Psyykit ja jälkipelit, viikko 26

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Psyykit ja jälkipelit, viikko 26

ViestiKirjoittaja Harri H » 25. Kesä 2018 09:46

Oulusta & Loviisasta alkaa uusi raviviikko! Päivitän tähän kohta pieniä ajatuksia illan T5-peliin. Mitään kovin syvällistä analyysiä en ole ehtinyt tehdä, mutta jotain mietteitä kuitenkin on :thumb_up:
Maybe, just once, someone will call me "Sir" without adding, "You're making a scene." - Homer J. Simpson
Harri H
 
Viestit: 6614
Liittynyt: 15. Elo 2009 12:42

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 26

ViestiKirjoittaja Harri H » 25. Kesä 2018 10:34

T5-1:

Huomatkaa, että tämä on volttilähtö! Kahden kerroksen väkeä tässä lähdössä ja voittajakandidaatit on helposti laskettavissa yhden käden sormilla. Silti lähtö ei ole helppo, koska mitään suosikkia ei pysty nostamaan täysin seinävarmaksi suorittajaksi. Carro's Gift on kovimmassa vireessä ja nousee taatusti juoksun onnistuessa kärkeen. Lähtöpaikka laskee hieman osakkeita, mutta toki tässä nyt ei kahden poisjäännin myötä ole enää niin paljon kierretävää. Suosikki.

Replay Pellini ei ole löytänyt parasta virettään, mutta puolipositiivisten tallikommenttien ja eturivin lähtöpaikan ansiosta se ansaitsee toisena huomion. Fleetwood Web debytoi Katja Melkon käsistä hienolla voitolla, lähtöpaikka on nyt kuitenkin hieman haastava. Lisäksi volttilähetys on pieni arvoitus. Suosikkeja silti ja yksi mahdollinen voittaja. Texas Gel debytoi Ossi Nurmoselta ja on ollut treeneissä hyvä (IS-ravit). Pitkä tauko alla, mutta ei tätä voi täysin peleistä unohtaa silti. Viides mahdollinen menestyjä on Incognito Tooma, jonka kohdalla kyllä ehkä pitäisi jo nostaa kädet pystyyn, voitot ovat kiertäneet jo tosi pitkään. Muusta joukosta on aika hankala nostaa esiin mahdollisia menestyjiä.

T5-2:

Punta-Pate on venynyt uskomattomalla tavalla ja paineli viimeksi hulppean tuloksen Torniossa. Ori lähtee liukkaasti matkaan ja Jukka-Pekka Niskanen tähyää taatusti keulapaikalle 20 metrin pakiltakin. Jos Punta-Pate onnistuu keulapaikan saalistamaan, on hyvin vaikea uskoa minkään siitä ohi tulevan. Tällä hetkellä ori on pieneen vaihtoon 43% pohja ja näkisin, että näissä lukemissa siinä on ainesta varmaksi. Oma arvio tämän voitolle on noin 50% luokkaa.

Vaarao on paha vastustaja, jos pääsee edes jollain tapaa matkaan. Sillä lienee kuitenkin voltin kakkoselta jonkinlainen laukkariski ja jotenkin tuntuu vaikealta kuvitella, että se pystyisi pitämään lujaa liikkeelle lataavan Punta-Paten alkumatkasta takanaan. Selkeä ykköshaastaja Vaarao joka tapauksessa on näistä asemista. Oleg kerännee liian vähän peliä, kun sillä on alla kaksi vaisumpaa sijoitusta. Montéssa esitys jätti toivomisen varaa, viimeksi tuli laukka. Sitä ennen Satu Filpan suojatti teki hyvää jälkeä. Alle prosentin peliosuus on huonoa huumoria, itse antaisin tälle 5-10 prosenttia ja nostaisin kolmossuosikiksi. Takenote on parhaimmillaan laadukas menijä ja ansaitsee seuraavan huomion.

Vinksahti voittaa harvoin, mutta tekee aina tasaisen rehtiä jälkeä. Se on tässäkin tototaistossa, mutta ihan voitto voi olla hankalampi juttu. Nykyinen peliosuus (18%) on ainakin aivan liian suuri. Uutelan Liisi ja Vinha-Topi seuraavina mukaan, jos laajempaa rastitusta suunnittelee.

Toto5-3:

Kojamo ja Raama nousevat selkeästi muiden yläpuolelle, mutta melkoista rohkeutta vaatii kuitenkin jättää kaksikko ainoina kuitille. Kojamo on kehittynyt hienosti ja tuntuu, että sille on jäänyt varaakin voitoissaan. Nyt tehtävässä on kuitenkin mukana mutkia, sillä lähetystapa on uusi ja paikka on hankala. Ruunalla pitänee ottaa alku varman päälle ja se taas lisää pussitusriskiä, vaikka ravi pysyisikin alussa kasassa. Vakava voitontavoittelija, jos välttää karikot. Voitokas Raama tekee väkeviä esityksiä laukoista huolimatta ja osallistuu tässäkin taatusti kärkitaistoon. Laukkaan ei välttämättä ole varaa, jos Kojamo polkee koko matkan ravia.

Suosikkien laukatessa kenttä on auki yllättäjille. Näistä voisi poimia ensimmäisinä lapulle väkivahvan Tuurin Toiveen, koko ajan petraavan Hillervon ja epävarman, mutta kyvykkään Svengin. Lähtö näyttää ennakkoon sellaiselta, että suosikkien epäonnistuessa tässä voi tapahtua mystisiäkin asioita, joten lompakon kestäessä laajempaa rastitusta voi harkita.

Toto5-4:

Eipä olisi vielä reilu kuukausi sitten uskonut, että näin voi sanoa, mutta totta se on. Hillbilly Willy maistuu todella paljon. Ruuna teki Oulussa ja Ylivieskassa huippuesitykset, viimeksi se jäi pussiin. Mailin matka ja hyvä paikka, niin jotenkin tuntuu että Ville Pohjolan ajokki vetää perille saakka ja voi mennä aika kovankin tuloksen nykykunnossaan. Alustavissa prosenteissa se on jäänyt hieman Gollumin varjoon, mutta seuraillaan miten pinnat kehittyy.

Gollum oli voittostartissaan upea, muttei viimeksi pystynyt ennätyksellään kuudetta sijaa korkeammalle. Tässä sillä on takarivi vain pieni hidaste, sillä se pääsee matkaan Hillbilly Willyn takaa ja lienee heti hyvissä asemissa. Take Me With You ja Herrera Boko joutuvat noista asemista haalarihommiin, mutta eivät ole täysin ulkona. Global Passion voisi olla kaiken onnistuessa tähän paikkaan jättiyllättäjä.

Toto5-5:

Väkivahva Kurir Brodde on tosi lähellä voittoa, vaikka sillä näkyykin taulussa viimeisiin kisoihin pelkkiä kakkossijoja. Esityksissä ei ole ollut mitään moitittavaa. Mistään valtavan merkittävästä kuskinparannuksesta ei voi puhua, kun hyvä kuski vaihtuu hieman parempaan, mutta jotenkin tuntuu että Santtu löytää tästä sen voittoon vaadittavan viimeisen pykälän. Peliosuutta kannattaa kuitenkin tarkkailla, tällä hetkellä mennään aika veitsenterällä, kun prosentit heiluvat 60 tuntumassa. Kierroksen todennäköisin voittaja, mutta hirveästi yli 50 pinnaa tällekään ei uskalla antaa arvioissa.

Shiny Boss on hyvältä paikalta vakava haastaja. Se lähtee lujaa ja voi päästä keulaan, mutta Ville Pohjolan taktiikkaa on hankala arvioida. Passing Gamesta on Oulun raviradan vihjeissä positiiviset kommentit, joten se kannattaa ottaa lapulle jo muutamaan merkkiin. Magic Wish jäi toissa kerralla pakettiin ja laukkasi viimeksi menestystään. Mad Man Blues on olemassaan hyvä hepo, mutta nyt asemat näyttävät voittoa ajatellen melkoisen hankalilta. Torniossa positiivisesti kirinyt Lady Spell saa rattailleen mielenkiintoisen vahvistuksen, Tuomas Pakkanen voi saada hevosesta napsun verran enemmän irti, kuin vakiokuski. Eikä unohdeta kokonaan symppisvaljakkoa Glamour Check / Matleena Rahkonen.
Maybe, just once, someone will call me "Sir" without adding, "You're making a scene." - Homer J. Simpson
Harri H
 
Viestit: 6614
Liittynyt: 15. Elo 2009 12:42

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 26

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 25. Kesä 2018 15:59

Harri H kirjoitti:5-1:

Huomatkaa, että tämä on volttilähtö! Kahden kerroksen väkeä tässä lähdössä ja voittajakandidaatit on helposti laskettavissa yhden käden sormilla.

7 oikein-lehdessä on hyvä uudistus, kun lähetystapa on nykyään boldattu, niin paremmin havaitsee nämä "ansat" :D Tosin en ole lainkaan varma onko ko. lehden vihjeidentekijä havainnut tämän olevan voltti... Veikkaan voittajan löytyvän kaksikosta Carro's Gift ja Fleetwood Web. Viimeksi mainitun olemus oli kyllä viimeksi tosi hieno.

Harri H kirjoitti:Punta-Pate on venynyt uskomattomalla tavalla ja paineli viimeksi hulppean tuloksen Torniossa. Ori lähtee liukkaasti matkaan ja Jukka-Pekka Niskanen tähyää taatusti keulapaikalle 20 metrin pakiltakin. Jos Punta-Pate onnistuu keulapaikan saalistamaan, on hyvin vaikea uskoa minkään siitä ohi tulevan. Tällä hetkellä ori on pieneen vaihtoon 43% pohja ja näkisin, että näissä lukemissa siinä on ainesta varmaksi. Oma arvio tämän voitolle on noin 50% luokkaa.

Hieman yllätti ettei Punta-Pate ole edes kierroksen eniten pelatuin hevonen. Noista lähtökohdista on erinomainen sauma sujahtaa keulaan ja siitä vaikea nähdä häviävän.

Harri H kirjoitti:Kojamo ja Raama nousevat selkeästi muiden yläpuolelle, mutta melkoista rohkeutta vaatii kuitenkin jättää kaksikko ainoina kuitille.

Täytyy tunnustaa Kojamon olevan itselleni vähän tuntemattomampi suuruus, mutta mitä katselin viime starttien tuloksia niin tämäniltainen koitos vaikuttaa kovatasoisemmalta ja tosiaan tuo paikka voi aiheuttaa hankaluuksia. Raamaan olisi kova luotto muuten, mutta laukkariski on alussa suuri, varsinkin kun ulkopuolelta lähtee kovaa avaava Hillervo.

Harri H kirjoitti:Väkivahva Kurir Brodde on tosi lähellä voittoa, vaikka sillä näkyykin taulussa viimeisiin kisoihin pelkkiä kakkossijoja. Esityksissä ei ole ollut mitään moitittavaa. Mistään valtavan merkittävästä kuskinparannuksesta ei voi puhua, kun hyvä kuski vaihtuu hieman parempaan, mutta jotenkin tuntuu että Santtu löytää tästä sen voittoon vaadittavan viimeisen pykälän. Peliosuutta kannattaa kuitenkin tarkkailla, tällä hetkellä mennään aika veitsenterällä, kun prosentit heiluvat 60 tuntumassa. Kierroksen todennäköisin voittaja, mutta hirveästi yli 50 pinnaa tällekään ei uskalla antaa arvioissa.

Kovilta tuntuu Kurir Brodden 65 pinnaa. Kova peli on myös Shiny Boss ja jos vielä kengät riisutaan niin enää tietäisi kumman pitäisi olla suosikki...
Ruikonperä
 
Viestit: 15312
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 26

ViestiKirjoittaja Kädetön » 25. Kesä 2018 17:51

Meni iso osa pois illan ravinautinnosta, kun eivät Antti ja Lauri ole hommissa :thumb_down:
Kädetön
 
Viestit: 3311
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 26

ViestiKirjoittaja Neliveto » 25. Kesä 2018 17:53

Oulun ensimmäisen lähdön sarjamääritys ja lähtölista on erikoisimpia mitä olen hetkeen nähnyt :D .

Illan pääpelin kohdelähtöihin ei edellisten kirjoittajien jäljiltä jää paljoa lisättävää. Avauskohteessa pelihevoset erottuvat aiheesta. Uusista käsistä aloittava Texas Gel on suoraan tauolta ehkä turhankin hyvin löydetty. Incognito Tooma oli Kaustisella taas kerran sijoitustaan paljon parempi, mutta voittoa ei ruunan kohdalle tahdo osua. Toisen kohteen Punta-Pate esitteli viimeksi ihan erilaisia vauhtivaroja kuin mitä aiemmin on nähty ja vastasi tosi kovalle kirittäjälle hienosti maaliin saakka. Nyt luvassa luulisi olevan keulajuoksun, eikä ori ole sellaisella tätä lähtöä häviämässä. Rehti Takenote on ykköshaastaja omaan makuuni.

Kolmannessa kohteessa Kojamo vois olla Raamaan verrattuna enemmänkin pelattu, koska Raama on äitynyt varsin laukkaherkäksi. Kun toisaalta Kojamonkin kohdalla on ohjastaja voitoista huolimatta varoitellut epävarmuudesta, voisi tähän hakea isompaakin yllättäjää. Esimerkiksi Kaamoksen Kaataja teki talvella hyviä kirejä nappireissuilla ja nyt luvassa on varmasti tarkka reissu. Torniossa juoksu ei mennyt ihan nappiin. Hillbiilly Willyn paluu vuosien takaiselle tasolle on ollut hämmästyttävä ja ruuna on nyt vahvoilla vetää alusta loppuun. Kengätön Gollum on kova vastustaja, mutta maililla takarivistä tulee kiire. Kovia lähtöjä viime aikoina juossut Global Passion avaa myös hyvin ja on kärjen läheisyydestä huomattavasti peliosuuttaan todennäköisempi pärjääjä. Kurir Brodde on osoittautunut sarjoihinsa kovaksi hevoseksi ja on vahvoilla nytkin juoksupaikasta riippumatta. Silti kutosella alkavat prosentit tuntuvat liialta, kun mukana on pari hyvää haastajaa. Shiny Boss oli hyvä kahdessa 76-lähdössä ja voitti tosi varmasti viimeksi Kannuksessa, ja nyt peliosuuksien ero suosikin kanssa tuntuu liian suurelta. Harrin mainitsema Glamour Check on kiinnostavin suuryllättäjä. Kannuksessa menossa oli jo tuttua rähinää pahasti epäonnistuneen lähdön jälkeen. Myös pari kertaa hyvän kirin tehnyt, mutta viimeksi kiihdytyksessä laukannut Magic Wish on ainakin kaksariin maksava haku.
Neliveto
 
Viestit: 2782
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 26

ViestiKirjoittaja Kädetön » 25. Kesä 2018 19:09

Eipä ole pikkulasten katsottavaa Teemu Keskitalon ajaminen loppusuoran tiukoissa taisteluissa :thumb_down:
Kädetön
 
Viestit: 3311
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 26

ViestiKirjoittaja Neliveto » 26. Kesä 2018 18:46

Teivoon ei taas hirveästi ole sanottavaa :think: . Viktor Kärpän ja Tee Wee Paronin matsi on jännä nähdä ja pelimielessä kiinnostaa kolmannen T5-kohteen Griminal Jack. Aloitus uusista käsistä Santtu ja jenkit perässä ei ainakaan vielä ole realisoitunut kovana peliprosenttien nousuna.

