Psyykit ja jälkipelit, viikko 6

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Psyykit ja jälkipelit, viikko 6

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 05. Helmi 2018 14:39

Tänään on Oulun ja Teivon vuoro menettää magiamaanantain neitsyys. Ensin mainitussa hämmentävän paljon poisjääntejä, 65-kohteista yli joka neljäs jää kotitalliin :wtf:

Viikko sitten oli puhetta miksi Turun finaalipäivälle ilmoittaminen oli vasta maanantaina eli samaan aikaan kuin tämänkin päivän raveihin. Teivossa juoksee kaksi Turussa välistartannutta hevosta, joiden välistartit eivät tietenkään 7-oikein lehdessä näy ja eihän tuon lämminverisen olisi pitänyt edes päästä Teivoon mukaan :think:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 6

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 05. Helmi 2018 16:06

Kylmää meikäläisen (ja jörn donnerin)syntymäpäivää.Ja totopelitkin täyttää 90 vuotta.

Aluksi oli kova usko tän päivän maagiseen maanantaihin,mutta aika latteaksi tuo peli nyt meni lukuisten poisjääntien kautta.Viime aikoina totopelit kulkeneet mitä hienoiten,ja tähänkin aikaa jo käytettiin.Mutta saas nähdä.

Smooth Criminal suosikkina ei maistu sitten yhtään.ei tota lähtöä voita kukaan?

Guggenheim vois tempaista 3 raiteelta pommin.Samassa lähdössä T.M. Chagall saa rattailleen Saarelan Shakaalin.Excalibur it noilla prosenteilla kiinnostaisi,mutta onkohan Herra Ylpön puolikaimalla kuitenkaan voitto-ohjia käsissään?

Eetistä olen aina tykännyt,ja mikään nyt ei vielä ehkä ennakoi voittokuntoa,mutta Tupamäki rattailla,paikka mainio...Vihellykselle varmaan harvennetaan parijonoa edestä kuin merta Moosekselle ja pääsee ainakin koittaan kiriään kohtuuasemista.Riipinen liikaa pelattu laukkoihinsa nähden.Ja kun se Ravituulikin voi auton takaa lähteä ihan nätisti?Ja maistuis jos tietäis,että lähtötohinat menee ok?

Didi Hoss alottanut joo 3 voitolla.mut 3 vuotias, 7-rata,2600....mitä näitä nyt kaikkee onkaan...ei tu mun systeemissä varma oleen.Ainakin 3 varmistusta.Helga Hufflepuff muuten voittaa vielä joskus,muunkin kuin hauskan nimensä takia.

65-1 kohteessa mietityttää että parantaisko Johnny Dahlia lyhyellä starttivälillä oikein hirmuisesti?Also Starringin lisäks tarvii joitain lapulle.Zell memento siinä ja siinä maistuvuudeltaan.Bebina on iskussa,mutta kun se voittaminen on niin vaikeeta
Jämsän Ravit 2019?
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3606
Liittynyt: 15. Helmi 2012 15:45

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 6

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 05. Helmi 2018 17:13

Suuret onnittelut Tiikerille, en muistanut, että molemmat ollaan helmikuun alun lapsia :kippis:

Ei tahdo saada mitään otetta päivän raveista, ainakaan Oulusta, jossa poisjäännit sekoittivan pakan ihan täysin. Didi Hossin yli 70 pinnan tuntuvat kyllä liian isoilta, kun nyt on ensimmäistä kertaa vähän vastustakin. Päätöskohteessa myös tänne maistuu Guggenheim, saanee nappireissun jollaisella kirii palan lujaa. Ikisuosikki Millcape's Devil/A-J Lehtimäki sekin taas kerran kummallisen vähän pelattu. Sehän voisi päästä jopa keulaan.
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 6

ViestiKirjoittaja Neliveto » 05. Helmi 2018 18:20

Ruikonperä kirjoitti:Ei tahdo saada mitään otetta päivän raveista, ainakaan Oulusta, jossa poisjäännit sekoittivan pakan ihan täysin. Didi Hossin yli 70 pinnan tuntuvat kyllä liian isoilta, kun nyt on ensimmäistä kertaa vähän vastustakin. Päätöskohteessa myös tänne maistuu Guggenheim, saanee nappireissun jollaisella kirii palan lujaa. Ikisuosikki Millcape's Devil/A-J Lehtimäki sekin taas kerran kummallisen vähän pelattu. Sehän voisi päästä jopa keulaan.


Pakkanen (ei siis Tuomas vaan säätila) on ilmeisesti verottanut Oulun Magic Monday-lähtöjä. Avauskohteessa tuntuisi olevan vain kaksi mahdollista eli pelihevoset Also Starring ja Zell Memento. Bebina voittaa nykyään todella harvoin. Toisessa tosiaan Didi Hoss tuntuu liikaa luotetulta. Laptop Alley otti joulukuun Porin startissa rajusti vauhtia ja voittikin seuraavan keulasta. Samalta paikalta ruuna olisi nytkin paha voitettava. Takarivi on täynnä kovakirisiä osallistujia, joiden osakkeet nousevat, jos kärki hurjastelee. Erityisesti About Timen viime kerran kiri oli vahva. Oulun toisessa 65-lähdössä Perfect Reverie on aiheesta suosikki, vaikka viimeksi lounastasolla Like Buljonki ja Blueray Savoy edelle jäivätkin. Nyt lähtöpaikat kallistavat vaakaa suosikin puolelle ja Like Buljonkilla palaa vielä omistaja rattaille. Kiinnostavin tukimerkki suosikille on tauolta startin alle saanut Steam Arthur.

Vihellyksellä on ylivertaiset vauhdit Teivon toisessa 65-kohteessa ja tyylillä tauolta palannut ori voisi olla isompikin suosikki. Tuiskutan olisi mukava joskus nähdä menevän ravia koko matka, koska tällöin menestystäkin irtoaisi lähes väkisin. Kolmepinnaisena silti hyvä haku tänäänkin. Saul taitaa olla kaikkien idea T65-5:ssa ja kovastihan ruuna otti viimeksi vauhtia laukkojen lomassa. Smooth Criminal on silti selväkin suosikki omaan makuuni, koska ammattimies palaa rattaille ja tehtävä näyttää selvältä keulareissulta. Päätöskohteessa aloittaisin rastaamisen eteläpohjalaisvaljakoista. Millcape's Devil voisi tosiaan päästä keulaan ja Excalibur It tulee loppua kovaa.
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 6

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 05. Helmi 2018 19:49

Tappi Hoikka antoi pari minsaa ennen lähtöä tipsin Ranch Penelopesta. Kerroin suosikin kanssa oli siinä vaiheessa 24x, lopullinen 8,5x :lol:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 6

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 05. Helmi 2018 21:39

Ruikonperä kirjoitti:Tappi Hoikka antoi pari minsaa ennen lähtöä tipsin Ranch Penelopesta. Kerroin suosikin kanssa oli siinä vaiheessa 24x, lopullinen 8,5x :lol:

Tää menee jo naurettavuuden puolelle. Nyt Hoikka tipsasi vähän ennen lähtöä Nice My Sinia, 78x lupasi siinä vaiheessa suosikin kanssa. Lopullinen 22x :facepalm:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 6

ViestiKirjoittaja Kädetön » 05. Helmi 2018 22:10

"Hirveä esitys, juoksi KOKO MATKAN kolmatta rataa" Kaarteissa varmaankin haittaa (lisämetrejä) tulee, mutta mitä väliä sillä on suorilla jota kuitenkin suurin osa raviradasta on :o Ehkä lopulta kyseessä on kuitenkin yksi raveihin liittyvä ilmaisu kovasta suorituksesta.
Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 6

ViestiKirjoittaja peliman » 06. Helmi 2018 16:57

veikkaus tarjos etuasiakkaille linkkiä 7 oikein 1kk ilmaiseen digilehteen. E: tulihan se koodi näkyviin kun muualta kuin selaimen webmail tarkisti, jäi piiloon aluksi.
Vanhasta muistista en ihan ensisijaista puhelin numeroani laittanut kun sen muistan että sieltä soitetaan edullista jatkotarjousta ilmaisen perään muuten ja häiritään.
Viimeksi muokannut peliman päivämäärä 09. Helmi 2018 16:14, muokattu yhteensä 1 kerran
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 6

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 06. Helmi 2018 19:00

Kädetön kirjoitti:"Hirveä esitys, juoksi KOKO MATKAN kolmatta rataa" Kaarteissa varmaankin haittaa (lisämetrejä) tulee, mutta mitä väliä sillä on suorilla jota kuitenkin suurin osa raviradasta on :o Ehkä lopulta kyseessä on kuitenkin yksi raveihin liittyvä ilmaisu kovasta suorituksesta.

Ihmettelin myös miksi Iivari Ingves hehkutti tuota vuoden toistaiseksi kovimmaksi esitykseksi. Hienohan esitys tietysti oli, mutta ei mitenkään poikkeuksellinen. Veikkaanpa, että tuollaisia nähtäisiin enemmänkin jos kuskit eivät menisi paniikkiin juuttuessaan kolmannelle. Eikös Prix d'Ameriquessakin joku hevonen ollut koko matkan kolmannella-neljännellä ja hävisi kolmossijan vain niukasti.
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 6

ViestiKirjoittaja Neliveto » 06. Helmi 2018 19:19

Seinäjoen vitonen vaikuttaa etukäteen tosi kimurantilta :think: . Avauskohteessa Knockout Ses on illan pääpelin pankki. Olihan ruuna viimeksi hyvä ja vastaavana varmasti tosi lähellä tässä, mutta silti suursuosikin asema epäilyttää. Ennen viime kisaa esitykset olivat kuitenkin vain tasaisia. Kiinnostavin haastaja on Oulussa mukavasti kolmanneksi puristanut Can Conor. Toisessa kohteessa ainakin kaksarissa voisi kokeilla luottaa siihen, että Big Mas vetää keulasta melko pitkään. Kolmannen kohteen kiinnostavimmat pelihevoset tulevat pisimmältä takamatkalta. Taksvenla on laukkaillut kahteen edelliseen, mutta ottanut hyvin vauhtia ja tamma on ylivertainen hevonen tähän lähtöön. Takenote oli viimeksi sitkeä johtavan rinnalta ja Jumiinin pärjäisi heti, kun vain menisi ravia.

Neljännen kohteen Valle Streamline tuntuu olevan kaikkien ideavarma. Oulussa ruunalla oli alussa kovasti virtaa ja juoksunkulku huomioiden Valle Streamline tuli hyvin perille. Silti Finally Famous ja The Swede ovat niin kovia hevosia, että ne on pakko ottaa suosikin tueksi. Päätöskohde ei ole erityisen kovatasoinen ja kovemmissa lähdöissä kilpaillut Gene Touch voisi palata siinä voittokantaan.
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 6

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 06. Helmi 2018 19:38

Seinäjoen L2 ainakin erotti hyvin mitkä hevoset ovat täyssisaruksia :thumb_up:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 6

ViestiKirjoittaja Kädetön » 06. Helmi 2018 19:54

Ruikonperä kirjoitti:
Kädetön kirjoitti:"Hirveä esitys, juoksi KOKO MATKAN kolmatta rataa" Kaarteissa varmaankin haittaa (lisämetrejä) tulee, mutta mitä väliä sillä on suorilla jota kuitenkin suurin osa raviradasta on :o Ehkä lopulta kyseessä on kuitenkin yksi raveihin liittyvä ilmaisu kovasta suorituksesta.

Ihmettelin myös miksi Iivari Ingves hehkutti tuota vuoden toistaiseksi kovimmaksi esitykseksi. Hienohan esitys tietysti oli, mutta ei mitenkään poikkeuksellinen. Veikkaanpa, että tuollaisia nähtäisiin enemmänkin jos kuskit eivät menisi paniikkiin juuttuessaan kolmannelle. Eikös Prix d'Ameriquessakin joku hevonen ollut koko matkan kolmannella-neljännellä ja hävisi kolmossijan vain niukasti.


Tämä oli mielestäni kova esitys, vaikka ei koko matkaa kolmatta juossutkaan: https://www.youtube.com/watch?v=NP_Y615RE0U
Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 6

ViestiKirjoittaja Chocolate » 06. Helmi 2018 20:08

Ideat vähissä mutta Incognito Toomaa ajattelin kokeilla troikan alarivin suurena yksinäisenä.
Chocolate
 
Viestit: 2045
Liittynyt: 01. Syys 2009 17:38

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 6

ViestiKirjoittaja peliman » 06. Helmi 2018 20:18

Kädetön kirjoitti:
Tämä oli mielestäni kova esitys, vaikka ei koko matkaa kolmatta juossutkaan: https://www.youtube.com/watch?v=NP_Y615RE0U


Tuommoistahan ei pitäisi olla mahdollista kovemmissa lähdöissä.
Erehdys voi opettaa. Jos ei, jää muistiin edes.
peliman
 
Viestit: 1963
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 6

ViestiKirjoittaja Kädetön » 06. Helmi 2018 20:42

Eipä saata olla kovinkaan montaa valjakonmittaa eroa viidennessä lähdössä. Maalikameran kuvaa odotellessa... :kippis:
Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 6

ViestiKirjoittaja Neliveto » 06. Helmi 2018 21:36

Chocolate kirjoitti:Ideat vähissä mutta Incognito Toomaa ajattelin kokeilla troikan alarivin suurena yksinäisenä.


Näytti jo, että maalisuora on liian lyhyt, mutta vihaisesti tuli Incognito Tooma loppua :clap: .
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 6

ViestiKirjoittaja Chocolate » 06. Helmi 2018 22:26

Tuomen Masa tiesi maalin paikan. Itse kyllä katsoin että jäi neljänneksi mutta olipa mukavaa olla väärässä.
Chocolate
 
Viestit: 2045
Liittynyt: 01. Syys 2009 17:38

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 6

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 06. Helmi 2018 22:40

Chocolate kirjoitti:Tuomen Masa tiesi maalin paikan. Itse kyllä katsoin että jäi neljänneksi mutta olipa mukavaa olla väärässä.

Auringontarkkaa tekemistä kuskilta, varsinkin loppukurvissa takaisin Pohjolan selkään palaaminen oli hieno :thumb_up:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 6

ViestiKirjoittaja PJK » 07. Helmi 2018 10:02

Kädetön kirjoitti:
Ruikonperä kirjoitti:
Kädetön kirjoitti:"Hirveä esitys, juoksi KOKO MATKAN kolmatta rataa" Kaarteissa varmaankin haittaa (lisämetrejä) tulee, mutta mitä väliä sillä on suorilla jota kuitenkin suurin osa raviradasta on :o Ehkä lopulta kyseessä on kuitenkin yksi raveihin liittyvä ilmaisu kovasta suorituksesta.

Ihmettelin myös miksi Iivari Ingves hehkutti tuota vuoden toistaiseksi kovimmaksi esitykseksi. Hienohan esitys tietysti oli, mutta ei mitenkään poikkeuksellinen. Veikkaanpa, että tuollaisia nähtäisiin enemmänkin jos kuskit eivät menisi paniikkiin juuttuessaan kolmannelle. Eikös Prix d'Ameriquessakin joku hevonen ollut koko matkan kolmannella-neljännellä ja hävisi kolmossijan vain niukasti.


Tämä oli mielestäni kova esitys, vaikka ei koko matkaa kolmatta juossutkaan: https://www.youtube.com/watch?v=NP_Y615RE0U


Nuo epätodelliset suoritukset saa kylmiä väreitä aikaan. Itse en aikanaan uskonut silmiäni Kaustisella, kun Santeri Dahlia kävelyvauhtisen alkutonnin jälkeen murskasi kolmatta kiertäen Vieskerin ja Apassin. Hevosta en etukäteen aliarvioinut, mutta eihän sen tuollaisella juoksunkululla pitänyt millään pystyä ohittamaan nopeampiaan.

Ruotsalaiset jälkispekuloi PdA:ta, ja kokeneempi toimittaja totesi kisan menneen elämyksenä hänellä kaikkien aikojen (80-luvulta eteenpäin) listalla Top-3:n joukkoon. Junioritoimittajan kysyessä nosti ykköseksi Hugo Åberg Memorialin 2012. YouTubesta löytyy kisa ainakin italiaksi, saksaksi ja ruotsiksi. Viimemainittu lienee selkein (”hundrrra meterr till start”). Nimimerkki cvicccen on ladannut tuon version. Siinä oli vähän yhtäläisyyttä BWT Magicin Vermon kisaan, mutta vastus ja vauhdit vähän muuta.

PdA:ssa kiertämisestä ei muuten kerry ekstrametrejä suhteessa ollenkaan samaan tyyliin kuin kilometrin baanalla.
PJK
 
Viestit: 3300
Liittynyt: 24. Kesä 2014 09:51

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 6

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 07. Helmi 2018 20:38

Olipa Salasana tosi hieno :clap:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Seuraava

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 20 vierailijaa

cron