pakettiin Kajaanin lähdössä, jossa toki päätöspuolikas oli hidas. Toinen kohde on urheilullisesti huipputasoinen ja on tosi jännä nähdä Salient Arrowin esitys ikäluokkahevosia vastaan. Twist Of Fate on vahvoilla, mutta MAS The Boss näyttää alkuvuoden kisojen ja erityisesti Kuopion starttien perusteella kehittyneen reilusti viime vuodesta. Myös tammojen Kasvattajakruunu-karsinta on hieno lähtö. Lily's Star tuntuu olevan kaikkien varma, johon nähden peliosuus on vielä yllättävän maltillinen. Käthy kiinnostaa täälläkin, kuten myös Seinäjoella suosikin lyönyt Proserpine, jolle viimeksi ei kengättömyys ilmeisesti sopinut. T5-4:ssa tusinapaikasta huolimatta ensimmäisenä peleihin tulee Stone Capes Nanet, joka kesti Porissa rajun matkavauhdin hyvin. Live for Greatness tuntuu tuoreiden näyttöjen perusteella kovasti liikaa pelatulta.

Tornion nelkkuun on pari hakua. Toisessa kohteessa suosikkikaksikko on kerännyt lähes 3/4 lähdön pelimerkeistä, vaikka maili ei välttämättä ole Mad Man Bluesin suosikkimatka ja Impress Itin Rovaniemen kakkonen tuli suuremmin vakuuttamatta. Kiinnostavampia pelihevosia ovat viime kerralla Bodenissa pussista toiseen sompaillut Global Tail, joka oli hieno sitä edellisessä kisassaan ja ohjastajanvahvistuksen kokeva vauhtikestävä Seachocolate. Global Taililla näyttää tänään olevan takakengät jalassa, joka on pieni miinus, mutta maltillinen peliosuus kattaa riskin.
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 08. Kesä 2018 19:26

Tuo on kyllä aina yhtä upeaa nähdä miten kaiken kokenut Moilanen osaa arvostaa hevosta, Bret Boko sai maalissa ansaitut taputukset mestarikuskilta :thumb_up:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja XO101 » 08. Kesä 2018 19:31

Olipa ylikylä Bret Boko. Hirmu kuntoon on noussut sen lopputalven hieman vaisumman jakson jälkeen. Fire To The Rainillehan tätä pedattiin, mutta ei tämä nyt ole siinä kunnossa missä Ruotsissa parhaimmillaan. Toki ei mitään pois voittajalta.

Seuraavassa sitten se Piece Of Rock. Maistuu kyllä kovastikin. Olisi ihan suotavaa jos joku vastaisi Korvelle alussa. Jos ei niin kyllähän tällä kuolemaankin kärsisi kierrättää, mutta pääseekö sinne jos siellä on vaikkapa Salient Arrow? Kaksariin mun mielestä riittää hevoset 1, 3, 5, 7 ja 9. 4. vielä ehkä pienellä. 1, 3, 5 ja 9. Tässä ne enemmän painettavat. Seiskan paikka on sen verran ulkona, että en ihan hirveästi siihen lämpeä vaikka hyvällä juoksulla voikin pärjätä. Vastus kuitenkin kovenee tähän joten vähän maltillisempaa painoa siihen.
XO101
 
Viestit: 982
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja XO101 » 08. Kesä 2018 19:44

Pikku pettymys oli Piece of rock. Tosin en nyt ihan ymmärrä oliko kolmas puolikas pakko ajaa 10 vauhtia? Voittajaa ei olisi kyllä haastanut millään juoksulla, mutta veikkaisin, että sijoitus olisi parempi jos pätkän olisi säästänyt loppuun. Jack Vaderilta muuten hyvä esitys näinkin kovassa lähdössä.
XO101
 
Viestit: 982
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja XO101 » 08. Kesä 2018 20:09

Tänäänpä ollaan vähän kujalla vaikka rivi nyt jatkaakin. Lisäksi juoksunkulut menneet järjestään pieleen. Lily's star kuolemassa, Käthy laukkasi noususta ja Piece of rockilla sama kohtalo kuin Lily's starillakin. Käthy oli muuten tekemässä ihan asiallista juoksua ennen hyppyä. Voi olla, että unohtuu pelimiehiltä tulevaisuudessa vaikka kunnossa tuskin on mitään vikaa. Pidetään mielessä.
XO101
 
Viestit: 982
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Neliveto » 08. Kesä 2018 20:16

Ruikonperä kirjoitti:Tuo on kyllä aina yhtä upeaa nähdä miten kaiken kokenut Moilanen osaa arvostaa hevosta, Bret Boko sai maalissa ansaitut taputukset mestarikuskilta :thumb_up:


Oli tosiaan ansaitut kehut ohjastajalta :clap: . Eleenä oli hieno tuo, että Bret Boko sai kutsun Kymi Gp:iin, mutta voi olla, että Nieminen olisi vähän kauemmin kuin viikon halunnut valmennettavaansa valmistella tuohon.
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja XO101 » 08. Kesä 2018 20:23

Neliveto kirjoitti:
Ruikonperä kirjoitti:Tuo on kyllä aina yhtä upeaa nähdä miten kaiken kokenut Moilanen osaa arvostaa hevosta, Bret Boko sai maalissa ansaitut taputukset mestarikuskilta :thumb_up:


Oli tosiaan ansaitut kehut ohjastajalta :clap: . Eleenä oli hieno tuo, että Bret Boko sai kutsun Kymi Gp:iin, mutta voi olla, että Nieminen olisi vähän kauemmin kuin viikon halunnut valmennettavaansa valmistella tuohon.


Joo huomasin itsekin tuon eleen. :thumbup1: Mitä Kymi gp:hen tuleen niin olen aika varma, että Bret Bokolla sinne lähdetään. Nämä alkaa olla hevosen viimeisiä mahdollisuuksia ja polle on noussut vielä kerran huippukuntoon. Jos saa hyvän paikan niin voi hyvinkin jostain sisäradalta esimeriksi Ringostarr trebin selästä seurata tototaistoon. Miksei?

Mitä peleihin tulee niin nyt sentään tuli vähän nousua kun Moilanen sai Fordaluvachocolaten viime hetkillä nostettua vapaalle ja kiri pariin maistuvan Stone capes nanetin kanssa. Ohipelinini Live for greatness muuten teki ihan asiallisen juoksun ja kyllä tuolla Suomessa pärjää tulevaisuudessa.
XO101
 
Viestit: 982
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Neliveto » 09. Kesä 2018 09:47

Killerillä on kovatasoiset 76-finaalit, jotka huipentuvat Killerin Eliittiin :thumb_up: .

T76-1: Vaikka Eepeen räyhäkkäät kommentit mm. 7Oikein-lehdessä vasta Kouvolaa koskevatkin, niin aika kovaa taitaa Graceful Swamp mennä tänäänkin. Varmempaa voittajaa ravikilpailuista on vaikea löytää.

T76-2: Outo pelisuosikki omaan makuuni :think: . Vaikka Aragorn Hoss saisikin alussa torjuttua kovaa liikkeelle lähtevät Westcoast Victorian ja Mr Mallorcan, niin tuossa on vielä kolme-neljä sellaista hevosta, joilla tullaan varmasti pitämään johtavan rinnalle vauhtia matkalla. Exuberance voitti Vieremällä ihan pintakaasulla ja on lähdön paras hevonen. Ykköshaastaja on Excalibur It, jolle Jokela taas palaa rattaille. Kolmantena lapulle jatkuvasti peleissä liian vähälle huomiolle jäävä Piedmont. Toki Porissa ylivauhtia auttoi kirissä, mutta nyt kirin saa ainakin aloittaa lähempää kärkeä.

T76-3: Onko sitten allekirjoittaneen näössä vikaa :geek: vai mitä, mutta Vaellus ei Kajaanissa varsinkaan lämmityksessä ihan täysin miellyttänyt silmää. Kirikään ei ollut niin vahva kuin edellisessä kisassa Vieremällä. Samassa startissa hienosti tauolta palanneen Lissun Eerikin kuuluisi olla suosikki. Neljän pelatuimman ulkopuolelta on vaikea haastajia löytää, mutta viime kilpailuihin parantanut Rokin Maxi voisi olla varottava pahalta paikaltakin.

T76-4: Jamie Hyneman keulassa, Reverend Dred johtavan rinnalla ja lopussa parempi voittaa :think: . Jos Fast Timellä ajetaan keulasta revanssina startista 9.5., niin lähtö mutkistuu, koska molemmat suosikkikaksikosta tuntuvat tekevän parhaat juoksunsa vapaalta radalta. Toki Jamie Hyneman ja Reverend Dred ovat usein olleet lähtöihinsä niin kovia hevosia, että niillä on ajettu suoraviivaisesti. Ihan äkkiä en muista, että olisin Reverend Drediltä nähnyt selkäjuoksua. Jos matkalla pidetään liian kiirettä, niin J.A. Ninja nousee Kuopion kirin kaltaisella loppuvedolla korkealle.

T76-5: Costellolle aika maltilliset peliprosentit, mutta lyhyen tauon takia aiheesta. Tähen Toivomus on noussut huippukuntoon ja haastaaa pahalta paikaltakin. Säihkeen Säpina ei tässä kärkeen sijoitu, mutta olihan Vieremän juoksu todella positiivinen suoritus.

T76-6: Tasainen lähtö, johon on vaikea ottaa kantaa. Robin Roof on ehkä seiskaradalta hieman liikaa pelattu ja Suur-Hollola -alkuerän hienolla tyylillä voittanut Zeus Kemp takarivistäkin liian vähän luotettu. Yllättäjähaku voisi olla viimeksi rajun matkavauhdin hyvin kestänyt Zigge Silvio.

T76-7: Next Directionille jäi paljon varaa Number One -voitossa, ja ruuna on aiheesta suosikki tähän. Midnight Hour ja Workout Wonder tuntuvat taas aavistuksen liikaa pelatuilta. Ensin mainitun viime startit ovat jättäneet paljon kysymysmerkkejä ja jälkimmäinen palaa loukkaantumistauolta. T.Rex on niin raju hevonen, että kasipaikasta huolimatta se voi olla kärjessä. Viime vuoden voittoaan puolustava Top Of The World ei vaikuta olevan aivan vuoden takaisessa vireessään.
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 09. Kesä 2018 12:09

Huikea on Killerin finaaliravien taso, melkoista tykitystä koko päivä :thumb_up:

Nelivedon kanssa jälleen kerran kovin samanlaiset ajatukset.

Neliveto kirjoitti:T76-2: Outo pelisuosikki omaan makuuni . Vaikka Aragorn Hoss saisikin alussa torjuttua kovaa liikkeelle lähtevät Westcoast Victorian ja Mr Mallorcan, niin tuossa on vielä kolme-neljä sellaista hevosta, joilla tullaan varmasti pitämään johtavan rinnalle vauhtia matkalla. Exuberance voitti Vieremällä ihan pintakaasulla ja on lähdön paras hevonen. Ykköshaastaja on Excalibur It, jolle Jokela taas palaa rattaille. Kolmantena lapulle jatkuvasti peleissä liian vähälle huomiolle jäävä Piedmont. Toki Porissa ylivauhtia auttoi kirissä, mutta nyt kirin saa ainakin aloittaa lähempää kärkeä.

100% samanlaiset ajatukset ja veikkaan ettei Aragorn edes pysty torjumaan Victoriaa. Ex-hevoset maistuu molemmat ja tosiaan Dahlströmin hevonen lienee luokaltaan lähdön paras.

Neliveto kirjoitti:T76-3: Onko sitten allekirjoittaneen näössä vikaa vai mitä, mutta Vaellus ei Kajaanissa varsinkaan lämmityksessä ihan täysin miellyttänyt silmää. Kirikään ei ollut niin vahva kuin edellisessä kisassa Vieremällä. Samassa startissa hienosti tauolta palanneen Lissun Eerikin kuuluisi olla suosikki. Neljän pelatuimman ulkopuolelta on vaikea haastajia löytää, mutta viime kilpailuihin parantanut Rokin Maxi voisi olla varottava pahalta paikaltakin.

Meni kyllä varsin kulmikkaaksi Vaelluksen ravi ja suhtautuisin pikkuvarauksella. Lissun Eerikki on hurja peli, mutta laukkoihin ei olisi näin kovassa lähdössä varaa, joten suosikkinelikosta vähemmille prosenteille jääneet Callex ja Evartti maistuvat. Callex oli tosi hienonnäköinen kauden avauksessa, mutta viimeksi kaikki meni pieleen. Evartin kanssa on rivien välistä luettuna tähdätty tosissaan tähän lähtöön ja onhan se ollut tosi hyvä.

Neliveto kirjoitti:T76-4: Jamie Hyneman keulassa, Reverend Dred johtavan rinnalla ja lopussa parempi voittaa . Jos Fast Timellä ajetaan keulasta revanssina startista 9.5., niin lähtö mutkistuu, koska molemmat suosikkikaksikosta tuntuvat tekevän parhaat juoksunsa vapaalta radalta. Toki Jamie Hyneman ja Reverend Dred ovat usein olleet lähtöihinsä niin kovia hevosia, että niillä on ajettu suoraviivaisesti. Ihan äkkiä en muista, että olisin Reverend Drediltä nähnyt selkäjuoksua. Jos matkalla pidetään liian kiirettä, niin J.A. Ninja nousee Kuopion kirin kaltaisella loppuvedolla korkealle.

J.A. Ninja on taas kerran ihmeen vähän pelattu. Saanee tosiaan nappireissun ja kirihän on oikeana päivänä murhaavan kova.

Neliveto kirjoitti:T76-5: Costellolle aika maltilliset peliprosentit, mutta lyhyen tauon takia aiheesta. Tähen Toivomus on noussut huippukuntoon ja haastaaa pahalta paikaltakin. Säihkeen Säpina ei tässä kärkeen sijoitu, mutta olihan Vieremän juoksu todella positiivinen suoritus.

Jokivarren Kunkku vähän kiinnostaisi. Saanee unelmareissun toisessa sisällä ja Kajaanissa oli niin jäätävän näköinen, että ties vaikka open stretchiä tykittäisi voittoon. Jatkan edelleen yhden miehen taistelua, mutta miksi nämä valio- ja kultadivarit pitää ajaa finaaleina. Olisi ollut ihan kiva nähdä Köppinen tässä lähdössä kuin muutama muu...

Neliveto kirjoitti:T76-7: Next Directionille jäi paljon varaa Number One -voitossa, ja ruuna on aiheesta suosikki tähän. Midnight Hour ja Workout Wonder tuntuvat taas aavistuksen liikaa pelatuilta. Ensin mainitun viime startit ovat jättäneet paljon kysymysmerkkejä ja jälkimmäinen palaa loukkaantumistauolta. T.Rex on niin raju hevonen, että kasipaikasta huolimatta se voi olla kärjessä. Viime vuoden voittoaan puolustava Top Of The World ei vaikuta olevan aivan vuoden takaisessa vireessään.

Veikkaan voittajan löytyvät kolmikosta Next Direction-T.Rex-Workout Wonder, koska luokka puhuu. Ihan en muuten ymmärrä miksei sitä Lähdekorven Broadway-hevosta voinut ottaa tähän ja mukana on kuitenkin Maffioso Face ja Big Headache. Vetiköhän Lähdekorpi vähän herneitä nenään, kun Victory Bonsailla jätettiin Eliitti väliin vaikka paikka oli :think:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Kädetön » 09. Kesä 2018 12:33

"Kymi GP rata-arvonta suoritetaan lauantaina Jyväskylän ravien Toto TV- lähetyksessä toisen 76- lähdön jälkeen (n. klo 15.56)"

Miksi ei voi menetellä samalla tavalla kaikkien suurkilpailujen lähtörata-arvontojen osalta? Saattaisi (ainakin pitäisi) kitinä sopupelistä vähetä julkisen arvonnan myötä. Toivottavasti arvonta on toteutettu tällä kertaa järkevästi, eikä kahdesta eri kupista nostella erikseen hevosten nimiä ja lähtöratojen numeroita.
Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

EdellinenSeuraava

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 25 vierailijaa

cron