Psyykit ja jälkipelit, viikko 30

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Psyykit ja jälkipelit, viikko 30

ViestiKirjoittaja Harri H » 23. Heinä 2018 10:36

Kunkkariviikko käynnistyy Oulusta.

Tässä pieniä ajatuksia, pelipäätökset teen kunhan prosentit asettuvat paremmin paikoilleen.

T5-1:

Avauskohteen kiehtovin rasti löytyy synkältä radalta 12 ja se on Niko Jokelan ohjastama Leader Aria. Peliosuus on tällä hetkellä alle 10%, ja sillä lukemalla ruuna kuuluu kaikille kupongeille. Kirsi Nikan valmennettava teki toukokuussa Teivossa hurjat juoksut, se olisi todennäköisesti voittanut myös jälkimmäisen kisan, mikäli olisi pysynyt maalisuoralla askelillaan. Kajaanin kisan jälkeen hevonen oli sairas, mutta on viime kisojen perusteella menossa jälleen oikeaan suuntaan. Jaksavalla 5-vuotiaalla voi ja pitääkin tehdä ajoissa ratkaisuja. Jos Leader Aria on edes lähellä samaa virettä, kuin toukokuussa, se voi kiertää täältäkin ihan kärkeen.

9 Filius Felix on kova luu sekin, vaikka onnistumiset ovat kiertäneet. Viimeksi ruuna palasi pieneltä paussilta ja voi olla nyt merkittävästi terävämpi. 5 Joana's Roadrunner on pilannut viime kisoissaan laukkoihin, mutta vireessä ei ole sijaa moitteelle. Sodankylässä ruuna runttasi lähtösuoran laukan jälkeen voittotaistoon ja viimeksi se laukkasi loppukaarteessa kärjen tuntumasta. Viimeisimmän voittonsa se otti vakuuttavaan tyyliin 2. ulkoa. Mikael Nivan ajokin lähtöpaikka on hieman hankala, koska ruunalla ei pysty suuremmin satsaamaan kiihdytykseen.

11 Passing Game on jonkin verran tauluaan kyvykkäämpi, mutta sillä on ollut terveyden kanssa ongelmia ja hevonen on aina hieman arvoitus. Joka tapauksessa sillä on mahdollisuutensa ainakin totosijoille tässä tehtävässä. Tauolta palaava 8 Mountain Hooligan on ihan kyvykäs tapaus, näistä asemista suoraan paussilta tehtävästä voi muodostua turhan haastava. 4 Goofy Goof saa varmaan ihan hyvät asemat kärjen tuntumasta, viimeksi Tuomas Pakkasen ajokki seuraili kohtalaisesti 2. sisältä kakkoseksi, häviten vain Diesel Degatolle. 1 Magic Wish on tasaisen asiallisessa iskussa ja voi hyvältä paikalta olla yllättävän korkealla. Voitto olisi toki yllätys, kuten uran statistiikastakin pystyy päättelemään. 6 All The Better on tasaisen asiallisessa iskussa.

Viime vuoden alkupuoliskolla hyvin kulkenut ja monesti voittanut 10 Cankus Thunderball ei ole hetkeen esittänyt mitään, mutta hevosen voinee sanoa olevan kuitenkin tauluaan kyvykkäämpi. 3 Comet Alley menetti viimeksi pelin ennen lähtölinjaa tulleeseen laukkaan. Kajaanissa se oli voittostartissaan väkevä, mutta muuten meno on ollut tasaista. 2 Evolution Web on olemassaan ihan kyvykäs tapaus, mutta laatunäytöistä on jo tosi paljon aikaa. 7 Air Base voitti Suonenjoella tätä helpomman lähdön ja on tehnyt viimeisissään tasaista jälkeä.

