Ravit siirtyvät MTV:n kanaville

Tällä alueella keskustellaan raviurheilusta yleisellä tasolla.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Ravit siirtyvät MTV:n kanaville

ViestiKirjoittaja Frans H Jouset » 24. Syys 2014 07:03

Ravit siis siirtyvät uusille kanaville 2015 alusta alkaen. Lähetyksiä on enemmän mutta näkyvyys pienenee huomattavasti, koska suurin osa on maksullisilla kanavilla. Taas yksi negatiivinen uutinen tämän lajin kannalta, vaikka kuinka Fintoto hehkuttaa ao. tiedotteessa asiaa.
http://opas.toto.fi/ajankohtaista-3/fintoto-yhteistyohon-mtvn-kanssa.html
Avatar
Frans H Jouset
 
Viestit: 359
Liittynyt: 01. Tammi 2012 17:15

Re: Ravit siirtyvät MTV:n kanaville

ViestiKirjoittaja Harri H » 24. Syys 2014 08:58

Joo eipä tule noita maksukanavia kyllä tuon takia hankittua. Pääasiassa nuo MTV3:n maksukanavat on hirveää paskaa, mitä noita on joskus ilmaisjaksoina näkynyt, ei tulisi mieleenkään maksaa :D Joku MTV3 Max on turhinta ikinä.

Hieman huono uutinenhan tämä on, koska nykyiset formaatit oli minusta varsin toimivia. Nyt nekin menee uudistuksen alle, eiköhän sinne tuttuun Maikkari-tyyliin joku Janne Kataja saada juontamaan noita ;) Ja Saukkosen Mika tietysti selostaa.
Maybe, just once, someone will call me "Sir" without adding, "You're making a scene." - Homer J. Simpson
Harri H
 
Viestit: 6519
Liittynyt: 15. Elo 2009 11:42

Re: Ravit siirtyvät MTV:n kanaville

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 24. Syys 2014 09:09

MTV3:n maksukanavat on oikeasti niin huonoja,että en voi tajua kenenkään niistä maksavan,ellei sitten satu oleen sen tason formulafani,että haluaa nähdä joka lämppärin ja harjoituksen ja mutterin vaihdon vaikka sitten surkeat selostajat mykistettynä.
Fintotolla ollaan nykyään kaikesta innoissaan mitä vaan tehdään.No,tämänkin seuraukset näkyy sitten myöhemmin.
Jari Porttila selostamassa raveja ois muuten jotain tosi eksoottista. :crazy:
Jämsän Ravit 2018
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3335
Liittynyt: 15. Helmi 2012 14:45

Re: Ravit siirtyvät MTV:n kanaville

ViestiKirjoittaja -Nisula- » 24. Syys 2014 09:09

Harri H kirjoitti:Hieman huono uutinenhan tämä on, koska nykyiset formaatit oli minusta varsin toimivia. Nyt nekin menee uudistuksen alle, eiköhän sinne tuttuun Maikkari-tyyliin joku Janne Kataja saada juontamaan noita ;) Ja Saukkosen Mika tietysti selostaa.


Fintotohan on pakkoraossa, Loton siirryttyä pois yleltä, raveille olisi käynyt väistämättä sama jollain aikavälillä.

Uudistus on mun mielestä hyvä, mutta vain silloin jos ravit näkyvät max-kanavalla. Se näkyy ja sen saa näkymään suht halvalla ja helposti, mutta jos se sotketaan tonne Total-pakettiin niin sitten ei hyvä heilu.

"Fintoto on kasvattanut systemaattisesti hevosurheilun kiinnostavuutta urheilulajina ja erittäin kilpailukykyisenä ja kiehtovana pelikohteena." :D
Avatar
-Nisula-
 
Viestit: 987
Liittynyt: 28. Joulu 2011 15:57
Paikkakunta: Södis

Re: Ravit siirtyvät MTV:n kanaville

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 24. Syys 2014 09:11

-Nisula- kirjoitti:Fintotohan on pakkoraossa, Loton siirryttyä pois yleltä, raveille olisi käynyt väistämättä sama jollain aikavälillä.


-onko näin?Ravisuorahan ei suoranaisesti ole millään tavalla rahapeleihin liittyvä lähetys?
Jämsän Ravit 2018
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3335
Liittynyt: 15. Helmi 2012 14:45

Re: Ravit siirtyvät MTV:n kanaville

ViestiKirjoittaja Masa V » 24. Syys 2014 09:13

Kyllähän nuo maksukanavat aika suosittuja on, etenkin juuri MTV:n, kun Englannin Liiga -fanit ja formulafanaatikot kyllä maksavat varmasti... toki suurin osa kanavista on halpaa täytepaskaa, pelkästään urheilunhan vuoksi MTV:n maksupaketteja ostetaan. Itse en ole maksanut, mutta nyt täytyy pistää harkintaan, kun onhan siellä lätkää, lentopalloa ja kai tennistäkin.

On tuossa ravien kannalta jotain hyvääkin kun hakemalla haetaan. Uusasiakashankinnan kannalta tuo on etupäässä hyvä juttu, kyllä joku urheilufanaatikko tulee nyt ehkä katsoneeksi raveja, mitä ei ikinä olisi katsonut nykyiseltä ilmaiskanavalta. Urheilukanavan katsojat on hyvä kohderyhmä uusien asiakkaiden hankkimiseksi.

Tärkeää on, että lauantai säilyy maksuttomilla valtakunnallisilla kanavilla. Hyvä juttu toki sekin, että nyt monen on ylipäätänsä mahdollista nähdä televisiosta raveja muinakin päivinä kuin ke ja la. Toto-TV on ollut antennitalouksille usein mahdoton. Aika skeptinen silti olen lähetysten laadunkin suhteen, mutta toivotaan parasta.

Saapa nähdä, näkyykö Vermon vaihdoissa se asia, että ei enää näy ilmaiskanavalla... pahoin pelkään että näkyy. :?
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5209
Liittynyt: 11. Loka 2009 22:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Ravit siirtyvät MTV:n kanaville

ViestiKirjoittaja Harri H » 24. Syys 2014 09:14

Niin olisi kai tuon ravilähetyksen pystynyt pitämään puhtaasti urheilullisena lähetyksenä, kuten muutkin lajit joista vetoa voidaan lyödä. Mutta oliko sitten niin, että se ei Fintotolle riittänyt, kun pelipuolta ei olisi pystynyt nostamaan esille.
Maybe, just once, someone will call me "Sir" without adding, "You're making a scene." - Homer J. Simpson
Harri H
 
Viestit: 6519
Liittynyt: 15. Elo 2009 11:42

Re: Ravit siirtyvät MTV:n kanaville

ViestiKirjoittaja -Nisula- » 24. Syys 2014 09:22

RaahenTiikeri kirjoitti:-onko näin?Ravisuorahan ei suoranaisesti ole millään tavalla rahapeleihin liittyvä lähetys?


Niin siinä vaan seurataan just T75-lähdöt ja seurataan T75:n arvon kehitystä ja näytetään tototulokset joka osalähdöstä.

Harri H kirjoitti:Niin olisi kai tuon ravilähetyksen pystynyt pitämään puhtaasti urheilullisena lähetyksenä, kuten muutkin lajit joista vetoa voidaan lyödä. Mutta oliko sitten niin, että se ei Fintotolle riittänyt, kun pelipuolta ei olisi pystynyt nostamaan esille.


Mä en pysty kuvittelemaan ravilähetystä ilman tototuloksia.
Avatar
-Nisula-
 
Viestit: 987
Liittynyt: 28. Joulu 2011 15:57
Paikkakunta: Södis

Re: Ravit siirtyvät MTV:n kanaville

ViestiKirjoittaja nipa » 24. Syys 2014 10:31

Jaa-jaa. Pakkorakosessahan Fintoto tässä ravien televisioinnin siirtymisessä maikkarille ja sen maksukanaville on. Ilmaistahan se ei tule olemaan Fintotollekaan pelinjärjestäjänä. Normaaliin kehitykseenhän tämä suomalaisen raviurheilunkin kohdalla kuuluu. Turha tässä vaiheessa on ottaa tulevaisuudesta kantaa puoleen tai toiseen, vaikka nämä raviurheilun markkinoinnin uudistukset eivät ole aivan putkeen menneet. Se lienee kuitenkin jo nyt varmaa, ettei toto-teeveetä lopeteta MTV:n maksukanavien lihottamiseksi. Se tulisi nilkoille kuitenkin ja muu näkyy sitten tulevaisuudessa.

Sen verran tunnen kuitenkin noita maksukanavia seuraavia pelureita, etteivät he raveihin sijoittaisi silloinkaan, kun saisivat paketteihinsa ilmaisen ravikuvan. Kenomummojenkaan ravikimppojen ostoon ei teevee-kuvalla ole kovin suurta merkitystä, oli se sitten ilmainen vai maksullinen.
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 18:46

Re: Ravit siirtyvät MTV:n kanaville

ViestiKirjoittaja manu mainio » 24. Syys 2014 11:18

Urheilukanavan aikoihin kun näytettiin joka illalle vihjeet ja V4-lähdöt olivat vaihdot sen, mitä, 40-50 prosenttia korkeammat. Näkyvyyttä pitää olla, se on selvä, poissa silmistä, poissa mielestä. Tietenkään tuo näkyvyyden väheneminen ei ole ainoa syy vaihtojen tippumiselle mutta aivan taatusti merkittävä.

Nyt vain odotan onko formaatti sellainen että kannattaa lauantaina katsoa Maikkarilta seiskavitonen. Sellainen iänikuinen pointti että maikkarille asialla ei varmasti ole paskankaan merkitystä ajetaanko viimeinen lähtö suorana vai ei. Fintotohan ei tietenkään ole väärässä alkamisaikojen suhteen että sikäli se taitaa jatkua samana. Toivottavasti formaatti tehdään hyvin ja kenties maikkarilla ei tule niin paljoa ohjelmamuutoksia että tarvii raveja siirtää tai jättää pois
manu mainio
 
Viestit: 642
Liittynyt: 30. Tammi 2011 22:26
Paikkakunta: Ilmajoki

Re: Ravit siirtyvät MTV:n kanaville

ViestiKirjoittaja tavis » 24. Syys 2014 13:48

Luettuani HU:n jutun olen varovaisen toiveikas. 75 jää näkymään ilmaiseksi. 65 saa netistä ilmaiseksi. Ravit tulee Radio Novalle. Miinuksena, ravit sinne Totalille. Mutta siellä T4 kuitenkin suorana ja selostettuna ja näkyy myös Katsomossa, se on uutta. 65 eroaa nelkusta vain, et keskiviikkoisin lähetys pidempi. Pitäisin sitä arkiravien järjestäjille positiivisena, kun niiden näkyvyys ollut surkeata. Raviviikko on pitkään seisonut kahdella jalalla eli 65/75, nyt arki-illat ovat tasa-arvoisempia. Vermon tarvii itse nyt tsempata!
tavis
 
Viestit: 1096
Liittynyt: 11. Helmi 2010 17:08

Re: Ravit siirtyvät MTV:n kanaville

ViestiKirjoittaja -Nisula- » 24. Syys 2014 14:04

tavis kirjoitti: Miinuksena, ravit sinne Totalille.


Oliko siitä jaosta jo jossain, eli miten eri kanavien välille toi jakautuu? Siis menee hermo näihin kanavapaketteihin, yksi kanava kiinnostaa, niin sitten joutuu ottamaan 10 jotain aivan random kanavaa mukaan millä ei tee mitään. MAX:n on saanut liitettyä joihinkin kanavapaketteihin, itsellä on mm. welhon joku mix, johon sen saa valittua. Totalin joutuisi taas tilaamaan erikseen. Ja 25€/kk... Sitten mulla ois varmaan maksettuna kolmatta kymmenettä kanavaa, pitää varmaan jättäytyä töistä pois että ehtisi edes osaa joskus vilkaista... PRKL!
Avatar
-Nisula-
 
Viestit: 987
Liittynyt: 28. Joulu 2011 15:57
Paikkakunta: Södis

Re: Ravit siirtyvät MTV:n kanaville

ViestiKirjoittaja Touho » 24. Syys 2014 14:06

Vähän kaksijakoiset mietteet tästä jäi. Tottakai Fintoto oli pakkoraossa, mutta muiden kuin 75-lähetysten siirtyminen maksukanaville on aika iso miinus. Tietysti 65-ravit näkee jatkossa Katsomosta, mutta saas nähdä kuinka moni mummo tai pappa sinne eksyy.. Toivottavasti asia kääntyy parhain päin, mutta hieman skeptinen silti olen.

Yksi asia mikä tuossa jutussa pisti silmään oli se, että "MTV valitsee tuotantoyhtiön myöhemmin syksyllä". Ei kai ne nyt jumaliste ole vaihtamassa nykyisestä Story Of Sportsista?! Varmaan ainut tuotantoyhtiö Suomessa, joka on edes vähän hajulla raviurheilusta..
Touho
 
Viestit: 3633
Liittynyt: 25. Heinä 2011 11:41

Re: Ravit siirtyvät MTV:n kanaville

ViestiKirjoittaja tavis » 24. Syys 2014 14:13

Touho kirjoitti:Vähän kaksijakoiset mietteet tästä jäi. Tottakai Fintoto oli pakkoraossa, mutta muiden kuin 75-lähetysten siirtyminen maksukanaville on aika iso miinus. Tietysti 65-ravit näkee jatkossa Katsomosta, mutta saas nähdä kuinka moni mummo tai pappa sinne eksyy.. Toivottavasti asia kääntyy parhain päin, mutta hieman skeptinen silti olen.

Yksi asia mikä tuossa jutussa pisti silmään oli se, että "MTV valitsee tuotantoyhtiön myöhemmin syksyllä". Ei kai ne nyt jumaliste ole vaihtamassa nykyisestä Story Of Sportsista?! Varmaan ainut tuotantoyhtiö Suomessa, joka on edes vähän hajulla raviurheilusta..


Aamen. Story of Sports on satsannut ja hevosenomiatajuutta myöden sitoutunut lajiin, mistä vetoa MTV yrittää nyt saada ne kiristettyä halvemmalla! Murr
tavis
 
Viestit: 1096
Liittynyt: 11. Helmi 2010 17:08

Re: Ravit siirtyvät MTV:n kanaville

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 24. Syys 2014 14:53

tavis kirjoitti:Pitäisin sitä arkiravien järjestäjille positiivisena, kun niiden näkyvyys ollut surkeata. Raviviikko on pitkään seisonut kahdella jalalla eli 65/75, nyt arki-illat ovat tasa-arvoisempia.

-tämä on totta ja hyvä asia.En ole kuitenkaan kokonaisuuden kannalta erityisen toiveikas.

Touho kirjoitti:. Ei kai ne nyt jumaliste ole vaihtamassa nykyisestä Story Of Sportsista?! Varmaan ainut tuotantoyhtiö Suomessa, joka on edes vähän hajulla raviurheilusta..

-joo,jos menee vaihtaan,niin melkoinen kuolinisku tässä muutenkin nätisti sanottuna riskaabelissa tilanteessa.------------------------------
Hei mää tiiän pommin.Ravit kerralla kansansuosioon(ja niiden paljon kaivattujen mummojen).Suomen The Syntynyt Toimittajaksi (eli Pekka Karhuvaaran veljeksi) Lauri "late" Karhuvaara selostamaan raveja maikkarille.
Jämsän Ravit 2018
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3335
Liittynyt: 15. Helmi 2012 14:45

Re: Ravit siirtyvät MTV:n kanaville

ViestiKirjoittaja tavis » 24. Syys 2014 15:03

-Nisula- kirjoitti:
tavis kirjoitti: Miinuksena, ravit sinne Totalille.


Oliko siitä jaosta jo jossain, eli miten eri kanavien välille toi jakautuu? !


Jep HU:ssa aukeaman verran juttua, MTV:n urheilupäällikkö Markus Autere kertoo suunnitelmista.
tavis
 
Viestit: 1096
Liittynyt: 11. Helmi 2010 17:08

Re: Ravit siirtyvät MTV:n kanaville

ViestiKirjoittaja tavis » 24. Syys 2014 15:06

Mutta jotain makasiini/studiohumppaa suunnittelevat, koska ravien ruutuKASVOT paljastetaan myöskin marraskuun lopulla.
Eli tuotannon tarjouskilpailu on menossa.
tavis
 
Viestit: 1096
Liittynyt: 11. Helmi 2010 17:08

Re: Ravit siirtyvät MTV:n kanaville

ViestiKirjoittaja -Nisula- » 24. Syys 2014 15:09

tavis kirjoitti:Jep HU:ssa aukeaman verran juttua, MTV:n urheilupäällikkö Markus Autere kertoo suunnitelmista.


Eli? Keskiviikko on max ja lauantai on mtv3 ja loput tungetaan totaliin?
Avatar
-Nisula-
 
Viestit: 987
Liittynyt: 28. Joulu 2011 15:57
Paikkakunta: Södis

Re: Ravit siirtyvät MTV:n kanaville

ViestiKirjoittaja tavis » 24. Syys 2014 15:40

65 siirtyy Totalille (Lähde mainitsee maxin) maksullisena, Katsomosta sama ilmaiseksi klo 19-21. Toto4 lähetys arkisin totalilla ja katsomossa 19.15-20.30. Lauantaisin pysyvä paikka 75:lle klo 17-18 mtv:lla eli ilmaisella kanavalla.
tavis
 
Viestit: 1096
Liittynyt: 11. Helmi 2010 17:08

Re: Ravit siirtyvät MTV:n kanaville

ViestiKirjoittaja -Nisula- » 24. Syys 2014 16:15

Eli MAX:n rooli jää epäselväksi. Siis pelkät toto4 lähdöt eivät saa ketään tilaamaan Total pakettia, se on valitettava tosiasia. Jos on jo paketin tilannut, tuo voi olla ihan kiva bonus.
Avatar
-Nisula-
 
Viestit: 987
Liittynyt: 28. Joulu 2011 15:57
Paikkakunta: Södis

Seuraava

Paluu Yleinen ravikeskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa