Isäoritilastot?

Tällä alueella keskustellaan raviurheilusta yleisellä tasolla.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Isäoritilastot?

ViestiKirjoittaja TeroTapio » 09. Elo 2011 14:57

Kirjoitin tuonne eriväriselle foorumillekin samasta asiasta.

Tulipahan katseltua noita uusia isäoritilastoja ja taas heräsi se sama vanha ajatus tilaston mielekkyydestä. Onko mitään ideaa verrata ja listata sadan tai viiden varsan kokonaisansioita keskenään? Minusta ei.
Jos nuo listat olisivat edes siinä muodossa että parilla klikkauksella saisi jokaisen sarakkeen paremmuus- tai huonommuusjärjestykseen (ja miksei pari muutakin lisäsaraketta) niin asia olisi kunnossa mutta ei nykyisessä muodossaan. Onneksi Blodbankenista saa tietoa, tosin viiveellä.
Toinen hieman häiritsevä asia on Kilpailukutsut. Miksi muutoksen yhteydessä ei otettu mallia Ruotsista ja rakennettu mahdollisuutta etsiä suoraan hevoselle sopivat startit (ikä, sukupuoli, voittosumma, matka yms).
Hippoksessa oltiin sitä mieltä että käyttäjiltä on asiaa kysytty ja he ovat tyytyväisiä nykyiseen järjestelmään. Epäilen että kysytyt eivät edes tunne tuota mahdollisuutta tai eivät ole sitä käyttäneet.
Pystyykö joku valaisemaan asiaa?
TeroTapio
 
Viestit: 24
Liittynyt: 12. Maalis 2010 22:49

Re: Isäoritilastot?

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 15. Elo 2011 23:17

En myöskään ymmärrä miksi Hippos näyttää isäoritilastoissaan vain kokonaisvoittosumman ja miksei muuta taideta nettikeskustelujen perusteella edes osata vaatia. Tuskin olisi kovin vaikea ponnistus saada noihin vaikka minkälaisia asioita vertailtavaksi. Nyt erilaisia vertailuja pitää tehdä käsipelillä ja kaikki kunnia niille, jotka jaksavat sellaisia tehdä.
Ruikonperä
 
Viestit: 15189
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04


Paluu Yleinen ravikeskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa