Psyykit + jälkipelit, viikko 13

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 13

ViestiKirjoittaja Masa V » 28. Maalis 2013 10:47

Jokimaalla on Team Jokimaan omistajaravit, joten yleisöä ainakin on moninkertainen määrä paikalla tavalliseen torstaihin verrattuna. Itsekin olen menossa paikan päälle kun ilmaista ruokaa ja juomaa on tarjolla ja ravintolakatsomo ääriään myöten täynnä.

Nämä karsintalähdöt on tosiaan T-pelien kannalta vähän ikäviä, kun moni hakee etunenässä finaalipaikkaa. Piece By Piece vs Alien Lady on varmaan illan helmi, PBP:llä on usean startin tuoma etu puolellaan kun Alien Lady palaa tauolta. PBP tuli viimeksi loppuun aikaisempia startteja paremmin, joten eiköhän huippukunto ole löytymässä. Juha Utala on mun mielestä oikealla tavalla voitontahtoinen kuski ja valmentaja eli mielellään haluaa voittaa vaikka onkin vaan melko pienipalkintoinen karsintalähtö.

Amazing Soul palaa aina tauolta kunnossa, Kinnunen ajaa paluustartissa yleensä passiivisesti ja antaa melkein aina etukäteen varovaiset kommentit, sitten tamma tulee maalisuoraa lentämällä aivan omaa vauhtiaan. Tämä on nähty monta kertaa... Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin ehtii hänniltä maalikameraan ja jää kakkoseksi, sitten mietitään että olisi voittanut jos olisi 50 metriä aikaisemmin hyökännyt... :) Vakavasti veikaten pidän Amazing Soulia lähdön kovimpana tammana, joka voittaa suoraan tauolta jos vaan saa mahdollisuuden eikä jätetä kiriin lähtöä liian myöhään. Mutta ei tällainen karsinta tietenkään ole se kauden päätähtäin, vaan varmaan tarjotaan nättiä juoksua ja haetaan finaalipaikkaa.
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5292
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 13

ViestiKirjoittaja Janzon » 28. Maalis 2013 12:56

Krapula. Eilinen oli sitä itseään. Hevirokin laukan myötä tippui kaikki pelit. Ruikonperä oli hienosti hajulla Keisarista! Ja sitten... Jumalauta mikä lentokone tuo Super Frido on! Jos terveenä pysyy niin nousee heittämällä avoimiin lähtöihin ja on kärjessä niissäkin.

Tänään ravataan hienot kisat Jokimaalla. Päivän isoin peli menee lähdön 4 suoralle parille Piece By Piece-Alien Lady, mikäli maksaa yli 4x. Mielestäni nuo kaksi tammaa ovat turvan verran edellä muita. Femmaan taidan laittaa Utalan varmaksi ekaan.

Randomraiderin Hifk on lomilla. Suruaika. :yahoo: Jokerit jatkaa kohti mestaruutta.
"Yritin kertoa sille, että mulla on vaan 100km kotiin"- Juha Utala
Janzon
 
Viestit: 1089
Liittynyt: 10. Huhti 2012 13:44

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 13

ViestiKirjoittaja Touho » 28. Maalis 2013 14:10

RTV:n tarina jatkuu muuten jo ensi torstaina Bodenin neloslähdössä. Fintoton kautta tuonne ei valitettavasti pysty pelaamaan. Lähtö on todella sopivannäköinen, varsinkin ykkösen suuruuteen (25 000 kruunua) nähden.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 12:41

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 13

ViestiKirjoittaja nipa » 28. Maalis 2013 15:46

Hiljaista se on nykyisin ravirintamilla päiväseen aikaan. Ei paljon illan totoista kioskeilla huudella. Puhumattakaan että joitakin kimppoja rakennettaisiin. Tototytötkin puuttuvat katukuvasta salamoimasta ja laukkaamasta. Aika aikaa kutakin. Netissäkin.

Ei ole juurikaan kypsyneet T5-ajatukset aamusta illan lapulle. Toiveiden tynnyreinä pyörittelin hetken Hannu Torvisen Ballerina Luxxia ja Celsius Åsia pelin alkuun ja loppuun, mutta siltä pohjalta ei oikein jatkoja syntynyt. Suosikkiriviin ovat tällä hetkellä lyömässä kiilaa Ula Belle Hoss, Arctic Love, Hanslankari, Enzo Xpress ja Edentown Laukko, mutta eivät toki vielä lapulle saakka.

Tuumaustalkoot jatkuvat vielä.
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 19:46

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 13

ViestiKirjoittaja nipa » 28. Maalis 2013 16:25

No, ne Torvisen Hannun toiveiden tynnyrit Ballerina Luxx ja Celsius Ås tulivat pikkulapulle sittenkin. Saattaa muuten jäädä noiden karsintojenkin vuoksi tämä jäädä päivän ainoaksi teeviideksi. Ellei sitten tule jotakin maatakääntävää ideaa pelin alkuun mennessä.

Parilla vähän maltillisemmin pelatulla suosikkeihin lukeutuvalla varmalla Lentopikillä ja BWT Sonny Boylla tässä pelaillaan, kun ei oikein sopivia ideoita löytynyt. Kaksareita ehkä tiputtelen vielä muutaman ravien kestäessä.

1,3,7,9(2,8) / 1,5-8(4,9) / 8(1,7) / 3(11,13) / 3,9(2,12)
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 19:46

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 13

ViestiKirjoittaja Aukusti » 28. Maalis 2013 16:31

Aurinkoista iltapäivää :cool:

Tänään kokeillaan pieni T5 lappu Super Rainbow varmana.Toinen startti tauolta joten varmasti parantaa.
1/1,2,9 tähän suora pari 1/2 kympillä
2/6,9,10 tähän kaksari 6/9,10 vitosella
3/1,4,10
4/2 Super Rainbow
5/2,5,6,9

Tänään pitää mennä paikanpäälle Jokimaalle kun saa syödä hevosten piikkiin ;)
Aukusti
 
Viestit: 253
Liittynyt: 19. Joulu 2010 21:52
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 13

ViestiKirjoittaja Masa V » 28. Maalis 2013 17:09

Siis mitä ihmettä, luulin että Piece By Piece ja Alien Lady keräisivät yli 80% lähtönsä merkeistä, mutta PBP vain 28%... Olisin odottanut sitä jopa suosikiksi, ehkä jossain on julistettu että Korven hevonen tai joku muu haluaakin ajaa keulassa tai jotain...
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5292
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 13

ViestiKirjoittaja Masa V » 28. Maalis 2013 17:12

Äkkiseltään liian vähän pelattuja Jokimaalle, yksi unohdettu joka lähtöön:

Piece By Piece
Amazing Soul
Henkan Huima
Calle Corvette
Bellissima

Ja nyt kiireen vilkkaa Jokimaalle...
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5292
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 13

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 28. Maalis 2013 18:13

Urheilullisesti oikein kiinnostavat lähdöt Jokimaalla, mutta pelimielessä ei niin kiinnostavat. Hienotasoiset on nuo Best Lady-karsinnat ja mukana on vissiin kaikki kynnelle kykenevät hyvät aged-tammat. No okei, Beatasine ja Penelope Press puuttuu, mutta ainakin ensin mainittua ei taida olla maksettukaan ja sama homma lienee Penelopellakin? Hienot on myös junnujen Biofarm-karsinnat, lämpöisissä mm. Kylliäiseltä Inverigon veli ja Pekalta Good Leasingin varsa Donerailista. Suomenhevosissakin monta kiinnostavaa, itse liputan Piirkan puolesta, koska Pauli Raivion nimi on yleensä tae laatuhevosesta.

Pelimielessä ei tosiaan löydy mitään kiinnostavaa, ainoa sellainen voisi olla kolmas vitskakohde, jossahan on yksi luokaltaan täysin ylivertainen menijä. Kyseessä tietysti Wizard Stina, joka on vasta nelossuosikki 15 pinnalla. Onkohan jossain tallikommenttia tuosta, kiinnostaisi tietää mitä taustajoukot odottavat taukostartista? Vika kohteessa olisin pelannut Astrid Wibbia, mutta se jää valitettavasti pois ja nyt Global Lizzie ei taida saada mitään vastusta. Ihan ravien eka lähdössä Fanni Jat voisi olla kaksarihaku. Viimeksi se jäi hyvävoimaisen oloisena pussiin ja nyt kuski paranee kovasti eikä vastus näytä pahalta.

Janzon kirjoitti:Randomraiderin Hifk on lomilla. Suruaika. :yahoo: Jokerit jatkaa kohti mestaruutta.

Mutta varmasti on tällä hetkellä Hifkin pelaajilla hauskempaa kuin Jokereilla, joko on soitettu Radio Rockin aamuun? 8-) Jos Jokerit tänään voittaa niin eihän ne game seveniä kotona häviä... Toivoisin kyllä Lukon vievän tänään.
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 13

ViestiKirjoittaja Touho » 28. Maalis 2013 22:51

Anne's Song. Aivan jäätävä esitys.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 12:41

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 13

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 29. Maalis 2013 01:14

Touho kirjoitti:Anne's Song. Aivan jäätävä esitys.

Kertakaikkiaan huikee tamma, mutta harmi vaan tuo pullaaminen. Airaksinen oli startin jälkeen Teivon tavoin enemmän pettyneen oloinen kuin iloinen. Tallikommenttien mukaan talvella oli tehty töitä Anne's Songin rauhoittamiseksi, mutta eipä näköjään tepsinyt. Toivottavasti joku lääke vielä löytyisi. Tai tietty mikäs siinä jos pullailee sata metriä muiden edellä kunhan voittaa lähtöjä 8-) Hieman erityyppiset oli nuo Best Lady-karsintalähdöt, kun toinen voitettiin 17,2ake vauhtisella hiitillä ja toisessa jäätiin viimeiseksi ajalla 15,9ake...

Kovaa menivät myös 4-vuotiaat suomenhevoset ja kun Liisingin tammajälkeläisiä on vähän haukuttu, niin ainakin Meliisissa ja tänään voittaneessa Ypäjä Eilassa tuntuu olevan kovasti juoksijan vikaa...

Lämpöisten 3v-lähdön voittaneesta Good Dynamitesta tuli mieleen vieläkö sen emä Good Leasing elää? Ainakaan pariin vuoteen sitä ei ole Hippoksen tietojen mukaan astutettu.

ps. olihan muuten hieno ajo Jarkko Ristimäeltä neloskohteen suosikilla, perus kolmosradalta sinne juuttuminen :roll:
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 13

ViestiKirjoittaja nipa » 29. Maalis 2013 09:13

Heh tulihan Jokimaalta näin jälkikäteen ajatellen suht. helpohkolla rivillä aika paljon rahaa. No, tuohon Enjoymentiin olisi omani kaatunut vähän isommallakin pelillä.

Oli se Anne's Song tosiaan menijä. Ajatusleikkinä vähän mietiskelin mitä nuo maamme arvostetetut ja kiistanalaiset kuskit olisivat tässä tilanteessa tehneet toisin kuin Pappa eli vain olla matkustajana. Lopputulosta en mennyt kuitenkaan arvailemaan. Parempi tuo Magical Queenkin oli kuin ajattelin.

Tänään ravataan Turussa nelosta ja Kuopiossa vitosta. Lähtölistat urheilullisella tasollaan oikein peleihinkään houkuttele. Turusta ei kombinaatioihin löydy ensivaikutelmana juuri mitään ja Kuopiostakin seuraan lähinnä yksilösuorituksia E.V.-hevosten Joryn ja Towinen, Empired Windcapen, Helmen Vilin, tauolta tulevan Virijorin ja Lady Susien kohdalla.
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 19:46

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 13

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 29. Maalis 2013 10:36

Minulla on se,että en Enjoymentiin kaadu ikinä.Jos ja kun vaan pelejä teen.
Jännä tapaus.Muistetaan lähinnä kovasta avauksestaan mutta ei ollut eka kerta kun tulee kohtuullisella kertoimella erilaisellakin juoksunkululla.
Tämä kyllä maksaa itsensä pitemmän päälle peleissä ja on yksi niitä jotka minulla on lähtöä sen kummemmin "psyykkaamatta" oltava 75/65/5 kupongilla joskin jälkimmäistä pelaan niin harvoin että ei oikein edes sanomaan pääse että sitä pelaisi.

Joskus jostain syystä "näitä" vaan jää.Ne jättää jonkun ja sit se on oltava mukana "ettei siihen kaatuisi".Tuossa roolissa on olleet myös Diablo Blend,Brave eight,vähemmissä määrin(pitkillä matkoilla)JOker Royal ja kaikkein voimakkaimmin Green Pepper.
Myös Undecover Photon harvoista voitoista kai muutaman olen saanut kaksariin ihan vain sillä että kai toi voi keulassa mennä pitkään.
Jämsän Ravit 2019?
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3606
Liittynyt: 15. Helmi 2012 15:45

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 13

ViestiKirjoittaja Masa V » 29. Maalis 2013 10:43

PIECE BY PIECE palasi voittojen tielle. Tosin näytti siltä, että jos sen takana ULA BELLE HOSS olisi saanut tilaa, niin ohi olisi heittämällä tullut. ALIEN LADY oli kommenttien mukaan startissa ilman yhtäkään ratahiittiä ja odotukset vähäisiä. Forss ajoi varmaankin valmentajan toivoman sisäratajuoksun ja kolmatta sijaa parempaan ei tullut tiloja. Varmasti kaikki kuitenkin on tammalla kohdallaan ja jatkossa voi odottaa menestystä.

ANNE'S SONG palasi huippuiskussa tauolta. Vähän oli pullarivaihde tosiaan päällä. Pekka Korpi antoi yllättäen MAGICAL QUEENilla keulat pois, olisi nähty aivan päätön avauskierros jos Pekka olisi tapansa mukaan puolustanut keulapaikkaa. Aivan käsittämättömästi suosikiksi pelattu MQ oli yllättävänkin hyvä kakkonen johtavan takaa. AMAZING SOUL aloitti kirinsä odotetusti myöhään, vähän tasapaksu oli kyllä kiri kun olisin ajatellut sen lentävän loppua vielä kakkoskamppailuun. Mutta eiköhän tämäkin starttien myötä paranna.

WIZARD STINA laukkasi harmillisesti varman voittonsa maalisuoralla.

Ruikonperän tavoin hieman hämmensi Ristimäen ajosuoritus BWT SONNY BOYlla. Kolmannelta lähtöradalta jää roikkumaan kolmannelle radalle ja joutuu pakittamaan porukan viimeiseksi. No onneksi lähtörata ei ollut 4, olisi mennyt varmaan neljättä rataa se alkumatka...

GLOBAL LIZZIE oli hyvä kuolemanpaikalta, mutta nappijuoksun sen takan saanut CELSIUS ÅS kiri odotetustikin ohi maalisuoralla. EDENTOWN LAUKKO oli keulasta huono vaikka sai vetää hölkkää. Huippukunto taitaa olla ohi.
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5292
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 13

ViestiKirjoittaja nipa » 29. Maalis 2013 11:00

Jep. Tiikeri. Viime vuosina on tullut niin vähän pelattua, että nuo riville kuin riville kuuluvat kiintotähdet ( esim. Enjoyment ) ovat puuttuneet. Ennen oli myös kuskeja, joita oli pelattava, vaikka nämä ajoivat aasilla tai vaihtoehtoisesti: joita ei pelattu, vaikka ne ajaisivat Varennella. No, onneksi tähän kuskimatematiikkaan tuli sorruttua aika harvoin.

Toki seurattavia hevosia ja kuskejakin tulee harrastuksen viritessä kevään edetessä enemmänkin ja toki tämä tulee vaikuttamaan myös peleihin. Sitä kun vain oppii karttamaan, että pelaa kuskia enemmän kuin hevosta, niin vähintään kohtuullisesti menee. Muuten tästä saattaa koitua kallis harrastus. :laugh:
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 19:46

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 13

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 29. Maalis 2013 12:00

Tuhon "kuskipeliin" ei ole onneksi tullut kauheasti lähdettyä.
Selkeät parannukset-miksei hunonnuksetkin-huomioidaan toki.
Ja tietysti klassinen yhdistelmä "forss&suursuosikki" vähän nostaa aina kulmia.Ja jonkinlaisena nyrkkisääntönä olen pitänyt että Korven hevoset huonontaa Pekan vaihtuessa poikiin.Niin ikään Pekan mukana ollessa ollaan tosissaan on jonkinlaisena myyttinä takaraivossa.

Kalliiksi tosiaan käy jos on kuskeja jotka on pakko pelata.
Jämsän Ravit 2019?
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3606
Liittynyt: 15. Helmi 2012 15:45

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 13

ViestiKirjoittaja nipa » 29. Maalis 2013 12:59

Niinpä. Helpommin tulee täälläkin Moilanen ja Teivainen suursuosikilla varmaksi valittua kuin Forss. Jos nyt huomisista lähdöistä huonon esimerkin valitsisi niin varmaksi tulee helpommin valittua suosikkina Golda Mercury kuin suurin piirtein yhtä paljon pelattu Red Pepper Hood myöntäen samalla, että toki lähtöpaikatkin jotakin vaikuttavat. Maxwell Mayday onkin sitten prosenteillaankin omassa sarjassaan.
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 19:46

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 13

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 29. Maalis 2013 13:45

Masa V kirjoitti:PIECE BY PIECE palasi voittojen tielle. Tosin näytti siltä, että jos sen takana ULA BELLE HOSS olisi saanut tilaa, niin ohi olisi heittämällä tullut. ALIEN LADY oli kommenttien mukaan startissa ilman yhtäkään ratahiittiä ja odotukset vähäisiä. Forss ajoi varmaankin valmentajan toivoman sisäratajuoksun ja kolmatta sijaa parempaan ei tullut tiloja. Varmasti kaikki kuitenkin on tammalla kohdallaan ja jatkossa voi odottaa menestystä.

ANNE'S SONG palasi huippuiskussa tauolta. Vähän oli pullarivaihde tosiaan päällä. Pekka Korpi antoi yllättäen MAGICAL QUEENilla keulat pois, olisi nähty aivan päätön avauskierros jos Pekka olisi tapansa mukaan puolustanut keulapaikkaa. Aivan käsittämättömästi suosikiksi pelattu MQ oli yllättävänkin hyvä kakkonen johtavan takaa. AMAZING SOUL aloitti kirinsä odotetusti myöhään, vähän tasapaksu oli kyllä kiri kun olisin ajatellut sen lentävän loppua vielä kakkoskamppailuun. Mutta eiköhän tämäkin starttien myötä paranna.

WIZARD STINA laukkasi harmillisesti varman voittonsa maalisuoralla.

Ruikonperän tavoin hieman hämmensi Ristimäen ajosuoritus BWT SONNY BOYlla. Kolmannelta lähtöradalta jää roikkumaan kolmannelle radalle ja joutuu pakittamaan porukan viimeiseksi. No onneksi lähtörata ei ollut 4, olisi mennyt varmaan neljättä rataa se alkumatka...

Kovaa kritiikkiä sai Forss (jälleen) tuosta Alien Ladyn ajosta, mutta noilla ennakkokommenteilla omasta mielestäni ajo oli täysin perusteltu ja Korvenoja oli varmasti tyytyväinen. Finaalipaikkaa ainoastaan lähdettiin hakemaan ja jos se olisi jäänyt alussa toiselle niin siinähän olisi ollut iso riski jäädä kuolemaan. Nyt valitsi paikan sisäradalta hyvien hevosten takaa ja tamma sai kivan aloitustartin. Lisäksi tähtäin ei varmasti ole Best Ladyssa vaan Arvid Åvallin tammaderbyssä. Jokatapauksessa Alien Lady näytti niin hienolta, että finaalissa vakava voitontavoittelija.

Olin melko varma, että Pekka lähtee urheilemaan keulasta Anne's Songia vastaan, mutta fiksusti päästi suosiolla eteensä. Viimeksihän siinä ei kovin hyvin käynyt kun ajoi keulasta Anne's Songia vastaan... En nyt tiedä oliko Magical Queen hyvä kun vain niukasti piti nappijuoksulla Tilde Småbon takanaan, mutta tietty kovan ajan meni suoraan tauolta. Tuollaisen vauhdinjaon jälkeen olisi odottanut takaparien hevosten tulevan lähemmäs, mutta yllättävän kauas ne jäi sisäradan kolmikosta.

Ihan älytön jäätyminen kyllä Ristimäeltä, ei olisi tarvinnut kuin vähän päästää (kuten yleensä tehdään) niin olisi päässyt toiselle ja sitä kautta aina keulaan asti, mutta tämä jää aivan omituisella tavalla sinne kolmosradalle istumaan ja ihmettelemään maailman menoa. Ei se ihan sattumaa ole, että voittaa niin harvoin...

Tänään ei löydy ainakaan etukäteen hyvällä tahdollakaan mitään pelattavaa Turkuun. Kuopion hyvätasoisissa raveissa pitää tarttua vikaan kohteeseen, jossa Gimli C.C. on toistaiseksi niukka suosikki, mutta ei liiemmin maistu tauolta ja etenkään hokkikengillä. En tiedä niiden sopivuudesta, mutta voisi äkkiseltään kuvitella niiden olevan tolle hevoselle iso haitta kun ei se ravi luonaa nätisti kesätossuillakaan. Ite pidän tosi paljon Millstone's Lissomista ja siinä on niin iso luokka sisällä, että ihmetyttää mikseivät aja isommasta rahasta. 17%:lla kiva varma, joskin jo etukäteen nouseekin jo kylmä hiki pintaan kun en pidä todellakaan Ari Kelaa kovin varmana kuskina... Eka troikassa kiinnostaa Pay Back Runner, jonka rattailla jatkaa huippukuski. Tolla on ollut eturivistä taipumusta pullaamiseen, mutta josko rauhoittuisi paremmin takarivistä ja noukkisi sitten vastustajat vasta loppukirissä. All In tietysti luokaltaan tohon lähtöön paras, mutta sen kunto on ihan arvoitus.
Ruikonperä
 
Viestit: 15604
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 13

ViestiKirjoittaja Judi » 29. Maalis 2013 14:21

Millstone's Lissomilla on aina laukan vaara läsnä, se on juoksutyyliltään niin jännä hevonen. Olli Tiainen kommentoi että tämän päivän startti hirvittää, kun nyt pitää lähteä kovaa että pääsee hyviin asemiin. Laukan riski moninkertaistuu kun joutuu alkuun satsaamaan. Ihan totta puhuu siinäkin, että nyt on pakko satsata jos meinaa pärjätä, noin tasokkaassa lähdössä ei enää pärjää pakittamalla ja kiertämällä kaikki.

Lähtönopeutta tammalta löytyy kyllä hirveästi, kun vaan sattuu kaviot lankulla kohdilleen. Koko tuo emän suku on ihan starttiraketteja.

Edit vielä: Tuohon kun Ruikonperä ihmetteli miksei kovempia sarjoja ajeta, niin luulen että tammaa on nyt rakennettu kesää varten. Silloin voi nykiä kengät pois ja siitä on varmasti iso etu tuolle (ahdasliikkeinen edestä). Tuo oli tosi raakile vielä vuosi sitten, ja jännitti radalla käymistä. Varmasti oikea suunta näin että on saanut ottaa helppoja voittoja ja kehittyä tehtävien mukaan, kun että olisi äkkiä kiusattu kovissa lähdöissä.
Avatar
Judi
 
Viestit: 475
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:59
Paikkakunta: Kuopio

Re: Psyykit + jälkipelit, viikko 13

ViestiKirjoittaja Antti K » 29. Maalis 2013 14:21

Tein Kuopioon pienen hajotuksen seuraavilla A-hevosilla

1: 3, 4, 10
2: 7
3: 10
4: 14
5: 2, 6, 7
Antti K
 
Viestit: 1618
Liittynyt: 16. Elo 2009 21:12

EdellinenSeuraava

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 23 vierailijaa

cron