Lieksassa taas on kunnon ravit, jossa varsinkin seitsemäntenä lähtönä ravatta Lieksa-ajo on hieno lähtö :thumb_up: . Callex oli viimeksi jo niin mainio kovia Lissun Eerikkia ja Vaellusta vastaan, että ori on aiheesta niukka suosikki kovaa haastajakaksikkoa vastaan. Dream Divine on omassa lähdössään vahvoilla, mutta peliosuus alkaa olla kipurajoilla. Daddy De Touchyvon oli viimeksi vaisu, mutta kiri toissa kerralla hyvin ja on omaan makuuni suursuosikin kovin haastaja. Toisessa kohteessa Calgary tuntuu aliarvostetulta. Toissa kerralla vastus oli kova ja viimeksi ei taustalta ollut mahdollista nousta ihan kärkeen.
Neliveto
 
Viestit: 2782
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 26

ViestiKirjoittaja peliman » 26. Kesä 2018 19:24

Hyvinhän Paroni palasi tauolta mutta olisi kai voinut jossain vaiheessa kiertää tuon Jylhätulen tai ulkoradoille lähteä.
Viktor Kärppä taitaa kyllä nousta hiljalleen samoille tasoille missä nämä Paronit oli aiemmin.
peliman
 
Viestit: 1530
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 26

ViestiKirjoittaja Kädetön » 26. Kesä 2018 20:51

Onhan melkoista extremeä nämä Lieksan ravit. Viimeksi lana-auto ja nyt melkoisen villiä menoa hevosten taholta.
Kädetön
 
Viestit: 3311
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 26

ViestiKirjoittaja peliman » 27. Kesä 2018 10:24

Vermo

L4 Sues photo mennee keulassa, joten varmaksi jätin. Varmistuksista kiinnostaisi ainakin KV jos pitäisi.
L5 DB lähdön löi ennakkostudion vihjaaja tukkoon mutta onhan tuo ihan maltilla pelattu. Minä koetan 1 varmaksi.
L6 Ami mennee tässäkin keulassa, porukka kovenee varmaan ja taukoa alla. Kalliiksi tulisi varmistella mutta en nyt kieroon katsoisi jos muualta löytää varmat.
L7 Jugador pitkä matka sopii, hieman varma ainesta. Pienehkö 3km lähtö antaa kuitenkin monille mahdollisuuden, eli enemmänkin tavaraa. 3,11 perusmerkit mutta paljon on muitakin joiden voitto roikkunee ilmassa. Hazelhem hermes ehkä odoteltu nyt jonkin aikaa. Lappeenrannassa jäi taakse Issaquah sund kuitenkin, mistä paksusti plussaa ja matka sopii. Strickerin HH kukisti Forssassa, vaikka matkaa oli vain 2km. Tosin Stricker palasi tauolta mutta oli ihan kova siinäkin.
Neige du pommier kuuluu olla aika unohdettu tässä mutta aina on muistissa tuo 35tonnin voitto Villinmiehen tammakilvasta.. Onhan tuo nytkin ihan jonkinmoisessa vireessä, revitykseen hyvin sopii.
L8 Suosikki pelkää hiekkaa ja laukannee ehkä muistakin syistä. Tähän lähtöön hyvä tuuheasti revittää ja K-merkkiäkin osittain.
L9 Newport Brodde on pärjännyt hyvänä paremmin pitkillä 3km matkoilla. Ihan kunnossa lienee kun maililla viimeksi hävisi vain Smoky raylle vaikka tauolta ajettiin passiivisestikin. Siitä on hyvä jatkaa.
Onhan se tässäkin 2km jonkin verran mahdollinen ja mikäli ei pussiin jää, nopea kuski AT hyödyntää kirivaiheessa mitä irti saa. Ranch pop up on hyvä suosikki tähän lähtöön ja 65 peleissä sinkkuna. Toto4 1,3.
e: is-raveissa lukee että NB saanut tauon aikana lisää lähtönopeutta. Sehän kävisi Antille.
peliman
 
Viestit: 1530
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 26

ViestiKirjoittaja peliman » 27. Kesä 2018 19:21

Tuossa kun studioon vilkaisi niin tiesikin jo että ei ole sues photon päivä. Ratafeedillä siis jatkossa.
Olihan tuo raakasti vedetty sues photo, itse ei oikein varaa varmistella, santtua en ole aiemmin usein ainakaan nähnyt tuon kuskina niin ajattelin jos
se saisi alussa siitä paremmin lähtönopeutta irti.. mutta ei sitten yhtään. Tiesi heti startin jälkeen että ei voita.
peliman
 
Viestit: 1530
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 26

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 27. Kesä 2018 19:35

Vermon 65-vaihto 191 tuhatta, onko kaikkien aikojen pohjanoteeraus :oops:
Ruikonperä
 
Viestit: 15312
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 26

ViestiKirjoittaja peliman » 27. Kesä 2018 19:40

Eipä voi sanoa ku v.. mitä pkaa.. pariin eka lähtöön keulahevoset ei kumpikaan pääse mihinkään ja kuskilta huono suoritus.
Etenkin DB jäi torvinen nukkumaan sisäradalle pussitetuksi tulemista odottamaan. Minusta DB näytti ihan notkean hyvältä, olisi kääntänyt toiselle radalle, luultavasti olisi heittämällä päässyt ohi Valiantista.
Ehkä nämä enemmän oli että yritetään keulaan-hevosia toki, silti ..kumpikaan ei onnistu.

e: no 65 kun tippui nii seuraavasta lähdöstä alkaakin sentään jo toto4. Hiemanhan siinäkin pörrö haiskahtaa kun ei ole varma rauhoittuuko keulassa jos nyt sinne taas pääsee ilmeisesti.
peliman
 
Viestit: 1530
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 26

ViestiKirjoittaja peliman » 27. Kesä 2018 20:02

Vermon ratavihjeet oli isokin systeemi kertaistettu. Näin siinä kävi kuitenkin että kolme pörröä putkeen matalaksi.
Eihän tässä isosti nyt peliä ollut mutta kuitenkin mitä tällä hetkellä sai irti. Pafille kiitos ilmaisista pelirahoista, kävi hieman tuuria mm futiksen ilmaisvedoissa.
Osalla pelasin sentään kenoakin kun pankkitlin kautta veikkaukselle siirsin paffin käteislahjan.

Adriennes ami oli sentään hyvä kuski. Tapsa sai kannustettua tuon vielä lähes voittoon kontraamaan. Siinä on ihan kehityskelpoinen ja kilpailuhaluinen hevonen kunhan saa vähän asettumaan. Mailille varmaan pystyisi aika kovan ajan tekemään.
peliman
 
Viestit: 1530
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 26

ViestiKirjoittaja peliman » 27. Kesä 2018 20:58

Newport Brodde sentään näkyy voittaneen. Hyvä että jossain kohti oli edes vähän hajulla.
Samoin suuri ilo todeta että ennakkostudion vihjaajaan vaikutuksen tehnyt LImuska hyppinyt ajoissa talliportille takaisin.
peliman
 
Viestit: 1530
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 26

ViestiKirjoittaja Neliveto » 28. Kesä 2018 18:01

Killerillä on urheilullisesti ihan hyvätasoiset iltaravit, mutta pelillisesti noihin on paha sanoa mitään. Mailin voltissa suosikki Live for Greatness tuntuisi ensimmäisessä volttilähdössään kovasti pelatulta, koska Winner Journeyn luulisi pääsevän seiskapaikalta keulaan. President Lindy ei varmasti kyvyiltään häviä yhtään suosikille. Troikan alariville on tarjolla hyviä kertoimennostajia, kun Duquesa ja kengätön Globe Linda starttaavat pienillä numeroilla.

Åbyn suuripalkintoisessa montélähdössä on jännä nähdä rajuksi lajissaan osoittautunut Trob Access, joka kohtaa kovat ranskalaiset.
Neliveto
 
Viestit: 2782
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 26

ViestiKirjoittaja XO101 » 28. Kesä 2018 18:30

Killerillä maistuu ensimmäisen T5 lähdön numero 2. Volume Ace. Hevosen kohdalla on paljon kysymysmerkkejä ilmassa, mutta luokkahan tällä riittää näihin lähtöihin. Kauden avaus meni alusta loppuun päin prinkkalaa, mutta hevonen näytti ulkoisesti hyvältä. Ei tämän ehkä näiden kysymysmerkkien (kaviovaivat jne) ja mahdollisen passiivisen taktiikan takia pidä varmaan suosikki olla, mutta antaisin tälle luokan puolesta hyvinkin parikymmentä pinnaa tuon nykyisin 13% sijaan. Koska toisen lähdön pelisuosikki ei noilla prosenteilla maistu ja haluan neljänteen kohteeseen volttilähdön takia Live for greatnesille varmistukseksi ainakin numeron 7. Winner journey, niin mennään isolla riskillä Volume Ace varmana. Tuossa neljännessä kohteessa tuo 10. President lindy on kyllä täysi arvoitus. Viimeksi täysi jäädä vähän pussiin ja Kajaanissa pullasi aivan älyttömästi. Kyytejä kyllä tuntui löytyvän. Mutta mitenköhän sille sitten passaa volttilähtö ja todennäköinen selkäjuoksu kiertelyineen?

e. Ja kokeillaan nyt parejakin päälle kun maksaa hyvin. 1,3,4,12 painot. Numeroa 12. hakattu paljon voittajaan.
XO101
 
Viestit: 907
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 26

ViestiKirjoittaja XO101 » 28. Kesä 2018 19:22

No eipä ollut hassumpi idea, mutta Holopainen jostain syystä päätti yksiprosenttisella ajaa vastaan eikä päästänyt keulaan. Tuloksena niukka tappio kuolemasta sisärataa pitkin tuikanneelle. Olisi kyllä ansainnut voitonkin, mutta silloinhan näille yllättäjille ei selkä kelpaa kun itsellä pelit on. :thumb_down:
XO101
 
Viestit: 907
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 26

ViestiKirjoittaja peliman » 29. Kesä 2018 14:46

Ihan mielenkiintoiset Jokimaan lounasravit katsella vähän kun Harrin Rakettikisasta tuli tehtyä arvauksia.
Notable meni hyvin että sija osui. Creation Primero oli se hevonen mikä muuten kiinnostava ja sehän voitti.
Tällähän ollut jotain vaivoja ja Vermossako se kaatui pahoin aikoinaan.

Tuo on kyllä ihan mielenkiintoinen kisa. Alkaa ajattelemaan että voisi pelata jatkossa rahallakin vähän pienemmällä riskilläkin tovin.

E: Creation oli ilmeisesti todella hyvä, ennenkuin kaatui loppusuoralla ed. vuoden elokuussa Vermossa. Lähdössä antoi painetta tuommoinen hevonenkin kuin Twist of fate. Olisiko tuo taas tulossa jonkinmoiseen kuntoon kun nyt voitti. Tästä kilpailusta ei kovin suuria johtopäätöksiä silti. Keulahevonen veti ylikovaa ja lopussa tuli ohi tuoreemmat voimat.
peliman
 
Viestit: 1530
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 26

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 29. Kesä 2018 18:52

Melkoinen lupaus tuo Porin ensimmäisen lähdön voittanut Tupla-Siro, tammahevonen vielä. Mahtaa vaan kilpailuttaminen olla hankalaa, kun rahaa tilillä jo yli kahdeksan tonnia ja ei taida olla maksettu mihinkään 4-vuotiaiden suurkilpailuihin?
Ruikonperä
 
Viestit: 15312
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Seuraava

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron