Iltaraveihin palkintokorotuksia

Tällä alueella keskustellaan raviurheilusta yleisellä tasolla.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Re: Iltaraveihin palkintokorotuksia

ViestiKirjoittaja For Nothing... » 15. Tammi 2018 22:06

Nyt siellä oli Jyväskylä maksanut jokaiselle osallistujalle MM-kisoissa vähintään 50e ja Vermossa perjantain lounailla alimmissa sarjoissa saa saman korvauksen osallistumisesta. En näe huonona suuntauksena, mikäli tämä auttaa saamaan täysiä lähtöjä. Aina ne on pelillisesti mielekkäämpiä, kun tapahtumaskenaarioita on enemmän.
- Roses of the night, are growing without light -
For Nothing...
 
Viestit: 444
Liittynyt: 03. Syys 2009 13:49

Re: Iltaraveihin palkintokorotuksia

ViestiKirjoittaja PJK » 15. Tammi 2018 22:27

For Nothing... kirjoitti:Nyt siellä oli Jyväskylä maksanut jokaiselle osallistujalle MM-kisoissa vähintään 50e ja Vermossa perjantain lounailla alimmissa sarjoissa saa saman korvauksen osallistumisesta. En näe huonona suuntauksena, mikäli tämä auttaa saamaan täysiä lähtöjä. Aina ne on pelillisesti mielekkäämpiä, kun tapahtumaskenaarioita on enemmän.


Samaa mieltä etenkin Vermon näkövinkkelistä, kun sinne on ollut vaikea saada hevosia paikalle. En millään pystynyt ymmärtämään sitä muutaman vuoden takaista asetelmaa, että juurikin Vermo piti tiukasti kiinni huonojen alapalkintojen maksamisesta. Jotenkin tuntuivat elävän kuplassa siltä osin, että kaikki muka haluavat lähteä sinne kisaamaan taloudellisesta järjellisyydestä piittaamatta.
PJK
 
Viestit: 2759
Liittynyt: 24. Kesä 2014 09:51

Edellinen

Paluu Yleinen ravikeskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa