Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 07. Tammi 2019 12:19

Magic Monday palaa kolmen viikon tauolta ja uutta on kaikkien lähtöjen (ennen vain 65-kohteet) ajaminen vuorotellen. Vaikea sanoa hyvä vai huono juttu, mutta ahkerasti saa ainakin 7-oikein sivuja käännellä :think:

On kyllä melkoinen sekamelska nämä T-pelit, ei tahdo pysyä perässä mitä kunakin päivänä pelataan.

ma: T65
ti: T5
ke: T64
to: T4
pe: T4
la: T75
su: T4
Ruikonperä
 
Viestit: 15311
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 07. Tammi 2019 14:22

Ruikonperä kirjoitti:
PJK kirjoitti:Mukavan näköiset ravit, ja sijabonukset päälle. Itsellä nousi ideana esille lähinnä kolmannen kohteen Kotilaisen polle. Aikaisemmissa vähän huonoa tuuria ja eilen hyvä suoritus sopimattomassa sarjassa. Jotain 5-10% itse tuolle antaisin. 40m takana on hyviä hevosia, mutta kun voltissa yleensä mennään alku rauhassa, ei tasavauhtiset millään ehdi ulkoratoja pitkin.

Sattuma on kyllä ikävä kaveri kun sillä ei muistia ole. Nopeasti laskettuna tolla on nyt jäänyt kahdeksan kertaa putkeen jäänyt jotain jossittelemista juoksunkulkujen suhteen. Toki niin jää tuon kaltaisilla toisinaan, mutta ikävästi rouva fortuna näyttänyt takapuoltaan, nytkin taisi voittovoimat olla. No, ehkä ne tuurit kääntyy sitten seuraavassa startissa kun on kaikkien muidenkin tipsi ja riittävän paljon pelattu :lolno:

Nuo jutut olivat Eurovaltikasta pari viikkoa takaperin ja huvitti lukea Kotilaisen tallikommentti, todiste ettei katkennut peluri ole nähnyt taas mitä sattuu 8-)

Harri Kotilainen (2.1.): ”9 EUROVALTIKKA on ollut maailman huonon tuurin hevonen. Se on ollut pussissa niin monta kertaa, että ei ole tottakaan. Sillä on palanut hyvät sijat, ja jopa muutama voittokin on mennyt niihin. Eurovaltikka vaatii selkäjuoksun, ja kun sen lähdöissä lähtee hevoset takaa 1300 jäljellä kolmannelle ja jäävät jurraamaan rinnalle, ei sieltä tule tiloja. Kun Santtu (Raitala) ajoi sitä Killerillä, se sai toisen laukattua tilaa. Vauhdinjako oli sellainen, ettei hevonen kerinnyt kolmatta sijaa korkeammalle, vaikka otti 1.26-vauhtia lopettanutta kärkeä selvästi kiinni. Lähden ajamaan ihan kärkisijoista, mutta tuuria pitää olla, sillä Eurovaltikka ei kestä pitkää kiriä ainakaan ilman selkää.”

IS-raveissa on kohtuullisen mielenkiintoinen näkemys Eurovaltikan viime startista :o

Yllättäjät: 9 Eurovaltikka lopetti Jyväskylässä terävästi. Teivossa ruuna joutui lähtemään neljännelle radalle viimeisellä takasuoralla, mikä ei ollut optimitilanne tarkan juoksun vaativalle menijälle. Ruuna ei lyönyt koskaan läskiksi ja jatkaa iskussa.
Ruikonperä
 
Viestit: 15311
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja peliman » 07. Tammi 2019 16:27

miksihän mm 4 lähdön 6 vilokkinen on 1% pelattu kun se ed. startissaan oli lähellä voittaa autolähdössä (2.sija) tuon 5.lähdön rahakkaamman porukan suosikin, voima-simon?
Uskomatonta.
Ja sekin, että en silti vilokkista saanut mahtumaan euron riviin :)
ed: siis 5 merkkiin, onhan tuossa muitakin suosikkiparin vaihtoehtona, elitloppet on alkanu ehkä ravia paremmin kulkea, pakkohan se oli ensimmäisenä nostaa (taannoin se oli 4% merkkinä kun voitti , mutta rivistäni uupui silloin mentha joka hyödynsi hazelhen hermes huonon päivän), tulisin ja mootsartti myös vaikutti hyviltä, jälkimmäisin tosin jo 15 % huomattu, kun muut näitä 1-2% merkkejä.
Lisääkin olisi siis mahtunut.

1 mm lähdön e-p tuntuu melko sopivassa porukassa olevan mutta ei tätä varmaksi suosittelisi isompiin riveihin.
2 mm lähdössä shameless olisi kiinnostanut jos varmistelee suosikkia mutta köyhänä päivänä pitää painottaa osuvuutta ettei haaveet kaadu.
3 mm lähdön uskoisin pienille numeroille menevän kun suosikki piippuhyllyllä korkeimmalla, ei näissä lähdöissä liene paljon tasoitusvaraa,
olisiko siis esim. 3 nickelback revanssin paikka nyt? 1 palailee tauolta, mutta tuskin kovin huonona.
peliman
 
Viestit: 1529
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja Kädetön » 07. Tammi 2019 18:39

Tuli loikattua jo lauantaihin ja Teivon T75-ravien lähtölistojen pariin. Niiden perusteella ko. ravien kiinnostavuus on :thumb_down:
Kädetön
 
Viestit: 3307
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja peliman » 07. Tammi 2019 20:41

Al gador zet oli parhaimmillaan nyt kuten voi odottaa kun tallikom. kuuli tuossa.
Näytti kovan alun jälkeenkin pitävän ihan hölkkäämällä iloisesti tuota eroa muuhun porukkaan, ei tullut vaikutelmaa että alkaisi hidastamisen tarvetta olla loppua päin.

Täytyy kyl sanoa että vähän mietityttää päätöksessä miten kova hevonen tuo Roberto diver sitten on, kun sitäkää ollut varaa varmistella.
Raw jack jos hyvänä vetää keulassa lähtöä, niin saahan olla prosenttiensa arvoinen suosikki jos jyrää ohi?
peliman
 
Viestit: 1529
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja peliman » 07. Tammi 2019 20:53

Shameless sieltä tuli sitten kuitenkin, mitä ylempänä kirosinkin kun köyhällä ole varaa varmistella ja ennakoin haaveet kaatuu. Ei kai muuta kuin jorea soimaan.. :) Olisi vkl hieman katsonut listoja eteenpäin, olisin varannut mm rahaa mutta kaikki mäni loppiais vkl.

e: forss sitten torpedoi tesslove suosikillaan kolmannessa lopullisesti euron rivin. Olihan se tuokin kyl tiedossa tallikom. kuullessa, jos paras kuski lähtee seinäjoelle vain tuon hevosen takia kerran, ei kai sitten häviämään.
peliman
 
Viestit: 1529
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 07. Tammi 2019 21:57

Ruikonperä kirjoitti:Harri Kotilainen (2.1.): ”9 EUROVALTIKKA on ollut maailman huonon tuurin hevonen. Se on ollut pussissa niin monta kertaa, että ei ole tottakaan. Sillä on palanut hyvät sijat, ja jopa muutama voittokin on mennyt niihin.

Verenpainelääkitys alkaa olla pian ajankohtainen kun tätä Eurovaltikkaa kannustaa rahalla 8-) Ensin kuski ei tajua hakea (väli)keuloja Paavolalta vaikka miten yritän neuvoa, sitten kerrankin näyttäisi olevan tuuria kun pääsi pudottamaan johtavan taakse ja toki pussijussina maaliin asti. Ei siellä nyt hirveästi näyttänyt olevan varoja, mutta kuski taisi olla toista mieltä. Jokohan seuraavalla kerralla, nyt on VAIN yhdeksän starttia putkeen jäänyt jossittelemista.

E: unohtui sanoa, että parempaan suuntaan meni mielestäni tämä magic monday, kun kaikki lähdöt ajetaan limittäin. Toivoisi vielä, että 7 oikein-lehdessä ja Veikkauksen sivuilla nämä olisivat jotenkin selkeämmässä ja kronologisessa järjestyksessä. Nyt pitää hyppiä ravien välillä ja selata lehteä edestakaisin.
Ruikonperä
 
Viestit: 15311
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja JokeriPokeri » 08. Tammi 2019 00:23

Ei tuo MM ainakaan Jokimaalle ollut muodostanut yleisöryntäystä.

Hippoksen mukaan paikalla reilut 300 henkeä, pelihallissa oli hieman ennen ensimmäistä Jokimaan MM- kohdetta n. 20 henkeä, muut vissiinkin ravintelin puolella.

Tallialueella oli roimasti tilaa kun lähtöjä oli vain tuo kuusi.

Ei tosiaan ollut suuren urheilujuhlan tuntua!!!!
JokeriPokeri
 
Viestit: 250
Liittynyt: 26. Helmi 2016 18:58

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja nile » 08. Tammi 2019 10:43

JokeriPokeri kirjoitti:Ei tuo MM ainakaan Jokimaalle ollut muodostanut yleisöryntäystä.


Ei kai näitä MM-raveja ole alunperinkään tarkoitettu muuksi kuin etäpeliraveiksi, joissa lähtöjen välissä ehtii juuri ja juuri hakea jääkaapista uuden kaljapullon. Radat ja yleisö ovat sivusekkoja. Kohta on raveissa studioissa enemmän väkeä kuin totoluukuilla. :think:
nile
 
Viestit: 499
Liittynyt: 17. Loka 2016 16:52

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja JokeriPokeri » 08. Tammi 2019 13:18

”Maanantai on urheilun tarjonnan osalta sellainen ilta, johon uusi raviurheilun peli- ja urheilukonsepti istuu hyvin. Magic Monday tulee tarjoamaan nopeatempoisen pelielämyksen sekä näkymään myös raviradoilla uudenlaisena tapahtumana. Satsaamme uuteen tuotteeseen TotoTV-lähetyksen osalta ja myös ylimääräisiä Toto65-jackpotteja on tulossa. Vastaavasti raviradoilla nämä päivät tulevat tarjoamaan erilaisen elämyksen paikan päällä”, Veikkauksen Toto- ja pöytäpelien liiketoimintapäällikkö Petri Huikko kertoo."


http://www.hippos.fi/hippos/muut/uutisa ... 17845.news
JokeriPokeri
 
Viestit: 250
Liittynyt: 26. Helmi 2016 18:58

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja PJK » 08. Tammi 2019 13:31

JokeriPokeri kirjoitti:”Maanantai on urheilun tarjonnan osalta sellainen ilta, johon uusi raviurheilun peli- ja urheilukonsepti istuu hyvin. Magic Monday tulee tarjoamaan nopeatempoisen pelielämyksen sekä näkymään myös raviradoilla uudenlaisena tapahtumana. Satsaamme uuteen tuotteeseen TotoTV-lähetyksen osalta ja myös ylimääräisiä Toto65-jackpotteja on tulossa. Vastaavasti raviradoilla nämä päivät tulevat tarjoamaan erilaisen elämyksen paikan päällä”, Veikkauksen Toto- ja pöytäpelien liiketoimintapäällikkö Petri Huikko kertoo."


JokeriPokeri kirjoitti:pelihallissa oli hieman ennen ensimmäistä Jokimaan MM- kohdetta n. 20 henkeä


Pitivät lupauksensa - Elämys oli varmaankin erilainen, varsinkin 70- ja 80-luvulla raveissa käyneille.

Seinäjoella oli jonkin verran porukkaa, mutta kyllähän tuo tapahtuma toimii kaikkein parhaiten kotistudiosta. Kioskillakin OK, mutta siellä joutuu värkkäämään pelipaikkakuntanumeroiden kanssa aika lailla. Koneen oletus taitaa olla Magic Monday koko illan, vaikka 65:n alettua sinne ei vähään aikaan ole mitään tarvetta pelata yhtään mitään
PJK
 
Viestit: 2980
Liittynyt: 24. Kesä 2014 09:51

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 08. Tammi 2019 16:58

PJK kirjoitti:Seinäjoella oli jonkin verran porukkaa, mutta kyllähän tuo tapahtuma toimii kaikkein parhaiten kotistudiosta. Kioskillakin OK, mutta siellä joutuu värkkäämään pelipaikkakuntanumeroiden kanssa aika lailla. Koneen oletus taitaa olla Magic Monday koko illan, vaikka 65:n alettua sinne ei vähään aikaan ole mitään tarvetta pelata yhtään mitään

Huvitti kun Hippoksen Louhelainen twiittasi miten viime talven MM-raveissa ratojen katsomoravintoloiden täyttöaste oli 100% tms. En kyllä nyt löydä tuota twiittiä, mutta jokatapauksessa ei satavarmasti pidä paikkaansa, vaikka ratoja patistettiin luomaan (teennäisiä) ohjelmanumeroja paikan päälle saapuville. Ehdottomastihan tuo konsepti toimii parhaiten kotisohvilla. Ami Laaksosen twitteristä poimin Timo Nurmoksen ajatuksia tähän asiaan: https://twitter.com/Ambo_seta/status/10 ... 6631793664
Ruikonperä
 
Viestit: 15311
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja XO101 » 08. Tammi 2019 19:57

Taas on lähtöauton kanssa ongelmia, monesko kerta sanotaan nyt kuukauden sisään? Jos en väärin muista niin onko jo kolmas?
XO101
 
Viestit: 905
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja nile » 08. Tammi 2019 20:43

XO101 kirjoitti:Taas on lähtöauton kanssa ongelmia,


Jaa-jaa. Ratojen pelivaihdot ovat niin pienet, ettei kaikilla radoilla ole varaa pitää kalustoaan kunnossa. No, eipä tuollaisiin linjalähtöraveihin tarvitse pelatakaan. :facepalm:
nile
 
Viestit: 499
Liittynyt: 17. Loka 2016 16:52

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja Kädetön » 09. Tammi 2019 12:50

https://pbs.twimg.com/media/DwdYUksW0AEjJJV.jpg

Nyt se selvisi miksi ei totosta niitä nousuja tahdo tulla. Tuon tutkimuksen väittämistä menestyneiden petsareiden taustoista ei yksikään kolahda kohdallani :D
Kädetön
 
Viestit: 3307
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja nile » 09. Tammi 2019 18:05

Suosikeilla Flexible Journey ja Casimir Tof varmoina tuli aamulla rakenneltua ylimmälle voittoluokalle euronpetsareiden Vermon kutoskimppa. Nelosienkin voittoluokkaa tavoitellaan perusrivillä Eliot Veb, An-Andree, Taistelu-Jaska, Silvester, Granite, Daddy Boy kolmella varmalla.
nile
 
Viestit: 499
Liittynyt: 17. Loka 2016 16:52

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 09. Tammi 2019 22:59

Kiinnitti huomiota Solvallassa juossut Ivan Pavlov A.T. (RS). Ensimmäinen mielleyhtymä oli, että Venäjällä syntynyt (Russian), mutta toki sen lyhenne olisi RU. Tarkempi tutkiskelu osoitti RS:n tarkoittavan Republic of Serbiaa :o Ei tuollaisia mahda hirveästi näkyä?
Ruikonperä
 
Viestit: 15311
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 10. Tammi 2019 21:13

Huomasikohan tuomarit laisinkaan vai antoivatko mennä kun mitään suuria häiriötä ei ollut Kouvolan L5, Perttunen on numerolla 10 eturivissä 100m ennen lähtölinjaa :)

https://veikkausmedia.fi/?video=20190110_15_105
Ruikonperä
 
Viestit: 15311
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja PJK » 10. Tammi 2019 22:53

Kouvola meni lähinnä urheilun merkeissä. Omalle kasvatille Well on Budgetille hakattu euron suora juopon pari ei toteutunut, kun ankkuriköysi vähän venyi. 5% siivulla omistamani Give me Match teki ihan lupauksia herättävän esityksen. Jännä nähdä, lähtisikö nyt kulkemaan. Jaloissa ei ole ollut mitään mutta muuten terveyspuoli on takunnut kumpanakin kesänä.
PJK
 
Viestit: 2980
Liittynyt: 24. Kesä 2014 09:51

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 2

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 11. Tammi 2019 16:43

Bodeniin oli ideana uusista käsistä avannut Little Easy. Takarivistä loistavasti läpi suosikki Smooth Criminalin selkään, mutta nykyajan vaatimusten mukaisesti kun ajamisesta pitää tehdä vaikeampaa kuin se onkaan niin tietysti kääntö sisäradalle ja aivan umpipussissa maaliin. Toki voittaja tuli juuri siltä paikalta mikä ei Joki-Petterille kelvannut :crazy:

Kuopiossa on mielenkiintoista nähdä mitä Piskon Pouta tekee, kun saa ensimmäisen kerran taakseen huippukuskin. Yllätyin ettei ole edes suosikki.
Ruikonperä
 
Viestit: 15311
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Seuraava

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa