Myynnissä olevia hevosia

Tällä alueella keskustellaan raviurheilusta yleisellä tasolla.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Re: Myynnissä olevia hevosia

ViestiKirjoittaja For Nothing... » 23. Marras 2015 15:48

For Nothing... kirjoitti:SoMe-yhteisöissä supersuosituiksi nousseet wannabe-julkkikset Aleksi Valavuori ja Esko Seppänen on saatu mukaan hevoskimppaan. Ensin mainittu ei tosin taida muistaa olevansa jo isossa sellaisessa mukana perustajajäsenenä. Joka tapauksessa, tässä olisi kaksi loistavaa mannekiinia ja sanansaattajaa kertomaan lajista yltiöpositiivisessa merkeissä. Kenties saamaan uusia pelaajia (ja miksei hevosenomistajia), ovathan nämä miehet tuttuja uhkapelikasvoja. Toivottavasti kaikki hyöty saadaan irti.


Kun täällä on pengottu historiaa, niin oman viestini huomatessa teen samoin. Lainaan markkuheikkilä-tyyppisesti itse itseäni. Ei harmittavasti lähtenyt camaboom-äijien kimpan taival toivotulla tavalla. Pengoin tuossa aikani kuluksi dataa, yllättäenhän sitä Twitteristä ja Facebookista löytyy. Valavuori siis osti kaksi Bwt-kasvattia kimpoiksi maksaen evertoexcel- ja bwtmagic -varsoista 20000e/kpl. Bwt Acrobat on siis tämä, missä on Seppänenkin. Hän ei ole tainnut pahemmin asiasta tviittailla, Aleksi on sentään pitänyt asiaa tapetilla.

Bwt Acrobat on aloitellut uransa Ruotsissa, nyt Erkki-Pekka Mäkisellä. Totosijat ovat kiertäneet, mikä vetomieskimppaa harmittanee, sentään rahasijoja on tullut muutama. Nuorihan tamma vielä on ja Mäkisen talli hyvässä iskussa, jospa nelivuotiskausi antaisi enemmän. Tällä siis oma fb-sivu, jonka päivitys lienee käsialasta päätellen kasvattajan edustajistolla?

Toisena ostoksena puoli vuotta aiemmin Aleksin perustamalle toiselle 100 osuuden kimpalle myytiin Bwt Admiral. Tällä on jopa Twitter-profiili, josta näkee kuulumisia. Kovasti on ollut vaivoja ja talli vaihtunut tiheään. Onneksi sentään Allu on yltiöpositiivinen mies, eikä viestintä ole loppunut. Tämän tilin luulen olevan Valavuoren käsialaa. Ilmeisesti paluuta radoille on vielä odotettavissa.

Sääli, ettei kumpikaan kimppa ole ainakaan vielä ottanut tuulta siipien alle. Näissä vedonlyöjäpitoisissa kimpoissa olisi aina kasvuvaraa, jollei nyt omistajina näiden jälkeen, niin raviveikkaajina. Olen käsityksessä, ettei Valavuori ole varsinainen raviveikkaaja. Tällaiseen projektiin, mikäli tulee toistumaan, pitäisi saada vaikka koodinimellä suurisuinen kalju -tyyppinen intohimoinen ja ainakin osittain asian osaava raviveikkausmies mukaan, joka saisi sitten pelipuolellakin koukutettua tätä uutta omistajakatrasta mukaan meininkiin. Ja ennen kaikkea niitä satojatuhansia someseuraajia, jotka näilläkin herroilla löytyy. Tehtävä helpottunee, kun vedonlyöntiyhtiöt yhdistyvät ja ravit löytyy saman pelitilin alta, mistä muutkin uhkapelit.
- Roses of the night, are growing without light -
For Nothing...
 
Viestit: 517
Liittynyt: 03. Syys 2009 13:49

Re: Myynnissä olevia hevosia

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 23. Marras 2015 17:08

tiedän edustavani vähemmistöä,valitettavasti,mutta minuun nämä tämän tyyppiset wannabe-julkkikset vaikuttavat melkeinpä käänteisesti.Mut eihän ne miljoonat kärpäset olekaan oikeassa,vaikka paskaa syödessään toki välillisesti auttavat kenties suomen ravitaloutta.

Tiedän,että mun ajatukset kuuluu menneisyyteen-mutta omianipa ovat ja minulle niitä ainoita oikeita-mut jos keskustelee maksukykyisten keski-ikäisten EI-RAVEJA seuraavien kanssa raveista,niin kyllä sieltä tiedetään noin niinkuin suurinpiirtein Jukka Virtanen-helvetin kova ravimies hei- ja se että Vesku Loiri omisti derbyvoittajaa.

Mulla loppuu radan vieressä seisominen siinä vaiheessa kun tribaalitatuointisukupolvi on siellä enemmistönä.Mutta ei se mitään.Ei siellä silloin ole enää ketään muitakaan muutaman tribaalin lisäksi.
Jämsän Ravit 2019?
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3606
Liittynyt: 15. Helmi 2012 15:45

Re: Myynnissä olevia hevosia

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 23. Marras 2015 17:34

For Nothing... kirjoitti:Kun täällä on pengottu historiaa, niin oman viestini huomatessa teen samoin. Lainaan markkuheikkilä-tyyppisesti itse itseäni. Ei harmittavasti lähtenyt camaboom-äijien kimpan taival toivotulla tavalla. Pengoin tuossa aikani kuluksi dataa, yllättäenhän sitä Twitteristä ja Facebookista löytyy. Valavuori siis osti kaksi Bwt-kasvattia kimpoiksi maksaen evertoexcel- ja bwtmagic -varsoista 20000e/kpl. Bwt Acrobat on siis tämä, missä on Seppänenkin. Hän ei ole tainnut pahemmin asiasta tviittailla, Aleksi on sentään pitänyt asiaa tapetilla.

Tuo on kyllä komeeta, kun muppelaisesta, joka huutokaupassa menisi noin tonnilla-parilla maksetaan moisia summia. Toki en tiedä mitä tuo sisältää, jos elatuksen X ajaksi niin sittenhän se on ok, mutta aina nousee niskavillat pystyyn kun koodinimi MHKK (Mika Häkkisen Kaima ja Kaveri) järjestelee näitä kimppoja. Nimenkin kun googlaa niin löytyy jos minkänäköistä kekkulointia niin väkisin tulee mieleen pahoja aavistuksia onko homma miten pyyteetöntä... Jokatapauksessa noilla valavuoriseppäsillä on niin laaja (vedonlyöntihenkinen) seuraajakunta, että onhan tossa raveille markkinarakoa.

ps. Poljennosta oli tosiaan kyse edellisellä sivulla.
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Myynnissä olevia hevosia

ViestiKirjoittaja Masa V » 28. Joulu 2015 01:49

No olikin jäänyt tämä osasto kokonaan lukematta monen kuukauden ajaksi!

RaahenTiikeri kirjoitti:tiedän edustavani vähemmistöä,valitettavasti,mutta minuun nämä tämän tyyppiset wannabe-julkkikset vaikuttavat melkeinpä käänteisesti.Mut eihän ne miljoonat kärpäset olekaan oikeassa,vaikka paskaa syödessään toki välillisesti auttavat kenties suomen ravitaloutta.


Kyllä itse kanssa pysyn kaukana näistä "julkkisten" isoista kimpoista, vaikutus minuun samoin miinusmerkkinen. Uskon silti, että mm. Jaajo on tehnyt paljon työtä ravien eteen ja saanut lajin kuvaa positiivisemmaksi eli sinänsä ravitaloudelle ihan hyvä asia, kun lajin ulkopuolelta tulee lisää kiinnostuneita.

Ruikonperä kirjoitti:ps. kiva oli lukea tästä ketjusta Masan yli kahden vuoden takaisia juttuja Antin Onnis


Sehän on tämän palstan suola, että viestit säilyvät ja voi lukea vuosien takaisia näkemyksiä :)

Poljennosta tosiaan toiseen ketjuun laitoinkin, että Vitter olisi aina luotettavien facebook-tietojen mukaan tuleva sulhanen.
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5292
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Myynnissä olevia hevosia

ViestiKirjoittaja Kädetön » 01. Helmi 2016 22:48

Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Myynnissä olevia hevosia

ViestiKirjoittaja Pouhou » 02. Helmi 2016 19:16

Kädetön kirjoitti:http://varsakuja.vuodatus.net/lue/2016/02/myytavana-1

Mulla ei toimi toi linkki. Toimiiko muilla? :think:
Keulaan ja kukat!
Pouhou
 
Viestit: 619
Liittynyt: 17. Elo 2009 00:02

Re: Myynnissä olevia hevosia

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 02. Helmi 2016 19:27

Pouhou kirjoitti:
Kädetön kirjoitti:http://varsakuja.vuodatus.net/lue/2016/02/myytavana-1

Mulla ei toimi toi linkki. Toimiiko muilla? :think:

Kappas, ilmeisesti poistettu myynti-ilmoitus ja en löydä enää sitä twiittiäkään, jossa tosta oli. Kyseessä oli Forsberg, meniköhän sitten jo kaupaksi?
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Myynnissä olevia hevosia

ViestiKirjoittaja Kädetön » 02. Helmi 2016 21:20

Forsberg tosiaan on kyseessä. Ilmoituksessa oli hintapyyntönä 6000 euroa.
Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Myynnissä olevia hevosia

ViestiKirjoittaja Pouhou » 03. Helmi 2016 01:34

Oisko tosiaan sitten menny kaupaksi ja ilmotus poistettu sen myötä.
Keulaan ja kukat!
Pouhou
 
Viestit: 619
Liittynyt: 17. Elo 2009 00:02

Re: Myynnissä olevia hevosia

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 06. Helmi 2016 13:48

Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Myynnissä olevia hevosia

ViestiKirjoittaja Kädetön » 07. Helmi 2016 17:43

Tosiaan :kippis:
Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Myynnissä olevia hevosia

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 14. Helmi 2016 21:00

Tosiaan, tosiaan RRT-talli on näemmä Forsbergin uusi omistaja ja Teemu Keskitalo uusi treenari.
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Myynnissä olevia hevosia

ViestiKirjoittaja Kädetön » 14. Helmi 2016 21:44

Aiheesta oli _tosiaan_ juttua viime keskiviikon MTV:n ravilähetyksessä, jossa Teemu oli vieraana. Kertoi ostaneensa Forsbergin, muistaakseni kuuden hengen kimpalle, jossa itse mukana.
Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Myynnissä olevia hevosia

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 23. Elo 2016 22:50

Onko kellään viime perjantain HU:ta? Selasin sitä huoltsikalla ja jäi pahasti vaivaamaan muistanko ihan väärin mitä luin. Siinähän oli myynti-ilmoitus Suvelan tallin hevosista, taisi olla kaikki (?) sh-tammat (+Turoveli) myynnissä kasvatuksen lopettamisen takia ja joukossa oli myös Kemun Tutu, jonka _muistaakseni_ mainittiin olevan kantavana Jokivarren Kunkusta? Eihän sen pitänyt olla siitoskäytössä tänä vuonna?
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Myynnissä olevia hevosia

ViestiKirjoittaja seuraaja » 24. Elo 2016 18:51

Ruikonperä kirjoitti:Onko kellään viime perjantain HU:ta? Selasin sitä huoltsikalla ja jäi pahasti vaivaamaan muistanko ihan väärin mitä luin. Siinähän oli myynti-ilmoitus Suvelan tallin hevosista, taisi olla kaikki (?) sh-tammat (+Turoveli) myynnissä kasvatuksen lopettamisen takia ja joukossa oli myös Kemun Tutu, jonka _muistaakseni_ mainittiin olevan kantavana Jokivarren Kunkusta? Eihän sen pitänyt olla siitoskäytössä tänä vuonna?


Juuri noin. "Myydään tarjousten perusteella kahden viikon sisään" Puh. 050 587 2248
Avatar
seuraaja
 
Viestit: 915
Liittynyt: 01. Tammi 2016 17:08
Paikkakunta: kotirata Keskinen

Re: Myynnissä olevia hevosia

ViestiKirjoittaja Pouhou » 24. Elo 2016 20:21

Ruikonperä kirjoitti:Onko kellään viime perjantain HU:ta? Selasin sitä huoltsikalla ja jäi pahasti vaivaamaan muistanko ihan väärin mitä luin. Siinähän oli myynti-ilmoitus Suvelan tallin hevosista, taisi olla kaikki (?) sh-tammat (+Turoveli) myynnissä kasvatuksen lopettamisen takia ja joukossa oli myös Kemun Tutu, jonka _muistaakseni_ mainittiin olevan kantavana Jokivarren Kunkusta? Eihän sen pitänyt olla siitoskäytössä tänä vuonna?

Juu, oikein muistat. Ilmotuksissa olleista Tähen Taikan ja Kemun Tutun kerrottiin olevan tiineinä Jokivarren Kunkusta, eli on se ainakin sitten valikoidusti ollut käytössä...elleivät sitten ole puolukasta tulleet tiineiksi. :mrgreen:
Keulaan ja kukat!
Pouhou
 
Viestit: 619
Liittynyt: 17. Elo 2009 00:02

Re: Myynnissä olevia hevosia

ViestiKirjoittaja Chocolate » 10. Joulu 2016 23:08

Säihkeen Säpinän myynti-ilmoitus ht.netin markkinoilla. Tiedä sitten missä hinnoissa ja tuleeko enää kalua mitta onhan toi nyt mielenkiintoisinta vähään aikaan.
Chocolate
 
Viestit: 2045
Liittynyt: 01. Syys 2009 17:38

Re: Myynnissä olevia hevosia

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 11. Joulu 2016 00:36

Ruikonperä kirjoitti:Onko kellään viime perjantain HU:ta? Selasin sitä huoltsikalla ja jäi pahasti vaivaamaan muistanko ihan väärin mitä luin. Siinähän oli myynti-ilmoitus Suvelan tallin hevosista, taisi olla kaikki (?) sh-tammat (+Turoveli) myynnissä kasvatuksen lopettamisen takia ja joukossa oli myös Kemun Tutu, jonka _muistaakseni_ mainittiin olevan kantavana Jokivarren Kunkusta? Eihän sen pitänyt olla siitoskäytössä tänä vuonna?

Kemun Tutu näemmä palannut Jouni Miettusen omistukseen ja myös treenilistoille eli eikö sitten jäänyt kantavaksi.
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Myynnissä olevia hevosia

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 27. Marras 2017 12:37

Ei kauheasti yllättänyt, että Perttusen tuore suurkilpailuvoittaja on nyt myynnissä ;)

https://twitter.com/TapioPerttunen/stat ... 6186039296
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Myynnissä olevia hevosia

ViestiKirjoittaja Kädetön » 27. Marras 2017 13:09

Ruikonperä kirjoitti:Ei kauheasti yllättänyt, että Perttusen tuore suurkilpailuvoittaja on nyt myynnissä ;)

https://twitter.com/TapioPerttunen/stat ... 6186039296


Tuosta hinnasta täytyy todeta kuin Huutokauppakeisari: "Hulluhan sitä on jos ei puolta tarjoa". Siinäkin on vielä hintaa ihan nokko tuolle hevoselle.
Kädetön
 
Viestit: 3642
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

EdellinenSeuraava

Paluu Yleinen ravikeskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa

cron