Psyykit + jälkipelit, viikko 23

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 05. Kesä 2013 12:14

kyllä Rim Bay Gabriel todennäköisin on noista paljon pelatuista.Varmaan selväti todennäköisin?

Masa V kirjoitti:Virheellisesti jotkut luulee Venicen jotenkin heikentään viime vuodesta, vaikka näin ei ole tapahtunut.


-eikö muka ole huonontanut?minun mielestä siltä on puuttunut tänä vuonna joka kerta se innokkuus ja yrittämisen halu.Jotain siitä on puuttunut.



Masa V kirjoitti:Suomenhevosten sisusarja on mielenkiintoinen, VIRIKARI voisi olla enemmänkin pelattu, mahdollisia voittajia on kyllä todella paljon. HAASTAVAa suosii asetelmat ja laukkaherkkää ROUVA KAASUakaan en vielä unohtaisi.


-virikarin viime kerran pitkän matkan voitossa Tuli-Karkelo lähti 20m Virikarin takaa(nyt 20m edestä)ja haki matkalla nauraen keulat (huom.tänään paalulla Kukkosen toinenkin hevonen joka mahdollinen eka keula).Olisi voittanut ilman laukkaa.
Tänään tuo keulan hakeminen maksaa Tuli-Karkelolle 20 metriä vähemmän VIrikariin nähden ja mikäli siellä on tallikaveri keulassa,niiin sen myös Kukkonen helposti itselleen pokkaa ilman pienintäkään prässiä.Laukatta Tuli-karkelo varmaan,mutta ei selvään,voittoon.Toki laukan vaara on tällä aina.
Ja myönnän,on yksi lemppareitani tällä hetkellä SH-puolella.
Jos itse tänään jotain pelaisin,niin lähtisi pikkuhajoituksiin kiertäväksi yllätysvarmaksi joka aina vuorollaan olisi varmistettuna toisella kupongilla.
Myös suora Kukkosen talliparia voisi harkita.
Jämsän Ravit 2019?
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3606
Liittynyt: 15. Helmi 2012 15:45

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Touho » 05. Kesä 2013 13:08

Masa V kirjoitti:VENICE on kolmas suursuosikki. Virheellisesti jotkut luulee Venicen jotenkin heikentään viime vuodesta, vaikka näin ei ole tapahtunut. Tosiasia on, ettei tämä tamma ole mikään lentokone tai Brad, eikä parhaita oriita vastaan tule suurkilpailussa riittämään 4-vuotiskaudella ja Kuopio Stakesin finaalin kolmossija oli erinomainen suoritus.

Asia on juuri näin. Korhonen ja Forss saivat luotua vähän semmoisen illuusion, että toi on tyyliin Bradin tasoinen lahjakkuus, kun kehuivat koko ajan ihan älyttömästi, mutta ajelivat vain pelkkiä tammalähtöjä. Kyllä mun mielestä kovakapasiteettisin menijä Korhosen tallista tällä hetkellä on Greenleaf Slim.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 12:41

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Chocolate » 05. Kesä 2013 14:30

Touho kirjoitti:Korhonen ja Forss saivat luotua vähän semmoisen illuusion, että toi on tyyliin Bradin tasoinen lahjakkuus, kun kehuivat koko ajan ihan älyttömästi, mutta ajelivat vain pelkkiä tammalähtöjä.


Ei kai vieläkään ole saatu mitään kunnon meriselitystä siihen, miksi Venicellä jäi Kriterium väliin?
Chocolate
 
Viestit: 2045
Liittynyt: 01. Syys 2009 17:38

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Chocolate » 05. Kesä 2013 14:44

L3: maistuu 5 LIINAN LEIKKI jola on ihan erisarjalaisen vauhdit. Forssassa ja Kouvolassa kurvit oli huonolla ravilla eikä loppusuoran laukat sinänsä yllättäneet. Maistuvuus perustuu siihen että Vermon hyvät kurvit luulisivat suosivan Jorman silmäterää. Vaikea uskoa että terveyspuolella olisi isompaa sanottavaa kun tamma on jo ensi viikoksi ilmoitettu Mikkelin mailille?

L4: potentiaalinen kaksaripommi voisi olla ylisarjassa kilpaileva 1 MR LOOBA LOOBA, kehittyvällä ruunalla on edellisstarteissa jäänyt vähän jossiteltavaakin. Saa sisäratajuoksun ja matkan luulisi suosivan kun on tähän ilmoitettu.

L5: 4 SPIELBERG on jäänyt vähälle huomiolle, vastushan on kyllä tosi kova.

L6: ei oikein kiinnosta pelimielessä mutta täytyy ihmetellä että Yahuu Hossia on T65:ssa pelattu 17% ja Donna Hoistia 4%!!!

Masa V kirjoitti:T65:n ulkopuolella yllärihaku voisi olla huonoimman lähtöpaikan saanut M.T.FRIDA, joka hyvänä päivänään on varsin pystyvä menijä, tuskin kerää paljon peliä ja maksaisi kaksarissa hyvin.


Ilmoittaudun Aasinhattu-kerholaiseksi jos M.T. Frida kiertää 12-radalta kakasariin.
Chocolate
 
Viestit: 2045
Liittynyt: 01. Syys 2009 17:38

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 05. Kesä 2013 16:52

Touho kirjoitti:Asia on juuri näin. Korhonen ja Forss saivat luotua vähän semmoisen illuusion, että toi on tyyliin Bradin tasoinen lahjakkuus, kun kehuivat koko ajan ihan älyttömästi, mutta ajelivat vain pelkkiä tammalähtöjä. Kyllä mun mielestä kovakapasiteettisin menijä Korhosen tallista tällä hetkellä on Greenleaf Slim.

-miten monella tapaa ihmiset voivatkaan ymmärtää vaikka sanan kapasiteetti?Itse ymmärrän sen äärimmäisenä(jo todettuna) suorituskykynä ja tuosta minun näkökulmastani ei puhettakaan etteikö Venice olisi kovempi kapasiteettinen kuin tämän hetken Greenleaf Slim?
Se,mitä jälkimmäisestä joskus tulee aikanaan,on eri asia.Mutta kai Venicen kapasiteetti riittäisi ton hakkaamaan sata kertaa sadasta yrityksestä?Siis jos nyt koitettaisiin hevosten ollessa nykytasollaan.

Nää on aina vähän näitä,jokainen ymmärtää sanoja omalla tavallaan.raveissa on tietysti monta muutakin sanaa jota käyttää kaksi keskustelijaa mutta silti keskustelijat puhuvat eri asioista.

Luokka on tietysti yksi klassinen mitä kukakin tarkoittaa.Itse tulkitsen luokan sanana aika lähelle kapasiteettia,mutta kapasiteetti sisältää ehkä minun mielestäni sen jo suoritetun näytön.Siis että verrattaessa kapasiteetteja puhutaan suorittajien siihen astisen uran kovimpia suorituksia.Potentiaali taas on "piilossa olevaa" jossa arvaillaan mahdollisuuksia tuoda esiin jonkun kapasiteetin.

No,ei näistä ainakaan kinata kannata.
Jämsän Ravit 2019?
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3606
Liittynyt: 15. Helmi 2012 15:45

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja nipa » 05. Kesä 2013 17:38

Ottakaapa myös huomioon vertaillessanne, ettei Mika Forss voisi ajaa yhtaikaa Veniceä ja Greenleaf Slimiä. :yahoo:
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 19:46

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 05. Kesä 2013 18:14

Tosi mielenkiintoinen toi suomenhevosten sisusarja (kuten lähes aina). Aika liki SE:ta pitää varmaan mennä jos voittaa meinaa (mikäli Vermossa normaali rata), tällä hetkellä SE-lukemia pitää hallussaan Hilkkerman 26,0 tuloksella, tammoissa se on 27,0 ja Virikaria ajatellen 5-vuotiaiden kovin voittonoteeraus on 27,9.

Tiikerin mainitsema Tuli-Karkelo kiinnostaa myös täällä noin vähän pelattuna, tosiaan tuossa olisi loistava mahdollisuus tallipeliin ja Tuli-Karkelohan vastaa piikistä todella sitkeästi. Lisämielenkiintoa lähtöön tuo myös Piiron Taigan ja Passittoman balanssi, molemmilla taidetaan ajaa ekaa kertaa ilman kenkiä.
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Masa V » 05. Kesä 2013 18:44

Ei sitä suurta selvyttä tullut ideoihin vieläkään... T65-varmana kuitenkin RIM BAY GABRIEL.
Sisusarja tosiaan poikkeuksellisen tasainen ja mielenkiintoinen. Itse en Tuli-Karkeloon vaan usko yhtään, jostain syystä Tapio Kukkonen ei itse ole tällä onnistunut niin hyvin ja tässä porukassa en ihan voittoon asti jaksa kyllä uskoa. Jätin itse sitten myös liian laukkaherkän Rouva Kaasun pois systeemistä ja sen tilalle viimeisenä lapulle nousi pitkästä matkasta hyötyvä KRIISI. BOKALLEen en jostain syystä usko näin pitkällä matkalla ja näin vaikeista asemista, vaikka huippukyvykäs menijä onkin. Mutta ei tuossa selkeitä tappoja ole ollenkaan, ehkä sentään Varma-Tili ykkösradasta huolimatta...


Chocolate kirjoitti:Ilmoittaudun Aasinhattu-kerholaiseksi jos M.T. Frida kiertää 12-radalta kakasariin.


Pienimmät kaksarit tällä hetkellä 50 paikkeilla, peliprosentti T4:ssä vähän alle 2. Olishan se yllätys, mutta etenkään ylivauhtisella ei ollenkaan mahdoton... Pienen kaksarin kuitenkin tälle vedin jaa T4-kuitillekin otin... :)
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5292
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Masa V » 05. Kesä 2013 18:46

Ruikonperä kirjoitti:Tosi mielenkiintoinen toi suomenhevosten sisusarja (kuten lähes aina). Aika liki SE:ta pitää varmaan mennä jos voittaa meinaa (mikäli Vermossa normaali rata), tällä hetkellä SE-lukemia pitää hallussaan Hilkkerman 26,0 tuloksella, tammoissa se on 27,0 ja Virikaria ajatellen 5-vuotiaiden kovin voittonoteeraus on 27,9.


Jos voittaja tulee useammalta takamatkalta, kuten Virikari, Rapin Aatos, Kriisi tai Bokalle niin melkein pakosti siinä tulee SE myös.
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5292
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Chocolate » 05. Kesä 2013 19:03

Ei toki ollut tarkoitus morkata Masan M.T. Frida ideaa ja onhan se elävä idea mutta huvitti vaan kun itselle se oli suunnilleen eka tappo tosta lähdöstä.
Chocolate
 
Viestit: 2045
Liittynyt: 01. Syys 2009 17:38

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Masa V » 06. Kesä 2013 10:53

Chocolate kirjoitti:Ei toki ollut tarkoitus morkata Masan M.T. Frida ideaa ja onhan se elävä idea mutta huvitti vaan kun itselle se oli suunnilleen eka tappo tosta lähdöstä.


Joo, en mä ollenkaan sitä morkkaamisena ottanut... :)
M.T.Frida oli loppukurvissa ulkoradoilla mahdottoman tehtävän edessä, ihan hyvin se tuli ja jatkaa hyvässä kunnossa, mutta ei mitään mahdollisuuksia ehtiä kärkeen tuolla vauhdinjaolla. Mutta en onneksi kovin montaa euroa tuohon hävinnyt...

Outoa sattumaa, kun näiden "vihjeviestien" jälkeen M.T.Fridan voittajakerroin oli tippunut lähes kolmestakymmenestä kahdeksaan ja kaksarissakin tippui suosikkien kanssa sinne 40 paikkeille! Toki voittajakerroin sitten nousi sinne kahteenkymmeneen ennen lähtöä kun vaihto kasvoi lisää. Ennenkin olen huomannut, että tallikahvion vihjeet tiputtaa kertomia, viimeksi esim. Touhon ruotsinvihjeen kohdalla jota itsekin pelasin. Toki nämä on varmaan sattumaa, moni muu vaan huomannut samaan aikaan saman idean... tai eihän sitä tiedä.
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5292
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja -Nisula- » 06. Kesä 2013 12:36

Business City T5:

L1: Tammat eivät maistu tähän ollenkaan, joten lykätään tähän samoin tein hakuvarma. 11 ALONE HOPE 7% lepatti niii-iin helpon näköisesti Lappeessa 09,0-lopetuksen että jää lapulle yksin kun on noin vähän pelattu. Seuraavana rastaisin Luck Smithin tai Bluehills Heron, mutta lyödään näitä nyt sitten vain kaksariin.

L2: Todella kimurantti kohde, joten revitetään: 1,2,3,6,7,10,11.

L3: Ja kun ideavarma on jo tässä vaiheessa pitänyt, niin nyt voi lykätä kansan varman kylkeen, eli 11 CAULDRON WEB 71%. Aika helpolta näyttää vastus ja ei ole oikein mielekästä alkaa varmistelemaan.

L4: 1,3,5,6,9,10, eiköhän noihin osu. Matamiin kun tiputtiin Riksussa niin toistamiseen en samaa virhettä tee. Mukaan myös Miss Swann jolla on Ruosista volttiennätys alla. Ei tää nyt ihan noin nolo peli tähän lähtöön ole kun mitä prosentit näyttää.

L5: 1,2,6,10,12.

Näillä mennnään.
Avatar
-Nisula-
 
Viestit: 987
Liittynyt: 28. Joulu 2011 16:57
Paikkakunta: Södis

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Touho » 06. Kesä 2013 13:15

Masa V kirjoitti:Ennenkin olen huomannut, että tallikahvion vihjeet tiputtaa kertomia, viimeksi esim. Touhon ruotsinvihjeen kohdalla jota itsekin pelasin. Toki nämä on varmaan sattumaa, moni muu vaan huomannut samaan aikaan saman idean... tai eihän sitä tiedä.

Olen huomannut saman... Vihjeosio taitaa näkyä kaikille? Kyllä porukka täältä käy oikeasti vihjeitä lukemassa.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 12:41

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja -Nisula- » 06. Kesä 2013 13:27

Touho kirjoitti:Olen huomannut saman... Vihjeosio taitaa näkyä kaikille? Kyllä porukka täältä käy oikeasti vihjeitä lukemassa.


Harri, rajat kiinni ja osio salaseksi! Kohta Alone Hopekin on suosikki, perkules! :D
Avatar
-Nisula-
 
Viestit: 987
Liittynyt: 28. Joulu 2011 16:57
Paikkakunta: Södis

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Chocolate » 06. Kesä 2013 14:58

Jokimaalle ainoa idea on Antonio Duo, jolla juoksut on mennyt pitkään vihkoon. IS-ravien sivuilla on positiiviset tallikommentit ja Suur-Hollolaa varten on varmasti vähän matsattukin. Lähtörata ei aiheuta hurraa-huutoja mutta lähtölistan perusteella levoton juoksunkulku ylivauhteineen ei olisi suuri yllätys ja Antonio voi ehtiä pitkällä loppusuoralla jopa voittoon asti.
Chocolate
 
Viestit: 2045
Liittynyt: 01. Syys 2009 17:38

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Masa V » 06. Kesä 2013 18:21

Pikakommentteja T5:een:

Avauskohteessa PIECE BY PIECE nousee suosikiksi. Se pystyy pitämään keulat suht helposti, etenkin kun kommenttien mukaan MAGICAL QUEEN ei ole parhaimmillaan ja sillä haetaan paikkaa johtavan takana. PBP pystyy voittamaan keulasta, mutta varma ei toki ole siitäkään. MAGICAL QUEEN on tuohon kommenttiin nähden liikaa pelattu, takaa se seurailee, mutta ei voita tätä lähtöä. Kovakuntoinen BLUEHILL'S HERO taitaa olla ykkösvarmistus. Täällä jo mainittu ALONE HOPE on viime juoksun perusteella noussut huippukuntoon ja tulee takaakin, tosin ongelmaksi voi muodostua se, jos keulahevonen saa vetää matkalla hiljaa. LUCK SMITH saa nopeiden lähtijöiden takaa hyvät asemat ja kuuluu lapuille myös.

Toisessa kohteessa ARCHIE RIDE olisi keulasta paha, mutta keulapaikalle voi olla tunkua. Toisaalta epäilen Korvenojan hakevan keulat, moni hakee tästä(kin) ensisijassa jatkopaikkaa eikä haluaa polttaa mahdollisuuksia yltiöpäiseen prässiin. AIR GUNNERia pidän tähän tosi kovana, mutta juoksun kulku ratkaisee paljon. ALL IN on varma kilpailija ja pussituksen välttäessään aika lähellä kärkisijaa. Lähtö on hankala, muitakin mahdollisia on useita... kuten vaikka Korven tallin nousukuntoisen ANTONIO DUO ja KAMIKAZE COMERY. DOUG CARELIANO tuntuu noista asemista liikaakin luotetulta, mutta isoihin systeemeihin sekin mukaan, kuten myös väkivahva ORLANDO CROFT.

Kolmas kohde on poikkeuksellisen kovatasoinen nuorten sarja. Vakuuttavasti aloittanut CAULDRON WEB on selvä suosikki, jälki ollut vakuuttavaa. Varmasti kova tekijä ikäluokkakisoissa. Ykkösvarmistus on JAMIE RAY, joka oli viimeksi hyvä johtavan rinnalta ja sitä ennen voitti niinikään johtavan rinnalta. MAY DAY SADIE voitti helpomman lähdön nappijuoksulla hieman onnekkaasti vastustajien laukattua ja sitä on Moilasen myötä pelattu aivan liikaa, kun vastassa varsin tasokkaita menijöitä. Korvenojan TYRONETTElla alla keulavoitto Vermosta ja suvukas ELINE DUO avaa uransa, Eline Duon vauhti ei varmaan tässä vielä riitä.

Kolmikko TURBONINA-RANCH KELLY-MADAME SISU erottuu, ja ehkä vielä Perttusen HILIGHT KEMP mukaan edellisten lisäksi. Etenkin kyvykäs RANCH KELLY turhan vähän pelattu.

Päätöskohteessa BLUEHILL'S EAGLE on selvä suosikki, mutta jos se ei voita, niin lähtö on varsin avoin. Kyvykäs SNOWLINE STORM ei ole säväyttänyt, huippuvireisen SUPER RAINBOW:n lähtöpaikka on huono ja voitot tulleet usein keulasta, CALLE CORVETTE ei ole ollut ihan parhaimmillaan, NIO MILLA avaa kovaa mutta ei ole voittajatyyppiä, SPEEDY LANE palaa tauolta, EL BOWL tekee tasaisen hyviä juoksuja mutta jotain puuttunut... ota tästä sitten selvää. Jos ylläriä hakee, niin 2% SHARP EDGE tiedetään erittäin kyvykkääksi, viime syksynä se pärjäsi paljon tätä kovempia vastaan, mutta pitkän tauon jälkeen tänä vuonna meno ollut vielä hieman tasapaksua - parantaessaan ei silti ihan mahdoton.

Siis hankala systeeminlaadinta tiedossa... CAULDRON WEB selvästi todennäköisin voittaja, mutta JAMIE RAY huvittaisi ottaa kaveriksi. PIECE BY PIECE voisi olla ideavarma - keulaan, lönköttelyä ja kukat... Vielä mulla ihan auki systeemi...
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5292
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Masa V » 06. Kesä 2013 18:28

Jopas, ARCHIE RIDE jää viime metreillä pois! Juuri ehdin jättää systeemin ennen kuin tieto tuli... Nouseekohan DOUG CARELIANO sen myötä monen varahevosena liikaa pelatuksi? Omassa päälapussa olin näköjään heittänyt varalle Orlando Croftin ja se nousee lapulle ennen Doug Carelianoa... Tuo huippuavaajan poisjäänti taas parantaa kovasti esim. AIR GUNNERin mahdollisuuksia.

Arvio liikaa ja liian vähän pelatuista:

Piece By Piece +
Magical Queen --
Alone Hope +

Air Gunner +
Doug Careliano -
Antonio Duo +

Jamie Ray +
May Day Sadie -

Madame Sisu -
Ranch Kelly +

Snowline Storm -
Nio Milla -
Super Rainbow +
Sharp Edge +
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5292
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Masa V » 06. Kesä 2013 18:51

Laitetaan systeemit näkyville, että varmasti menee pieleen, nykyään täällä on ajoittain osunut näkyvissäkin olevat systeemit ;) :

PÄÄLAPPU
Toto5-1 1 ,4 ,9 ,11 ( 3,10 )
Toto5-2 1 ,3 ,6 ( 2,7 ) HUOM! 6 poissa, 2 nousee tilalle!
Toto5-3 6 ,10 ( 3,2 )
Toto5-4 3 ,5 ,9 ,10 ( 6,1 )
Toto5-5 1 ,2 ,8 ,12 ( 3,10 )
Panos 0,10
Hinta 38,40

"TUKILAPPU" (oli ensin moninkertaistus, mutta viime hetkellä sitten muutin mieltäni...)
Toto5-1 1 ( 4,9 )
Toto5-2 1 ,2 ,3 ,4 ,6 ,7 ,10 ,11 ( 9,5 ) HUOM! 6 pois, 9 nousee tilalle!
Toto5-3 10 ( 6,3 )
Toto5-4 3 ,5 ( 9,10 )
Toto5-5 1 ,2 ,3 ,6 ,8 ,10 ,12 ( 5,7 )
Panos 0,10
Hinta 11,20
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5292
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Touho » 06. Kesä 2013 18:52

Masa V kirjoitti:Jos ylläriä hakee, niin 2% SHARP EDGE tiedetään erittäin kyvykkääksi, viime syksynä se pärjäsi paljon tätä kovempia vastaan, mutta pitkän tauon jälkeen tänä vuonna meno ollut vielä hieman tasapaksua - parantaessaan ei silti ihan mahdoton.

Juuri olin tätä tulossa sanomaan... Todella hyvä yllärimerkki tohon lähtöön. Mun mielestä toi ei todellakaan ole niin selkeä lähtö kuin peliprosentit antaa ymmärtää. Bluehill's Eagle on kyllä hyvässä kunnossa, mutta se on vähän riippuivainen juoksusta. Snowline Stormkaan ei ole mikään varma kilpailija. Super Rainbowlla taas surkea paikka ja summasummarum, muillakin on mahdollisuuksia. Speedy Lane ei tänne tauolta maistu, eikä liioin Calle Corvettekaan, vaikka sillä on kuskinvaihdoksen myötä parannuspotentiaalia.. El Bowl saa tosta hyvän reissun ja on kirissä vaarallinen.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 12:41

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Touho » 06. Kesä 2013 19:35

Olipa jäätävä tämä Air Gunner! Olen pitänyt tuota vähän selkäriippuvaisena hevosena, mutta mitä vielä.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 12:41

EdellinenSeuraava

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 22 vierailijaa

cron