Suurkilpailut

Tällä alueella keskustellaan raviurheilusta yleisellä tasolla.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Suurkilpailut

ViestiKirjoittaja Touho » 05. Kesä 2012 21:56

Tänne ulkomaisista vähän "pienemmistä" kisoista. Tyyliin nyt lähitulevaisuudessa tulossa Jämtlands Stora Pris, Copenhagen Cup ja Norrbottens Stora Pris..

Jämtlands Stora Pris:

1 BEANIE M.M. / Johnny Takter
2 GLOBAL INVESTMENT / Björn Goop
3 NORAS BEAN / Stefan Söderkvist
4 ICELAND / Stefan Melander
5 YARRAH BOKO / Ulf Ohlsson
6 ALVENA PELE / Per Lennartsson
7 MICRO MESH / Kenneth Haugstad
8 MYSTERIOUS / Torbjörn Jansson
9 ORACLE / Örjan Kihlström
10 FORMULA ONE / Erik Adielsson

Rata-arvonta ei oikein suosinut Formula Onea... Olisi ilman muuta ollut eturivistä suurin voittajasuosikki. Tosin, mikseipä se sitä nytkin yhdessä Yarrah Bokon kanssa olisi.

Copenhagen Cup:

1. Wishing Stone (valm. Bo Westergård)
2. Quarcio du Chene (Björn Goop)
3. Classic Grand Cru (Steen Juul)
4. Brioni (Joakim Lövgren)
5. O'Grady (Gordon Dahl)
6. Rapide Lebel (Sebastien Guarato)
7. Oyonnax (Vincent Brazon)
8. Quattro Ecus (Vincent Martens)
9. Neo Holmsminde (Steen Juul)
10. Lavec Kronos (Lutfi Kolgjini)

Tanskassa suurin kysymys lienee se, että palaako Rapide Lebel voittokantaan? Muistinko oikein, että Charlottenlundissa on todella jyrkät kaarteet? Jos muistin, niin itse veikkaan Quarcio Du Chenen vievän tämän kisan. Rapide laukkaa ekaan kurviin.

Bodenin isosta kisasta sen verran, että Travronden tiesi Orecchiettin olevan tulossa mukaan. Mukaan voittamaan. Todella harmi oli se pussiin juuttuminen Elitloppet-karsinnassa. Olisi ollut ihan voittajasuosikkeja myös finaalissa. Aika hauska homma muuten. Harvoin sitä mennään 09,6 läpi ja jäädään pussiin :mrgreen: Meikäläisestä on kuoriutunut jonkinlainen Orecchietti-fani, vaikka ei hevoseen mitään siteitä sen ihmeemmin ole. Tässä vaiheessa ainakin oma suosikki Elitloppet-voittajaksi vuosimallia 2013. Pitäisikö oikein pelata jollekin bookerille? Unibet antaa kertoimeksi 8,00. Formula Onelle taasen 10,00. Kaipa noita pitää pikkuisen painaa :thumbup:

P.S Mitä olette muuten mieltä. Jos Formula One voittaa ensi vuonna Elitloppetin, niin lasketaanko se ensimmäiseksi suomalaiseksi Elitloppet-voitoksi?
Touho
 
Viestit: 3633
Liittynyt: 25. Heinä 2011 11:41

Re: Ulkomaiset suurkilpailut

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 05. Kesä 2012 23:44

Touho kirjoitti:P.S Mitä olette muuten mieltä. Jos Formula One voittaa ensi vuonna Elitloppetin, niin lasketaanko se ensimmäiseksi suomalaiseksi Elitloppet-voitoksi?

Äärimmäisen hyvä kysymys :) Omistajan kotimaahan kai siinä ratkaisee, joten Formula Onen voittaessa pitäisi kaiken järjen mukaan kajahtaa soimaan Maamme-laulu. Se on sitten jo täysin eri asia _tuntuisiko_ se juuri yhtään suomalaisvoitolta.

Taitaa muuten olla tuo Onkel Invest Oy Stig H:n suurin hevosenomistaja?
Ruikonperä
 
Viestit: 14943
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Ulkomaiset suurkilpailut

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 10. Kesä 2012 22:08

Kööpenhaminassa Rapide Lebel oli jälleen kerran aivan sekaisin, "liptusmaisia" pikkulaukkoja otti jatkuvasti :shock:

Touho kirjoitti:Bodenin isosta kisasta sen verran, että Travronden tiesi Orecchiettin olevan tulossa mukaan. Mukaan voittamaan.

Siellähän tuo on. Pahin vastus Sanity vai järjestääkö jompikumpi suomalaisista, Express Type ja Staro Allentown, yllätyksen? ;)
Ruikonperä
 
Viestit: 14943
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Ulkomaiset suurkilpailut

ViestiKirjoittaja manu mainio » 10. Kesä 2012 22:16

Meikäläinen taas odottaa Sanityn palaavan omana itsenään takaisin, olin jonkinmoisessa shokissa vielä finaalin aikaankin sen karsintaesityksen jälkeen(vaikka siihen syytäkin löytyi)
manu mainio
 
Viestit: 642
Liittynyt: 30. Tammi 2011 22:26
Paikkakunta: Ilmajoki

Re: Ulkomaiset suurkilpailut

ViestiKirjoittaja Touho » 10. Kesä 2012 22:24

Aika hienon kisan sai Boden kyllä pystyyn. Sanity, Orecchietti ja Caballion mahtuvat ihan mihin tahansa Pohjoismaiseen kilpailuun. Kyllä Sanity varmaan kovan vastuksen antaa Orecchiettille, mutta jos Örjan löytää vähän hankalalta lähtöradalta edes jonkunlaiset juoksuasetelmat, pitäisi aika lähelle tulla.

Bodenissa muuten taas tunnetusti paljon suomalaisia mukana. Oikeastaan joka lähdössä taitaa olla joku suomalainen mukana. Ainakin melkein. Noista vielä aika pieni osa on niitä statisteja, ihan oikeita voitonmahdollisuuksiakin löytyy. Order By Koffe paremmalta lähtöpaikalta olisi varmaan ollut aika lähellä. Saattaa kyllä nytkin tulla, nimittäin matka on 2 ja 6. Olenko ymmärtänyt oikein, että Bodenissa on joku yöttömän yön ravitempaus?

E: Nyt jos Fintotossa oltaisiin hereillä, aukaistaisiin peli Bodeniin ensi lauantaiksi. Sen verran kuitenkin suomalaisia mukana, joita varmasti moni pelaisi. Multa ainakin löytyy yksi ihan varma suomalaisvoittaja ;)
Touho
 
Viestit: 3633
Liittynyt: 25. Heinä 2011 11:41

Re: Ulkomaiset suurkilpailut

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 10. Kesä 2012 22:59

Touho kirjoitti:Olenko ymmärtänyt oikein, että Bodenissa on joku yöttömän yön ravitempaus?

Käsitin, että ravit alkaisivat Suomen aikaa vasta joskus kahdeksalta, mutta jo päivällä ajettaisiin muutama lähtö. Joku tietävämpi tarkentakoon. Onhan se nyt älytön moka Fintotolta jos eivät tonne peliä avaa, kun kuitenkin hyviä lähtöjä, paljon suomihevosia eikä täälläkään ei ole samaan aikaan mitään saunaraveja.

Tuolla oli muuten pitkästä aikaa sarja myös ei avoimentason suomenhevosille, jossa onkin mukana Yllin Kyllin, Marat, Turon Pilkku ja Kertova. Vuosi-pari sitten noita oli enemmänkin, mutta sulkivat taas kun ilmeisesti hermostuivat Okkolinin käydessä pariinkin kertaan harjaamassa isot rahat parempiin taskuihin... Alkuvuodesta on tainnut olla alle yhden käden sormilla laskettava määrä lähtöjä suomenhevosille ja nekin ovat olleet avoimia koitoksia.

ps. harmi kun Pine Emilille ei ollut oikein sopivaa sarjaa Bodenin viikonlopussa, olisi tehnyt hyvää komeettakisalle 8-)
Ruikonperä
 
Viestit: 14943
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Ulkomaiset suurkilpailut

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 14. Kesä 2012 11:54

Eipä näy FIntotossa, ainakaan vielä, Bodenin lauantain raveja pelilistoilla :thumbdown:

Kävipä muuten taas vaihteeksi ihan uskomattoman huono arpatuuri suomalaisilla E3-karsinnoissa. Creme Brulee sai ykkösradan, muut lähteekin sitten takarivistä tai eturivin uloimmilta paikoilta. Korven hevoset saivat radat 7,10,8,6,11,11 :roll:
Ruikonperä
 
Viestit: 14943
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Ulkomaiset suurkilpailut

ViestiKirjoittaja manu mainio » 17. Kesä 2012 00:27

manu mainio kirjoitti:Meikäläinen taas odottaa Sanityn palaavan omana itsenään takaisin, olin jonkinmoisessa shokissa vielä finaalin aikaankin sen karsintaesityksen jälkeen(vaikka siihen syytäkin löytyi)


:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
manu mainio
 
Viestit: 642
Liittynyt: 30. Tammi 2011 22:26
Paikkakunta: Ilmajoki

Re: Ulkomaiset suurkilpailut

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 19. Kesä 2012 21:04

Kasiradasta huolimatta Nostromo voitti oman karsintansa hurjalla ajalla 13,8ake :cool:

Tuo oli myös ainoa finaaleihin selvinnyt suomalaishepo, mutta ihmekös tuo kun lähes kaikilta meni mahikset jo rata-arvonnan jälkeen. Se on kumma, kun tuota asiaa on ihmetelty jo vuosikausia, mutta mitään sille ei tehdä. Sama homma toimii myös toisinpäin eli kun ruotsalaisia ilmoitetaan Suomeen. Enkä todellakaan väitä, että tahallaan laitettaisiin huonot lähtöpaikat, vaan joku siinä rata-arvonta lottokoneessa tökkii ...
Ruikonperä
 
Viestit: 14943
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Ulkomaiset suurkilpailut

ViestiKirjoittaja MikkoA » 19. Kesä 2012 21:17

Eikös Nostromon aika ollut 13,6ake ? Ainakin ATG:n sivujen mukaan .

Nostromo oli hyvä , aikakin sen kertoo , juoksupaikaksi tuli johtavan takana . Hiukan jossitellaan , mutta Diamond Duo olisi voittanut lähdön , jos olisi ollut hieman lähempänä kärkeä , taisi olla 5.ulkoa ? Tai noh , olisihan tuo Nostromo voinut vielä vastata DD:lle . Molemmilla siis sama tulos 13,6ake , Diamond Duo jäi neljänneksi .
Suomessa syntyneistä Young Angus Kemp teki myös kovan tuloksen omassa karsintalähdössään 14,3ake , jääden neljänneksi.

Karsintalähdöt voi katsoa allaolevasta linkistä
http://www.atgvision.com/
Nostromon karsintalähtö " V65-5 Eskiltuna June 19 2012"
Viimeksi muokannut MikkoA päivämäärä 19. Kesä 2012 21:32, muokattu yhteensä 1 kerran
MikkoA
 
Viestit: 199
Liittynyt: 23. Marras 2011 20:12

Re: Ulkomaiset suurkilpailut

ViestiKirjoittaja Touho » 19. Kesä 2012 21:27

Ruikonperä kirjoitti:Tuo oli myös ainoa finaaleihin selvinnyt suomalaishepo, mutta ihmekös tuo kun lähes kaikilta meni mahikset jo rata-arvonnan jälkeen. Se on kumma, kun tuota asiaa on ihmetelty jo vuosikausia, mutta mitään sille ei tehdä. Sama homma toimii myös toisinpäin eli kun ruotsalaisia ilmoitetaan Suomeen. Enkä todellakaan väitä, että tahallaan laitettaisiin huonot lähtöpaikat, vaan joku siinä rata-arvonta lottokoneessa tökkii ...

Oli kyllä todella harmi varsinkin tuo Diamond Duon lähtöpaikka. Teki todella vahvan juoksun. Mun mielestä olisi ilman muuta ollut todella kova sana finaalissa. Nyt voipi tosin olla, että Nostromo lähtee finaaliin suosikkina. Ja varmaan lähteekin. Jotenkin tullut olo, että vapaa rata ei oikein sovi tuolle Tuomaksen hevoselle, joten jos saisi finaalissa "vivaldiflevomaisen" juoksun, niin tuskin tälle kukaan mitään mahtaa. Tai vaikka saisi edes selkää 1500 metriä, silloinkin pitäisi olla aika lähellä.
Touho
 
Viestit: 3633
Liittynyt: 25. Heinä 2011 11:41

Re: Ulkomaiset suurkilpailut

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 19. Kesä 2012 21:57

MikkoA kirjoitti:Eikös Nostromon aika ollut 13,6ake ? Ainakin ATG:n sivujen mukaan .

Juu, my bad ;) Eipä jäänyt muuten kuin 0,3sek Bradin SE-tuloksesta

Touho kirjoitti:Jotenkin tullut olo, että vapaa rata ei oikein sovi tuolle Tuomaksen hevoselle, joten jos saisi finaalissa "vivaldiflevomaisen" juoksun, niin tuskin tälle kukaan mitään mahtaa. Tai vaikka saisi edes selkää 1500 metriä, silloinkin pitäisi olla aika lähellä.

Vieläpä kun Korvenoja malttaisi ajaa juoksun, mutta kun Korvenojan ajotyyliin kuuluu niin usein se vapaalle radalle hakeutuminen mahd. nopeasti. Välillä toi taktiikka on kapsahtanut omaankin nilkkaan...
Ruikonperä
 
Viestit: 14943
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Ulkomaiset suurkilpailut

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 20. Kesä 2012 14:51

Näemmä myös Korvenojan Creme Brulee selviytyi tammojen finaaliin, kun ilmeisesti pari nopeampaa kolmosta jätti suosiolla finaalin väliin?

Avoin E3-finaali:

1 Romeo Amok (Sten O Jansson)
2 Quid Pro Quo (Svante Båth)
3 Nostromo (Tuomas Korvenoja)
4 Lillen Sisu (Petri Salmela)
5 Chelsea Boko (Timo Nurmos)
6 Molle C.D. (Kaj Widell)
7 Polar L.B. (Stig Sjögren)
8 Global Offshore (Åke Svanstedt)
9 Quite A Fall (Christer Nyström)
10 El Mago Pellini (Lutfi Kolgjini)
11 Cool Style (Johan Sedström)
12 Velociraptor (Thomas Malmqvist)

Tammat:

1 Lyckliga Lotta (Jörgen Westholm)
2 System Performance (Stefan Melander)
3 Queen Annes Lace (Timo Nurmos)
4 La Tignanella (Lutfi Kolgjini)
5 My Golden (Leif Witasp)
6 Quemadas (Timo Nurmos)
7 Flicka Tooma (Henrik Larsson)
8 M.T.Harmony (Peter Untersteiner)
9 Freja Sund (Roger Walmann)
10 Caviar's Goldcard (Björn Röcklinger)
11 Cabrea F.C. (Thomas Lönn)
12 Creme Brulee (Tuomas Korvenoja)
Ruikonperä
 
Viestit: 14943
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Ulkomaiset suurkilpailut

ViestiKirjoittaja Touho » 28. Kesä 2012 15:49

SprinterMästaren i Halmstad:

Försök 1:
1 Olympic Kronos/Lufti Kolgjini
2 Donttellmewhattodo/Johnny Takter
3 Allaballakaitoz/Stefan Söderkvist
4 Obey Kronos/Erik Adielsson
5 Nelle Käck/Jorma Kontio
6 Hamras Pirat/Christel Berntsson
7 Brad de Veluwe/Tuomas Korvenoja
8 Ulixorio/Robert Bergh
9 Can Anyone Explain/Åke Svanstedt
10 Sonof Montechristo/Joakim Lövgren

Försök 2:
1 Global Noble/Ulf Ohlsson
2 David Sisu/Jorma Kontio
3 Mellby Vagabond/Björn Goop
4 Fawkes/Åke Svanstedt
5 Rarely Ordinary/Thomas Uhrberg
6 Gigant Sånna/Erik Adielsson
7 Staro Fifty Fifty/Örjan Kihlström
8 Orione Spin/Lufti Kolgjini
9 One Love/Roberto Vecchione
10 Pling Plong/Joakim Lövgren

Försök 3:
1 Prawns/Johan Untersteiner
2 Chip Dealer/Troels Andersen
3 Absint/Kasper K Andersen
4 M.T.Golden Boy/Joakim Lövgren
5 Orion Kronos/Thomas Uhrberg
6 Panne De Moteur/Örjan Kihlström
7 Nelle Pride/Ulf Ohlsson
8 Attorney Hanover/Åke Svanstedt
9 Stormysky/Erik Adielsson
10 Unison/Lufti Kolgjini

Jaa-a. Vähän ikävän lähtöradan heitti Bradille, mutta uskotaan ja toivotaan, että pääsee tuoltakin keulaan. Tuo Ludde vaan tuolla ykkösradalla vähän mietityttää, sieltä ei kyllä kunnioitusta Bradille löydy, jos saa keulat pidettyä. Muuten kyllä uskon, että kaikille muille Bradin selkä kelpaa. Muistaakseni Olympic Kronos ei kuitenkaan ihan niitä nopeimpia starttareita ole, joten kaipa Tuomas keulaan pääsee? Kyllä siitä pitäisi olla aika lähellä. Karsintalähtö ei ole mitenkään kova. Finaali tietenkin eri juttu, mutta jos nyt edes pääsee finaaliin ja siellä vielä keulaan, niin kova on hevonen, joka maililla ohi tulee. On tuolla Panne De Moteur ja Fawkes mukana ehkä kovimpina vastuksina, mutta vaikea näitä on verrata, kun ei ole terveenä vielä keskinäisiä kohtaamisia ollut. Joka tapauksessa varmaan kymppiä pitää tuolla mennä, mutta en kyllä nää estettä, etteikö Brad voisi sitä mennä. Mielenkiinnolla seurataan ja toivottavasti Fintoto nyt vihdoinkin tajuaa jo aukaista pelin tuonne Ruotsiin!
Touho
 
Viestit: 3633
Liittynyt: 25. Heinä 2011 11:41

Re: Ulkomaiset suurkilpailut

ViestiKirjoittaja Frans H Jouset » 28. Kesä 2012 16:18

Harmi, että Brad sai arvonnassa suomalaisradan. Tuolta reissusta voi tulla aika hankala ja kuin floppasi Ruotsissa viimeksi, niin ei varmasti saa keulaa kumartamalla varsinkin kun Ludde kaasuttelee samassa lähdössä.
Avatar
Frans H Jouset
 
Viestit: 359
Liittynyt: 01. Tammi 2012 17:15

Re: Ulkomaiset suurkilpailut

ViestiKirjoittaja Touho » 12. Elo 2012 17:31

Ready Cash vei nimiinsä Belgian suurimman kisan Grand Prix de Wallonien ajalla 10,4/2300m. Rapide Lebel oli toinen ja Commander Crowe jäi pois yskän takia. Miksi tuo Commander Crowen poisjäänti kuullostaa vähän tekosyyltä olla kohtaamatta Ready Cashia? :biggrin:

Mutta täytyy tähän samaan ketjuun mainita siitä UET Trotters Mastersista, että kyllä tulee hieno kilpailu! Ready Cash on nyt ilmeisesti siihen tähtäämässä ja varmaan samoin aika moni muukin hevonen. Onkohan tuo muuten nyt Euroopan rahakkain lähtö Prix d'Ameriquen ja Elitloppetin jälkeen? Toivottavasti tuosta kisasta tulee perinne, joka ei ihan heti pääty. Vielä kun saataisiin tämä joskus Suomeen ja Vermoon :) Nythän se ilmeisesti vuorottelee Solvallan ja Vincennesin välillä? Pistäisivät tosiaan samallalailla kiertoon kuin UET Derbyn ;)
Touho
 
Viestit: 3633
Liittynyt: 25. Heinä 2011 11:41

Re: Ulkomaiset suurkilpailut

ViestiKirjoittaja Touho » 21. Elo 2012 21:36

Ruotsin Derby:

1: Panne De Moteur / Örjan Kihlström
2: Pato / Peter Ingves
3: Caddie Gallant / (Erik Adielsson)
4: Going For Gold Zaz / (Jorma Kontio)
5: Perfectly Enough / (Kaj Widell)
6: Bon Frecia / (Ulf Ohlsson)
7: Bowie Boko / Björn Goop
8: Lovelock / (Olle Goop)
9: Brasil Boko / Åke Svanstedt
10: Västerbo Highflyer / Flemming Jensen
11: Mellby Viking / (Johnny Takter)
12: Quangaroo Zet / (Daniel Redén)

Vaikea sanoa kuka oli karsintojen vakuuttavin. Oikeastaan kaikki karsintavoittajat voittivat helposti, joten noista ei kauheasti voi johtopäätöksiä vetää. Harmi kun Mellby Viking laukkasi, olisi nimittäin voittanut tuon oman karsintansa aivan yläpystyyn ja ei mun mielestä häpeä kyllä yhtään Nurmoksen muille hevosille. Nurmoksen kolmikko (nelikko) on kyllä todella tasainen ja vaikea sanoa ainakaan sitä, että kuka niistä on ensin maalissa. Panne De Moteur ehkä se on kuitenkin suurin suosikki, varsinkin jos saa keulat pidettyä. Pato on vieläkin ehkä vähän kysymysmerkki, startteja on vähän ja rutiinia puuttuu. Matka kuitenkin suosii sitä. 1-5 ja 11. Noista voi melkein ihan kuka vaan voittaa.

Brad voittaisi muuten tuonkin lähdön about 50 metrillä ;)

E:Heitin vielä kuskiveikkaukset kylkeen. Suluissa olevat ihan omia heittoja, ilman taas käytännössä varmoja. Jännä kyllä nähdä, minkä Kontio valitsee ajokikseen. Lähtöpaikkojen takia varmaan joko Caddie Gallant tai Going For Gold Zaz, mutta kyllä Mellby Viking oli melkeinpä vakuuttavin silti karsinnassa.
Touho
 
Viestit: 3633
Liittynyt: 25. Heinä 2011 11:41

Re: Ulkomaiset suurkilpailut

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 21. Elo 2012 23:19

Niemisen tallin Buck Boko oli hyvä neljäs dödsistä, mutta Bret Boko oli jo ennen lähtöä surkean näköinen ja startissakin ravi oli tosi huonoa. Luulin jo hetken, että jättävät pois, mutta ajoivat kuitenkin. Ei nuo kummatkaan olisi jatkoon menneet vaikka rattailla olisi ollut kuka hyvänsä, mutta silti täytyy hieman ihmetellä miksi Nieminen itse ajaa tollasissa pippaloissa. Joku paikallinen huippu kun on taktisesti eri maata, saa hevosista enemmän irti ja kaikenlisäksi saa kunnioitustakin vähän toisella tavalla...

Melkoinen temppu Nurmokselta jälleen kerran saada neljä Derbyfinalistia :thumbup:
Ruikonperä
 
Viestit: 14943
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Ulkomaiset suurkilpailut

ViestiKirjoittaja Touho » 27. Elo 2012 13:38

Oho, nyt jysähti kyllä aika pommi. Örjan ajaakin Perfectly Enoughia Ruotsin Derby-finaalissa! Aika odottamaton temppu. Itse pidin lähes varmana, että ajaa Panne De Moteuria. Luulin, että Panne De Moteur on paras SE-hevonen ikäluokassaan, mutta siellä näytetään olevan eri mieltä? Eli kuskit ja heidän ajokkinsa ovat:

1: Panne De Moteur / Jörgen Sjunnesson
2: Pato / Peter Ingves
3: Caddie Gallant / Jorma Kontio
4: Going For Gold Zaz / Johnny Takter
5: Perfectly Enough / Örjan Kihlström
6: Bon Frecia / Ulf Ohlsson
7: Bowie Boko / Olle Goop
8: Lovelock / Björn Goop
9: Brasil Boko / Åke Svanstedt
10: Västerbo Highflyer / Flemming Jensen
11: Mellby Viking / Erik Adielsson
12: Quangaroo Zet / Daniel Redén
Touho
 
Viestit: 3633
Liittynyt: 25. Heinä 2011 11:41

Re: Ulkomaiset suurkilpailut

ViestiKirjoittaja Chocolate » 27. Elo 2012 13:57

Oho! Oli kyllä yllättävää. Minäkin luulin, että Panne De Moteur on paras SE-hevonen ikäluokassaan. Voihan se toki paras olla vaikka ei Örjan finaalissa ajakaan mutta yllättävää kaikki tyynni.
Chocolate
 
Viestit: 2023
Liittynyt: 01. Syys 2009 16:38

Seuraava

Paluu Yleinen ravikeskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron