Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 13

ViestiKirjoittaja PJK » 02. Huhti 2018 08:48

Forssa aloittaa.

Nitro Diablo haiskahti ohipelikohteelta, mutta nyt se onkin sitä kaikille, joten suosikkivarman prossat eivät ole ihan niin mehukkaat. Jos haluaisi varmistella, niin ranking 6-10-2,8,4,7

Toisessa neljää pollea on pelattu reippaasti. Itse nostan arvauksella mukaan lisäksi numeron 6. Sen voisi kuvitella olevan menossa vielä ylöspäin sarjoissaan. Kylliäinen polle on myös mietinnässä. Näytöt vaisut, mutta ei tämä lähtö erityisen kovatasoinen ole.

Kävin katsomassa Rainbow Geronimon Vermon startin. Ei tainnut laukata väsymystään. Tästä lähdöstä ei saa otetta. Asiasta kolmanteen: Vermossa on jotain outoa: osmomainen sanageneraattorisekaannus oli tarttunut Hyvöseenkin. Tuossa lähdössä juoksi Laurin mukaan Pasha Tilly.

Mistelle on juossut parissa viimeisessä kovissa lähdöissä sävähdyttämättä. Ei kelpaa mulle varmaksi. Kennie oli asiallinen tauolta, ei tarvitse paljoa parantaa, niin voisi vaikka pärjätä. Troikan alarivivirityksen teen Vilkmanille. Ei tuossa monen tarvitse epäonnistua, niin riittää ylisarjassakin. Oli Lahdessa ihan terävä epätoivoisella vauhdinjaolla.
PJK
 
Viestit: 3255
Liittynyt: 24. Kesä 2014 09:51

Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 02. Huhti 2018 12:00

Tässähän sai mukavasti käsijumppaa, kun merkkasi Forssan käsiohjelmamuutokset. 22 poisjääntiä, 28 välistarttia (L3 peräti 11) ja kolme ohjastajanvaihdosta :D
Ruikonperä
 
Viestit: 15595
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja vivahd EERO » 02. Huhti 2018 12:52

Ihan viime päiviltä ei sattuneesta syystä (vuodenaika) ole aivan tuoretta omakohtaista seurantaa tapahtuneista, mutta enempi nykyään kuulunkin ns. käsiohjelmapelureihin ja onhan meillä onneksi videoarkisto. :think: :o :thumbup1:

Kun tapanani on ollut maksavien hakujen etsintä, niin taas löysin pari, joista voi erästä kommentaattoria lainaten sanoa: "Ei saa puuttua miltään kupongilta" ja omilta nämä tulevat löytymään. :yawn: :facepalm: :wtf:

T4-2 Numero 1 Chloe Hoo ei mikään varsinainen tolppakone ole, mutta tehnyt viimeisissään ihan asiallista jälkeä ja jättänyt taakseen viimeaikoina näissä sarjoissa hyvinkin pärjänneitä hevosia. Ylläreiden hakijalle tämä suorastaan syöksähti silmille ja prosentit olivat iso yllätys, toki miellyttävä sellainen, sillä eihän tässä lähdössä mitään ylivoimaisia maailmankaatajiakaan ole. :o

T4-3 7 kuukauden tauolta tuleva Binserta d'Eam maistuu erittäin paljon ja uskoisin Forssan pitkän loppusuoran olevan tälle etu ja "naapuripöydästä" tästä on kuulunut aika messeviäkin juttuja. :facepalm: :shock: :eh:
vivahd EERO
 
Viestit: 2418
Liittynyt: 02. Tammi 2012 10:15

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja vivahd EERO » 02. Huhti 2018 17:32

Hyvin mää vedän ja haen näitä ylläreitä, mutta ne ei vaan suostu tuleen silloin kun pitäis. :facepalm: :think: :wtf:

Sijapelit näille (2.96 ja 5.88) sentään pelastivat päivän Grande katastrooffilta, mutta olis nyt voinu ainakin toinen tulla edes kaksariin, voitosta puhumattakaan. :eh: :yawn: Tosin voitot olivat aika kaukana, kun odotuksista huolimatta Binserta d'Eamille loppusuora olikin liian pitkä. :shock:

Livenä katsottuna noissa molemmissa lähdöissä oli pari ihan sakotettavan näköistä paikkaa, mutta ei Vilkmanille näyttänyt mitään tulleen, ja Luomakin sai ainoona sakot loppusuoran seilailuista. :o
vivahd EERO
 
Viestit: 2418
Liittynyt: 02. Tammi 2012 10:15

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja peliman » 02. Huhti 2018 19:58

Jeren ja Iivarin pelispesiaali päivän uutinen veikkauksella. Onneksi ei tänään pelejä. :tuuletus:
Ei pelaa jos pelkää. Pelkää niin säästää rahaa.
peliman
 
Viestit: 1853
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja peliman » 03. Huhti 2018 08:28

Näköjään veikkaus (nyky)aikaistanut, eikö nämä totopelit aiemmin 9 jälkeen vasta? Onhan tuosta palautetta annettu mutta nyt ainakin
peliä näköjään sai sisään jo 8 jälkeen. Muistissa on aika että joutui odottelemaan 9 kuin kaupasta promillelastiaan hakevat ennen ja nykyään.

Teivo toto5 vähän hieman urheilullisen lisäksi pelillistä kiinnostusta kun listaa katsoessa tulee L4 Vixpress li eteen. Sehän ollut nyt hyvä pariin starttiin joista toisessa pääsi varmaan ansaitusti voiton makuun. Ei saanut ilmaiseksi pienen lähdön voittoa joten pitää ajatella suosikkina nyt. Toisaalta uutta vastusta ja taas pieni lähtö.
L6 The swede voisi olla nyt toinen yksinäinen. Hopeless guy tai jotain pisti silmään jos varmistaisi mutta jotenkin kovuus taitaa nyt riittää vaikka nuo parantaisi muut.
Välilähtöihin tavaraa. L5 tosin tuntuu 1-2 suosikilla ehkä riittävän. L7 ykkösnyrkki Colorado Ecus jonka suoritus hyvä nähdä jos ei nyt kolmatta taas joudu kiertämään koko matkaa, voi lähellä kyllä olla. Hevonen on hirvittävässä tikissä mutta lähdössä on kovat haastajatkin. Yllätyksiäkin tästä voisi koettaa kalastella. Eihän Red guy user niin huono ole vaikka Dreamy chip jalkoihin joutui tauolta paluussa jäämään. Xavier KA taas taisi olla hieman huono-onninen kiriä koittaessaan samassa lähdössä.
Ei pelaa jos pelkää. Pelkää niin säästää rahaa.
peliman
 
Viestit: 1853
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 03. Huhti 2018 09:55

vivahd EERO kirjoitti:Livenä katsottuna noissa molemmissa lähdöissä oli pari ihan sakotettavan näköistä paikkaa, mutta ei Vilkmanille näyttänyt mitään tulleen, ja Luomakin sai ainoona sakot loppusuoran seilailuista.

Suuresti ihmettelen miten tuon jälkimmäisen lähdön voittanut kuski selvisi sakoitta ensimmäisen takasuoran tilanteista, hurjannäköistä touhua :oops:
Ruikonperä
 
Viestit: 15595
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja Kädetön » 03. Huhti 2018 11:31

Kuinka tuo Open Stretchillä ajaminen sääntöjen mukaan oikein menee? Eilen Jani Ruotsalainen menee sinne oikeaoppisesti Unicalla, mutta pikkuhiljaa hivuttautuu sieltä pois ja tulee viimeiset kymmenet metrit "normaalia" sisärataa. Eihän tuo häirinnyt ketään, mutta meneekö ihan pykälien mukaan?
Kädetön
 
Viestit: 3611
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 03. Huhti 2018 12:57

Kädetön kirjoitti:Kuinka tuo Open Stretchillä ajaminen sääntöjen mukaan oikein menee? Eilen Jani Ruotsalainen menee sinne oikeaoppisesti Unicalla, mutta pikkuhiljaa hivuttautuu sieltä pois ja tulee viimeiset kymmenet metrit "normaalia" sisärataa. Eihän tuo häirinnyt ketään, mutta meneekö ihan pykälien mukaan?

Vissiinkin open retsiä "kohdellaan" kuin mitä tahansa rataa ja kun ei häirinnyt ketään tuo ulospäin tuleminen niin ei aihetta sakoillekaan. http://www.hippos.fi/raviurheilu/saanno ... en_stretch

Open strechistä puheenollen olipa jälleen kerran mahtava oivallus Raitalalta Killerin kutoslähdössä, mutta tokihan tuokin oli sarjaa onnistuminen sai näyttämään nerolta ja jos keulahevonen olisikin pysännyt vika kurviin niin kaikki olisivat pitäneet ihan tomppelina.
Ruikonperä
 
Viestit: 15595
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 03. Huhti 2018 16:19

Säille ei kukaan mahda mitään, mutta erityisesti Teivosta kun on kyse niin vähän hirvittää millaiset olosuhteet illan kisoissa on. Teivon (kammottavilla) nettisivuilla sanotaan olevan lumipintainen talvirata, mutta kun nettikameraa katsoo niin ainakin talliportin kohdalla polanne näyttää sulaneen: http://mediasivut.teivo.fi/nettikamera/

L4) odotin Vixpress Lin olevan suurempikin suosikki, mutta kun vitosessa on muitakin isoja suosikkeja niin pinnat "vain" 64%. Vaikka viimeksi voittikin Hotshotit ja kumppanit niin olemus oli kaukana priimasta. Juoksunkulku tulee olemaan tänään samanlainen ja EP pääsee vetämään haluamaansa vauhtia keulassa, mutta en yllättyisi jos jompikumpi Niemisen tammoista ruikkaisi selästä ohi. Nefertiti Frido lienee todennäköisemmin se, joka EP:n selkään pääsee.

L5) Enjoy's Paycheck oli viimeksi niin jäätävä, että turha lienee lähteä spekuloimaan tappiolla. Viimeksi täysin pussiin jäänyt Pegasos Bolt kaksarikaveriksi.

L6) The Swede kohtaa aiempaa selvästi helpomman vastuksen ja turhalta tuntuu senkin tappiolla lähteä spekuloimaan.

L7) olosuhteet voi olla pahasti Colorado Ecusia vastaan ja veikkaankin voittajan löytyvän kaksikosta Double Boost ja Dreamy Chip.

L8) Salasana on päässyt ties koska viimeksi kärrylähdössä keulaan, mutta tänään siihen avautui poisjääntien jälkeen hyvä mahdollisuus ja on ainakin omissa papereissa suosikki, kun Viktor Kärpästä puuttunut jotain viime starteissa. Apilan Pallosalamaa pitäisin paljon pinnojaan todennäköisempänä. Pienessä lähdössä saa smyygailla kärjen tuntumassa ja tuollahan on ihan lämminverikiri oikeana päivänään.
Ruikonperä
 
Viestit: 15595
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja peliman » 03. Huhti 2018 17:19

Missähän vireessä Begemot Frido tulee? Nieminen tallikom. toteaa lähtöaseman olevan loistava mutta tarkoittaako se mitään muuta sillä? Ennenhän tuo tuli hyvänä tauoilta mutta nyt vähän eri tilanne vaikuttaisi. Lisäsin tuon toiselle lapulle kun helpon tuntuisella kierroksella se källi voi jollekin varmaehdokkaalle käydä. Luultavasti joka ropo kankkulaan kaivoon menee mutta ehkä se palvelee tulevaa jotain. BF kuitenkin tottunut häviämään jollekin Elian web tyyppisille.
Ei pelaa jos pelkää. Pelkää niin säästää rahaa.
peliman
 
Viestit: 1853
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja Kädetön » 03. Huhti 2018 19:21

L4: Viimeinen puolikas 09,0. Pitäneekö paikkansa, kun vain loppusuora tultiin täyttä? Ainakin huomasi milloin E-P antoi menoluvan :D
Kädetön
 
Viestit: 3611
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 03. Huhti 2018 19:24

Kädetön kirjoitti:L4: Viimeinen puolikas 09,0. Pitäneekö paikkansa, kun vain loppusuora tultiin täyttä? Ainakin huomasi milloin E-P antoi menoluvan :D

Sain vikat 400m jopa alle kasia, joten eiköhän tuo pidä paikkansa :thumb_up: Harvoin kyllä näkee noin rajua rytminvaihdosta ihan yhteen askeleeseen mitä Vixpress Li teki EP:n antaessa menoluvan!

EP ja kengän kiinniotto lennosta :kippis:
Ruikonperä
 
Viestit: 15595
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja Kädetön » 03. Huhti 2018 20:26

Eipä ole tänä iltana Teivossa tarvinnut hirveästi voittajan osalta maalikamerankuvan suurennoksia tutkia :shock:
Kädetön
 
Viestit: 3611
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 03. Huhti 2018 20:37

Olipa Salasana hieno :clap:
Ruikonperä
 
Viestit: 15595
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja Kädetön » 03. Huhti 2018 20:38

Hienosti Salasana taisteli, onnittelut :clap:
Kädetön
 
Viestit: 3611
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja Kädetön » 03. Huhti 2018 21:02

Aiheen Juhannus voitti viimeisen lähdön. Samalla radalla sen eee Aiheen-Ilo ravasi ravikuningattareksi 40 vuotta sitten.
Kädetön
 
Viestit: 3611
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 03. Huhti 2018 21:17

Jäin pohtimaan viimeisen T5-kohteen palautettua lähtöyritystä. Lähtö palautettiin, koska Apilan Pallosalama lähti kyllä kovaa matkaan, mutta väärään suuntaan ja taisi tuomaristolta tulla palautuskäsky sen takia, en nähnyt nostiko lähettäjät lippua laisinkaan. Onko tuo oikeasti syy palauttaa lähtö, sillä ei Pallosalama omalla teutaroinnillaan ketään häirinnyt :think:
Ruikonperä
 
Viestit: 15595
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja peliman » 03. Huhti 2018 21:33

Ruikonperä kirjoitti:Jäin pohtimaan viimeisen T5-kohteen palautettua lähtöyritystä. Lähtö palautettiin, koska Apilan Pallosalama lähti kyllä kovaa matkaan, mutta väärään suuntaan ja taisi tuomaristolta tulla palautuskäsky sen takia, en nähnyt nostiko lähettäjät lippua laisinkaan. Onko tuo oikeasti syy palauttaa lähtö, sillä ei Pallosalama omalla teutaroinnillaan ketään häirinnyt :think:


Ei tietoa mutta arvaan että halutaan varmistaa ettei tule mahdollista häiriötä radalle. Joskushan nuo riehaantuu enemmänkin ja lähtevät omille teilleen.
Ei pelaa jos pelkää. Pelkää niin säästää rahaa.
peliman
 
Viestit: 1853
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja Masa V » 03. Huhti 2018 21:44

Onnea Salasanan menestyksestä! :clap:
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5291
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Seuraava

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa