Iltaraveihin palkintokorotuksia

Tällä alueella keskustellaan raviurheilusta yleisellä tasolla.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Re: Iltaraveihin palkintokorotuksia

ViestiKirjoittaja For Nothing... » 15. Tammi 2018 21:06

Nyt siellä oli Jyväskylä maksanut jokaiselle osallistujalle MM-kisoissa vähintään 50e ja Vermossa perjantain lounailla alimmissa sarjoissa saa saman korvauksen osallistumisesta. En näe huonona suuntauksena, mikäli tämä auttaa saamaan täysiä lähtöjä. Aina ne on pelillisesti mielekkäämpiä, kun tapahtumaskenaarioita on enemmän.
- Roses of the night, are growing without light -
For Nothing...
 
Viestit: 453
Liittynyt: 03. Syys 2009 12:49

Re: Iltaraveihin palkintokorotuksia

ViestiKirjoittaja PJK » 15. Tammi 2018 21:27

For Nothing... kirjoitti:Nyt siellä oli Jyväskylä maksanut jokaiselle osallistujalle MM-kisoissa vähintään 50e ja Vermossa perjantain lounailla alimmissa sarjoissa saa saman korvauksen osallistumisesta. En näe huonona suuntauksena, mikäli tämä auttaa saamaan täysiä lähtöjä. Aina ne on pelillisesti mielekkäämpiä, kun tapahtumaskenaarioita on enemmän.


Samaa mieltä etenkin Vermon näkövinkkelistä, kun sinne on ollut vaikea saada hevosia paikalle. En millään pystynyt ymmärtämään sitä muutaman vuoden takaista asetelmaa, että juurikin Vermo piti tiukasti kiinni huonojen alapalkintojen maksamisesta. Jotenkin tuntuivat elävän kuplassa siltä osin, että kaikki muka haluavat lähteä sinne kisaamaan taloudellisesta järjellisyydestä piittaamatta.
PJK
 
Viestit: 2829
Liittynyt: 24. Kesä 2014 08:51

Re: Iltaraveihin palkintokorotuksia

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 05. Loka 2018 10:21

Saa nähdä onko piristävää vaikutusta ilmoittautumisinnokkuuteen, kun ensi vuonna vissiin kaksi kolmasosaa osallistujista saa rahaa entisen puolen sijasta.
Ruikonperä
 
Viestit: 14943
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 43

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 25. Loka 2018 22:27

Viime vuonna järjestettiin vähän tienanneille suomenhevosille ensimmäisen kerran ennakkomaksullinen Trio-kilpailu, jonka finaalissa oli tikulla kymppitonni. Noinkohan jäi ainutkertaiseksi kokeiluksi, sillä tänä vuonna kisaan ilmoittautui vain 25 hevosta kun 70 olisi ollut raja :? http://www.killeri.fi/uutiset/uutinen/t ... ruttu.html
Ruikonperä
 
Viestit: 14943
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 43

ViestiKirjoittaja Kädetön » 25. Loka 2018 22:58

Ruikonperä kirjoitti:Viime vuonna järjestettiin vähän tienanneille suomenhevosille ensimmäisen kerran ennakkomaksullinen Trio-kilpailu, jonka finaalissa oli tikulla kymppitonni. Noinkohan jäi ainutkertaiseksi kokeiluksi, sillä tänä vuonna kisaan ilmoittautui vain 25 hevosta kun 70 olisi ollut raja :? http://www.killeri.fi/uutiset/uutinen/t ... ruttu.html


Se on niin tätä. Ei ole sarjoja, ei voi ilmoittaa, mutta valittaminen (osallistumattomuus) koskee vain tallin sen hetkisten hevosten tilannetta. Rahaa hieman lisää tilille, niin voi taas valittaa seuraavien sarjojen puutteesta. Olen melko yksinkertainen mies, joten ei ihan auennut tämä keskiviikon Hevosurheilun "Lukijan kynästä" kirjoitus; "Onko tarkoitus ajaa suomenhevoset alas lähtöjärjestelyjen muodossa? Sarjat saattavat olla 0 euroa paalulta, 500 nousulla 20 metristä. Onko tämä oikein varsoja ja aloittelevia hevosia kohtaan? Ei varmaankaan, mutta näin ikävä kyllä on" 500 euroa on jossain tilanteessa iso raha, mutta tuossa asiassa ainakin minä vi**t vihellän moiselle kommentille :twisted:
Kädetön
 
Viestit: 3126
Liittynyt: 24. Helmi 2012 22:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 43

ViestiKirjoittaja For Nothing... » 26. Loka 2018 10:22

Ruikonperä kirjoitti:Viime vuonna järjestettiin vähän tienanneille suomenhevosille ensimmäisen kerran ennakkomaksullinen Trio-kilpailu, jonka finaalissa oli tikulla kymppitonni. Noinkohan jäi ainutkertaiseksi kokeiluksi, sillä tänä vuonna kisaan ilmoittautui vain 25 hevosta kun 70 olisi ollut raja :? http://www.killeri.fi/uutiset/uutinen/t ... ruttu.html


Mä olen aina ollut sitä mieltä, että tämä putteväki on aivan käsittömätöntä. Olkoonkin raaka yleistys, mutta kyllä siinä kytee totuuden siemen. Tuohon sarjaan, jos mihin, olisi pitänyt kilpailualueelta löytyä sopivia hevosia vähintäänkin riittävästi. Tammatkin huomioitu ja kilpailumaksu todella maltillinen. Mutta kun ei. Putteväki varmaan perustelee tuon itselleen, että liian iso ykkönen, liikaa osallistujia, ei saa tammoja hyvittää, ei ole rahat eurolleen, siihen tulee kuitenkin joku liian hyvä. Mitä näitä nyt on. JTT kerää edelleen vastaavana kisana hyvin osallistujia ja Pilvenmäki Specialkin on elossa, vaikka pohjoisemmat karsinnat ovat poteneet veren vähyyttä. Lahden talvinen vastine JTT:lle tosin taisi kuihtua. Jos puttemiehiä ei ala miellyttää nämä tarjotut kilpailumahdollisuudet, niin tuolla asenteella ne heikentyy entisestään. Jatkossa jos ja kun sarjoja aletaan tarjota entistä vähemmän, se ensimmäinen leikkuri tulee, tai pitäisi tulla koskemaan sh-sarjoja, jotka ajetaan jatkuvasti vajaampana ja vajaampana ja pelin kannalta todella mielenkiinnottomana. Siinä sitten saa piirtää sormea entistä huonommin sopivaan sarjaan. Kun pohjalla on vielä todella surkea vuosi ikäkausikisojen osallistujamäärien osalta, niin putteväki saisi kyllä ravigaalassa saada palkintona metrikaupalla hamekangasta. Ai niin, niinköhän tuo tammaderbynkin karsintapuoli saataisiin tupeloitua niin, että tulee suora finaali..

Ps. Tämä kuuluisi kyllä enemmän vapaan puolen topikkiin ja voisiko modet siirtää nämä viestit sinne niin helpompi aikanaan katsella mitä sitä on satuillut.
- Roses of the night, are growing without light -
For Nothing...
 
Viestit: 453
Liittynyt: 03. Syys 2009 12:49

Re: Iltaraveihin palkintokorotuksia

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 26. Loka 2018 15:02

For Nothing... kirjoitti:JTT kerää edelleen vastaavana kisana hyvin osallistujia ja Pilvenmäki Specialkin on elossa, vaikka pohjoisemmat karsinnat ovat poteneet veren vähyyttä.

JTT on hyvä vertailukohta. Tänä vuonna ensimmäinen maksuerä siihen kisaan suoritettiin peräti 138 hevosesta, joten tuo 25 maksettua suomenhevosta Trio-kisaan on suorastaan nolo. Tiedä sitten onko kisaa markkinoitu tarpeeksi, toisinsanoen tiesikö kaikki sarjamääritykseen sopivien hevosten omistajat edes tuollaisen kilpailun olemassaolosta? :think:

For Nothing... kirjoitti:Ai niin, niinköhän tuo tammaderbynkin karsintapuoli saataisiin tupeloitua niin, että tulee suora finaali..

Sain laskettua 38 maksettua tammaa tämän vuoden kisaan, mutta veikkaan silti, että siinä ja tässä nouseeko karsinnat pystyyn... Tammaderbyn järjestäminen on hieno juttu Killeriltä, mutta kyllä näinä parina ekana vuotena olisi pitänyt kehittää joku sakkomaksulla mukaan pääseminen tms. Kaikki kunnia tuleville finalisteille, mutta kyllä moni varmaan luulee 15 000 euron ykköspalkinnossa olevan yksi nolla liikaa.

Kädetön kirjoitti:Se on niin tätä. Ei ole sarjoja, ei voi ilmoittaa, mutta valittaminen (osallistumattomuus) koskee vain tallin sen hetkisten hevosten tilannetta. Rahaa hieman lisää tilille, niin voi taas valittaa seuraavien sarjojen puutteesta. Olen melko yksinkertainen mies, joten ei ihan auennut tämä keskiviikon Hevosurheilun "Lukijan kynästä" kirjoitus; "Onko tarkoitus ajaa suomenhevoset alas lähtöjärjestelyjen muodossa? Sarjat saattavat olla 0 euroa paalulta, 500 nousulla 20 metristä. Onko tämä oikein varsoja ja aloittelevia hevosia kohtaan? Ei varmaankaan, mutta näin ikävä kyllä on" 500 euroa on jossain tilanteessa iso raha, mutta tuossa asiassa ainakin minä vi**t vihellän moiselle kommentille

Luin saman kirjoituksen ja tuli epäuskoinen olo, että noinko hevosmiehet ajattelevat, teoria vs realismi ei ihan kohtaa... Tuli mieleen tuosta ensimmäisestä lauseesta kun eräällä pitkänlinjan ravitreenarilla oli tallissaan nuori vähän tienannut jenkkitamma. Toimittaja kysyi mitä hän muuttaisi Suomen raviurheilussa ensimmäisenä ihan yleisellä tasolla. Vastaus oli, että kyllä nuorille vähän tienanneille jenkkitammoille pitäisi olla enemmän lähtöjä :roll:
Ruikonperä
 
Viestit: 14943
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Edellinen

Paluu Yleinen ravikeskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa