Psyykit ja jälkipelit, viikko 8

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 8

ViestiKirjoittaja Neliveto » 22. Helmi 2018 18:46

Lahdessa on tosi vaikean näköinen nelkku :think: . Viimeinen kohde on urheilullisesti hienotasoinen ja pelillisestikin mielenkiintoinen. Kolmikkoa Stoneisle Jade, So Clueless ja Estelle Halm on pelattu yhteensä vain 15 prosenttia. Stoneisle Jade ei ole ollut kahteen edelliseen ihan parhaimmillaan, mutta toisaalta juoksutkaan eivät ole onnistuneet. Tänään hyvältä paikalta voisi olla odotettavissa parempaa. So Clueless palasi pitkältä tauolta ja hävisi hyvällä kirillä vain Elliot Webille. Estelle Halm taas saattaa olla lähdön paras hevonen ja onhan taustojen maltillisista odotuksista huolimatta kolme pinnaa tosi vähän.
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 8

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 22. Helmi 2018 19:25

Neliveto kirjoitti:Lahdessa on tosi vaikean näköinen nelkku :think: . Viimeinen kohde on urheilullisesti hienotasoinen ja pelillisestikin mielenkiintoinen. Kolmikkoa Stoneisle Jade, So Clueless ja Estelle Halm on pelattu yhteensä vain 15 prosenttia. Stoneisle Jade ei ole ollut kahteen edelliseen ihan parhaimmillaan, mutta toisaalta juoksutkaan eivät ole onnistuneet. Tänään hyvältä paikalta voisi olla odotettavissa parempaa. So Clueless palasi pitkältä tauolta ja hävisi hyvällä kirillä vain Elliot Webille. Estelle Halm taas saattaa olla lähdön paras hevonen ja onhan taustojen maltillisista odotuksista huolimatta kolme pinnaa tosi vähän.

On kyllä tosi tasokas lähtö! Ei kyllä maistu nuo kolme eniten pelatuinta. Nitro Diablo ei ole ainakaan omaan silmään ole ollut normaalin hyvä pariin viimeiseen, tarkan juoksun vaativalla Lord Ivarilla poisjäänti alla ja noinko on ihan parhaimmillaan ja tauoltatulevalla Ricoconella vielä yönmusta paikkakin. Vanha kunnon Stoneisle Jadehan tuosta heti pistää silmään ja siitä tekisi mieli ottaa troikan karusellipyörityshepo. Myös kahteen edelliseen nelkkukohteeseen maistuu enemmän ja vähemmän kakkosnumerolla starttaava tamma. Al's Divas Tequila jäi viimeksi menestyjän oloisena pakettiin paljon kovemmassa lähdössä ja jos pussiinjäämisenkin uhalla edelleen maltettaisiin kuitenkin antaa nätti reissu niin tuossa porukassa täysin mahdollinen. Toisen kohteen Embraceria tullut pelattua pää märkänä ja kyllä se joskus vielä palkitsee :angel: Tauoltapaluustartissaan kaikki meni pieleen, mutta nyt loistopaikka ja vastus ei todellakaan pelota.
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 8

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 22. Helmi 2018 19:49

Ruikonperä kirjoitti:Ei kyllä maistu nuo kolme eniten pelatuinta. Nitro Diablo ei ole ainakaan omaan silmään ole ollut normaalin hyvä pariin viimeiseen

Forss sanoi juuri, että viime startti ajettiin tavan kärryillä ja eri balanssilla kuin normaalisti. Nyt palataan vanhaan jenkkikärryineen joten teen täyskäännöksen mielipiteessäni ja nyt kysyn miten se tuon häviäisi, alipelattu! 8-)
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 8

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 22. Helmi 2018 20:22

Mikä tuossa dödsissä tällä hetkellä kuskeja niin kauhistuttaa. Tällä kertaa Tammimetsä ajoi mielummin suosikki Global Spellboundilla kolmannesta sisältä kuin _hurjat_ 1200m dödsistä, eikö tuntunut sitten hyvältä vai mikä oli idea :wtf:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 8

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 22. Helmi 2018 20:45

Ruikonperä kirjoitti:Toisen kohteen Embraceria tullut pelattua pää märkänä ja kyllä se joskus vielä palkitsee :angel: Tauoltapaluustartissaan kaikki meni pieleen, mutta nyt loistopaikka ja vastus ei todellakaan pelota.

Ei palkinnut tänäänkään. Olipahan surkuhupaisa lähtö kaikenkaikkiaan, kun ehdin jo tehdä pelit, sitten tulee perushehkutukset varikolta muutama minsa ennen starttia -> kertoimet melkein puolittuu ja kruunuksi kuski ajoi niin, että tiesi jo 500m juoksun jälkeen ettei ole tosiaan tulossa. Ravipelaaminen ei tällaisina hetkinä ole niin kivaa, mutta seuraavaan lähtöön mennessä äskeinen lienee jo unohtunut :kippis:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 8

ViestiKirjoittaja Neliveto » 23. Helmi 2018 19:07

Paljon on seurattavaa illalle, kun Killerillä ravataan ja Bodenissa tuntuu olevan tavallistakin runsaslukuisempi suomalaisedustus.

Killerin T4-avaus on karmean vaikea pelilähtö. Gogo Wheels tuntuu kummalliselta suosikilta :wtf: . Toki viime kerran laukanpaikkaus oli ok, mutta esimerkiksi toissa kerran voitto tuli tosi kevyestä lähdöstä. Seiskakutosessa syksyllä riittänyt Pegasos Bolt on lähdön paras hevonen ja pahasta paikasta huolimatta ruunan kuuluisi olla suosikki. High Profile ei säkenöinyt Kaustisen tauoltapaluussa, mutta on hevosena lähdön parhaimmistoa. Toisessa kohteessa Mr Chance on aiheesta suosikki, mutta vaikeasta kierroksesta johtuen liian selvä sellainen. Coldspring on kohdannut tasokkaita vastuksia ja on nyt aliarvostettu.

Kolmannessa kohteessa kiinnostaa pitkän pakin Poika-Ramiini. Orilla on kovat vauhdit tähän lähtöön ja pakollinen laukkakaan ei vie saumoja. Iippana näytti lahjoja viime kesänä ja on kiinnostava seurattava jatkossakin, mutta suosikkina ei ruunassa ole pelillistä mielenkiintoa. Päätöskohteessakin puhuttelevat suuret numerot. Exuberance palaa taas tauolta, mutta on hurja hevonen tähän porukkaan. Jamie Ray teki hyviä juoksuja viime vuoden lopulla ja on Santulla vahvistuvana kiinnostava pelihevonen tauoltakin.

Bodenissa on alussa ja lopussa pitävät suomalaispankit. Blady Bols Blue vetää alusta loppuun ja päätöskohteen Remote Control pesee rutinoituneet kilpakumppaninsa. Viimeksi Oulussa edelle jäi vain T.Rex ja treenari ei tuo hevosia tauolta puolikuntoisena. Duosta voisi hakea pottia ottamalla Remote Controlin kaveriksi Lionizen, joka on tehnyt hyviä juoksuja ja on ihan mahdollinen voittaja valmentajansakin ohjastamana.
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 8

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 23. Helmi 2018 23:05

Tuomas Pakkanen yllätti ensin radalla ja sitten hoitamalla voittajahaastattelun ruotsiksi :clap:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 8

ViestiKirjoittaja Kädetön » 24. Helmi 2018 10:12

Ravimies tarvittiin palauttamaan Suomi kultakantaan. Upeaa Iivo Niskanen :clap:
Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 8

ViestiKirjoittaja Chocolate » 24. Helmi 2018 13:03

LAPPEE:

L6: 2 Marmardun kanssa on seilattu pelillisessä myötätuulessa jo pari lähtöä. Laukkariski on yhä olemassa mutta olisiko sitä nyt vähän liioiteltu kuitenkin? Ravilla riittää edelleen. Laksin Lyytikin on jäänyt pelissä turhan vähälle huomiolle.

L7: H-P ei ole kyllä varsinainen suosikkikuski mutta skrällinä tarjoilen silti 9 M.T. Lara Croftia joka teki loppuvuodesta hyviä juoksuja tätä kovemmissa Vermon lähdöissä. Jos sisäradalta aukeaisi lahjatilat niin kuin tällaisessa lähdössä joskus aukeaa, niin miksipäs ei?

L8: 6 Suvilei on sympaattinen kilpatamma sympaattisesta kilpatammasta. Myös Suvilein kohdalla laukkariskiin on taidettu reagoida vähän liikaa, maistuu 10%:lla.

L9: Voisiko 6 Kartelli täräyttää juoksuradalta keulaan ja kukkien hakuun? Tässäkin peliprosentti houkuttaa.

L11: En ilmeisesti ymmärrä riittävän hyvin miten tekemätön paikka Vilar Lakelle on rata 8 kun mielestäni on tosi lähellä voittaa sieltäkin mutta on äänestettynä sijoille 3-5.
Chocolate
 
Viestit: 2045
Liittynyt: 01. Syys 2009 17:38

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 8

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 24. Helmi 2018 14:32

Hieman pelottaa minkälaisiin lukemiin asettuu Lappeen vaihto. Diplomaattisesti sanottuna parempiakin kierroksia ollut joka tasolla... Mitäköhän varten Lappee ei tarjonnut lämminverisille pronssi- ja suomenhevosille valiodivaria? :think:

Pelimielessä vaikea keksiä oikein mitään sanottavaa. Se vähän ihmetyttää miksi Midnight Hour on yhä suosikki. Parantaneehan se paljon viimekertaisesta, mutta paljon parempi pitää olla mikäli Regent Zetit ja Attack Diablot pitää takanaan. Kaikki mediat psyykkaa Iikan keulaan, mutta en olisi lainkaan niin varma, että pääsee rinnalta ohi Global Optionista ja noinko EP olisi keuloja pois antamassa? Lämminveristen tammavoltti on kyllä melkoinen pähkinä. ~Ainahan noissa voittaja tulee paalulta, mutta sarjamääritys suosii kyllä vahvasti takamatkalaisia ja hakataan päätä seinään pelaamalla niitä ja ihmetellään sitten lähdön jälkeen miten joku paaluhevonen kuittaa lähdön kolmannesta sisältä :D Chocolaten mainitsema Kartelli kiinnostaisi muuten kovasti vain 7% pelattuna, mutta arveluttaa miten onnistuu lähtöhommat vähän ajavalta kuskilta kun joutuu yksin volttailemaan juoksuradalla.
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 8

ViestiKirjoittaja Kädetön » 24. Helmi 2018 15:01

Ruikonperä kirjoitti:Hieman pelottaa minkälaisiin lukemiin asettuu Lappeen vaihto. Diplomaattisesti sanottuna parempiakin kierroksia ollut joka tasolla... Mitäköhän varten Lappee ei tarjonnut lämminverisille pronssi- ja suomenhevosille valiodivaria? :think:


Samat ajatukset. Itselleni on yleensä suomenhevosten ykkössarja T76 ravien kohokohta, mutta nyt ei sitä ole, vaan löytyy lämminveristen avoin- ja hopeadivisioonalähdöt. En oikein ymmärrä tuota jälkimmäistä asiaa. Pitkästä aikaa on sellainen T76 kierros jonka yksikään lähtö ei urheilullisesti sytytä. Ehkä hieman kuitenkin Midnight Hourin päivän kunto :?:
Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 8

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 24. Helmi 2018 15:12

Olipa hurja esitys Adrienne's Amilta ja Perttusen lento jatkuu uudessa ajonutussakin, Tapsan voitto% alkuvuonna peräti 17 :clap:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 8

ViestiKirjoittaja Neliveto » 24. Helmi 2018 15:42

Chocolate kirjoitti:LAPPEE:
L9: Voisiko 6 Kartelli täräyttää juoksuradalta keulaan ja kukkien hakuun? Tässäkin peliprosentti houkuttaa.


Täällä myös vahvasti Kartellin miehiä samalla ajatuksella. A.T. Eka on varmasti oikea suosikki, koska vauhdit ruunalla ovat tähän lähtöön kovat, mutta pelatummat haastajat eivät niinkään kiinnosta. Kartellin ohella pinnan verran kannatettu Korven Tinnitus houkuttaa ainakin kaksareissa.

Eikö avauskohteen Jack Vader joudu paljon pelattuna tällaisessa lähdössä tehdä aika lailla omaakin juoksua, jolloin ruuna on viime kerran perusteella haavoittuvaisempi. Jättikuntoinen Elliot Web on pakollinen varmistus. Kun avauksessa ei Innasen hevoseen ole täyttä luottoa, niin otetaan vahinko takaisin toisessa :D . Loonastasta oli viimeksi (olosuhteista johtuen ?) vaisu, mutta ei jäänyt sitä ennen vahvalla kirillä kauas Kielaksesta. Tammavoltti on karmean vaikea veikattava. Long Leg Lizzy keula-ajatuksella oikea suosikki ja kovavireinen Flying Duck paras haku.

Faitteri on outo selkeä pelisuosikki ja Chocolatenkin mainitsema Suvilei kiinnostaa enemmän. Tuurin Pojan kuuluisi olla suosikki. T76-6 on kahden kauppa ja niistä Regent Zetin pitäisi olla pelatumpi. Viime kerran kiri oli kuin ruuna olisi ollut väärässä lähdössä. Päätöskohteessa Sacramento S on mielestäni luokassa melko paljon perässä lähdön parhaita ja mahdollisesta nappireissusta huolimatta eu ruuna kiinnosta peleissä. Ida's Owenia ajettiin viimeksi sisään, mutta tänään saattaa olla luvassa aktiivisempi ajosuoritus. Ida's Owen tuli viimeksi pussissa maaliin ja olisi tilaa saadessaan tullut lähelle voittanutta Laurila's Denethoria.
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 8

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 24. Helmi 2018 17:42

Ruikonperä kirjoitti:Hieman pelottaa minkälaisiin lukemiin asettuu Lappeen vaihto. Diplomaattisesti sanottuna parempiakin kierroksia ollut joka tasolla...

Mukava olla yössä, paljon parempi 76-vaihto kuin parina viime lauantaina :thumb_up:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 8

ViestiKirjoittaja peliman » 24. Helmi 2018 18:19

Taitaa Rz olla hieman juoksunkulusta riippuvainen, ei lähde kiri ihan yhtä hyvin kuolemanpaikalta mutta tuskin tuossa häpeä niukasti hävitä kun MH kuuluikin parantaa Paljon..
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 8

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 24. Helmi 2018 18:19

Olipa taas vähän oksettavaa touhua lämminveristen kultadivarissa koskien keulanvaihtoja :angry:

Mitähän mahtoi EP sanoa Iikalle lähdön jälkeen, asiaa oli :lol:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 8

ViestiKirjoittaja Kädetön » 24. Helmi 2018 18:20

Mikäli olisi huono olo, niin laatta olisi lentänyt Lappeen kymppilähtöä katsellessa :thumb_down:
Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 8

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 24. Helmi 2018 18:25

Lähdekorpikaan ei tykännyt. Twiittaa, että jos hänestä kiinni niin kohta viimeinen kerta kun Iikka ajaa hänen hevostaan :geek:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 8

ViestiKirjoittaja PJK » 24. Helmi 2018 21:10

Ruikonperä kirjoitti:Lähdekorpikaan ei tykännyt. Twiittaa, että jos hänestä kiinni niin kohta viimeinen kerta kun Iikka ajaa hänen hevostaan :geek:


Turha tuosta on Iikkaa moittia. Eihän siinä olisi ollut mitään järkeä vastata, kun kuvio oli noin helppo. Santtu ei hoksannut, mitä on tapahtumassa, ja antoi kavereille mahdollisuuden tuohon. Kyllä toisessa ulkona ajavan pitää olla hereillä ellei erityisesti halua dötsiin.
PJK
 
Viestit: 3300
Liittynyt: 24. Kesä 2014 09:51

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 8

ViestiKirjoittaja vivahd EERO » 24. Helmi 2018 21:29

Taisi siinä Iikalle vähän paniikki iskeä, kun kovalla hyökkäyksellä päästiin yllättämään housut puolitangossa. Ensin lähti vastaamaan ja sitten liinat kiinni ja haitariliike valmis. Iikan ei olisi kauaa enää tarvinnut vastata, kun Mika olisi mahtunut taakse, mihinkä halusikin, ja näin olisi koko operatsuuni vältetty.

Eihän se mikään taktiikan riemuvoitto ollut kummaltakaan eikä mukavaa katseltavaa, mutta tapahtui kaukana muiden edellä ja muita häiritsemättä, lukuunottamatta pienimuotoisia haitariliikkeitä. Ei jatkoon.
vivahd EERO
 
Viestit: 2513
Liittynyt: 02. Tammi 2012 10:15

EdellinenSeuraava

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 33 vierailijaa

cron