Psyykit ja jälkipelit, viikko 9

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 9

ViestiKirjoittaja Neliveto » 02. Maalis 2018 12:48

Kuopion lounareiden päätöskohteen suosikin Arch Angelin viime juoksun selostus datamaatissa ei ole ihan kohdallaan :think: . Vahvasti viime kesänä aloittaneen Nope's Diamondin pitäisi olla paljon enemmän pelattu. Avauskohteessa prosenttejaan todennäköisempi on Pietari Lii, joka olisi elokuun Kuopion startissa voittanut vähintään tämän tasoisen porukan ilman loppukaarteen laukkaa. Nelkun pankki on kolmannen kohteen Boulder Luke, jonka kiriin muilla ei ole eväitä vastata.
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 9

ViestiKirjoittaja vivahd EERO » 02. Maalis 2018 14:33

Huomenna Turun suuntaan merelle kalaan ja tässä koukkuja teroitellessa tuli katteltua Mehtämäkeä vähän sillä silmällä, että lähtiskin jo tänään siihen suuntaan yökylään (ei Veitolan kanssa). :think: :o :facepalm: :lolno:

Nelkkua silmäillessä löytyikin heti ainakin omasta mielestä erittäin ottavia täkyjä, illalla sitten näkee suunnan, että kannattaako huomenna lähteä edes jäälle yrittämäänkään. :shock: :wtf: :lol:

T4-1) Heti nelkun avauksessa kaiku näyttää isoa kalaa olevan otettavissa ja siihen tartutaan. Forssin ajettavia on yleensä pelattu käsittämättömän, mutta tämä on ainakin toistaiseksi vielä aivan päinvastainen tapaus. 8 Hope's Hunter (5%) on jättänyt jonkinlaisen muistijäljen eikä edellinen starttikaan mitenkään huono ollut ja toiveissa on parannusta siihen ja sitten oltaisiinkin jo voiton syrjässä kiinni. Viimeksi 7 Uccio voitti ja on nyt suosikki (20%), mutta paikka ei ole oleellisesti HH:ia parempi ja lähtö on erittäin tasaisesti pelattu, 6 hevosta 10-20%, joiden yhteinen peliosuus on peräti 85% ja näitä lukemia vastaan lähdetään rohkeesti yrittämään. :roll:

T4-2) 1 Star Martini on jättisuosikki (80%), mutta vaikka kuinka päätä raapiessa tuli jopa tikkuja kynsien alle, niin en keksinyt mitenkä se tämän voisi hävitä. :facepalm: :think: :wtf:

T4-3) Tässä tunteet olivat vuoristoradalla, kolme hevosta erottuu prosenteissakin porukasta selkeästi, Emmaa oli vaikea syrjäyttää, mutta tätä yhtä ei ollut mitään vaikeuksia työntää luiskaan, joten 9 Westcoast Huey (27%) saa pelillisesti suurimman kannatuksen, vaikka ei olekaan vielä koskaan voittanut. :o :wtf: Emma saa tietenkin peukutukset, mutta se kolmas ohitetaan olankohautuksella. Ruikolle terveiset ja :mrgreen: 8-) :lolno:

T4-4) Celebration Song (54%) ei ole ihan SM:n kaltainen suursuosikki, mutta vaikea senkin on kuvitella häviävän. Keskiviikko ja jonkinlainen Stallformin poikanen mielessä katse kohdistui uudestaan ja uudestaan numeroon 4 Dream And Hope (2%). Erityisen huonoja startteja en ainakaan heti muista ja unelmissa sekä toiveissa onkin tänään se täydellinen onnistuminen. :tuuletus: :thumbup1: :kippis:

Kalaan ja raveihin lähdetään yleensä samalla mentaliteetillä "kaikki heti tänne mulle nyt", joka harvemmin täysin toteutuu, mutta joskus palkitseekin ruhtinaallisesti, onko tänään (ja huomenna) se "joskus" jää nähtäväksi. :o :roll:
vivahd EERO
 
Viestit: 2513
Liittynyt: 02. Tammi 2012 10:15

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 9

ViestiKirjoittaja peliman » 02. Maalis 2018 15:20

Kumma tilastohavainto pisti silmään. GD viime vuonna voitti jokaisen 6 keskinäisestä kisasta Star martini vastaan?
Päivän vire tietysti ratkaisee mutta en tiedä.. pitää harkita. Onhan tuo sekin nyt pikkasen taukoa pitänyt, samasta tallistahan nuo nyt tuleekin jo.
Pieni lähtö tuntuu kuitenkin hieman pedatulle suosikille. Nelkku muuten vaikuttaisi kiinni saatavalta eli ei kovin kallista välttämättä tuota varmistella.

Lounaalta jäi tuki nostamatta, ei uusi Ruotsin tuonti näy ihan voittoon asti yltäneen. Vaikka olisin tuplannut lapun hinnan, olisihan tuolta omat näköjään saanut takas yli tuplana. BLuke oli ensin tulossa kuitille mutta sitten tuo toinen vei huomion rahoillaan. Ehkä tässä oppisi joskus näyttöjä odottamaan ennen tukipilari tason luottamista.
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 9

ViestiKirjoittaja peliman » 02. Maalis 2018 20:20

Uccio ilmeni ylikylän hepoksi. Sai takana tulla ja Forssikin hieman häiritsi kun valui hopes hunterilla yrityksensä jälkeen takaisin hännille hiljalleen.
Sitä ei kyllä tajua miksi dancingdark pelattiin suosikiksi kun eihän tuossa keulakaan ollut oikein varmasti tarjolla.
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 9

ViestiKirjoittaja XO101 » 02. Maalis 2018 20:42

peliman kirjoitti:Sitä ei kyllä tajua miksi dancingdark pelattiin suosikiksi kun eihän tuossa keulakaan ollut oikein varmasti tarjolla.


Is Ravien varma.

Mitähän muuten seuraavassa 5. lähdössä Hanhimäki ajatteli I won't dancen rattailla kun nosti vika puolikkaalla toiselle? Meinasiko se oikeasti ajaa Star martinista ohi? :think:
XO101
 
Viestit: 982
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 9

ViestiKirjoittaja peliman » 02. Maalis 2018 21:04

Miksihän Vilkman ei kääntänyt vilkkua oikealle kun sai perinteisen unelma-aseman, 2.ulkona?
Minusta tuolla hevosella olisi kiriä pitänyt koettaa mutta kuski luotti johonkin supertuureihin että saisi suoralla minipätkä tilat, ei onnistunut.
Olisi ollut kiva potin nostaja merkki nelkkuun. Kyllhän Huey oli lapulla myös, ny se voitto sitten tuli. Viimeks EP ylikylää vastaan oli myös ilmeisesti ok kun jättivät muuta porukkaa.
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 9

ViestiKirjoittaja vivahd EERO » 02. Maalis 2018 22:11

Unelmat ja toiveet eivät "ihan" toteutuneet, mutta tuloksena normi totopelaajan "omat pois ja pikkasen voittoa", kun tavoistani poiketen laitoin noihin hakulähtöihin todennäköisimmätkin kuitenkin mukaan. :facepalm: 8-) :yawn:

Jotain siis kuitenkin tuli, joten huomenna taas toiveikkaana merelle kalan perään. :think: :shock: 8-) :tuuletus:
vivahd EERO
 
Viestit: 2513
Liittynyt: 02. Tammi 2012 10:15

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 9

ViestiKirjoittaja Neliveto » 03. Maalis 2018 11:03

Joensuun seiskakuuskierros on täynnä tosi kovatasoisia lähtöjä :clap: .

T76-1: Pääpelin suomenhevoskohteet ovat hienoja, mutta ehkä sittenkin tämä on päivän urheilullisesti kiinnostavin lähtö. Dillon Ride on huippupaikalta ansaittu suosikki, mutta olihan New Life Wheels viimeksi keulasta kuin lentoon lähdössä. Didi Hoss kohtaa nyt aika paljon kovempia vastustajia kuin viimeksi.

T76-2: Olosuhteet varmasti sopivat taas Jack Vaderille ja ruuna on kirissä vaikea voitettava. Silti Seinäjoella kovat suoritukset tehneet Excalibur It ja varsinkin George Birdland tuntuvat aliarvostetuilta. Jälkimmäisen paikka on ulkona, mutta eiköhän ruunalla koeteta alussa riskilläkin keulaan.

T76-3: Pitäisikö nyt jo alkaa luottaa Piskon Poutaan peleissä :D ? Viimeksi tamma oli laukan jälkeen kuin eri sarjan hevonen ja vastus ei mainittavasti tiukkene. Kielas on kovin haastaja ja yllättäjäosastolta kaksareihin pitää huomioida ainakin Lappeessa Kielasta mukavasti seurannut Loonastasta ja Santulla vahvistuva Suvilei.

T76-4: Korven Tinnitus viihtyy talvikeleillä ja viimeksi ruuna ei hävinnyt kovin paljoa A.T. Ekalle ja Kartellille. Siihen nähden prosentin kannatus on kovin vähän.

T76-5: Kun radoilta 3,5-7 avataan kovaa, niin miten menee suosikki Pascha Tillyn juoksu? Global Solidarity on tehnyt hieman hankalilla juoksunkuluilla hyviä esityksiä, joten kakkosradalta siinä voisi olla ideaa.

T76-6: Costello ei lähtenyt hakemaan finaalivoittoa Karjalainen-ajosta, joten paikka on avoinna haastajille. Tähen Toivomus parantaa jatkuvasti talvitauon jälkeen, ja Raivion valmennettava on suosikki omaan makuuni. Eturivissä on kovia lähtijöitä, joten aivan ilmaiseksi ei Polara keulapaikkaa saa.

T76-7: Jompi kumpi kaksikosta Ida's Owen ja Tir Du Caux vie tämän. Ensin mainittu kiri viimeksi vahvasti ohi nytkin mukana olevista vastustajista ja ykkösrata ei hyvälle lähtijälle muodostu ongelmaksi. Tir Du Caux viihtyy talvikeleillä ja Vermon kirin kaltaisella suorituksella ruuna on vahvoilla. Vilar Laken kiristä puuttui viimeksi ehkä hieman. Ypäjä Hereiam taas on Ojanperän ohjastamana liian unohdettu.
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 9

ViestiKirjoittaja peliman » 03. Maalis 2018 12:05

Pori toto4 tuntuu olevan päätökseen melko ok suosikki, joten pitää yrittää viljellä alkulähdöt sopivasti.
Alussa on kylmäveristen pieni tasoitus. Iinan maestro olisi ravipäivänään kiinnostava nähdä kun nyt unohdettu.
L5 pieni lämpimien tasoitus, Liljeppe ehkä tämmöisessä lähdössä voisi pärjätä. Eihän Victor Q.vadis voi myös unohtaa mutta suosikkina "costarica merkki".
Paalulla on kohtalaisia, ehkä nuo pelatut on prossien arvoisia. Classic frido voisi olla yllätyksen hakijan merkki mutta itse jätin ruksaamatta enempiä kun lähtö pieni.
L6 Selviäisikö tästä Irene ja Match, aika pelattuja tosin.

Joensuu on monenlaista "hajautusta" sisällä. Jack vader minusta kuitenkin hieman erottuu kun sillä osattaneen ajaa hevoselle sopiva selkäreissu.
Jotenkin on tuntuma että Polara ja Ida's owen olisi keulavoittajia. Global solidarity on myös kiinnostava ja pitäisi miettiä olisiko joku kaksari hyvä.
Pascha tilly laukan riski mietityttää mutta sekin että miten sitten, jos pysyy ravilla ja saa tehtyä hyvän kirin?
Vaikka on jackpot kierros, pahoin pelkään että tulee nahkeahko rivin arvo. Ykkösradoilta tosin löytyy Tenhusen molemmat pressit 6 ja 9 lähdöissä, onnistuneeko kumpikaan? Varottavia olleet tällä tasolla aiemmin. 8 lähdössä Iikori olisi aika nappimerkki. Alkuun kervisen Flowers juni voisi sauma olla.
Viimeksi muokannut peliman päivämäärä 03. Maalis 2018 12:28, muokattu yhteensä 1 kerran
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 9

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 03. Maalis 2018 12:21

enempi porukoissa tänään mukana,niin ei niin tarkkoja psyykkejä.Mut 76-5 6.Tessa´s devil(5%) ny ainakin on klassinen "Ai niin tääkin on olemassa"-merkki.Viktor Kärppä oli viime viikolla hyvä merkki(ja itse kyllä troikassa sain,ja kaksariakin olisi isolla löytynyt),mutta onko kuitenkin jo liikaa pelattu?Ei se sattumaa o,että hevosen totosija-taulu on muotoa 3-6-7 vaikka toki täytyy noteerata aiempien lähtöjen tasoakin.76-7-9.Victory Pilot(6%)uuderlla kuskilla nousee varmaan vielä iltapäivällä pelatummaksi.
T76-2 10.Minto´s Don Juan(5%) on ihan mahdollinen lähdössä jonka juoksunkulku(ja alkuvauhti)on ihan hämärän peitossa.Mut porukat ostin,ja pienen nelkun tein.Ei kovin syvää(tai hyvää)psyykkiä tälle kierrokselle.

EDIT:T76-2 myös se,että E.V Jory 0% pelattuna on myös ainakin jollain tapaa maistuva.
Jämsän Ravit 2019?
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3606
Liittynyt: 15. Helmi 2012 15:45

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 9

ViestiKirjoittaja Kädetön » 03. Maalis 2018 12:53

Tänään tuskin tarvitsee totuttuun tapaan kiukutella Ravistudion miehityksestä, sillä mukana ovat: Antti Pylkkänen, Kari Lähdekorpi ja Jake Litmanen :thumb_up:
Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 9

ViestiKirjoittaja XO101 » 03. Maalis 2018 16:04

Tehdääs pienet pelit 4. lähtöön numeroon 12. Anastacia Trot. Hevonen tuli todella hyvin loppua kovassa lähdössä toissa kerralla kun pussista pääsi. Viimeksi hevonen oli pieni ylläri ideani, mutta vauhdinjako lähdössä oli pahasti vastaan. Ei sieltä takaa ollut yksitoista lopetuksessa saumoja kärkeen. Takamatkaa on tänään paljon, mutta Joensuussa on pitkä loppusuora ja lähtö selvästi aiempia startteja helpompi. Sija-voittaja-kaksarit ja painopareihin 10. Part Two ja 9. Grainfield Fanny. Sekä ihan pienellä vielä 7. Whitney love.
XO101
 
Viestit: 982
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 9

ViestiKirjoittaja PJK » 03. Maalis 2018 16:09

Miksi Topmar ei ole suosikki? Volttilähdöissä ei alkuun pala ruutia, hakee Atolta keulat ja homma taputeltu.
PJK
 
Viestit: 3300
Liittynyt: 24. Kesä 2014 09:51

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 9

ViestiKirjoittaja XO101 » 03. Maalis 2018 16:12

PJK kirjoitti:Miksi Topmar ei ole suosikki? Volttilähdöissä ei alkuun pala ruutia, hakee Atolta keulat ja homma taputeltu.


Oli huono viimeksi.
XO101
 
Viestit: 982
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 9

ViestiKirjoittaja PJK » 03. Maalis 2018 16:31

XO101 kirjoitti:
PJK kirjoitti:Miksi Topmar ei ole suosikki? Volttilähdöissä ei alkuun pala ruutia, hakee Atolta keulat ja homma taputeltu.


Oli huono viimeksi.


Ei yhteen huonoon pidä tuomita. Silloin oli ravit todella syrjässä tuon kannalta. On parhaimmillaan kuitenkin aivan eri sarjan hevonen kuin nämä näiden sarjojen puurtajat, joita tässä lähinnä on. Vaatii tietenkin suurin piirtein kohtuullisen päivän vireen. Ei ole luotettava, mutta tässä porukassa todennäköisin. Ja volttilähdöissä 1. 100m mennään 10s hitaammin kuin autolähdössä, mikä helpottaa jaksamista.
PJK
 
Viestit: 3300
Liittynyt: 24. Kesä 2014 09:51

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 9

ViestiKirjoittaja peliman » 03. Maalis 2018 16:37

Topmar kun tamma, eikö tämä ole ollut aina vähän ailahteleva mutta etenkin viime vuoden edistys jo huikeaa.
e: reagoi muutoksiin negatiivisesti, eli olikohan mitään edellisessä sitten muutettu?
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 9

ViestiKirjoittaja peliman » 03. Maalis 2018 16:57

Joutui Jack vader lähtemään ratkaisevasti hieman liian aikaisin kirimään kun sieltä muut nousi takaa kolmannelle.
Melko tuntuvastihan tämä karsi hajautuksiani mutta jonkun verran laput pääsi jatkamaankin. Siellä pisti porukoissa joku is-ravien systeemikin aika halpa
silmään Excalibur it varmana mutta jäi ostamatta.. :) (pienemmän systeemin varmahan tuo näkyy olevankin vihjeissä myös)
7 kuittia 4 -1 / 3 jatkoon. Lisänä pieni toto4 polara ja ida's owen varmoilla.
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 9

ViestiKirjoittaja XO101 » 03. Maalis 2018 17:05

Piskon Pouta, eikös tämä nyt ole ylikylä? Lähtö on kyllä tasokas eikä tällä mistään vika sijalta loppusuoran kirillä ehdi, mutta tällähän kärsii ajaa vaikka samantien eteenpäin, kunhan tilat vain aukeaa. Ainakin minuun hevonen on tehnyt viime aikoina suuren vaikutuksen. Sisärata ei suosi, mutta takamatkalla on kuusi hevosta, jos ei muuta niin tekee Costellot ja pakittaa ulos. Itse lyön pelit tähän vaikka studiossa vähän varauksin hevoseen suhtaudutaankin. Lähdekorven mainitsema Moido oli kyllä viimeksi todella hyvä löytää ensimmäisenä tiensä painopareihin.
XO101
 
Viestit: 982
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 9

ViestiKirjoittaja XO101 » 03. Maalis 2018 17:19

No kyllähän se sisärata lopulta koitui ongelmaksi. Ensimmäisellä yrityksellä olisi päässyt toiselle nostamaan, hyväksytyllä ei. Onneksi nyt sentään loppusuoralla tilat aukeni ja vähän tuurinkin avittamana ehti kuitenkin toiseksi.
XO101
 
Viestit: 982
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 9

ViestiKirjoittaja peliman » 03. Maalis 2018 17:21

Tuostahan huomaa miten kovia nämä suosikit ollut, JV ja PP, juoksunkulku ei mene ihan hyvin, silti toiseksi runttaavat.
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

EdellinenSeuraava

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 19 vierailijaa

cron