Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Masa V » 13. Huhti 2013 23:42

Nesta Effestä täytyy sen verran vielä todeta, että oli ikäluokkansa paras hevonen Italiassa. Ja se ei ole aivan vähän se. Nuo ikäluokat oli siellä kuitenkin vielä varsin kovia.
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5292
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 14. Huhti 2013 02:05

nipa kirjoitti:Raviurheiluahan tämä vain on. Seuraava koitos Bradilla on Finlandia-ajo ja vasta sen jälkeen katsotaan, tuleeko Bradille kutsu Elitloppetiin vai ei. Tuskin Ingmaneillekaan sattuu siksi päiväksi mitään ristiäisiä, että hevonen saa vakituisen hoitajansakin mukaan. :)

Kutsusta ei tarvinne olla huolissaan, sillä eikös Brad ollut _ensimmäinen_ hevonen joka Loppetiin kutsun sai 8-)

Masa V kirjoitti:Itseä vähän vituttaa, reilulla panoksella oli kaksareita Amazing Soulin kautta. Mutta Pandora Girl jäi pussiin ja Piece By Piece väsyi. Hienosti meni Kinnusen ajo Amazing Soulilla, olin aivan varma voitosta alusta asti, ainoastaan maalilinjalla iski pieni epävarmuus, että ei kai vain sittenkin hävinnyt. Mietin kyllä, että pelaanko pienellä kaksaria Amazing Soulin kautta myös hevosille Classical Duo ja Feel So Good ikään kuin varmistukseksi. No en pelannut.

Katsoin kanssa noinko sittenkään kesti voittoon. Ihan 50/50 oli livekuvasta katsottuna ja jos olisi jompikumpi pitänyt sanoa niin Classicalin puoleen olisin kääntynyt... Rohkeasti selostajakin sanoi Amazingin voittaneen, vaikkei eroa tosiaan ollut kuin kymmenkunta senttiä. Torstainahan kävi Kouvolassa pikku moka Hyvöselle kun sanoi jo R.R. Veeran voittavan kunnes Muiston Hurja iski aivan lopussa ohi ;) Täytyy vielä vähän ihmetellä Antin ajoa Pandora Girlillä tai sanotaanko näin, että hyvin epäanttimaista passiivisuutta. Ensin ei tosiaan kääntänyt toiselle vikalla takasuoralla ja sitten loppukurvissa ei kääntänyt Amazingin perään. Sikäli ymmärrän oikein hyvin, että yleensä siinä käy huonosti kun keulan takaa lähtee seikkailemaan, mutta jo aika hyvissä ajoin näki Amazingin saavan otteen. Antin viimein huomatessa tämän ja ollessaan kääntämässä niin eikö Pekka tullut hyvin epäpekkamaisesti kolmannelta toiselle. Fiksu liikehän se oli kun samalla kertaa sai väsyvän hevosen pois tallikaverin edestä ja pussitettua pahan uhkan :thumbup:

RaahenTiikeri kirjoitti:Yksi huomio muuten tältä päivältä...siis mitä tulee hevosten psyykkaamiseen edellisissä kohtaamisissa samoja hevosia vastaan....kuinkahan unohdettu Topper taas jatkossa näissä lähdöissä on(kuten on aina)vaikka tais juosta suurinpiirtein 3100 metriä ja hävisi vain metrejä voittaneelle,2100metriä juosseelle,Turovelille?

En tiedä mikä siinä on, mutta jostain syystä Topper ei maistu itselleni juuri koskaan. Ja ilmeisesti en ole sitten yksin jos se on aina unohdettu... Jostain syystä sama juttu Terhon muillakin hevosilla, vaikka henkilönä siitä pidänkin :shock: Tosta lähdöstä vielä sen verran, että olipahan Elias Intomieli taas tosi huono. Kiekka jäljellä ennen Rapin Aatoksen outoa laukkaa olin ihan varma, että Mäkäräisen kääntäessä oikeasta ohjasta alkaa tapahtua, mutta ihan täydellinen simahtaminen tuli taas vikaan kurviin eikä kiekka kuolemassa käy selitykseksi. Toivottavasti vielä palaisi sille tasolle, jossa löi viime kesänä Sörkän Sällit ja kumppanit, eikä olisi ihan hukkaostos uusille omistajille. Rapin Aatoksesta tuli mieleen, että talvella puhuivat satavarmassa ettei hevosella ainakaan menestyksekkäästi voi kilpailla kolmena viikonloppuna putkeen 75-lähdöissä. No, Rapin Aatos on juossut nyt neljä lauantaita putkeen, eikä menestys ole lainkaan hassumpaa ollut kun juossut noista starteista sijat 1-1-2-2 (laukatta saattaisi olla puhdas rivistö) ja rahaa 20 000. Ja ihan takuuvarmasti juoksee ensi lauantaina kotiradalla Porissa ja siitä viikon päästä Vermon finaaleissa. Jos noistakin starteista tulee menestystä, niin sitten voisi kysyä uudestaan satavarman tyypeiltä asiasta 8-)

Kati Lindsbergille muuten sijoitusten valossa varmaan valmentajauran huonoin päivä, kun tallin hevosista 4/6 oli viivalla kolmessa eri lähdössä ja normaalin 1-1-2-1 sarjan sijasta tulikin 2-5-7-6. Jollekin toiselle treenarille 75-kakkonen olisi juhlanpaikka, mutta Katin luonteella ei varmaan nuku tänä yönä... Eikä noi päälähdön hevoset ainakaan todentotta aivan normaalilla tasolla tainneet olla. Ei Maxwell olisi noin pahasti saanut kuukahtaa, että sieltä tulee kaikenmaailman Ruotsissa riittämättömät Lesterit helposti ohi ja Tamilphotonkin kiri jäi ainakin omaan silmään vähän torsoksi. Toki siinä oli epäonneakin kun kiintiöreimalainen pysähtyi eteen jo runsas kiekka juostuna, mutta silti. Lindsbergin tavoin ja siihen myös liittyen Forssilla oli taas päivä, jolloin mikään ei tuntunut onnistuvan. Venicellä toki laukan jälkeen voitto, mutta muuten vastusti, mm. Donie Duo oli tosi huono kuolemanpaikasta huolimatta, kolmoslähdössä ajoi taktisesti niin upean ajon, että olisi ansainnut voiton, mutta eikö Tinon Tykki laukannut keulasta, kutosessa Winner's Will väsyi kovan matkavauhdin jälkeen suosikkina täysin, mutta miten muutenkaan olisi voinut ajaa? Minos Vangin ja Hobokenin ajot jäivät mysteereiksi ja varsinkin tuo jälkimmäinen. Siis sen nyt vielä jotenkuten ymmärtää ettei käännä kolmannelle kiekka jäljellä, mutta miksi jäi sitten sinne hännille ihmettelemään, vaikka olisi päässyt toista rataa etenemällä kivasti porukan läpi :shock: Ehkä noi Katin hevoset tuntui käteen huonolta tai jotain muuta kummallista, mutta tuo Hobokenin ajo oli silti tosi outo.

ps. tällaisia ei toivoisi enää näkevänsä ja miksi sakkokin on noin vähäinen, luulin uusien sääntöjen myötä näistä rangaistavan kovemmin :evil:
Riikka Kosonen Surprise Lord kengittä ajamisen ilmoittamisen laiminlyönti Sakko hevosen valmentajalle 20,00
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Judi » 14. Huhti 2013 09:06

Ruikonperä kirjoitti:ps. tällaisia ei toivoisi enää näkevänsä ja miksi sakkokin on noin vähäinen, luulin uusien sääntöjen myötä näistä rangaistavan kovemmin :evil:
Riikka Kosonen Surprise Lord kengittä ajamisen ilmoittamisen laiminlyönti Sakko hevosen valmentajalle 20,00


Tuo 20 euron sakko tulee silloin, kun kengittä ajaminen ilmoitetaan 30 min määräajan ummettua (30min ennen esittelyä tai T-pelin ensimmäisen kohdelähdön esittelyä), mutta kuitenkin ennen esittelyä. Jos ilmoitetaan esittelyn jälkeen, sakko on 50 euroa. Mikäli todetaan että tahallisesti valmentaja on antantu harhaanjohtavia kengitystietoja, on normaalirangaistus 150e.

Seinäjoen rata on puhutanut näköjään monia. Useamman kerran kävin siinä sisäradalla tallustelemassa (olin valokuvaamassa sisäkentällä), ja tässäpä minun näkemys radasta:
Rata ei ollut upottavan raskas. Se oli pinnaltaan märkä, ja limainen, jolloin kavio tarttuu siihen ikään kuin kiinni. Tälläinen rata ei missään nimessä suosi hokkikengässä olevia hevosia. Hokkikenkä oikein imeytyy tuommoiseen rataan, parin valmentajan kanssa juttelin ja olivat sitä mieltä että eilen olisi hokkikengät pitänyt jättää kotiin. Tämän takia Erikassonkin juoksi ilman kenkiä, kun eivät kuitenkaan kesäkenkään vielä halunneet laittaa (kotona paikat jäässä). Ilman kenkiä tuollaisesta radasta saa tosi hyvän pidon. Kesäkengässä olleille ei varmaan ollut radasta isompaa hyötyä tai haittaa. Myös Nesta Effe juoksi ilman etukenkiä, takakavioissa kevyt kesäbalanssi.

Ja kuka juoksi täydessä talvikengässä? Brad. Joka ei ollutkaan kuolematon. En halua mitenkään hevosta moittia, mutta ei tainnut Korvenoja olla nyt ihan tilanteen tasalla...
Avatar
Judi
 
Viestit: 475
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:59
Paikkakunta: Kuopio

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja nipa » 14. Huhti 2013 09:12

Tänään iltapäivällä on Kuopiossa niin mukavat nelkkuravit, että sinne on pientä pelattava jos ei muuten niin vähän piruuttaan. Jani Ruotsalainen on sen verran valmentajille kuuliainen kuski, että hyvää ajettavaa näyttää riittävän. Elina Laakkosen valmennettavia ei Kuopiossa näy, joten Janin on yritettävä Sorsasalossa Seppo Suurosen hevosilla.

Suosikkivarma Janilta löytyy heti nelkkuavaukseen Suurosen kasvatista Carmelasta. Jos tuota pitää varmistella läheltä löytyy Talli Tulisielujen Histuli ja Ekoloki paljonkin kauempaa.

Yhtä varmalta tuon avauksen kanssa tuntuu pelikansankin mielestä toisen kohteen Lady Susie. Siihen en tähän hätään löydä edes ketään tutumpaa kaveriksi. Driller Mankin tulee naapurista.

Pelin kolmanteen koitokseen voisi olla taas Janin nakki, jos tämä saisi tuon ruotsintuliaisen Zizou Bokon kulkemaan suoraan tauolta. Oma suosikkini on kumminkin Nevalaisen Ellin valmennettava Ride Elisa, jota toinen lupaava nuori kuski Iikka Nurmonen ajaa.

Iikkaa katselen pelihevoseksi myös päätöslähtöön Globetrotter Manin ohjaksissa. Bedro Babar sen voiton tiellä kovin kanto kaskessa on, kun Janin V.I.P. Kemp on jäänyt pois.

Toisessa troikkalähdössä ottavat Jani ja Iikka mittaa toisistaan Meiän Tytön ja Joonas Kevättömän rattailla. Tulisiko Vakta tuossa kolmanneksi, ei ole vielä aivan fakta.
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 19:46

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja nipa » 14. Huhti 2013 10:20

Jos on Jani Ruotsalainen monien sellaisten vähän kokemattomampien pelureiden tuki ja turva Kuopion teenelosessa, Akseli Lahtinen ajaa melkein saman asian Ylivieskan teeviitosessa.

Ei taida kuitenkaan rivin alku Akselilla luonata aikanaan maanmainion tamman Sweet Honeyn tyttärellä Sweet Ramonalla. Mojova alku se yhdellä peliprosentilla riville se olisi, mutta taitavat ainakin Rolf Cloyberry ja Big Dynamite pilata sen homman.

Toisessa kohteessa Akseli on jo huomattavasti lähempänä Divine Dudella, kenties perille asti, vaikka viime juoksu menikin plörinäksi. Kolmanteen koitokseen Akselilla on Mamas Little Ang..., mutta se on ennakolta joutumassa liriin ainakin Texas Gelin ja Evander Alen kanssa.

Suomenhevoslähtöön Akselilla olisi pikkuyllättäjänä Sopun Haaste, mutta Raahen Santra ja Erä-Heppu taitavat mennä etumatkalta menojaan. Pelin päätöskohteessa ei Akselia näy, vaikka karkelot jatkuvatkin Taftin Tytön kanssa toisessa troikassa. Juopon pari on T5-päätöksessä lähellä. Tai kymppi.
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 19:46

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Optikko » 14. Huhti 2013 10:46

Ruikonperä kirjoitti:Kutsusta ei tarvinne olla huolissaan, sillä eikös Brad ollut _ensimmäinen_ hevonen joka Loppetiin kutsun sai 8-)


Ei.

Timoko sai kutsun ensimmäisenä. Muita ei tietääkseni ole vielä kutsuttu.

Nesta Effestä on sanottu että se on ns kakkostason hevonen. Meriittejä on kuitenkin niin paljon (Voittanut urallaan 2-vuotiaana Premio Repubblican ja Premio Della Modan sekä 3-vuotiaana mm. Prix Henri Cravoisierin, GP Mediterraneon, Augusto Calzolari Memorialin sekä G.P. Orsi Mangellin. 4-vuotiaana voittanut mm. G.P. Continentalen. Valittiin vuonna 2011 Italian parhaaksi nelivuotiaaksi. 5-vuotiaana Lotterian kakkonen ja 5-vuotiaiden Euroopan Mestaruus) että en nyt ihan tuota väitettä niele. Enkä vähiten eilisen suorituksen jälkeen.
Avatar
Optikko
 
Viestit: 176
Liittynyt: 21. Elo 2009 23:54
Paikkakunta: Espoo

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja nipa » 14. Huhti 2013 11:02

Noni, Kultaloimen ja Satakunta Seniorin lähtölistat on saatu. Aika herkulliselta vaikuttaa ensin tuo suomenhevosten kohtaaminen, jossa nousevat ryppäänä ensin Caramba, Carmela ja Siirin Älli. Muitakin siinä toki on.

Kultaloimessa kiinnitin ensimmäisenä huomiota Kari Rosimoon Marlon Omin rattailla ja sitten Womanizerin ja Beatasinen hyviin lähtöratoihin. Ja voihan olla niinkin, että Minos Wang saa Porissa aktiivisemman ajon kuin eilen Seinäjoella. Mitään ei ole vielä kirkossa kuulutettu.
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 19:46

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Touho » 14. Huhti 2013 12:01

Optikko kirjoitti:
Ruikonperä kirjoitti:Kutsusta ei tarvinne olla huolissaan, sillä eikös Brad ollut _ensimmäinen_ hevonen joka Loppetiin kutsun sai 8-)


Ei.

Timoko sai kutsun ensimmäisenä. Muita ei tietääkseni ole vielä kutsuttu.

Ei kyllä Brad sai kutsun Elitloppetiin jo viime lokakuussa. Timoko on ensimmäinen, joka on osallistumisensa vahvistanut. Tai sitten niitä kutsuja lähetetään 2, alustava ja lopullinen.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 12:41

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 14. Huhti 2013 12:36

Ruikonperä kirjoitti:Katsoin kanssa noinko sittenkään kesti voittoon. Ihan 50/50 oli livekuvasta katsottuna ja jos olisi jompikumpi pitänyt sanoa niin Classicalin puoleen olisin kääntynyt... Rohkeasti selostajakin sanoi Amazingin voittaneen, vaikkei eroa tosiaan ollut kuin kymmenkunta senttiä.

-jaa.Mää oisin kai lunastellu vielä vähän enemmänkin Classicalin voitolla ja olin kyllä aika saletti katsoessani(no,eihän niitä livekuvasta ikinä kunnolla näe)että ei kyllä voittanut!Eihän noista kuvista ikinä varma voi olla(suunnat ym)mutta kyllä minä olisin luullut livekuvasta Amazingin voittoa selvemmäksi kuin se lopulta uudestaan katsottuna oli.




Ruikonperä kirjoitti:En tiedä mikä siinä on, mutta jostain syystä Topper ei maistu itselleni juuri koskaan. Ja ilmeisesti en ole sitten yksin jos se on aina unohdettu...

-Mulle tää on ollut pakkomerkki pitkään ja kyllä ne sen 75 voitot on tainnu peleissä olla kaikki.Taitaa tän laukkaprosentti huidella jossain 60% tuntumassa mutta kyllä junttaa niiden jälkeenkin niin rehdisti että.Taisi eilenkin kaikki juostut metrit huomioden tehdä sekunttikaupalla voittajaa paremman ajan.Toivottavasti vaan jatkaakin unohdettuna.Aina välin se natsaa ja kyllä tommoset +20 kertoimet kattaa ne pilalle menneitten kertojen pelit.


Ruikonperä kirjoitti: No, Rapin Aatos on juossut nyt neljä lauantaita putkeen, eikä menestys ole lainkaan hassumpaa ollut kun juossut noista starteista sijat 1-1-2-2 (laukatta saattaisi olla puhdas rivistö) ja rahaa 20 000.


-en ymmärrä tommosia väitteitä ollenkaan.Muistelen tämän loppukesän/syksyn vermon teräsmiesliigankin tulleen hirveän kilpailuputken päätteeksi.Siinä jossa junttasi Kovusen ajamana 2 ekaa kierrosta kp:lla(muistaakseni jotain puikkosen hevosta vastaan)ennen keulaan murtautumistaan ja Ellan Kympin jahdatessa kaukaa takamatkoilta.Enpäs ihan varmasti muista oliko tuo hieno teräsmiesliigan voitto vähän ennen vai jälkeen hienoa Killerin 75 suoritusta.Siellä olin paikalla ja Aatos oli peleissä.Jäikö kakkoseksi Hurja-Aapelia vastaan?Kyllä Rapin Aatoksesta kuullaan vielä pitkään.Toki niitä laukkamurheita on,ei siitä mihinkään pääse.
Jämsän Ravit 2019?
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3606
Liittynyt: 15. Helmi 2012 15:45

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja nipa » 14. Huhti 2013 12:51

Kas-kas, kun noita Kuopion lähtölistoja tarkemmin silmäilee, näkyy siellä tänään juoksevan ravien ensimmäisessä lähdössä tämänkin sivuston enkeleiden Demonkin. Pelattanee pikkulähdössä kuitenkin pelikelvottomaksi.
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 19:46

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 14. Huhti 2013 13:55

Judi kirjoitti:Tuo 20 euron sakko tulee silloin, kun kengittä ajaminen ilmoitetaan 30 min määräajan ummettua (30min ennen esittelyä tai T-pelin ensimmäisen kohdelähdön esittelyä), mutta kuitenkin ennen esittelyä. Jos ilmoitetaan esittelyn jälkeen, sakko on 50 euroa. Mikäli todetaan että tahallisesti valmentaja on antantu harhaanjohtavia kengitystietoja, on normaalirangaistus 150e.

Okei, kiitoksia tästä. Vielä ei ole tainnut kukaan saada tuota maksimirangaistusta, saa nähdä kuka on ensimmäinen? ;)

RaahenTiikeri kirjoitti:-jaa.Mää oisin kai lunastellu vielä vähän enemmänkin Classicalin voitolla ja olin kyllä aika saletti katsoessani(no,eihän niitä livekuvasta ikinä kunnolla näe)että ei kyllä voittanut!Eihän noista kuvista ikinä varma voi olla(suunnat ym)mutta kyllä minä olisin luullut livekuvasta Amazingin voittoa selvemmäksi kuin se lopulta uudestaan katsottuna oli.

Muistelin vaan tapausta vuosi tai kaksi sitten kun täsmälleen samassa lähdössä pelasin Cassouletia ja se näytti hävinneen livekuvassa n. puoli mittaa sisäpuolen hevoselle, mutta olikin maalikamerassa edellä. Siitä ajattelin, että tuo kuvaus vielä vähän suosisi ulkopuolen hevosta, mutta toki silloin ratoja oli enemmän välissä ja onhan kamerankin paikka voinut muuttua.

RaahenTiikeri kirjoitti:-en ymmärrä tommosia väitteitä ollenkaan.Muistelen tämän loppukesän/syksyn vermon teräsmiesliigankin tulleen hirveän kilpailuputken päätteeksi.Siinä jossa junttasi Kovusen ajamana 2 ekaa kierrosta kp:lla(muistaakseni jotain puikkosen hevosta vastaan)ennen keulaan murtautumistaan ja Ellan Kympin jahdatessa kaukaa takamatkoilta.Enpäs ihan varmasti muista oliko tuo hieno teräsmiesliigan voitto vähän ennen vai jälkeen hienoa Killerin 75 suoritusta.Siellä olin paikalla ja Aatos oli peleissä.Jäikö kakkoseksi Hurja-Aapelia vastaan?Kyllä Rapin Aatoksesta kuullaan vielä pitkään.Toki niitä laukkamurheita on,ei siitä mihinkään pääse.

Kyllähän Jouni Miettisen hevoset saavat ahkerasti startata ja menestystäkin tulee. Tainnut monesti sanoakin, että kotona niitä ei juuri treenata vaan mielummin ajetaan kovaa vain kilpailuissa. Yleensähän nämä "ahkerasti starttailevat" treenarit eivät häävisti menesty, mutta Miettinen on poikkeus. Toivottavasti Rapin Aatoksessa olisi hevosta miehen ensimmäiseksi kuninkuustason oriiksi, tammojahan on ollut avoimella tasolla muutamia ja nytkin siellä kasvaa kohti kovempia koitoksia Kemun Tutu. Miettisen sympaattiselle persoonalle suo aina menestystä :thumbup:

nipa kirjoitti:Noni, Kultaloimen ja Satakunta Seniorin lähtölistat on saatu. Aika herkulliselta vaikuttaa ensin tuo suomenhevosten kohtaaminen, jossa nousevat ryppäänä ensin Caramba, Carmela ja Siirin Älli. Muitakin siinä toki on.

Hienoja lähtöjä on myös Porissa ja varsinkin tuo Satakunta Senior on huippumielenkiintoinen. Nyt näkee kuinka paljon vielä Caramba on jäljessä ikäluokan ykköshevosta Siirin Älliä vai onko yhtään. Itse veikkaan, että siitä matsista tulee tasainen... Odottelin Tähen Topeliuksen avaavan tuossa kautensa, mutta Raivio odottelee vielä ja ehkä fiksua onkin ettei aja voittosummaa jonkun "jämäsijan" myötä yli 50 000 rajan niin pääsee sitten harjailemaan 75-sarjoista "löysää" rahaa. Turovelikin olisi ollut kiva nähdä tossa, mutta sitä ei taida olla maksettu Satakunta-ajoon. Siitä suurta peukkua, että lähtö on tupaten täysi. Muistelen, että toi on joskus ollut vähäverinen ja onko jopa joskus mennyt peruutukseen?

Suosikkipitoiselta vaikuttaa Kuopion nelkku. Niitä ei tarvinne erikseen enää luetella, mutta jos haluaa oikein megajytkyjä hakea jostain niin sellaisia voisivat olla tokan kohteen Herman Jat (2%) ja kolmannen Kimit (4%). Herman Jat on ylisarjasta huolimatta hyvä hevonen tuollaiseen lähtöön ja esim. viime syksynä olisi muistaakseni voittanut 65-lähdön ilman pussitusta. Poikkeuksellisesti amatöörilähdössä ton kuski ei huonone ja näissähän ajetaan usein alussa kovaa niin piippuhyllyltä voi olla silloin tsansseja. Kimit on vaihtanut treenaria ja yleensä tuon rodun edustajille siirryttyään saattavat piristyä pariin eka starttiin, lisäksi kesäkenkiin siirtyminen varmaan auttaa huomattavasti. Lähtöhän ei ole todellakaan tasoltaan häävi Dojanan jäätyä pois ja saa tuosta unelmareissun toisessa sisällä Pay Back Runnerin (miksei PBR ole suosikki?!) takana. Ride Elisan kunto on vähän arvoitus.

Ekan troikan voittaa Masterdon, koska se on yksinkertaisesti pikkaisen parempi laite kuin nämä muut. Mutta seuraaville sijoille nostaisin Lace's Blue Sueden, jolla on poisjääntien myötä hyvä paikka, mutta silti ihmiset saattavat alitajuisesti vierastaa kun numero on 12. Teivossahan pari starttia sittenhän toi teki elämänsä juoksun dödsistä, josta taisteli kovassa porukassa aivan loppuun asti voitosta. Toisessa troikassa kiinnostaa Pirttilän Helmi, joka olisi ollut viimeksi vaikka kuinka korkealla jos kuski olisi antanut mahdollisuuden, mutta viides sisällä kiihotti enemmän. Jos/kun nyt oltaisiin vähän aktiivisempia niin ehdottomasti kärkisijoilla. Vakta on mielenkiintoista nähdä huippukuskilla.
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 14. Huhti 2013 15:05

Onnea Demoneille ja Enkeleille!

Kummassakaan startissa ei muita mahtunut kuvaan Demonin ylittäessä linjan ja yhteisvoittomarginaali varmaan jotain yli 120 metriä :lol:

Ekolokin päälle tein Kuopion (pää)nelkun. Parantaa varmaan _todella_ paljon kesäkengässä ja vain 25 pinnaa vedetty.
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 14. Huhti 2013 15:17

Ruikonperä kirjoitti:Ekolokin päälle tein Kuopion (pää)nelkun. Parantaa varmaan _todella_ paljon kesäkengässä ja vain 25 pinnaa vedetty.

just joo, oli jo puolentoista kierroksen jälkeen täysin tyhjä ja Mikkonen katsoi matkalla huolestuneena hevosen jalkoja. Olikohan tolla vielä sittenkin hokit jalassa ;) Onneksi sentään Carmela puristi voittoon, koska Histulia ei olisi löytynyt yhdestäkään nelkusta. Asikaisen Veikolta optimistinen ajo kun Suikun Kukalla ajoi keulasta Carmelaa ja Histulia vastaan, no tiesipä vikalla takasuoralla lähteneensä... Yllättävän hyvin kyllä kesti ja omia vastaan juostessaan huomionarvoinen. Ahokas puolestaan näytti miten onnistuu avata 40m pakilta suoraan johtavan selkään :thumbup:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Randomraider » 14. Huhti 2013 15:22

Go Demon Go! Sormille taitaa tulla, että tuntuu. Olisi pitänyt aikanaan ottaa se viipale, kun tarjottiin ;)

Enempää ei jaksa kuumeen keskellä hehkuttaa. Kuka helvetti keksi vatsataudin?
Onko hevoseen sekaantuminen laitonta? Nimimerkki "Rakensinko telineet turhaan?"
Randomraider
 
Viestit: 637
Liittynyt: 05. Tammi 2010 17:32
Paikkakunta: Helsinki

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 14. Huhti 2013 16:02

Ylivieskan ravithan on aina pakko seurata ja jonkunlainen vitska rakennettava:

Eka kohteessahan on heti saletti. Heart Throb Boy on hyvä hevonen ja kuski paranee nyt aivan järkyttävän paljon. Ei häviä, mutta jostain syystä ei ole edes suosikki :shock: Jos tohon jytkyä hakee niin Up Front Hetra mennyt 3-vuotiaana 15-tuloksen täydeltä matkalta ja se on Ylivieskan iltaan aika kova meriitti. Vaihtanut nyt treenaria ja pelattu vain reilun prosentin. Tokassa oma suosikkini on Divine Dude, joka on ihan luokkapeli jos sitä vain sattuu kiinnostamaan. Suosikki Angry Valley ei nyt ihan hirveästi viimeksi vakuuttanut voitosta huolimatta. Eiköhän noilla kahdella jatka. Jytkyhaku tähän olisi Aipia Fling, joka hyvänä avaajana voi päästä ekaan keulaan ja viikko sitten taisteli hyvin dödsistä kovemmassa porukassa. Tänäänkin kengät pois? Kolmannessa en saa Texas Geliä häviämään. Neljännessä Raahen Santra on suosikki, mutta täysin omituinen kuski, joten tossa voisi olla ainesta jopa ohipeliksi. Hilun Huiske, Erä-Heppu, Vindyn Liekki, Sopun Haaste, Kirmon Vire ja Siirin Sisu kuitille. Ellan Kymppikään ei maistu yhtään, on se niin huono ollut viimeisissä. Vika kohde täytyy vielä laittaa hautumaan.
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Judi » 14. Huhti 2013 17:22

Kiitos kaikille! Olihan tuo kyllä taas vaan hyvä :) Toki näytti vielä paremmalta kun muut oli hyppytuulella, laukat oli monella pinnassa.

Tässä kohtaa pitää vähän rutista sarjojen tekijöille. Ennen tuota Biofarm-cupin finaalia ei ole yhtään 4-vuotissarjaa! Kuukausi tulee siis melkein väliä. Ei sillä että se tuota nyt juurikaan haittaa, mutta tosi ihmejuttu kun ei ole edes noille alotteleville mitään lähtöjä. Monet haluaisi kuitenkin aloittaa nyt starttailun kun kelit paranee. Lähdeppä sitten aikuisia nollasarjalaisia vastaan kilpailemaan, joutuu heti menemään alle 35 jos meinaa olla rahoilla. Joku taisi tästä samasta asiasta nurista myös perjantaina ilmestyneessä HU:n nelivuotiskatsauksessa.

Kiva on kyllä nyt odotella toukokuuta, ikävä homma vaan kun sattuu samalle päivälle oman äidin 50-vuotisjuhlat :roll: Taitaa silti joutua valitsemaan suunnaksi Killerin...
Avatar
Judi
 
Viestit: 475
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:59
Paikkakunta: Kuopio

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja nipa » 14. Huhti 2013 17:31

Juu, hyvinhän se Demon taas kulki. Onnea jatkolle. Hyvä tuki ja turva meille pelureille oli myös Sorsasalossa Ruotsalaisen Jani, kolme tolppaa ja kolme muuta kaksarisijaa. Siitä kostui vähän myös omakin pelitili. :thumbup:
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 19:46

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 14. Huhti 2013 18:53

Ruikonperä kirjoitti:Eka kohteessahan on heti saletti. Heart Throb Boy on hyvä hevonen ja kuski paranee nyt aivan järkyttävän paljon. Ei häviä, mutta jostain syystä ei ole edes suosikki :shock:

just joo, edellisessä startissa prässää Sambo Sandin puolitajuttomaksi ja nyt ei meinaa pysyä koko matkan aikana porukan mukana. Outoa on välillä raviurheilu.

Kaksi hevosta oli kengittä tohon neloslähtöön ja seurasin, että juuri yhtään niiden pinnat eivät nousseet. Outoa kun näiden perään huudellaan niin kovasti ja sitten ei kuitenkaan pelata, voittajakerroinkin hulppea 38x. Mikä itku ja poru olisi tullut jos vasta lähdön jälkeen olisi saatu selville, että Armor Queen oli ilman kenkiä. "no kyllä oisin sitten pelannut jos olisin tiennyt" :roll:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 14. Huhti 2013 19:09

Edelliseen jatkoa, toisenkin kohteen voitti lähdön ainoa hevonen, jolla ajettiin ilman kenkiä ja hirveänä jytkynä.

Jatkaakohan Lähdekorvella lappu? :lol:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Optikko » 14. Huhti 2013 22:14

Touho kirjoitti:
Optikko kirjoitti:
Ruikonperä kirjoitti:Kutsusta ei tarvinne olla huolissaan, sillä eikös Brad ollut _ensimmäinen_ hevonen joka Loppetiin kutsun sai 8-)


Ei.

Timoko sai kutsun ensimmäisenä. Muita ei tietääkseni ole vielä kutsuttu.

Ei kyllä Brad sai kutsun Elitloppetiin jo viime lokakuussa. Timoko on ensimmäinen, joka on osallistumisensa vahvistanut. Tai sitten niitä kutsuja lähetetään 2, alustava ja lopullinen.


Enpä tiedä mistä sellainen uutisankka on peräisin että Brad olisi kutsuttu jo lokakuussa. Timoko oli todellakin ensimmäinen kutsuttu. Siitä, onko osallistumisensa vahvistanut, minulla ei ole tarkempaa tietoa.

Korvenoja totesi itsekin pari viikkoa sitten että he eivät ole saaneet kutsua : Uutiseen
Avatar
Optikko
 
Viestit: 176
Liittynyt: 21. Elo 2009 23:54
Paikkakunta: Espoo

EdellinenSeuraava

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 14 vierailijaa

cron