Toto5-2:

Toisessa kohteessa selväksi suosikiksi on luotettu 5 Vallun Ralli, eikä varmasti syyttä. Mauri Elfvingin suojatti on huipputalentti, joka on voittanut uransa 16 startista peräti 11. Ori palaa kisaan pitkältä tauolta, sillä se on kisannut viimeksi syyskuussa. Tallikommenttien mukaan hevonen on kuitenkin vireessä ja siltä voi odottaa jälleen hyvää panosta. Vallun Rallin kuuluu olla suosikki, mutta tämän hetken prosentit kakkossuosikki Hillervoon nähden ovat kyllä korkeat (57 - 26).

Vauhdikas Hillervo voitti viimeksi keulapaikalta hyvätasoisen lähdön. Tässäkin sillä on saumat päästä hallitsemaan kisaa keulapaikalle. Santtu Raitala ajaa taatusti alussa eteenpäin, sillä paalun hevosille kelvannee selkäreissut. Jos Hillervo pääsee suht vaivattomasti keulaan, se kamppailee voitosta.

Selkeäksi kolmoshevoseksi erottuu 10 Erehys, joka ei saanut viimeksi kirimahdollisuutta. Esa Kolppasen valmennettava kilpailee hyvässä vireessä, mutta toki ihan voittoon asti venyäkseen se tarvitsisi suosikkien epäonnea. 1 Huiskeri, epävarma ja jaksava 2 Tupenrapina, 8 Vasker, 9 Myrsky-Ralli ja toissa kerralla maalisuoralla totosijan laukannut 11 Meren Ritari kilpailevat tasaisen asiallisessa vireessä ja taistelevat muista rahasijoista.

Toto5-3:

Kolmannessa kohteessa erottuu melko selkeä suosikkikolmikko. 5 Die Kaiserin on paljon tauluaan terävämpi tapaus. Viimeksi tamma juuttui kolmannelle radalle ja väsymys hiipi puseroon. Sitä ennen painui kovassa avauksessa keulaan, jatkoi 2. sisälle ja taipui loppukurvissa. Kaustisella hyvä kiri katkesi loppukaarteen hyppyyn. Keulaan päästessään Die Kaiserinilla on hyvät mahdollisuudet hallita lähtöä alusta loppuun ja sen kuuluisi olla suosikki (tällä hetkellä 27% kakkossuosikki).

Voitokas 7 Decamerone on luotettu tällä hetkellä suosikiksi. Se on juoksunkulun kannalta isossa roolissa, sillä Jukka-Pekka Niskasella saattaa olla mielessään aktiivinen ajotaktiikka ja jopa keulapaikka. Ylivauhdin vaara on olemassa ja se taas nostaisi numeron 11 Herrera Boko osakkeita merkittävästi. Todennäköisesti lähdön voittaja löytyy tästä kolmikosta. 9 Wille Caramell ei häviä kyvyiltään yhtään edellisille, mutta sen onnistumisesta alkaa olla jo tolkuttomasti aikaa. 3 Glamour Check onnistuu harvoin. Matleena Rahkosen ajokilla on toki edellytyksiä taistella oikeana päivänä kärkisijoista tässäkin seurassa, lähtökohtaisesti rahasija lienee kuitenkin realistisin tavoite.

12 Maana's Black Rose on kyvykäs hevonen, mutta iskukyky jäi hämäränpeittoon tauoltapaluussa, kun joutui ahdistetuksi laukalle (miten Pakkanen ei saanut sakkoja?). 1 Noble Heart Nova ja 10 Alfas Finans ovat iskussa, voittaminen on ollut kuitenkin tervanjuontia. 4 Borups Nice saa mielenkiintoisen vahvistuksen rattaille, mutta näytöt ovat vähäisiä. 8 Bluehouse's Power on tasaisessa iskussa ja parista poisjäännistä huolimatta sen voi olla vaikea saada tässä kovin onnistunutta juoksua.

Toto5-4:

Kahden, jopa kolmen kerroksen väkeä on tässäkin lähdössä. Selkeäksi suosikkikaksikoksi erottuvat 1 Badass ja 2 Captivate. Niko Jokelan ohjastama Badass teki Maarianhaminassa mainiot esitykset ja on tässäkin vastaavanlaisena tiukasti kiinni voitossa. Jos ruuna pystyy pitämään ykkösradalta keulat, se on tosi lähellä voittoa. 2 Captivate ei ole ehkä ihan herkimmillään, mutta pystyy silti tässä tehtävässä taistelemaan voitosta. Badassin ohitus voi kuitenkin olla vaikeaa, jos se ravaa keulassa. Kaksikon prosentit ovat tällä hetkellä aika tasaiset (41-37), ero voisi olla hieman suurempi.

9 Fade To Jam voisi riittää kaiken onnistuessa suosikeillekin, mutta ruuna onnistuu varsin harvoin. Selkeä kolmosmerkki tähän paikkaan kuitenkin. 10 Briso Herman on kyvykäs, mutta suoraan puolen vuoden tauolta sen voi olla vaikea riittää ihan voittoon. 6 Astaire America kilpailee tasaisessa vireessä, eikä ole hetkeen voittanut. Ruuna parantaa kuitenkin starttien myötä ja voi selkäreissulla olla tototaistossa. 7 Spitfire Effe on kliseisesti tauluaan terhakampi tapaus, mutta nykykannatuksellaan (7%) hieman ylipelatun oloinen. 8 Forastero on hyvässä vireessä, lähtöpaikka tuo kuitenkin mutkia matkaan.
Toto5-5:

Toto5-päätös on aika hankalan oloinen lämminveristen matala sarja. Toistaiseksi eniten peliä ovat keränneet 2 Soleil Journey, 3 Greedy Pepper ja 10 Blady Saga, mikä lieneekin melko oikein. Mikään näistä ei ole jättänyt kuitenkaan sellaista muistijälkeä, että uskaltaisin sanoa tällä kolmikolla lähdön olevan tukossa. Soleil Journey oli viimeksi voitossaan hyvä, mutta valmentajan mukaan se saattaisi olla lyhyemmällä starttivälillä terävämpi. Greedy Pepper on ollut minulle pieni pettymys muutamassa kisassa, mutta nyt tehtävä ei näytä mahdottomalta. Ehkä tämän pitäisi olla tässä niukka suosikki. Blady Saga ei riittänyt viimeksi kovassa lopetuksessa, mutta on muuten esiintynyt asiallisesti.

1 Hide Snow White pystyy pärjäämään ravilla, mutta laukkapeikko väijyy jälleen. Vain 2% pelattu Baroness Pegasus on kiinnostava merkki. Se on vaihtanut valmentajaa ja ainakin Hillbilly Willy meni muutaman startin tällä vaihdoksella oikein mainiosti. Petteri Joen ajokki vaikuttaa hevosena sellaiselta, jolle pidemmästä matkasta voi olla etuakin. 12 Blanker Slipper parantaa starttien myötä, eikä ole näistäkään asemista täysin statisti.

Muusta poppoosta on vaikea nostaa esiin erityisen maistuvia merkkejä, mutta toki tähän paikkaan voi lompakon riittäessä harkita K-merkkiä.
Maybe, just once, someone will call me "Sir" without adding, "You're making a scene." - Homer J. Simpson
Harri H
 
Viestit: 6614
Liittynyt: 15. Elo 2009 12:42

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 30

ViestiKirjoittaja Neliveto » 23. Heinä 2018 11:20

Eivät ihan helpolla päästä petsaria viikon avaavat Oulun T5-lähdöt :think: .

T5-1: Varsin yllätysalttiin näköinen lähtö, jossa suosikit eivät hirveästi peleissä kiehdo, mutta toisaalta yllättäjistä on vaikea kovin montaa haastajaa löytää. Filius Felix on laukkaillut, eikä muutenkaan ruuna ole ollut parhaimmillaan sitten kevään Bodenin startin, joten en ihan allekirjoita suosikkiasemaa. Passing Game on tehnyt pikkunäppäriä suorituksia Hakkaraisen tallista ja tänään on ilmeisesti kengät pois, josta voisi tulla lisävaihteita. Yllättäjistä mahdolliset haut voisivat olla huonon paikan rasittama, mutta hevosena tähän helposti riittävä Mountain Hooligan sekä ykkösradan Magic Wish. Tamma teki kesäkuun alun starteissa oikeinkin hyvät lopetukset ja kahta edellistä tasaisempaa suoritusta on yhdistänyt kengät jalassa kilpaileminen, joten balanssia on syytä seurata.

T5-2: Taas paussilta palaava Vallun Ralli on syystä suuri suosikki. Jos suosikin epäonnella alkaa spekuloida, niin Erehys on ihan kiinnostava haku sopimattomasta sarjasta huolimatta. Lähdön kolmas mahdollinen on kummasti sitkistynyt Hillervo.

T5-3: Kun Die Kaiserinin kohdalla väläytellään IS Ravien kommenteissa selkäreissua, niin eikös Decameronelle ole reitti auki keulaan ja siitä voitokas ruuna on vahvoilla. Muuten varsin oikein pelattu lähtö, jossa suosikit erottuvat aiheesta. Isoista yllättäjistä hieman kiinnostaisi Noble Heart Nova, joka kiri Ylivieskassa hyvin ja saa nyt tarkan juoksun.

T5-4: Heti alussa kärkipään valtaavan suosikkikaksikon luulisi riittävän pitkälle, mutta hajotukseen voisi hakea maksavia varmistuksia, kun kaksi pelatuinta on kahminut lähes 80 prosenttia lähdän pelimerkeistä. Astaire America ja Fade To Jam kirivät loppua hyvin, jos saavat vain sopivat juoksut. Ensin mainitulla on toki jonkinlainen riski jäädä tässä johtavan rinnalle, jolloin ihan kärkipään sijat olisivat lujassa.

T5-5: Samat sanat kuin avauskohteeseen. Harrin ehdottama K-merkki alkaa tuntua parhaalta vaihtoehdolta :think:.
Neliveto
 
Viestit: 2782
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 30

ViestiKirjoittaja Neliveto » 24. Heinä 2018 12:44

Tammakriteriumin ja Pimara Cupin karsintalähdöt takaavat tason Teivon T5-kohteissa :thumb_up: .

T5-1: Tosi tasainen lähtö. Geremi Boko otti viimeksi uran avausvoiton tarkalla reissulla. Nyt vastus kovenee aika lailla, joten suosikkina ei kyseessä ole kovin kiinnostava pelihevonen. Samat sanat pätevät Mikkelissä "ylikovan" ajan menneeseen Cragganmoreen. A Lala Lala Long voitti helposti Kaustisella johtavan rinnalta ja tammassa tuntuisi olevan vielä parannuspotentiaalikin, joten se on suosikki omaan makuuni. Yllättäjistä löytyy tasaisessa lähdössä hyviä potintekijöitä. Riihimäellä keulasta voittanut Game Of Live voisi nytkin saada hyvän juoksun ja tuntuu tällä hetkellä aliarvostetulta T5-pelissä.

T5-2: Orlando Point on aika suuri suosikki, vaikka alussa haastetta tulee ainakin Dream Of Celebrityltä ja Ripasso Classicolta, eikä matkallakaan todennäköisesti mennä ihan hiljaa. Toki Orlando Point on vahvuutensa osoittanut, joten suosikki orin kuuluu olla. Vähän pelatuista enemmän kannatusta ansaitsisivat Kaustisella kovaan matkavauhtiin hieman lopussa taipunut Global Treasure ja elämänsä vireeseen noussut J.A. Ninja.

T5-3: Little Blue Angel on vakuuttanut kovasti uransa avauskisoissa ja tammassa taitaa olla Pellikoille seuraava ikäluokkamenestyjä. Aikoja on tietysti paha vertailla, mutta mitähän Haapajärven 16-aika vastaisi Suur-Hollola -viikonlopun aikana, joita kovimpien kilpakumppanien noteeraukset ovat. Little Blue Angelin kuuluisi olla suosikki, eikä olisi väärin, vaikka prosentti alkaisi nelosella.

T5-4: Kahden hevosen lähtö, jossa ei kuitenkaan ihan noin suurta eroa saisi olla Dazen ja Bosses Ladyn välillä.

T5-5: Taas tasainen lähtö. Club Nord Elit on kehittynyt tälle kaudelle ja on aiheesta suosikki tähän. Varmistuksista kiinnostavat suurten numeroiden hevoset. Star To Be Loved on tehnyt useamman hyvän juoksun putkeen ja vaikka valmentaja palaakin rattaille, on tämän hetken kolme prosenttia tosi pahasti alakanttiin. Västerbo Purse on rehti tamma joka oli varsinkin Härmän avoimessa tammalähdössä tosi hyvä.
Neliveto
 
Viestit: 2782
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 30

ViestiKirjoittaja vivahd EERO » 24. Heinä 2018 23:12

Ruikonperä ja MasaV, kun seuraavan kerran näette EERON soittavan, niin sanokaa heti ensimmäiseksi (jos yleensä vastaatte) : Älä vaan missään nimessä anna mitään vihjeitä!!!! :facepalm: :crazy: :mrgreen: :lolno:
vivahd EERO
 
Viestit: 2121
Liittynyt: 02. Tammi 2012 10:15

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 30

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 25. Heinä 2018 11:30

vivahd EERO kirjoitti:Ruikonperä ja MasaV, kun seuraavan kerran näette EERON soittavan, niin sanokaa heti ensimmäiseksi (jos yleensä vastaatte) : Älä vaan missään nimessä anna mitään vihjeitä!!!! :facepalm: :crazy: :mrgreen: :lolno:

Äläs nyt, tuohan oli juuri sellaisia tipsejä, joihin PITÄÄ tarttua. Kävi miten kävi :thumb_up:
Ruikonperä
 
Viestit: 15311
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 30

ViestiKirjoittaja Kädetön » 25. Heinä 2018 21:15

Huonosti oli Inka Henelius tehnyt kotiläksyt. Sanoi illan Urheiluruudussa kuninkuusraveja koskevan jutun yhteydessä: "se on varmaa että kuningas vaihtuu, sillä Köppinen on lopettanut kikpailu-uransa"

Naisella on hieman ravitaustaakin, sillä oli aikoinaan Lappeen radalla sisäänkirjoituksessa.
Kädetön
 
Viestit: 3307
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 30

ViestiKirjoittaja XO101 » 26. Heinä 2018 19:18

Rauhalalla pelit ohi Aragorn Hossista?
XO101
 
Viestit: 905
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 30

ViestiKirjoittaja Kädetön » 27. Heinä 2018 14:20

Menipä Legendojen lähdön voitto oikeaan osoitteeseen. Hieman meinasin herkistyä. Hyvä Eero :clap:
Kädetön
 
Viestit: 3307
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 30

ViestiKirjoittaja peliman » 28. Heinä 2018 15:21

Taitaa tuo aint she sweet parempi olla selkäreissulla vaikka juoksunkulutkin ylivauhteineen voi suosia kuten ilmeisesti nyt.
Huvittavasti pettänyt viime aikoina nämä. Prosentilla onnistuu, suosikkina ei vaikka kaikki tarjottaisiin kultavadilla.
Raviurheilua uhkapelin kannalta hyvin kuvastaa miten näitä pitäisi osata ruksia kuitille. En ole rahalla pelannut nyt Rvn mutta jotenkin oli tuntuma että ei yllätyksiltä vältyttäisi ja rahat katoaisi. Turha siten miettiä olisiko ollut useassa merkissä joku.

e: 4% Knox hanover seuraavaan.. :? tallikom. kun lukee, niin eihän tuo niin yllätys. (Toistaa toukokuu tason seinäjoella) Vapaa rata löytynyt ja keulaan. Tuskinpa olisi lapulla ollut tämäkään. Vaikea sanoa olisiko suosikin hidas lähtijä oletuksella mahtunut useampaan ruksiin..
peliman
 
Viestit: 1529
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 30

ViestiKirjoittaja Kädetön » 28. Heinä 2018 15:52

Kunkkarit ovat aina hieno tapahtuma kokonaisuutena, mutta melko pahasti pelivaihdot laahaavat verrattuna edellisiin vuosiin. Päivän kokonaisvaihto jäänee tuonne 1,7 miljoonan vaiheille?
Kädetön
 
Viestit: 3307
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 30

ViestiKirjoittaja peliman » 28. Heinä 2018 17:01

Olipas huvittava tuo kuningatar 2100 lähdön jälkeen selostajia kuunnella "pakka on täysin auki" (vai sekaisinko sano).
Maaliin tulee 1-2 ..kaksi ennakkosuosikkia akaasia ja saaga s.. Voihan sitä katsella noita altavastaajia mutta onhan tuo Saaga s nyt kunnossa ollessaan lähellä neljättä.
e: ja virin camilla kolmas. Huimariina jatkaa entistä laukkalinjaa, harvoin voittaa silloin. Eli täysin yllätyksettä = pakka auki..
peliman
 
Viestit: 1529
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 30

ViestiKirjoittaja XO101 » 28. Heinä 2018 17:33

Pakka on siinä mielessä auki tammojen puolella, että tulivat nipussa maaliin. Siinä on muutaman kymmenyksen sisällä iso nippu hevosia. Lisäksi Virin Camilla osoitti olevansa kunnossa ja Ryti-Tyttö jäi voittovoimissa pussiin. Ryti-Tyttö näytti niin hyvältä Akaasian selässä, että voi olla yllättävän kova luu kokonaiskisassakin. Lisäksi tämä startti palveli hyvin huomista kun kaikkea ei tarvinnut pistää peliin.
XO101
 
Viestit: 905
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 30

ViestiKirjoittaja Masa V » 28. Heinä 2018 21:31

Ruikonperä kirjoitti:
vivahd EERO kirjoitti:Ruikonperä ja MasaV, kun seuraavan kerran näette EERON soittavan, niin sanokaa heti ensimmäiseksi (jos yleensä vastaatte) : Älä vaan missään nimessä anna mitään vihjeitä!!!! :facepalm: :crazy: :mrgreen: :lolno:

Äläs nyt, tuohan oli juuri sellaisia tipsejä, joihin PITÄÄ tarttua. Kävi miten kävi :thumb_up:


Heh, tuohan oli oikeasti juuri oikeanlainen tipsi. En tuota lähtöä kuitenkaan pelannut ollenkaan, koska vasta olimme tulossa Teivoon ja tipsi jäi "hyödyntämättä" :D :kippis:

Ja kyllä nuo tipsit kelpaa jatkossakin :)
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5239
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 30

ViestiKirjoittaja Masa V » 28. Heinä 2018 21:44

Hienot olivat ravit. Oripuolella Costello näyttää jyräävän ja selkeästi ainoa mahdollinen haastaja lienee Köppinen. Välähdys juoksee todennäköisesti huomennakin keulassa, mutta 3100:lla lienee selkäjuoksun vuoro. Jos on kokonaiskisassa kolmas, niin hyvin on mennyt, sillä tuskin 3100:lle on riittävästi paukkuja, että pystyisi haastamaan Costelloa tai Köppistä.

Kyllä söi miestä tuo Ryti-Tytön jääminen pussiin neljänneksi, kun psyykkasin sen juoksevan johtavan takana ja roikkuvan kaksariin. Olisi ollut ainakin kakkonen tai luultavasti jopa voittanut, ellei Virin Camilla olisi ollut noin hyvä ja sulkenut tien. Saaga S oli jo hyvä ja vahvasti näyttää siltä, että jos viime vuosien tavoin Saaga S parantaa päätöspäivälle, ei muut mahda sille mitään. Akaasia ei kuitenkaan mahda pärjätä 3100:lla Saagalla tai Huimariinalle, vaikka kahden matkan jälkeen varmaan kokonaiskisaa johtaakin. Saapa muuten nähdä pyrkiikö Virin Camilla johtamaan lähdöstä maaliin vai tarjotaanko selkäjuoksu johtavan takana.

Bret Boko on toki hieno hevonen, mutta vähän huvitti kun Tappi ja co hehkuttivat esitystä ravistudiossa. Alku mentin varsin hiljaisella 13-vauhdilla ja toinen puolikas suorastaan lönköteltiin 17-vauhtia. Kyllä siinä pitikin keulasta viimeinen kierros tulla aika kovaa ja sijoittua vähintäänkin kakkoseksi. Ihan hyvä esitys totta kai, mutta ei nyt ehkä kuitenkaan hehkutusten arvoinen. Tir Du Caux oli sen sijaan hyvä ja täytyy nostaa Ojanperälle siinä hattua, että valitsee tallin ykköshevoselle lainakuskin ja malttaa itse ajaa sitä kakkoshevosta.

Veikkaus muuten taisi sössiä perusteellisesti kunkkareiden kokonaiskisan pelit. En mainontaa seuraa kovin tarkkaan, mutta ihmettelin kun ei löytynyt kokonaiskisan veikkausta mistään. No olivat menneet sen piilottamaan tietenkin sunnuntaille, huomasin vasta äsken kun sunnuntain raveja selailin ja pienistä vaihdoista päätellen en ollut ainoa joka ei tuota tajunnut. Surkeaa toimintaa Veikkaukselta joka tapauksessa.
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5239
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 30

ViestiKirjoittaja peliman » 28. Heinä 2018 22:15

Masa V kirjoitti:Veikkaus muuten taisi sössiä perusteellisesti kunkkareiden kokonaiskisan pelit. En mainontaa seuraa kovin tarkkaan, mutta ihmettelin kun ei löytynyt kokonaiskisan veikkausta mistään. No olivat menneet sen piilottamaan tietenkin sunnuntaille, huomasin vasta äsken kun sunnuntain raveja selailin ja pienistä vaihdoista päätellen en ollut ainoa joka ei tuota tajunnut. Surkeaa toimintaa Veikkaukselta joka tapauksessa.


En ole seurannu tarkemmin mutta peliaika kun kerta loppuu johonkin lauantaina, miksi semmoinen on sunnuntailla? Virheeltä vaikuttaa.
peliman
 
Viestit: 1529
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 30

ViestiKirjoittaja For Nothing... » 29. Heinä 2018 10:16

peliman kirjoitti:
Masa V kirjoitti:Veikkaus muuten taisi sössiä perusteellisesti kunkkareiden kokonaiskisan pelit. En mainontaa seuraa kovin tarkkaan, mutta ihmettelin kun ei löytynyt kokonaiskisan veikkausta mistään. No olivat menneet sen piilottamaan tietenkin sunnuntaille, huomasin vasta äsken kun sunnuntain raveja selailin ja pienistä vaihdoista päätellen en ollut ainoa joka ei tuota tajunnut. Surkeaa toimintaa Veikkaukselta joka tapauksessa.


En ole seurannu tarkemmin mutta peliaika kun kerta loppuu johonkin lauantaina, miksi semmoinen on sunnuntailla? Virheeltä vaikuttaa.


Minusta tämä oli näin jo Fintoton aikana. Toisekseen, ainakin itse kun painan toto-valikkoa, tulee niin isolla punaisella tuo linkki kokonaiskisan peleihin, ettei sitä voi olla huomaamatta. Kokonaisvaihto putosi yli 20%, minkä ymmärrän kyllä normaalin ravitarjonnan osalta. Mutta silloin kun lajin putteväen ykköstapahtuma vetää tuollaiset miinukset, niin kyllä jossain pitäisi jonkun herätä jos lajimme kiinnostaa. En pidättele hengitystä asian odottelussa, yleisellä puolella asiaa on avattu miksi. Yhden lähdöin katsoin toto-tv:stä ravien alussa ja yleisömäärä näytti ainakin omaan silmään melko pieneltä, lie taas tuo annettu melko lailla ylöspäin.
- Roses of the night, are growing without light -
For Nothing...
 
Viestit: 473
Liittynyt: 03. Syys 2009 13:49

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 30

ViestiKirjoittaja XO101 » 29. Heinä 2018 13:57

Ja sieltähän se Ryti-Tyttö sitten tuli. Jos joskus oli "odotettu yllätys" niin tämä oli juuri sitä. Näytti eilen selässä niin jäätävälle, että aika vähän pelattu oli siihen nähden. Toki paikka oli hankala, sitä ei käy kiistäminen.
XO101
 
Viestit: 905
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 30

ViestiKirjoittaja Masa V » 29. Heinä 2018 16:10

For Nothing... kirjoitti:
peliman kirjoitti:
Masa V kirjoitti:Veikkaus muuten taisi sössiä perusteellisesti kunkkareiden kokonaiskisan pelit. En mainontaa seuraa kovin tarkkaan, mutta ihmettelin kun ei löytynyt kokonaiskisan veikkausta mistään. No olivat menneet sen piilottamaan tietenkin sunnuntaille, huomasin vasta äsken kun sunnuntain raveja selailin ja pienistä vaihdoista päätellen en ollut ainoa joka ei tuota tajunnut. Surkeaa toimintaa Veikkaukselta joka tapauksessa.


En ole seurannu tarkemmin mutta peliaika kun kerta loppuu johonkin lauantaina, miksi semmoinen on sunnuntailla? Virheeltä vaikuttaa.


Minusta tämä oli näin jo Fintoton aikana. Toisekseen, ainakin itse kun painan toto-valikkoa, tulee niin isolla punaisella tuo linkki kokonaiskisan peleihin, ettei sitä voi olla huomaamatta. Kokonaisvaihto putosi yli 20%, minkä ymmärrän kyllä normaalin ravitarjonnan osalta. Mutta silloin kun lajin putteväen ykköstapahtuma vetää tuollaiset miinukset, niin kyllä jossain pitäisi jonkun herätä jos lajimme kiinnostaa. En pidättele hengitystä asian odottelussa, yleisellä puolella asiaa on avattu miksi. Yhden lähdöin katsoin toto-tv:stä ravien alussa ja yleisömäärä näytti ainakin omaan silmään melko pieneltä, lie taas tuo annettu melko lailla ylöspäin.Oli se noin Fintoton aikanakin, silloin vaan asiasta tiedotettiin paremmin. Nyt tuon pelin vaihto jäi niin surkeaksi, että merkittävältä osalta pelureista asia jäi täysin huomaamatta. Varmasti ainakin viisinkertainen ellei jopa kymmenkertainen olisi ollut vaihto ilman Veikkauksen mokailua tuossa pelissä. Punaisella linkki jossa lukee Kuninkuusravit - ajankohtaista, ei siitä äkkiseltään tajua että linkki vie edes peleihin. Olisi pitänyt erikseen mainostaa ja linkittää kunkkareiden kokonaiskisan peliä.

Toki tällä kokonaisvaihdon sukeltamisen kannalta pieni merkitys, joka onkin sitten isompi kysymys... Täytyy jatkaa keskustelua siellä yleisellä puolella, toki Vermon oheislähdöt oli pelillisesti selvästi houkuttelevampia, mutta ei sekään ole ainoa selitys.
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5239
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 30

ViestiKirjoittaja Masa V » 29. Heinä 2018 16:15

Sekoilua Veikkaukselta nytkin, kun lähdöstä 9 alkava T-peli ei olekaan enää pelattavissa... listat oli jo siellä, mutta jostain syystä katosivat ja pelaaminen ei mahdollista... vaihtojen kannalta olisi jo kiire saada T4-peli auki...

Positiivista oli sen sijaan Lahden Jokimaan rento esittäytyminen ensi vuoden kunkkari-isäntänä :thumb_up:
Himanka osaa tuon markkinointipuolen aika hyvin.
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5239
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 30

ViestiKirjoittaja Masa V » 29. Heinä 2018 17:52

Olipahan hienot kisat, Hietaselle upea kruunu pitkälle uralla ja Costellolle hieno taisteluvoitto. Ja lisänä komea lopetus Köppiselle.
Mahtavat kisat! :thumb_up:
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5239
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Seuraava

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa