Hippos tukee kasvatusta, 2015 syntyvät varsat

Tällä alueella keskustellaan raviurheilusta yleisellä tasolla.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Hippos tukee kasvatusta, 2015 syntyvät varsat

ViestiKirjoittaja Harri H » 17. Kesä 2014 13:05

En äkkiseltään keksinyt muutakaan ketjua, niin avataan uusi tämän Hippoksen tiedotteen pohjalta. Katsotaan mihin suuntaan keskustelu kehittyy, jos kehittyy, ja muutetaan sitten tarpeen mukaan otsikkoa.

17.6.2014 13.25
Suomen Hippoksen hallitus päätti tiistain 17.6. kokouksessaan, että Hippos maksaa kaikista vuonna 2015 syntyvistä rekisteröidyistä ravurivarsoista ensimmäisen osallistumismaksuerän kummankin rodun Kriteriumiin ja Derbyyn.

Päätöksellä halutaan tukea kasvatusta nopealla ja konkreettisella toimenpiteellä sekä varmistaa maamme suurimpien kasvattajakilpailuiden tulevaisuus.

”Kasvatusta tukeva idea nousi esiin Tampereella kesäkuun alussa järjestetyssä suomenhevoskeskustelutilaisuudessa ja se haluttiin viedä pikaisella aikataululla toteutukseen”, Suomen Hippoksen kilpailutoimenjohtaja Jukka Niskanen kertoo.

”Uskomme, että I erän maksujen suorittaminen madaltaa omistajien kynnystä maksaa varsoista myös seuraavat maksuerät kilpailuihin ja ikäluokkien mukanaoloprosentit Kriteriumeihin ja Derbyihin kasvavat."

http://www.hippos.fi/raviurheilu/raviur ... .7842.news
Maybe, just once, someone will call me "Sir" without adding, "You're making a scene." - Homer J. Simpson
Harri H
 
Viestit: 6611
Liittynyt: 15. Elo 2009 11:42

Paluu Yleinen ravikeskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa