Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja peliman » 12. Huhti 2018 21:41

Tuleekohan tuosta Run for royaltystä tuom. Tir du caux tyyppinen suoratojen spesialisti?
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 12. Huhti 2018 22:13

peliman kirjoitti:Tuleekohan tuosta Run for royaltystä tuom. Tir du caux tyyppinen suoratojen spesialisti?

Hyvin paljon mahdollista :mrgreen: Tänään oli vaihteeksi Torviselta liioitellun varovainen taktiikka, tuskin Moilanen olisi edes miettinyt vastaamista. Olisi ollut maukasta nähdä matsi Run For Royalty keula vs Hotshot Luca dödsi.

Lahden kahdeksatta lähtöä tuskin tullaan muistamaan historiankirjoissa, mutta siinä nähtiin jotain sellaista mitä en kyllä ihan äkkiseltään muista nähneeni. Keula luovutettiin ihan suosiolla pois höyrypäälle 700m jäljellä ja lopussa kuitattiin hurjastelijasta ohi. Vaikka sama mies teki tänään (omalle kukkarolle) parikin raskasta virhearviointia ja itsekin rehdisti myönsi ajaneensa päin pyllyä niin pakko se on silti nostaa peukku Santulle, jälleen kerran :thumb_up:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja peliman » 12. Huhti 2018 22:30

Mikähän siinä keulan luovuttamisessa usein niin vaikeata on, jos itsellä on ylikylän hevonen kuten Vermon 65 toisessa lähdössä. Mieluummin annetaan ajaa tyhjäksi suursuosikki kuin antaa höyrypään mennä edelle hetkeksi.
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 13. Huhti 2018 16:45

Kuopiossa onneksi tänään ravit, ensi viikon perjantain kisat menivät yllättäen (?) peruutukseen osallistujapulan takia :o

Mitä tuolta juttuja lukee radan kunnosta niin voipi olla, että hokkikengillä juoksevat ovat suurissa ongelmissa ja kengättömyydestä saa hurjasti etua. Vielä on niin vähän ilmoitettu balansseja ettei uskalla ottaa suurta kantaa, mutta jotain kuitenkin.

L4) Sir Robert on ollut niin vakuuttava, että veikkaan kiertävän koko porukan vaikka saappaat jalassa. Kaksarikaveriksi kiinnostaa ainakin tällä hetkelä Raitalan, Komulaisen ja Bollströmin ajokit.

L6) mukava nähdä pitkästä aikaa Vaellus tositoimissa :thumb_up: Viimeksi se on ollut hyvä noin kaksi vuotta sitten, joten näyttöjen puutteen vuoksi uskon vahvasti Kartelliin.

L7) hieno lähtö tämäkin! Jos Ypäjä Hereiamilta otetaan kengät pois niin en saisi kyllä millään häviämään.

Vähän omituinen kuvailu taas eilisten ravien IS-tähdissä :facepalm: : Hopeless Guy: * * Sai vetää keulassa oksettavan hiljaa, mutta otti toki hienolla tyylillä alle kympin lopetuksessa voiton.
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Neliveto » 13. Huhti 2018 18:02

Ruikonperä kirjoitti:Mitä tuolta juttuja lukee radan kunnosta niin voipi olla, että hokkikengillä juoksevat ovat suurissa ongelmissa ja kengättömyydestä saa hurjasti etua. Vielä on niin vähän ilmoitettu balansseja ettei uskalla ottaa suurta kantaa, mutta jotain kuitenkin.


Rata näyttää pelättyä paremmalta, mutta onhan tämä sitä aikaa vuodesta, että pelit pitää tehdä viime hetkellä kengitystietojen vaihdellessa. Kenkäpakon aikaan nelkun saattoi lyödä sisään vaikka aamulla, jossa oli kieltämättä puolensa.

Avauskohteessa Sir Robert on tosiaan varmasti vahvoilla, mutta kengättömät Just For Me, Erica Nyx Ja Blue For You kiinnostavat varmistuksiksi asti. Ensin mainittu on tavannut tehdä ensimmäisiin kengättömiin startteihinsa kovat juoksut, Erica Nyx riitti viime vuonna lauantailähdöissäkin ja Blue For You on ensimmäistä kertaa avojaloin. Toisesta kohteesta en saa minkäänlaista otetta :think: . Kolmannessa odotellaan Vaelluksen palaamista tasolleen, mutta peleissä kovemmissa lähdöissä kilpailleet Korven Tinnitus ja Kartelli ovat perushevosia. Viimeisessä kohteessa kiinnostavin pelihevonen on pitkästä aikaa ilman etukenkiä kilpailemaan pääsevä Laurila's Denethor.
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja peliman » 13. Huhti 2018 20:00

Kuopiossa voisi suosiolla vetää harjoituslähtönä ekan voltin yrityksen. Hyvä jos koskaan lähtee ekalla matkaan. Harvinaista ei ole 3-4 uusintaa.

e: Kappas, Vaellus olisi ilman pahaa alkulaukkaa kevyesti voittanut tämän lähdön. Sen verran hyvin otti vauhtia lopussa. Voi kuvitella jos nuo tehot olisi säästynyt matkalla jossain porukan puolen välin ulkoparissa tai miksei olisi voinut ajaa paljonkin eteenpäin.
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Neliveto » 13. Huhti 2018 20:24

peliman kirjoitti:e: Kappas, Vaellus olisi ilman pahaa alkulaukkaa kevyesti voittanut tämän lähdön. Sen verran hyvin otti vauhtia lopussa. Voi kuvitella jos nuo tehot olisi säästynyt matkalla jossain porukan puolen välin ulkoparissa tai miksei olisi voinut ajaa paljonkin eteenpäin.


Nyt oli Vaelluksen menossa oikeaa ilmettä :thumb_up: . Laukan jälkeen viimeiset 1900 metriä tulivat oman kellotukseni mukaan alta 25-vauhtia ja päätöskierros noin 24,3.
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 14. Huhti 2018 12:30

Porissa lienee ihan kesäiset olosuhteet ja ratakin varmaan aivan huipputikissä, joten tänään mennään taatusti kovaa :thumb_up:

76/1
Tammalähtö vaikuttaa hankalata kuten aina. Jos joku pitää nostaa niin M.T. Lara Croft kiinnostaa huippupaikaltaan ja Pekan ajamana. Ei hävinnyt kovin paljoa suosikille pari viikkoa sitten.

76/2
Ei laukanjälkeisiin juoksuihin pitäisi ikinä kuumua liikaa, mutta olihan Girl On Fire viimeksi ihan älytön ja jatkaa kengittä.

76/3
En tätä päivää uskonut näkeväni, ikisymppis Sisu Oskari suosikki 76-pelissä! Ja kai se ihan oikea suosikki onkin, tuntunut saavan juoksuhuumoria paljon lisää. Ylläriosastolta kiinnostaa Elias Juonetar. Suomen Paras kyydissä ja kenkiäkin riisutaan.

76/4
Toki Ellin Sisun kuuluu olla iso suosikki, mutta ei kai nyt missään nimessä yli 80%? Jos se on taas menopäällä eikä kuskin hallittavissa niin loppusuorasta voi tulla raskas ja aika hyviähän tuossa on vastassakin. Caijus on tietysti kova tauoltakin ja aika paljon ihastuin Lumi-Masin viime starttiin.

76/5
Liian iso suosikki omaan makuun tässäkin. Kaikki varmaan kuvittelee Hamis Fameraiserin pääsevän helposti keulaan ja vetävän perille asti, mutta en todellakaan löisi vetoa keulajuoksun puolesta. Nimittäin Westcoast Victoriakin lähtee aivan raketin lailla matkaan ja sillä on mielellään ajettu keulasta. Sen lisäksi pelimielessä kiinnostaa Ricocone, jolla ensimmäistä kertaa kengät pois.

76/6
Pari viime viikkoa olen vähän huudellut Costelloa vastaisesti, en enää. Alipelattu. Harmi ettei ole troikkalähtö, Metkutus olisi kiinnostanut mahdollisen kengättömyyden takia alariveille, mutta onneksi on myös sija- ja kaksaripelikin :P

76/7
Kultaloimen tasossa näkyy armotta Seinäjoen läheisyys. Olisin sentään T. Rexia odottanut tähän, mutta ilmeisesti yksi valmistelustartti riittää. Lisäksi lähdön mielenkiintoa laski Your So Vainin poisjäänti, joskin koelähdön katsottuani olin sitä mieltä ettei tuo hevonen tule enää kilpaa juoksemaan, ainakaan pärjäämään... Kylliäisen taktiikka on avainasemassa, pyrkiikö ajamaan keulasta vai antaako ne suosiolla Bret Bokolle. Jos jälkimmäinen niin juoponparille kaikki mitä pelitililtä vielä mahdollisesti löytyy :kippis:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Neliveto » 14. Huhti 2018 14:31

Ruikonperä kirjoitti:Porissa lienee ihan kesäiset olosuhteet ja ratakin varmaan aivan huipputikissä, joten tänään mennään taatusti kovaa :thumb_up:


Erikassonin ikimuistoinen täyden matkan SE täyttäisi ensi viikolla vuosia, joten olisiko tänään aika laittaa se uusiksi :think: ?

Pääpelin lähdöistä todella vahvasti palstatoveri Ruikonperän kannalla. Avauskohteen kiinnostavimmat ovat M.T. Lara Croft ja viimeksi kengittä mainiolta näyttänyt She's Se Lady. Bombard ja Girl On Fire riittävät pitkälle toisessa. Pommina mukaan kengilläkin viime starteissaan hyvin mennyt, mutta tänään taas optimibalanssilla kilpaileva Kat's Commander. Sh-voltti on tosi vaikea pelilähtö. Moilasella vahvistuva Elias Juonetar on omaan makuuni paras haku. Costellon kuuluisi olla rivin pelatuin hevonen, joten Ellin Sisu on liikaa luotettu. Turelius ja viimeksi vahvasti kulkenut Lumi-Masi ovat ehdottomia varmistuksia.

Kengätön Ricocone kiinnostaa myös täällä kovasti ja päätöskohteessa luotetaan tarkan reissun saavaan Ranch Newmaniin. Olen mielelläni väärässä, mutta en ymmärrä Attack Diablon kannatusta alkuunkaan.
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 14. Huhti 2018 14:35

Ruikonperä kirjoitti:Aika nopeasti tuomarit julisti Janinan voittajaksi, vaikka aika hurjalta näytti ulostulo loppukurvissa :o

Tuo oli viime Porin raveista ja sama homma tänäänkin + jopa sama häirinnän (?) kohdekin :D Olisi kiva nähdä miten Janina pääsi yhtäkkiä kolmannelle vaikka koko ajan oli hevonen ulkopuolella.
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Kädetön » 14. Huhti 2018 15:15

Ryhdyin seuraamaan päivän raveja hieman ennen neljättä lähtöä. Studiossa istuu Iivari ja ravit selostaa Jere. Kahdesta huonosta pitää valita rataselostus, tosin siinäkin äänet päällä vain lähdön aikana. Komeettahevonenkin jäi rahoitta, joten 13 päivä perjantai tuli tänne päivän myöhässä :facepalm:
Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 14. Huhti 2018 15:35

Neliveto kirjoitti:Avauskohteen kiinnostavimmat ovat M.T. Lara Croft ja viimeksi kengittä mainiolta näyttänyt She's Se Lady.

Olipa jäätävä haku tämä She's So Lady :clap: Otin Laran kaveriksi ihan vain pelkästään tuon vinkin takia ja hetken aikaa sai loppusuoralla jännittää...
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Neliveto » 14. Huhti 2018 15:43

Ruikonperä kirjoitti:
Neliveto kirjoitti:Avauskohteen kiinnostavimmat ovat M.T. Lara Croft ja viimeksi kengittä mainiolta näyttänyt She's Se Lady.

Olipa jäätävä haku tämä She's So Lady :clap: Otin Laran kaveriksi ihan vain pelkästään tuon vinkin takia ja hetken aikaa sai loppusuoralla jännittää...


Tuo pari olisikin ollut jo liian hyvää :D . Karmean nopea on Porin rata ja keväiseen tapaan ohjastajillakin tuntuu olevan painetta alussa :) .
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 14. Huhti 2018 16:00

Joltain on tainnut lipsahtaa väärään lähtöön voittajapeli, Viriori tällä hetkellä voittajassa kolmossuosikki :D

Äskeisestä lähdöstä tuli mieleen, että ihmetyttää suuresti miksei Iikka Nurmonen saa enempää ajettavia. Ajanut alkuvuoden ihan hurjalla voittoprosentilla, mutta silti on monia raveja ettei saa yhtäkään ajokkia :shock:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja peliman » 14. Huhti 2018 16:07

On kai se Iikka hyvä kuski. Nuoriahan nämä formulakuskitkin yleensä.
Ei kai siinä mitään sitten kun saa usein todennäköisiä voittajia kuskata.. :)

e: niin tuo studio ei häävi tänään. Onneksi hiiri pelaa. e: eipä nämä pelit sen paremmin suju muutenkaan.
Viimeksi muokannut peliman päivämäärä 14. Huhti 2018 16:40, muokattu yhteensä 1 kerran
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja For Nothing... » 14. Huhti 2018 16:18

Ruikonperä kirjoitti:Äskeisestä lähdöstä tuli mieleen, että ihmetyttää suuresti miksei Iikka Nurmonen saa enempää ajettavia. Ajanut alkuvuoden ihan hurjalla voittoprosentilla, mutta silti on monia raveja ettei saa yhtäkään ajokkia :shock:


Tästä taidettiin jo aiemminkin tällä palstalla käydä juttua, mutta otetaan kertaus. Iikka on monen Savon miehen tyyliin äärimmäisen aggressiivinen kuski ja mikäli hevosen ominaisuudet passaa, tulee tulosta. Taktinen osaaminen on puolestaan heikkoa ja altavastaajilla ja selkiä tarvitsevalla on monesti vaikeuksissa ajolinjojensa kanssa. Itse en tämän kaltaisista pidä ja omilla hevosilla Iikka ei aja.
- Roses of the night, are growing without light -
For Nothing...
 
Viestit: 517
Liittynyt: 03. Syys 2009 13:49

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Kädetön » 14. Huhti 2018 16:41

Tapahtumia riitti Satakunta Seniorissa, mutta jotenkin jäi hapan maku suuhun. Ellin Sisu poissa tolaltaan tavallista enemmän ja Tureliuksen ravi hirvittävän näköistä.
Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Neliveto » 14. Huhti 2018 17:13

Ruikonperä kirjoitti:76/6
Pari viime viikkoa olen vähän huudellut Costelloa vastaisesti, en enää. Alipelattu. Harmi ettei ole troikkalähtö, Metkutus olisi kiinnostanut mahdollisen kengättömyyden takia alariveille, mutta onneksi on myös sija- ja kaksaripelikin :P


Erikoinen nelkkujossittelu loppulähtöjen osalta, kun pohjarivit 4,11-3 -lopulla palauttavat saman verran ja seuraavaksi vähiten palauttaa 4-1 -loppu. Costello-Ranch Newman taas maksaa yli 26 euroa enemmän kuin tuo yhdistelmä.
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Kädetön » 14. Huhti 2018 17:22

Formulakin joutuu tiukalle "ladojen" kanssa, ja kesän edetessä voimasuhteet luultavasti tasoittuvat, kun kaikki kovat tulevat viivalle.
Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 14. Huhti 2018 17:29

Kädetön kirjoitti:Formulakin joutuu tiukalle "ladojen" kanssa, ja kesän edetessä voimasuhteet luultavasti tasoittuvat, kun kaikki kovat tulevat viivalle.

Aivan huima lähtö oli taas :tuuletus:

En ymmärrä miksi jengi huutelee miten Costellolle olisi pitänyt käyttää "siirtopykälää". Olen käsittänyt, että sitä käytetään vain jos häiriö on ronskia ja siitä saa etua. Nyt ei kumpikaan kriteeri täyttynyt yhtään. Toki tuosta ulospäin kampeamisesta tulee ajokieltoa Tupamäelle, mutta siirtoon ei mielestäni ollut vähänkään aihetta.
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

EdellinenSeuraava

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 21 vierailijaa

cron