Esitys: Veikkaus, RAY ja Fintoto yhteen yhtiöön

Tällä alueella keskustellaan raviurheilusta yleisellä tasolla.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Re: Esitys: Veikkaus, RAY ja Fintoto yhteen yhtiöön

ViestiKirjoittaja Frans H Jouset » 20. Helmi 2018 20:31

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.225160
Tänä likiin skenario oli minun yksi raviurheilun lopun suurimmista peloista, joka nyt vakavasti näyttää toteutuvan. Rahan alkuperä unohtuu kun se "käy" valtion kassassa ja se muuttu tueksi. Toivottavasti järki voittaa tässä kohdin.
Viimeksi muokannut Frans H Jouset päivämäärä 20. Helmi 2018 21:28, muokattu yhteensä 1 kerran
Avatar
Frans H Jouset
 
Viestit: 354
Liittynyt: 01. Tammi 2012 17:15

Re: Esitys: Veikkaus, RAY ja Fintoto yhteen yhtiöön

ViestiKirjoittaja Neliveto » 20. Helmi 2018 20:54

Frans H Jouset kirjoitti:https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.225160
Tänä likiin skenario oli minun yksi raviurheilun lopun suurimmista peloista, joka nyt hkaavasti näyttää toteutuvan. Rahan alkuperä unohtuu kun se "käy" valtion kassassa ja se muuttu tueksi. Toivottavasti järki voittaa tässä kohdin.


En tiedä millä tasolla keskustelussa silloin liikutaan, kun kerran kuussa kaivetaan itselle sopivia lukuja ja sanotaan niiden tarkoittavan jotakin :angry: . Kun asian oikeaa tolaa yritetään vääntää rautalangasta, niin vastineeksi tarjoillaan perusteettomia heittoja. Uskon kuitenkin, että oikeasti päättävissä elimissä on sen verran tolkkua porukkaa (vrt. Anderssonin twiitit edellisellä sivulla, joka ymmärsi tulonmuodostuksen, kun se selitettiin), että synkkiin ajatuksiin ei kannata vielä vaipua.
Neliveto
 
Viestit: 2485
Liittynyt: 06. Syys 2009 18:08

Re: Esitys: Veikkaus, RAY ja Fintoto yhteen yhtiöön

ViestiKirjoittaja Kädetön » 20. Helmi 2018 21:15

Kannattaisi Juhana Vartiaisen keskittyä jatkossakin näihin elämän peruskysymyksiin, eikä sekaantua asioihin mihin ei ymmärrys riitä.

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/2018020 ... 9_u0.shtml
Kädetön
 
Viestit: 2802
Liittynyt: 24. Helmi 2012 22:01

Re: Esitys: Veikkaus, RAY ja Fintoto yhteen yhtiöön

ViestiKirjoittaja Frans H Jouset » 20. Helmi 2018 21:33

Se on valitettavaa ja samalla todella traagista, että Vartiainen ja vastaavat henkilöt päättävät tulevaisuudessa Suomen raviurheilun tulevaisuudesta. Siihen emme me valitettavasti pysty hirvittävästi vaikuttamaan vaikka äänestämme, koska me raviurheilun harrastajat olemme valitettavasti vähemmistössä.
Avatar
Frans H Jouset
 
Viestit: 354
Liittynyt: 01. Tammi 2012 17:15

Re: Esitys: Veikkaus, RAY ja Fintoto yhteen yhtiöön

ViestiKirjoittaja Frans H Jouset » 03. Maalis 2018 08:21

Koskahan Veikkaus saa yhdistettyä pelipisteiden koneet siten, että samalla koneella voi pelata kaikkia pelejä? Vai onkohan tällaista tulossakaan? Olen tässä pman kotipaikkani lähitienoilla huomannut, että muutamasta on totokoneet häipyneet, mutta Veikkauksen kone on jäänyt vanhoja Veikkauksen pelejä pystyy pelaamaan. Tämä asia kun saataisiin kuntoon, niin uskoisin, että tätäkin kautta voitaisiin saada lisää euroja totopeleihin. Aika monessa paikassa, jossa on Veikkauksen koneet on myös nykyään televisio, jossa mainostetaan totopelejä, vaikka niitä ei välttämättä voi kyseisessä pisteessä pelata. Juuri tällä viikolla maanantaina kaupassa kun edellä oleva asiakas olisi halunnut ostaa Magic Monday 65 pikapelin, mutta he eivät pystyneet myymään kun ei ollut totokoneita. Toivottavasti tämä henkilö löysi paikan, josta pelinsä sai, vaikka epäilen hänen ilmeestä päätelleen tuumineen pitäkää tunkkinne!
Avatar
Frans H Jouset
 
Viestit: 354
Liittynyt: 01. Tammi 2012 17:15

Edellinen

Paluu Yleinen ravikeskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa