Psyykit ja jälkipelit, viikko 16

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 16

ViestiKirjoittaja Touho » 18. Huhti 2013 22:58

Masa V kirjoitti:
Touho kirjoitti:Kysytääs tähän väliin tämmöinen kysymys.

Onko Hannu Torvinen jo nyt yksi maan TOP5-kuskeista? Mun mielestä on aivan heittämällä. Meinasin jo laittaa, että onko maan paras kuski, mutta se olisi vähän keulimista.


Ehdottomasti on!

Ja uskomatonta kuinka nuoresta miehestä kysymys ja vielä vuosia aikaa kehittyä kuskina lisää!

Joo kyllä. Alkaa jo pelottamaan kuinka hyvä tulevaisuus miehellä on edessään! Toivotaan, että pysyy vaan jalat maassa. Ja uskon kyllä, että pysyy. Vaikuttaa haastatteluissa ainakin siltä.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 12:41

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 16

ViestiKirjoittaja -Nisula- » 19. Huhti 2013 07:31

Torvisen hyvyys nähdään sitten kun se ensimmäinen lama-aika iskee. Ja sellanen tulee. Nyt on ollut paineellisesti helppoa kun on päässyt iskemään puskista ja nuori ikäkin antaa paljon anteeksi. Mutta vaatimustaso kasvaa ja pari katastrofaalista suoritusta T75 lähdössä jollain megasuosikilla voi kääntää kelkan. Ainakin hetkellisesti.
Avatar
-Nisula-
 
Viestit: 987
Liittynyt: 28. Joulu 2011 16:57
Paikkakunta: Södis

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 16

ViestiKirjoittaja nipa » 19. Huhti 2013 08:58

Yhdeksällä hevosella kolmelta eri paalulta alkaa illan teeviis Jyväskylän Killerillä. Wizard Stinanhan tuo pitäisi paalulta viedä, mutta yllätysvalmiita yrittäjiä löytyy muiltakin matkoilta. Prosenttien valossa Topperkin kiinnostaisi, mutta tuskin muuten. Calimerollakin lennetään.

Toisessa kohteessa Elit Enricokin kiinnostaisi, mutta miksi sitä ajaa Esa Myllymäki eikä Vellu Toivanen, joka on takarivissä E.V. Towinen rattailla. Yllättäjäosastolta seuraan katseellani Joliparden juoksua, mutta en ehkä pelillä.

Kolmannessa koitoksessa taas on saatu Mika suosikin rattaille hevosella, jota en tänäänkään varmaksi pelaisi. Lähtö on tasainen niinkuin varhaispelurit sen näkevät. Takarivistäkin voi olla tulevaisuutta Futuristicilla, jos kasirata Lass Induksella hirvittää.

Pelin neljännen lähdön Muiston Hurja on aina ollut pelihevosiani ja aika usein se on kannattanutkin. Vippaskonsti on tänään pelatumpi, mutta Vektorin Maine saattaa sekin saada voittoputken päästä uudelleen kiinni. Jos varmalla tässä yrittäisin, se olisi Muiston Hurja.

Pelien enemmistössä pelataan tänään päivän pankiksi Johnny Muscles ja seuraavaksi All In, jolla en kuitenkaan suosikkia ensimmäisenä varmistaisi. Lähempänä olisi tänään Present S suoraan tauolta ja vielä kun orivanhus on saanut nuoren Hannu Torvisen rattailleen. Hannu-hanhi voisi tämänkin tuoda.

Mutta katsellaan vielä, pelataanko vai ei. Ensin voisi niputtaa suosikit Joensuun lounaille ja katsoa sen jälkeen, mitä jää, mitä ei.
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 19:46

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 16

ViestiKirjoittaja -Nisula- » 19. Huhti 2013 10:24

Not so bad:

http://is12.snstatic.fi/binary/bin-1289038582108.pdf

"Urheilusanomien Pelivihjeet ei unohda ravivedonlyönnin ystäviä. Julkaisemme joka viikko kattavat ennakkopaketit ravipeliviikon kohokohtiin, keskiviikon Toto65- sekä lauantain Toto75-peliin.

Ennakot julkaistaan aina maanantaisin (T65) ja torstaisin (T75) kello 11 mennessä.

Setistä löydät analyysit ja rankingit kaikista kierroksella juoksevista hevosista, kätevästi käsiohjelmatietojen kupeeseen ympättynä.

Kyytipojaksi kasaamme kierroskatsauksen ja vihjaamme perussysteemit.

Ennakot julkaistaan kätevästi tulostettavana pdf-tiedostona, joten kouriintuntuva tarkistelukin on mahdollista. Kyse on siis vastaavasta ravivihjepaketista, jota Veikkaajan lukijat jäivät kaipaamaan ravipelien siirryttyä Fintotolle reilu vuosi sitten. Kannatti antaa palautetta!

Ravipelivihjeet koostaa Urheilusanomien ravitoimitus. Lisää raviuutisia, -vihjeitä, tallikommentteja, tuloksia yms. löydät IS Ravit -palvelustamme, jonka keskeiset linkit näkyvät tämän sivun oikeassa laidassa."
Avatar
-Nisula-
 
Viestit: 987
Liittynyt: 28. Joulu 2011 16:57
Paikkakunta: Södis

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 16

ViestiKirjoittaja nipa » 19. Huhti 2013 13:45

Heh - kusti polki juuri luukusta Teivon tiistain käsiohjelman. Tässä vaiheessa siinä ei vielä mikään muu kiinnostanut kuin Mika Forss Mariminin rattailla ja kysymys siitä, kauanko tämä diili kestää. Rauhallisin mielin ajateltuna :facepalm: tämä on vain kokeilu, mutta mitä sitten jos A. Hammarin sairasloma kestää pitkään. Siinä on useampikin vaihtoehto, joita ehtii miettimään myöhemminkin. :o
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 19:46

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 16

ViestiKirjoittaja maaritu » 19. Huhti 2013 16:18

Tänään näyttäisi pikku tai isompia yllätyksiä olevan T5-peliin tulossa, ainakin joihinkin lähtöihin. Lyhyillä matkoilla tulee muutenkin eniten yllätyksiä suhteellisesti ja nyt vielä keskipitkä voltti suomenhevosilla. Ja hevosaineistokin on lähdöissä sellaista, että varmavalinta on vaikeata, jos tosiaan haluaa varman pitävän. ITse tuli tehtyä pari isompaa hajotusta, mutta metsään saattavat silti mennä nämäkin. Peruspelihevosia ovat mielestäni ensimmäisessä lähdössä Krimori ja Calimero sekä Topper sekä yllättäjänä Suletti. Muitakin voi tulla tuohon lähtöön. Wizard Stinaan ei juuri luottoa, hevosen laukka-% on päälle 70, joten..siitä voi päätellä miten varmaa on, että se EI laukkaa :nonono: Toisessa ykkösideana itsellä Broadway Soprano tauosta huolimatta voi yllättää tässä. Hyvä hevonen myös Elit Enrico. Sitten tuleva Flowers Windy ja Evelyn Index. Itse en muita laittanut tähän lähtöön, joten nyt jännätään miten käy :roll: Green Pepper näyttäisi ensi alkuun paperilla olevan lähdön selkeä voittaja, mutta tarkemman tarkastelun jälkeen mahdollisia ainakin Mimosa Thumper, jos sattuu tulemaan kunnossa tauolta, Madde Moose, joka on esittänyt viimeisissään kirikykyjään, Lass Indus ja miksei Zarathustrakin. Hajotukseen laitoin kaikki :biggrin: Seuraavassa suomenhevoslähdössä oma ykkösidea on Vektorin Maine, voitto-% on päälle 50 ja hyvin on muutenkin mennyt. Varsinkin,jos Vippaskonsti haparoi askelissaan, on Vektorin Maine vahvoilla. Muiston Hurja on myös selkeitä pelihevosia. Yllättäjistä Lentopiki sekä R.R Veera vielä mukaan niin eiköhän osu ;) Viimeisessä Johnny Muscles on vahvoilla, se on päässyt sopivaan porukkaan ja on itse huippukunnossa. Pelihevosia on myös All In, varsinkin jos kengät päästään ottamaan pois, jolloin tämä voisi parantaa. Muita mahdollisia ovat mielestäni Millstone's Eager, tosin tulee pitkältä tauolta sekä Iago Effe, ruotsintuonneista kun ei tiedä..Itse varmistin suosikin vain All Innillä siltikin.
maaritu
 
Viestit: 39
Liittynyt: 14. Huhti 2013 01:50

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 16

ViestiKirjoittaja nipa » 19. Huhti 2013 17:17

Aika monta uhkaa äsken kioskille jättämälle teeviitoselleni sisältää Maaritun peli. No, omani maksoi vain kuusi euroa.

Paljon hevosia tuli avauslähtöön, kun tuota Wizard Stinan suoritusvarmuutta vähän epäilen. Toisessa kohteessa sai Myllymäen juoksuttama Elit Enrico armon yllärinä matkaan lähtevän Esa-kaiman Jolieparden kanssa. Sitten varmistettiin Green Pepper Lass Induksella ja Muiston Hurja Vippaskonstilla ja Vektorin Maineella. Johnny Muscles jäi yksin.

1,2,4,5,7 (8,9) / 2,6 (5,10) / 5,8 (2,9) / 2,3,6 (1,8) / 1 (2,6)

Tälle tuskin paikkolappua teen, mutta muutamalla kaksarilla täydennän.
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 19:46

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 16

ViestiKirjoittaja -Nisula- » 19. Huhti 2013 18:25

Ensimmäinen Urheilusanomat ei pettänyt, Kiira trikoissa ja henkilökuvassa Ronnie O'Sullivan, voiko sitä enempää toivoa?
Avatar
-Nisula-
 
Viestit: 987
Liittynyt: 28. Joulu 2011 16:57
Paikkakunta: Södis

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 16

ViestiKirjoittaja maaritu » 19. Huhti 2013 20:02

Seuraavan jos voittaisi Muiston Hurja tai Vektorin Maine ja viimeisen Johnny Muscles saisi rivin kiini. Mutta kai se Vippaskonstille menee :?:
maaritu
 
Viestit: 39
Liittynyt: 14. Huhti 2013 01:50

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 16

ViestiKirjoittaja maaritu » 19. Huhti 2013 20:16

Vippaskonstihan sen voitti :| Saas nähdä viekö suosikki viimeisen
maaritu
 
Viestit: 39
Liittynyt: 14. Huhti 2013 01:50

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 16

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 19. Huhti 2013 22:54

tänään rallattelua 400 kilometrin edestä rämisevällä opel astra farmari 94:lla pitkin maakuntaa.Ja mahtuihan siihen päivän päätteeksi 5 lähdöstä eteenpäin killerin ravitkin.Vielä kehtasivat 4 eurot veloittaa vaikkakin tiesin että killerillä se menee aina niin,että tasan 5 lähdön tultua maaliin pääsee ilmaiseksi.
Vippaskonsti vakuutti,tais sivuta ennätystäänkin?
Eipä kyllä sitten katsottukaan kuin 8 lähtöön asti ja jo on nätti ilmestys tämä italian ori iago effe.Tosin tein vedot (voittajaa kepeästi ja pareja keskeisiin peli hevosiin ->eli käytännössä All iniin ja Musclesiin ja kevyesti presenttiin)ennen hevosen näkemistä.On pieni ja siru ja urheilullisen näköinen!Hevosmaailman Mick Jagger,oreja hänkin,tosin etniseltä taustaltaan osin australialainen.Tai sit Nurejev vai mikä se taianomainen tanssija aikoinaan oli?Lähtö tuli katseltua kyllä etukaarteen pohjasta lähempää parkkipaikalle johtavaa kävelyuraa,niin en nähnyt oikein kuinka hyvin tai huonosti se All Inin selästä tuli 3.ulkoa?
Aurinko paistoi komeasti ja yleisössä oli edustettuna koko kansamme kirjo sen normaalin yhden vähemmistön ja yhden enemmistön lisäksi.
Jämsän Ravit 2019?
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3606
Liittynyt: 15. Helmi 2012 15:45

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 16

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 19. Huhti 2013 22:59

-Nisula- kirjoitti:Ensimmäinen Urheilusanomat ei pettänyt, Kiira trikoissa ja henkilökuvassa Ronnie O'Sullivan, voiko sitä enempää toivoa?


-Voi.Osa urheilujournalismin nälkäisestä kansasta haluaisi lehteen Kiiran ilman trikoita.Eli 7 päivääksi se meni sitten "Veikkaajakin"?Taitaa olla sama ilmestymispäiväkin?
Jämsän Ravit 2019?
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3606
Liittynyt: 15. Helmi 2012 15:45

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 16

ViestiKirjoittaja maaritu » 20. Huhti 2013 00:56

Tosiaan, taas niiin lähellä T5 pelin kiinni saamista.. Tosin eilen osui tuplana, joten ei sitä joka päivä osu tieteskään :) Mutta harmittaa silti hieman, kun kaikki hevoset löytyi 40 hajotuksesta, mutta väärin aseteltu ABCD systeemi. Ja toisessa n. 20 eken lapussa, joka oli tehty normisysteeminä, jätin saituuttani/typeryyttäni numerot 11 ja 12 pois Green Pepperin lähdössä, vaikka tunne oli vahva, jotta varsinkaan 11 ei kannata jättää pois. Green Pepperiin kun ei juuri uskoa ollut itsellä. Ja siinä oli ensimmäisessä Ruletto, jonka olisin voinut ottaa pois ja laittaa All Inin varmistukseksi, niinkuin hajotuksessakin oli..No, lähellä kuitenkin, ainakin ajatuksissa siis :) Oli hienon näköinen Iago Effe, lähellä oli etten T5 kupongille sitä laittanut. All In tuli loppujen lopulta hyvin ohi Johnny Musclesin, vaikka aluksi näytti, että ei se etene.
maaritu
 
Viestit: 39
Liittynyt: 14. Huhti 2013 01:50

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 16

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 20. Huhti 2013 01:06

RaahenTiikeri kirjoitti:tänään rallattelua 400 kilometrin edestä rämisevällä opel astra farmari 94:lla pitkin maakuntaa.Ja mahtuihan siihen päivän päätteeksi 5 lähdöstä eteenpäin killerin ravitkin.Vielä kehtasivat 4 eurot veloittaa vaikkakin tiesin että killerillä se menee aina niin,että tasan 5 lähdön tultua maaliin pääsee ilmaiseksi.
Vippaskonsti vakuutti,tais sivuta ennätystäänkin?
Eipä kyllä sitten katsottukaan kuin 8 lähtöön asti ja jo on nätti ilmestys tämä italian ori iago effe.Tosin tein vedot (voittajaa kepeästi ja pareja keskeisiin peli hevosiin ->eli käytännössä All iniin ja Musclesiin ja kevyesti presenttiin)ennen hevosen näkemistä.On pieni ja siru ja urheilullisen näköinen!Hevosmaailman Mick Jagger,oreja hänkin,tosin etniseltä taustaltaan osin australialainen.Tai sit Nurejev vai mikä se taianomainen tanssija aikoinaan oli?Lähtö tuli katseltua kyllä etukaarteen pohjasta lähempää parkkipaikalle johtavaa kävelyuraa,niin en nähnyt oikein kuinka hyvin tai huonosti se All Inin selästä tuli 3.ulkoa?
Aurinko paistoi komeasti ja yleisössä oli edustettuna koko kansamme kirjo sen normaalin yhden vähemmistön ja yhden enemmistön lisäksi.

Täytyy sanoa, että nää tiikerin tekstit piristävät aina päivää (tai yötä kuten nyt) :thumbup:

Mutta jos jotain noista Killerin lähdöistä niin kyllähän Iago Effelle tarjottiin jotain parempaakin kuin kolmossija. Sai kaikki ihan ilmaiseksi, mutta ei säväyttänyt suoralla. Toki taukostartti, mutta en kuumentuisi tuohon hirveästi seuraavilla kerroilla. Nimittäin lähtö oli täysin voitettavissa kun lähdön taso oli mitä oli ja eihän kärkikaksikko ollut lainkaan hyvä ja varsinkin All Inistä sanottava, että ravasi tosi huonosti ja meno oli koko matkan ajan tosi nihkeää, joten siihen pitää suhtautua suurella varauksella jatkossa. Vippaskonsti oli tosiaan hyvä, mutta näytti oikein erikoisen huonolta ennen lähtöä. Luokkahevosen elkein paransi hurjasti starttiin ja tuosta voi kyllä tulla jonain päivänä kovakin tekijä. Raameja ja vauhtia löytyy. Nouveaux De Vie taisi olla jonkun (randomraider?) palstalaisen kaverin hevonen ja nythän siinä oli vihdoin sitä otetta mitä tolta on odotettu. Aleksi Kytölä on kyllä huipputreenari! Ja kai sekin vähän vaikutti kun Jaakko Jylhän jälkeen ajoi Torvinen... Jos oli muuten torstaina Kylliäisen hevoset sysihuonoja, niin Killerillä sitä oli Veli-Pekka Toivasen hevoset. Kaikki kolme olivat ihan läpimätiä, joten ton tallin hevosiin pitää lähipäivinä suhtautua varauksella sikäli mikäli niitä on startissa. Tosin on sanottava, että joku kun tuolla ihmetteli miksi Esa Myllymäki ajaa näitä niin ihmettelen ihan samaa. Esim. voiko enää huonommin ajaa kuin Elit Enricolla...

Killerille peukkua kun olivat panostaneet toden teolla äänityöläisiin ja varikkokommentteihin Hyvösen ja Lähdekorven muodossa. Ja ainakin ite tykkäsin Jokisen ja Lähdekorven yhteistyöstä ja vähän erilaisesta selostusotteesta. Ratakin taisi olla muuten Killerillä hyvä :thumbup:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 16

ViestiKirjoittaja nipa » 20. Huhti 2013 10:06

Hieman jokapäiväistä oudommat eläimet juoksevat tänään peliriippuvaisten lauantain t-kombinaatioissa Mikkelissä ja Kouvolassa. Hannu Torvista Mikkeliin pelataan kuitenkin siinä kuin hänen ohjastettaviian hevosia Mikkelissä. Kouvolan kiintotähtiin kuuluu Matti Nisonen ja mikseipä Pete Puikkonenkin harjakaisiksi.

Ravit toki tänäänkin tototeeveestä seurataan, kun on ilmainen kuvakin. Jos ei nyt kuitenkaan silmät tapillaan niiden muutaman pelattavan kaksarin vuoksi. Muiden muassa haetaan Mikkelissä kaksaria Torvisen Hannun ajettaville H.B. Madisetille ja Goldshoe Roleilille ja Kouvolassa kaksarit pyörivät Lumi-Iiriksen ja Zoogin's Dayn ympärillä.
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 19:46

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 16

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 20. Huhti 2013 11:24

Ruikonperän viestiin monta saman mielen osoitusta;

Eli,itse uskon,että Vippaskonstista voi tulla ihan oikeastikin kova tekijä.Mihin asti,vaikea sanoa?Mutta jos en väärin muista niin kyllä tästä jo aika kauankin sitten Tupamäkien "klaanissa" on julkisestikin sanottu odotettavan jotain.Ja hienohan toi on,171 korkea SH.

Ruikonperä kirjoitti:Aleksi Kytölä on kyllä huipputreenari!


-tätä mieltä ollut jonkin aikaa.Kommentit häenltä osuu aina aika kohdalleen,tuntuu todella tietävän sen tason jossa oma(t)hevoset sillä hetkellä menee ja on sanomisissaan rehdin oloinen.Tuntuu saavan vielä lisää irti jonkun verran jo epäonnistumaan ehtineistä hevosista.On ehdottomasti suosikkini Tomi Saarisen lisäksi näistä vähemmän "julkkiksista" treenareista.

Ja sitten tuohon Killerin äänityöskentelyyn.Erikoinen,mutta varmaan yleisöön vetoava(tai ei mun mielestä ainakaan huono)ratkaisu kun lähdekorpi kommentoi lähdön aikana muuttuvia voimasuhteita.
Esimerkiksi eilen taisi tulla juttua Millstones Gainerin keulavedosta,ettei "kengilläkään taida pystyä viemään muutaman väliprässin takia ihan loppuun asti" ja jossain lähdössä oli että "sen verran hiljaa on keula päässyt vetämään,että vaikka takaa kolmannelle lähtee kovat hevoset,niin jos viimeisen kurvin joutuu menemään kolmatta on näennäisen pieneksi kutistunut ero takasuoralla muuttunutkin taas kurvin takia metrimääräisesti isoksi eroksi"
Nuo ei sanatarkkoja lainauksia,mutta suuntaa antavia.Minun mielestä oikein toimivaa Raviurheilun popularisoimista jossa kryptistä lajia auotaan vähemmän seuraavalle ja sieltä voi saada peleihinkin vinkkejä ja tai ainakin vastauksia siihen miksi pelit ei osuneet.
(onhan jääkiekon Trapp-ilmaisukin aika yleistä tietoa tai takakarvaus.Tai hiihdon "kuokka" tai "mogren".Miksi raviurheilun salat pitäisi pitää jonain halvekusuttavana peliriippuvaisten syystäkin unohtumaan joutavana jargonina?)


Tuosta Iago Effestä kysyinkin juuri sen takia,että en kurvin pohjasta nähny että jättikö se ihan käyttämättä All inin tuomat väylät?
Mutta voi olla että kuumenen silti,niin komean näköinen pikkuhevonen oli ja seuraavassa avoimessa iltaraviporukassa taas +20 kertoimella tarjolla.Silloin startti alla tauolta.Lähdekorven sanoin "vaikka siitä ei suomessa tiedetä,niin onhan 19 voittoa,10.9 ennätyksen ja 160 000 rahaa juosseen hevsen ne jossain täytynyt juosta"

Huomenna tuskin pelejä sen kummemmin.Ei-peliseurantaan huvivetoja pienellä + (vähemmän raveja seuraavan)kaverin kanssa perinteinen lauantain "4-ristiin troikka" suoraan lähetykseen.Mahd.odottelen Minos Vangin kertoimia kaksariin suosikin kanssa.Ok vauhti kasvaa viime viikon pitkältä matkalta ja ennen puhuttiin "porin kurveista"(onko enää niin pahat?)mutta kyllä se voi täräyttää pomminkin.Taitaa sittenkin olla siltä äärimmäiseltä,millä ties taikasanoilla esiinkaivettavalta,kapasiteetiltaan lähdön vähintään toiseksi kovin?Express Type on onnistuillut porissa ennenkin,ei vaan kuulu mun lempihevsiin.Airaksinen itse odotteli Beatasinelta kunnon suoritusta ja kai se tossa keula on.Sunrise Loveriin suhtautumisestani en ole varma tässä?Ehkä liikaa vaadittu?Vaan tuskin sillä on pisemmän päälle kp-vaaraa(kutenHU sanoo) kun jos kp:lla alun jälkeen on,niin eiköhän siihen ole paikka tarjolla (mahdollisesti hyvin ravaavalle)Minos Vangille tai heti takasuoralla eteenpäin ajelevalle Marlon Omille?
Jämsän Ravit 2019?
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3606
Liittynyt: 15. Helmi 2012 15:45

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 16

ViestiKirjoittaja Touho » 20. Huhti 2013 15:59

Huhhuh. Aivan käsittämättömän upeaa raviurheilua tällä hetkellä Åbyssa. Kontion ohjastama Nougat Ås meni juuri Klass I-finaalissa 12,3a/2100m!!!!!! Hevonen oli tienannut ennen tätä starttia 46 000 euroa. Rata on todella nopeassa kunnossa. Mennäänköhän kohta Olympiatravet-finaalissa jopa alle 11?? Todella hieno lähtö edessä.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 12:41

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 16

ViestiKirjoittaja Neliveto » 20. Huhti 2013 17:20

Touho kirjoitti:Huhhuh. Aivan käsittämättömän upeaa raviurheilua tällä hetkellä Åbyssa. Kontion ohjastama Nougat Ås meni juuri Klass I-finaalissa 12,3a/2100m!!!!!! Hevonen oli tienannut ennen tätä starttia 46 000 euroa. Rata on todella nopeassa kunnossa. Mennäänköhän kohta Olympiatravet-finaalissa jopa alle 11?? Todella hieno lähtö edessä.


Löytyihän se vanha, loistokas Maharajah sieltä :hail: . Hurjia ovat kyllä ajat Åbyssa.
Neliveto
 
Viestit: 2845
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 16

ViestiKirjoittaja maaritu » 20. Huhti 2013 19:09

RaahenTiikeri kirjoitti:Ruikonperän viestiin monta saman mielen osoitusta;

Tuosta Iago Effestä kysyinkin juuri sen takia,että en kurvin pohjasta nähny että jättikö se ihan käyttämättä All inin tuomat väylät?
Mutta voi olla että kuumenen silti,niin komean näköinen pikkuhevonen oli ja seuraavassa avoimessa iltaraviporukassa taas +20 kertoimella tarjolla.Silloin startti alla tauolta.Lähdekorven sanoin "vaikka siitä ei suomessa tiedetä,niin onhan 19 voittoa,10.9 ennätyksen ja 160 000 rahaa juosseen hevsen ne jossain täytynyt juosta"
.Mahd.odottelen Minos Vangin kertoimia kaksariin suosikin kanssa.Ok vauhti kasvaa viime viikon pitkältä matkalta ja ennen puhuttiin "porin kurveista"(onko enää niin pahat?)mutta kyllä se voi täräyttää pomminkin.Taitaa sittenkin olla siltä äärimmäiseltä,millä ties taikasanoilla esiinkaivettavalta,kapasiteetiltaan lähdön vähintään toiseksi kovin?Express Type on onnistuillut porissa ennenkin,ei vaan kuulu mun lempihevsiin.Airaksinen itse odotteli Beatasinelta kunnon suoritusta ja kai se tossa keula on.Sunrise Loveriin suhtautumisestani en ole varma tässä?Ehkä liikaa vaadittu?Vaan tuskin sillä on pisemmän päälle kp-vaaraa(kutenHU sanoo) kun jos kp:lla alun jälkeen on,niin eiköhän siihen ole paikka tarjolla (mahdollisesti hyvin ravaavalle)Minos Vangille tai heti takasuoralla eteenpäin ajelevalle Marlon Omille?


Ei tullut seurattua tarpeeksi tarkoin Iago Effen loppukiriä, kun silmät keskittyi näkemään kun Johnny Muscles häviää All Innille. Itse olen samaa mieltä, että Iago Effe on eilisestä juoksusta riippumattakin Suomessa menestyvä, senhän näkee jo taulusta ja eilinen juoksu vain vahvisti sen. Vaikka eilen ei kovia 75 tason menijöitä linjalla juuri ollutkaan, kyllä tuo startti minusta hyvän hevosen sen kertoi olevan, Lähdekorven sanoja lainatakseni "Suomen oloihin hyvä hevonen". Ei sillä varmaan kaikkia viime starttiin yritettykään, kun taukostartti kyseessä oli.
Tässä laskeskelen huomiselle pelihevosia ja pieneksi yllätyksekseni viimeisessä lähdössä näyttäisi siltä, että Marlon Om ei voita tai ainakin sen mahdollisuudet eivät hyvät ole. Beatasine on elämänsä kunnossa ja seuraili hyvin Brad De Veluwea. Jet'Aimella Teivainen ei myöskään lähtene peruuttelemaan, vaikka ajoikin viimeksi huonon startin, oliko preparea tähän? Nyt hyvä paikka.Express Type on "yllättänyt" ennenkin. Eikä tuon Marlon Omin statistiikka niin voittaja-ainesta ole 39% voitto-% ei niin ylikylältä vaikuta, olkoonkin kovemmissa lähdöissä juossut. Minos Vang teki joulukuussa kovan ajan. Kyllähän suosikilla mahdollisuutensa on, mutta varmaksi ei taida parane laittaa
maaritu
 
Viestit: 39
Liittynyt: 14. Huhti 2013 01:50

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 16

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 20. Huhti 2013 19:35

helsinki-ajo/maili 12,0(brad de veluwe) - 13,5 (sama) - 10,0(sama) tossahan Beatasine pysyi ihan OK kyydissä

Mutta voiko pitää/pitääkö muka tämä paikkansa
Seinäjoki ajo/2100m 11,5(maxw.mayday)-14,0 (brad de veluwe)- 14,5(sama)-17,0!!!(nesta effe)
Eli tuliko seinäjokiajossa keula (eli brad/nesta)noin hiljaa viimeset 500 kun seinäjoen radan sivujen juoksuselostuksessa Nesta Effelle kuitenkin sanotaan viimeisen tonnin vauhdiksi 14,3????
Eli oliko Nesta Effellä todella noin iso ero viimeisen kierroksen vauhdeissa?11,6 kilometriltä eteenpäin -> 1500m ja 17,0 viime 500?
Ok,voihan se olla noinkin.Tietyllä tapaa siis Effe ja Brad kävelivät Marlon Omin syliin.
En asiaan ollut sen kummemmin kiinnittänyt huomiota ennen kuin tuon maaritun yllä olevaa pureksittuani.
Jämsän Ravit 2019?
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3606
Liittynyt: 15. Helmi 2012 15:45

EdellinenSeuraava

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 26 vierailijaa

cron