Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja nipa » 06. Huhti 2013 10:01

Kun ei tänään mennä Jokimaalle, jätetään kyvyt teeseiskan osalta etsimään itseään ehkä loppukuun Finlandia-päivään saakka. Hyvät ravithan Lahden laitamilla silti juostaan ja seurattavaa riittää monimutkaisimpien kombinaatiopelejen ulkopuolellakin.

Mielenkiinnolla esimerkiksi odottelen, muten kulkee Alien Lady toisessa startissaan tauon jälkeen ja paljonko maksaa parissa Anet Songin kanssa. Toinen tärppi löytyy Teeseiskan avaavassa suomenhevoslähdössä Bollströmin Henkan toista kertaa ajettavasta Visulista, jona maksaisi vielä hyvin Bokerin kanssa.

Suomen Cupiinkin jotakin pelataan, mutta sitä vielä muiden muassa katsellaan.
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 19:46

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 06. Huhti 2013 12:23

nipa kirjoitti: Toinen tärppi löytyy Teeseiskan avaavassa suomenhevoslähdössä Bollströmin Henkan toista kertaa ajettavasta Visulista, jona maksaisi vielä hyvin Bokerin kanssa.

Visulia kun on tullut huudeltua niin kieltämättä juurikin tuo pari kiinnostaisi... Toihan olisi tiistain jälkeen selvä piikkiselkäasetelma normaalitapauksessa, kun eikai Visulilla uudestaan haluttaisi Bokerin mankeliin. Mutta siinä on se iso jos, nimittäin Raiviohan sanoo Visulin olevan parhaimmillaan vapaalta radalta ja voihan se olla, että keulasta kokeilevat taas. Kai Raivio hevosen tuntee parhaiten, mutta olisi silti kiva nähdä miten tuo hyökkisi kun pääsisi jostain toisesta sisältä muutama sata jäljellä iskemään.... Eihän Visulille ole ikinä taidettu antaa sellaista juoksua. No, jokatapauksessa vaikea nähdä voiton menevän kaksikon Boker & Franko ulkopuolelle. Jos jättijyskyä hakee niin tosiaan Visul ja sitäkin vähemmän pelattu aina arvoituksellinen Tixa. Se pääsee hyvien avaajien takaa läpi ja dödsin välttäessään ja biorytmien ollessa kohdallaan riittää tällaisissakin lähdöissä. Viimeksihän se sippasi jo kierros jäljellä, mutta se taisi kuluttaa voimansa jo ennen lähtöä ja sen startin saa unohtaa. Taulussa näkyvässä Turun startissahan toi tuli ihan kyselemättä ohi muuan Mariminista.

Toka kohteesta ei saa kyllä mitään otetta. Lyhyestä virsi kaunis ja kai Flash The Victoryn pitäisi olla pikkusen enemmän pelattu kuin 3%? Eturivissä muut vaikuttavat niin hitailta lähtijöiltä, että lienee ainakin eka keula ja Forss sanoi ton tuntuneen viimeksi tosi hyvältä ilman kenkiä ja samalla balanssilla jatketaan myös nyt.

Kolmas kohde saa lähinnä itkun silmään. Voisi luulla, että painovirheen takia joku sunnuntaisen Kouvolan troikan lähtölista olisi vahingossa tällä paikalla, mutta valitettavasti asia ei ole näin. Sinne Kouvolan iltaan tää olisi ihan asiallinen lähtö, mutta tälle tasolle ja verrattuna muiden kohteiden urheilulliseen antiin tämä on kammottava. Miksi ihmeessä muuten tää edes on 75-kohde, eikö esim. L3 ja L12 olisi paljon parempia? En tiedä kuinka pitkälle 75-sarjat on lyöty lukkoon, mutta tämä suomenhevosten kyvyt esiin on nyt nähty ja ei näissä voi olla viiden tonnin ykkönen enää jatkossa. V.H Suvituulen voittoa toivon ja sehän lienee jopa lähellä, sillä edestä taitaa lähteä eturivin nopeimmat avaajat ja Suvituuli voi istua hyvinkin nopeasti keulassa. Vippaskonsti on pelattu vähän yllättäenkin aika selväksi suosikiksi ja olisihan se normaalina liki, mutta viime starteissa on ollut todella kaukana parhaastaan. Jättijysäri tohon olisi Santalan Kaarna, jolla luokan pitäisi riittää näihin lähtöihin ja maili on tosi iso plussa. Nopeana avaajana saa juoksun ja tosiaan maililla motivaatio riittää loppuunkin. Fannikka on ihan karmeessa tikissä, mutta maili ja kasirata ovat sitä vastaan. Varmaan nytkin Henttosen on ajettava kolmatta koko matka... Eikä se kyllä siltikään todellakaan ole ulkona.

Neloskohde vaikuttaa haastavalta jos ei luota Westcoast Pirateen. Itse uskon sen menevän niin paljon eteenpäin Teivosta, että hoitelee tän porukan. Kengätkin lähtee pois ja huvitti kun jo hyvissä ajoin eilisiltana sen kohdalla (kuten myös Tementerillä) näkyi kengättömyys. Lähtinenhän sai keskiviikkona sakot kengittä ajamisen ilmoittamisen laiminlyönnistä, mutta nyt sitä vaaraa ei ole :D Tämänpäivän lähdössä takarivi saattaa olla sinänsä jopa etu, että avauksesta tullee kova ja Pirate on valmiiksi El Kevinin selässä ja se on kiva vetoapu kirissä. Jos Pirate alisuorittaa tänäänkin niin sitten pitää olla jo huolestunut palaako se enää siihen viime kesän tasolleen enää. Brave Eightiä on pelattu taas paljon, mutta neljässä viime startissaan ei ole terveeltä vaikuttanut ja tuskin ongelmat sentään parissa viikossa ovat korjaantuneet.

Suomen Cupia tuli toisessa ketjussa käytyäkin läpi. Kai Rapin Aatos on keulasta lähellä ja haastajista ainoastaan Keisar on hevonen, jonka uskon pystyvän haastamaan, mutta sekin vaatisi vauhtijuoksua. Paljon puheena ollut A.T. Velihän voisi olla loistava sijapelihevonen tohon lähtöön. Eski on hallinnut viime viikkoina suomenhevosten 75-lähtöjä ja nytkin on hyvät tsanssit tuplaan Bokerilla ja Rapin Aatoksella.

Best Lady on upea lähtö, jossa tullaan menemään isoa kovaa. Tai siis jos Anne's Song ravia lähtee niin sitten mennään. Eikö juoksunkulku mene niin, että Anne's Song raivoaa keulassa, Piece By Piece vähän matkan päässä toisena ja Alien Lady sen rinnalla. Alien Ladyhan tossa muuten maistuisi, mutta tosiaan dödsivaara lienee iso. Aika iso suosikki Anne's Song on, sillä jos se aivan raivona käy niin väsy sillekin tulee ja nyt on paremmat hevoset jahtaamassa. Saa nähdä ottaako Airaksinen tänään kengät pois, se voisi tuoda latinkia niin paljon, että kai laukkariskilläkin voi spekuloida.

Vikassa Tomorrowland vs Buck Boko. Miksi ensin mainittu on noin iso suosikki Buck Bokoa vastaan? Onhan BB raaka peli sekin. Jos joku oma arvio pitäisi sanoa niin 50-30 Tomorrowlandille.
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 06. Huhti 2013 15:12

jotenkin tuntuu että nyt on oltava harvinaisen monessa kohdassa eri mieltä Ruikonperän kanssa,kun yleensä ajatukset on ollut sangen samankaltaisia.

Ruoditaan.

Ruikonperä kirjoitti: Toinen tärppi löytyy Teeseiskan avaavassa suomenhevoslähdössä Bollströmin Henkan toista kertaa ajettavasta Visulista, jona maksaisi vielä hyvin Bokerin kanssa.


-tästä ollaankin samaa mieltä ja tuo pari maistuu.Ei taatusti Bolström aja Bokeria vastaan.Sanoo Taikakaulin mitä tahansa ohjeeksi.

Ruikonperä kirjoitti:Toka kohteesta ei saa kyllä mitään otetta. Lyhyestä virsi kaunis ja kai Flash The Victoryn pitäisi olla pikkusen enemmän pelattu kuin 3%? Eturivissä muut vaikuttavat niin hitailta lähtijöiltä, että lienee ainakin eka keula ja Forss sanoi ton tuntuneen viimeksi tosi hyvältä ilman kenkiä ja samalla balanssilla jatketaan myös nyt.

-Siis ei kai se niin nopea ole,että Huge Photohutilta keulat ottaisi?
Tässä lähdössä monta vähän pelattua jotka voi aivan hyvin tulla.

Ruikonperä kirjoitti:Kolmas kohde saa lähinnä itkun silmään. Voisi luulla, että painovirheen takia joku sunnuntaisen Kouvolan troikan lähtölista olisi vahingossa tällä paikalla, mutta valitettavasti asia ei ole näin. Sinne Kouvolan iltaan tää olisi ihan asiallinen lähtö, mutta tälle tasolle ja verrattuna muiden kohteiden urheilulliseen antiin tämä on kammottava. Miksi ihmeessä muuten tää edes on 75-kohde, eikö esim. L3 ja L12 olisi paljon parempia? En tiedä kuinka pitkälle 75-sarjat on lyöty lukkoon, mutta tämä suomenhevosten kyvyt esiin on nyt nähty ja ei näissä voi olla viiden tonnin ykkönen enää jatkossa. V.H Suvituulen voittoa toivon ja sehän lienee jopa lähellä, sillä edestä taitaa lähteä eturivin nopeimmat avaajat ja Suvituuli voi istua hyvinkin nopeasti keulassa. Vippaskonsti on pelattu vähän yllättäenkin aika selväksi suosikiksi ja olisihan se normaalina liki, mutta viime starteissa on ollut todella kaukana parhaastaan. Jättijysäri tohon olisi Santalan Kaarna, jolla luokan pitäisi riittää näihin lähtöihin ja maili on tosi iso plussa. Nopeana avaajana saa juoksun ja tosiaan maililla motivaatio riittää loppuunkin. Fannikka on ihan karmeessa tikissä, mutta maili ja kasirata ovat sitä vastaan. Varmaan nytkin Henttosen on ajettava kolmatta koko matka... Eikä se kyllä siltikään todellakaan ole ulkona.


-ei taatusti Vippaskonstilla keulasta luovuta jos/kun sinne päästään.Itse teen tähän suoran parin Nopsan Vauhti/Vippaskonsti ja ne ovat 2 ainutta merkkiä 75:ssa (jonka lätkäsen tohon alle kohta).

Ruikonperä kirjoitti:
Neloskohde vaikuttaa haastavalta jos ei luota Westcoast Pirateen. Itse uskon sen menevän niin paljon eteenpäin Teivosta, että hoitelee tän porukan.


-Hei.mehän oltiinkin samaa mieltä näemmä useammastakin kohtaa.TOsin meinasin tehä tähän merkkimeren(ranch kelly etenkin maistuisi) mutta aattelin että säästetääs tässä kohtaa rahaa...kun kuitenkin osaltani jättimäiset 75 kupongit ovat historiaa.West Coast Pirate mukavasti jakaa hinnan aiotusta viidesosaan.

Ruikonperä kirjoitti:Suomen Cupia tuli toisessa ketjussa käytyäkin läpi. Kai Rapin Aatos on keulasta lähellä ja haastajista ainoastaan Keisar on hevonen, jonka uskon pystyvän haastamaan, mutta sekin vaatisi vauhtijuoksua.


-ei ei ja ei.Tai hyväksyisin kirjoitusasun Kai Rapin Aatos OLISI keulasta lähellä.Ruikonperä,kunniaveto!Minä väitän,että Rapin Aatos ei juokse tässä lähdössä metriäkään keulassa!Sen kummemmin erittelemättä että miten tuo skenaario toteutuu(hpl,hll,pussitus tms)
Itselle tässä ohipeli ykkössuosikkina(vaikka Rapin Aatoksesta tykkään ja sillä hyvinkin monesti lunastanut).75 lapulla Turoveli,Helmen Vili ja Keisar.Riskaabeli Flavio ihmeen vähän pelattu.Kesärata ei suosine sinänsä vähän pelattua DumDumia?

Ruikonperä kirjoitti:Best Lady on upea lähtö, jossa tullaan menemään isoa kovaa. Tai siis jos Anne's Song ravia lähtee niin sitten mennään. Eikö juoksunkulku mene niin, että Anne's Song raivoaa keulassa, Piece By Piece vähän matkan päässä toisena ja Alien Lady sen rinnalla. Alien Ladyhan tossa muuten maistuisi, mutta tosiaan dödsivaara lienee iso. Aika iso suosikki Anne's Song on, sillä jos se aivan raivona käy niin väsy sillekin tulee ja nyt on paremmat hevoset jahtaamassa. Saa nähdä ottaako Airaksinen tänään kengät pois, se voisi tuoda latinkia niin paljon, että kai laukkariskilläkin voi spekuloida.


-no oltiinhan me monestakin samaa mieltä sittenkin....Alien Lady on kova peli,mutta jos Airaksisen valjakko menee tasaiset väliajat 13 pintaan loppuun asti niin ei sitä väliä(siis Piece by piecen turvasta airaksisen selkään)kukaan kuro kiinni ja Airaksinen voi pyöritellä päätään maalisuoralla varmistuakseen siitä että ihan takana ei ole ketään.Jos taas ryhmä niputtuu kovan avauksen jälkeen,niin kai Amazing Soulkin sanansa maalisuoralla sanoo?

Ruikonperä kirjoitti:Vikassa Tomorrowland vs Buck Boko. Miksi ensin mainittu on noin iso suosikki Buck Bokoa vastaan? Onhan BB raaka peli sekin. Jos joku oma arvio pitäisi sanoa niin 50-30 Tomorrowlandille.


-periaatteessa kai näin?Mutta onko Asante(josta en ole ikinä pitäyt)ihan ulkona?Yksi kierroksen varmimmista keuloista kuitenkin?Tomorrowilla laukanvaara eturivissä aina ja kuka tietää miten Nieminen tauolta ajaa?Kaiken kohilleen sattuessa Asante kukaties saa hetken rauhoittaakin keulassa?
Itsellä lähtee tähän lähtöön pommikaksari 1-8.

Oma 75
1:boker
2:1,2,3,4,7,9,10,11,12
3:1,4
4:westcoast pirate
5:6,12,15
6:3,4,5
7:2,7
harkitsin pitkään T7:na,mutta jos tossa KE-divisioonassa sattuis osuun ihan prosentti koni ja suomencupissa jompi kumpi vähemmän pelatuista +loppuun vielä mieluummin Buck,niin saa sillä 6 oikeallakin jo lapun hintaa takaisin.
Jämsän Ravit 2019?
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3606
Liittynyt: 15. Helmi 2012 15:45

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 06. Huhti 2013 15:43

RaahenTiikeri kirjoitti:-tästä ollaankin samaa mieltä ja tuo pari maistuu.Ei taatusti Bolström aja Bokeria vastaan.Sanoo Taikakaulin mitä tahansa ohjeeksi.

Jos Pauli sanoo, että keulasta ajetaan niin takuuvarmasti Bollström myös noudattaa tätä ohjetta! Olisi kyllä nyt kiva tietää mitä Raivio sanoo taktiikaksi...

RaahenTiikeri kirjoitti:Siis ei kai se niin nopea ole,että Huge Photohutilta keulat ottaisi?
Tässä lähdössä monta vähän pelattua jotka voi aivan hyvin tulla.

Eikai Huge Photohut (ei siis Photout, kuten monet selostajat ovat sanoneet) niin nopea ole, että olisi mitenkään keulataistossa?

RaahenTiikeri kirjoitti:-ei taatusti Vippaskonstilla keulasta luovuta jos/kun sinne päästään.Itse teen tähän suoran parin Nopsan Vauhti/Vippaskonsti ja ne ovat 2 ainutta merkkiä 75:ssa (jonka lätkäsen tohon alle kohta).

Ei varmasti luovuta, mutta psyykkasin Santalan Kaarnan tai Miikkulaisen ekaan keulaan. Mutta saatat olla kyllä ihan oikeassa, että Vippaskonsti pystyy ne torjumaan. Miikkulaisella toki annetaan keula eka kysyjälle, mutta Kaarnan mies sanoi ajavansa täyttä koko matkan eli sillä tuskin annetaan keuloja pois. Sanoi myös ton olevan enemmän tasavauhtinen stayeri. Miten oli itsellä täysin eri kuva :lol:

RaahenTiikeri kirjoitti:ei ei ja ei.Tai hyväksyisin kirjoitusasun Kai Rapin Aatos OLISI keulasta lähellä.Ruikonperä,kunniaveto!Minä väitän,että Rapin Aatos ei juokse tässä lähdössä metriäkään keulassa!Sen kummemmin erittelemättä että miten tuo skenaario toteutuu(hpl,hll,pussitus tms)
Itselle tässä ohipeli ykkössuosikkina(vaikka Rapin Aatoksesta tykkään ja sillä hyvinkin monesti lunastanut).75 lapulla Turoveli,Helmen Vili ja Keisar.Riskaabeli Flavio ihmeen vähän pelattu.Kesärata ei suosine sinänsä vähän pelattua DumDumia?

Todellakin kunniaveto tästä asiasta! Ei kahta puhettakaan etteikö Rapin Aatos pitäisi helposti keuloja, Tosi-Jänkälläkin katsellaan heti lähdöstä vain paikkaa Aatoksen takana. Autolähdössä olisi eri juttu, mutta voltin ykkönen on täysin ylivoimainen paikka.

RaahenTiikeri kirjoitti:periaatteessa kai näin?Mutta onko Asante(josta en ole ikinä pitäyt)ihan ulkona?Yksi kierroksen varmimmista keuloista kuitenkin?Tomorrowilla laukanvaara eturivissä aina ja kuka tietää miten Nieminen tauolta ajaa?Kaiken kohilleen sattuessa Asante kukaties saa hetken rauhoittaakin keulassa?
Itsellä lähtee tähän lähtöön pommikaksari 1-8.

Niin no, kyllähän Asante venyy kuin purukumi, mutta eikai se nyt kovan suosikkikaksikon veroinen ole mitenkään päin. Toki Tomorrow'lla aina ne omat ongelmansa ja Buck Bokolla tauko + Niemisen tallivire on arvoitus, joten en täysin tyrmää Asantea. Ja kai se tosiaan keulaan pääsee. Bluehill's Hero lienee eka keula?
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 06. Huhti 2013 16:03

Oho, Visulilta kengät pois! VOITTAA! :mrgreen:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 06. Huhti 2013 16:39

No ihan paska oli Visul :thumbdown:

Mutta jos joku vielä väittää ettei kengättömyyksillä ja jenkkikärryillä ole väliä niin valehtelee. Vai mitä mieltä Tementerin juoksusta? :lol: Olikohan eka suomenhevonen jolla kokeiltiin noita kärryjä ja tekikin sitten elämänsä juoksun. Mitä IHMETTÄ Koivunen kuvitteli kun lähti seikkailemaan Eskin takaa? Olisi vienyt yläpystyyn jos olisi malttanut. Harvoin Koivuselta näkee moista virhettä.
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja Masa V » 06. Huhti 2013 16:40

Tällä kertaa en pidä AMAZING SOULia ideahevosena, vaikka parantaa paljon. Nimittäin vitosradalta Kinnunen jää roikkumaan kuitenkin kolmannelle ja pakittaa niin taakse ettei välttämättä ehdi enää kärkeen. Tai voihan se ehtiä, mutta riski liian suuri että ei ehdi. Sitä paitsi nyt on kolme kovaa vastassa eikä ole varaa antaa tasoitusta.

Sen sijaan KEISARin menestykseen uskon edelleen. Se on lähdön paras hevonen ja takamatkat ei suomenhevosia aina niin haittaa ja maalisuoralla luokka punnitaan. Tulee kaksariin.

MERLINO GRIF oli Vermossa vahvasti kolmas vaikka sai kärkihevosista raskaimman juoksun, silloin pelasin sitä troikkaan sijoille 2-3. Nyt pelataan ainakin sijalle 3 ja isolla siten että hevoset 2,7 ja 8 ovat mahdollisia muille sijoille. Tässä on kuitenkin isot tasoerot. Merlino Grifin kolmossijakin maksaisi ihan hyvin.
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5292
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 06. Huhti 2013 17:00

Mikäs Koivusella nyt on, mikä kiire oli Huge Photohutilla kääntää toiselle :shock:

Flash The Victory oli jäätävä, mutta tiedä sitten mitä olisi käynyt jos Koivusen tarjoaman kunniakujan käyttämään päässyt Giant Photo olisi ravannut.
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja Masa V » 06. Huhti 2013 17:02

Ruikonperä kirjoitti:Mikäs Koivusella nyt on, mikä kiire oli Huge Photohutilla kääntää toiselle :shock:

Flash The Victory oli jäätävä, mutta tiedä sitten mitä olisi käynyt jos Koivusen tarjoaman kunniakujan käyttämään päässyt Giant Photo olisi ravannut.


Jäätävin ajosuoritus taisi kuitenkin tulla taas Risto Väreeltä... tytär olisi huomattavasti parempi kuski.
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5292
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja Masa V » 06. Huhti 2013 17:13

Tulisisikohan PIECE BY PIECE kaksariin? Utalan kommenttien mukaan tuntunut "helvetin hyvältä" mikä on aika paljon sanottu, ei Utalakaan joka päivä hehkuta hevosiaan tähän malliin. Saa kuitenkin Anne's Songin selän. Ja nyt vedetään ilman kenkiä eli tosissaan satsataan menestykseen. Kertoimet aika korkeat kaksariinkin, on vasta nelossuosikki.
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5292
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja Chocolate » 06. Huhti 2013 17:33

Masa V kirjoitti:Jäätävin ajosuoritus taisi kuitenkin tulla taas Risto Väreeltä... tytär olisi huomattavasti parempi kuski.


Tismalleen sama ajatus tuli mieleen ajolinjoja katsellessa.
Chocolate
 
Viestit: 2045
Liittynyt: 01. Syys 2009 17:38

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 06. Huhti 2013 18:05

Onnea tiikeri, ei Rapin Aatoksella ollut kiihdytyksessä mitään jakoa! Itselleni :nonono: :thumbdown:

Mutta kyllä tuntuu nyt kevätaurinko sekoittavan kuskien päät, nyt paikka johtavan takana poltti aivan liikaa Eskillä ja pitihän se sieltä pois kääntää sippaavan perään ja väitän voiton menneen siihen.
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 06. Huhti 2013 19:21

kiitän kunniasta ruikonperä.Turovelin keulajuoksusta olin täysin varma.
En tiedä miten Masa V:n troikkaviritykset lopulta tuli tehtyä,mutta meillä oli kaverin kanssa "perinteisessä lauantain 4-ristiin" kimppatroikassa 1.Nicolas De mortree-3.Merlino Grif-7.Buck Boko-8.Asante.Vähän kylmii kun Merlino Grif tulee toiseksi ja seuraavassa kolmen rintamassa asante ja nicolas de mortree kelpaisi lapulle ja eikö se nyt sitten Vincent van kemp sieltä kolmanneksi tärähdä.Vähän harmittaa.
Ja vähän harmittaa toi Vippaskonstin vaihtokin varman paikalta Westcoast spideriin...en väitä,että 7 oikeaa olisi tullut(koska flash the victory nousi kuvioihin vasta vihjeälähetyksen myötä),mutta lähempänä se silloin olisi ollut.Nyt oli tyytyminen 6 oikein westcoast spiderin ollessa ainut väärä merkki.
Jämsän Ravit 2019?
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3606
Liittynyt: 15. Helmi 2012 15:45

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja nipa » 06. Huhti 2013 20:01

Heh, eipä tuo Jokimaa paljon ottanut jos ei antanutkaan. Miinuspuolelle meni Visul, mutta Alien Lady kera Amazing Soulin piti kuivilla. T-peleihin ei koskettu pitkällä tikullakaan. Mika Forssin ajokkeihin nuo olisivat kaatuneet. Ensinnä siksi kun teeseiska olisi lysähtänyt Mikan nousevaan kykyyn Flash De Victoryyn ja teeviis taas siksi, kun Tomorrowland laukkasi hylkyyn.

Jälkipoville jäi kirjattavaksi oikeastaan vaun yli puoleenmiljoonaan noussut t75-vaihto, josta viitosten osuus saatiin taas kaapattua onnistuneesti finaalikierrokselle. Kilpailutoimenjohtaja Niskanen sai siitä aiheen olla tyytyväinen itseensä.
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 19:46

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 06. Huhti 2013 20:14

nipa kirjoitti: mutta Alien Lady kera Amazing Soulin piti kuivilla.


-samalla kaksarilla minäkin pidin suuni pinnan yläpuolella.
Jämsän Ravit 2019?
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3606
Liittynyt: 15. Helmi 2012 15:45

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja Masa V » 06. Huhti 2013 20:52

RaahenTiikeri kirjoitti:En tiedä miten Masa V:n troikkaviritykset lopulta tuli tehtyä,mutta meillä oli kaverin kanssa "perinteisessä lauantain 4-ristiin" kimppatroikassa 1.Nicolas De mortree-3.Merlino Grif-7.Buck Boko-8.Asante.Vähän kylmii kun Merlino Grif tulee toiseksi ja seuraavassa kolmen rintamassa asante ja nicolas de mortree kelpaisi lapulle ja eikö se nyt sitten Vincent van kemp sieltä kolmanneksi tärähdä.Vähän harmittaa.


:mad: Perseelleen meni täälläkin. Harmittaa. Kai tästä jotain opittiin jatkoa varten. Nimittäin ei sitä troikkaa kannata pelata. Sijoitin lähtöön 50 euroa, jos olisin kaksaria pelannut mitä myös mietin niin olisi tullut 20 euron panoksella pelattua tuota paria 30 kertoimella. Olisi se 600 ollut rahaa... Mutta sitten päädyin pelaamaan troikkaa. Yleinen tunne kun troikkaa pelaa, se vitutus nimittäin... Ideahevonen kakkoseksi, mutta kolmossijalle mulla ei ollut kuin 6 hevosta. Ja panos olisi ollut 2 euroa. Ei olisi ollut mulla kyllä Nicolas De Morteetakaan... Se hävisi aivan parilla sentillä. Asante hävisi vähän enemmän kolmossijasta.

Lisäksi sorruin tekemään pienen T75-pelin mikä posahti jo toisessa kohteessa. Pitkästä aikaa kokeilin ja sama tunne kuin aina ennenkin.

Jälleen kerran sama johtopäätös kun monta kertaa aikaisemmin, toivottavasti tämä lakko pitää:
- EI troikkaa, vaan kaksaria
- EI T75-peliä, ne rahat voi pelata vaikka lottoa
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5292
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 06. Huhti 2013 21:21

RaahenTiikeri kirjoitti:En tiedä miten Masa V:n troikkaviritykset lopulta tuli tehtyä,mutta meillä oli kaverin kanssa "perinteisessä lauantain 4-ristiin" kimppatroikassa 1.Nicolas De mortree-3.Merlino Grif-7.Buck Boko-8.Asante.Vähän kylmii kun Merlino Grif tulee toiseksi ja seuraavassa kolmen rintamassa asante ja nicolas de mortree kelpaisi lapulle ja eikö se nyt sitten Vincent van kemp sieltä kolmanneksi tärähdä.Vähän harmittaa.

Auts, mahtoi hetken aikaa loppusuoralla näyttää jo liian hyvältä. Siinähän olisi riemu ratkennut jos Nicolas De Mortree olisi ollut kolmas, mutta ilo olisi saattanut loppua lyhyeen sillä veikkaan, että olisi mennyt hylkyyn totoon sijoittuessaan. Törkeästi ajoi Pakkasen jaloille loppusuoran alussa ja sai ajokieltoa, mutta ehkä tuomarit säästivät hylkytuomiolta kun ei totoon tullut? Hieno idea teiltä tuo Merlino Grif. Mutta olihan Buck Boko hieno :thumbup:

Ja hieno oli myös Best Ladyn kärkikaksikko. Vähän tuo lähtö latistui Anne's Songin ja Piece By Piecen laukatessa, mutta todennäköisesti Alien Lady olisi piikkiin päässyt muutenkin ja vienyt perille asti, niin helpon oloisesti se vei. Ehdotan Alien Ladya Seinäjoki-ajoon! Airaksiselle kyllä synkkä lähtö kun molemmat tammat laukkailivat.

Suomenhevosten valiodivarista vielä, että ei voi kuin ihmetellä edelleen minkä uudelleensyntymisen Tementeri koki varustemuutoksilla. Eihän se kunnolla edes pärjännyt montessa ja nyt meinaa voittaa tällä tasolla :shock: Koivunen ei varmaan ikinä ole noin aggressiivisesti ajanut alle prosentin pelatulla, Eskihän sanoi, että joutui väkisin ajamaan keulaan, joten tiedossa oli Koivusella Tementerin kunto. Ylitti muuten voittosummassa vanhan miltsin rajan ja se on aina tosi iso meriitti.

Koskahan muuten aletaan vaatimaan, että käsiohjelmatietoihin pitää saada merkintä millaisia kärryjä käytetään? :lol:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 07. Huhti 2013 02:33

Ruikonperä kirjoitti:Ja hieno oli myös Best Ladyn kärkikaksikko. Vähän tuo lähtö latistui Anne's Songin ja Piece By Piecen laukatessa, mutta todennäköisesti Alien Lady olisi piikkiin päässyt muutenkin ja vienyt perille asti, niin helpon oloisesti se vei.


-kyllä tämä oli ihan järisyttävän hyvä ja NIIIIIN HELPON näköisesti.Tykkäsin tästä tolkuttomasti viime vuonnakin jo ja näkihän sen,että siinä on ainesta.Jäi vaan saman tallin toisen mediakeisarin huomion varjoon.Mutta mihinkähän asti nouseekaan tänä vuonna kaiken natsatessa?


Ikävästi joo Airaksisen kumpikin tamma ratkaisi pelinsä.Mutta saipahan Daniel Palema pitkästä aikaa voiton.Jotenkin kapulakielisesti sanottuna ehkä jo "pitkään ansaitsemansa" voiton.Vaikkei se todellisuudessa ole menettänyt aikoihin yhtään jo huulilla ollutta ykkössijaa.


Ruikonperä kirjoitti:Koskahan muuten aletaan vaatimaan, että käsiohjelmatietoihin pitää saada merkintä millaisia kärryjä käytetään? :lol:


-joo ja sit kun alkaa kevään allergia-aika ja Pertti Puikkonen alkaa ajamaan suun edestä vedettävällä lapulla..... :roll:
Jämsän Ravit 2019?
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3606
Liittynyt: 15. Helmi 2012 15:45

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja nipa » 07. Huhti 2013 13:51

Hyvää raviaikaa tuntuu menevän aivan hukkaan, kun pyhän ainoita raveja joutuu odottamaan illansuuhun. Näin sitä ravimiehen vanhan laskuopin mukaan ajattelisi, mutta uusilla pelaajilla ovat katseet jo Åbyssa ja kaksissa laukoissa, joista Suomen raviurheilulle leipäkin kasvaa.

Eipä silti. Ei tuonne Kaustisellekaan oikein löydä tähdellisempää pelattavaa, vaikka ravit alkaisivat jo muutamaa tuntia aikaisemmin. Pelitiliä jo sinne eilen illalla tasasin pikkuvitosella näin:

Kaustinen 07.04.
Toto5 4 ( 5,10 ) 6 ( 5,2 ) 5 ,13 ( 12,11 ) 8 ,13 ( 5,7 ) 3 ,8 ,9 ( 1,6 )

Tänään noita numeroita vilkuillen tuntuu siltä, että voihan se peli näinkin pysyä kuosissaan.

Jos sitten varmistusten tielle lähtee, Win Dieseliä voi joutua tukemaan useammalla merkillä ja Large Leaderin kavereina Lass Indus ja Nike Brozo kutkuttavat. Gilmorin varmaksi pelaaminen tuntuisi huteralta, mutta kahden kasin pelaaminen suorana duona menettelisi paremmin ja sitä myötä myös The Jackpotin ja Cardinal Galaxin pelaaminen päivän varmoiksi.

Pieniksi jäävät silakat joulukaloina tuollakin systeemillä, joten jatketaan tuumaustuntia.
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 19:46

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 14

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 07. Huhti 2013 13:58

Tänään ei näemmä ole sunnuntain päiväraveja missään. Ei sillä, ettäkö kauheasti kaipaisinkaan.

Kaustisellahan on helpon näköinen vitska: ekassa Win Dieseliä ajaa ammatti, ei häviä - tokassa Large Leader, ei häviä - kolmannessa Gilmor ottaa vihdoin ja viimein sen voittonsa - neljännessä viimeksi ison vaikutuksen tehnyt Going Strong tykittää ohi koko porukan, miksi on noin vähän pelattu? - vika onkin sitten kinkkisempi, kun kolme hyvää hevosta. Tuo Enmyy onkin mielenkiintoinen tapaus uudelta treenarilta. Sen velipoika Badmyy ei kulkenut mihinkään kun Laakso myi, saa nähdä miten ton kanssa käy. Uusi treenari Esa Röyskö ei sano yhtään mitään.

Mutta siis ei voi kuin ihmetellä taas tätä touhua. Siellä on Kaustisella kanuunalähtö, jossa iskee yhteen mm. Suivikas, Noriko ja tuleva ravikuningatar Helmin Roosa ja sitten tollanen lähtö on jätetty vitskan ulkopuolelle. Minkä ihmeen takia? Jännä muuten nähdä miten Ellan Kymppi ja Ruletto kulkevat montessa tossa lähdössä kolme.

Jos oli upeat ravit urheilullisesti eilen Lahdessa niin samat sanat pätee Seinäjokeen viikon päästä. Tosi hienoja lähtöjä ravit täynnä ja todella onnistuneet sarjamääritykset :thumbup: Yksi itkemisen aihe vaan sinnekin, miksi lämminveristen KE-lähtö on mielummin 75-kohteena kuin saman rodun Kohti Kultaa-lähtö?
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

EdellinenSeuraava

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 32 vierailijaa

cron