Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja peliman » 04. Kesä 2018 07:42

TDC varmaan odottelee kurakeliään yhä mutta pelataan isoksi suosikiksi toto5 alkuun Ouluun.
Porukka on hieman arvoitus. Be spontaneous tulee tauolta ja eri valmennus, olemassaan hyvä hevonen.
Baretta boko heitti tykkikirin viimeksi ja löi oulun maililla ed. viikon pörrön, Driller manin. Täydellä matkalla voi olla nyt vaisumpi lopussa tai ei. Vaikea arvioitava.

5 lähdön matalan sarjan tasoitus tuntuu olevan tasainen lähtö, ellei kahden takamatkan suosikki mene nyt ilman laukkoja. Vaihtoehto varmana 13 Cash no limit.
6 lähdössä M.T. Kitty olisi ehkä jonkinlaisissa asemissa mutta tuntuu ailahtelevan. Jos Flash spruce petraa tähän, sehän tulee monenlaisella juoksunkululla.
7-8 lähdöt alustavasti parilla merkillä, jotka ei kovin yllättäviä liene %. 8 lähdön 2 Surprise leader tulee tauolta mutta onhan tuo syksyllä pärjännyt ihan kovissa lähdöissä.
1 Bluehouses power ehkä kengittä voi petrata jos yllätystä hakee. Onhan toki pärjännyt eri varusteinkin. Oulussa aiemmin kun voittanut piippuhyllyltäkin jotain yli 50 kertoimella, niin jäähän se muistiin. Olisiko ailahtelevuutta.
peliman
 
Viestit: 1530
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Harri H » 04. Kesä 2018 13:03

T5-1: Tir Du Caux'n pitäisi kyllä hoidella tämä porukka, mutta onhan tämä ennenkin osannut suursuosikkina hävitä, mm. alkuvuodesta hävisi juurikin Oulussa keulasta Callela Leonardille. Lähtö ei näytä kyllä paperilla kovin haastavalta, parin poisjäännin myötä lähtöpaikkakin on parantunut. Lähellä voittoa ja prosentit on suht oikeat. Jos Tir Du Caux häviää, niin Tip Chip ja Baretta Boko tuossa ensimmäisenä nousevat esiin. Tip Chip palasi viimeksi tauolta ja spurttasi myöhään tilat saatuaan ihan pirteästi. Nyt kuski vahvistuu. Be Spontaneous tosi vaikea arvioitava tauolta, luokkahan sillä varmasti riittäisi tässä. Hurrikane Jonny K on nousukunnossa, M.T.Illustriousin saumat menevät synkkään lähtöpaikkaan.

T5-2: Hankalasti arvioitava lähtö, kun ei tiedä miten paljon aloittelevilla hevosilla on varaa petrata nopeastikin. Paalulta ensimmäisenä huomioisin Cordial Capriccion ja Suzie Cuen, 20 metristä Greedy Pepperin ja tietysti pitkän pakin Cash No Limitin. Näillä neljällä on hyvä aloittaa, lompakon mukaan lisämerkkejä.

T5-3: Juoksunkulku ratkaisee paljon. Jos In Ice Princess pääsee sujuvasti keulaan, eikä jää painamaan naruille, sitä on aika hankala ohittaa. Mikä sitten on Iikka Nurmosen taktiikka M.T. Kittyn rattailla? Hyvä paikka, nopea lähtijä, aggressiivinen kuski... Eilisen esityksen perusteella voisin veikata kuitenkin selkäreissua. Jos alussa hurjastellaan, Flash Sprucen ja Denver Brodden osakkeet nousevat. Jättiyllätyksenä Staro Jersey Side, jolla on kyllä luokkaa näissä pärjäämiseen, mutta onnistumisia ei ole tullut. Kennet Sisun voitto yllättäisi yhtä paljon kuin viimeksi, vaatisi ihan nappireissun ja tuolta sitä on vaikea saada. Astaire America arvoitus. Kyvyt riittävät korkealle, mutta ehkä siltä ei kuitenkaan osaa suoraan paussilta odottaa ihan kärkisijaa.

T5-4: Kurir Brodde on tosi lähellä, jos ei jää sisäradan syövereihin pakettiin. Pystyy viemään tämän lähdön keulan rinnaltakin, vastus näyttää todella sopivalta. Ihan miltä vaan muulta paikalta olisin antanut tälle yli 50% arvion, mutta nyt pitää tyytyä maltillisempaan arvioon. Tämän hetkinen peliosuus on sopiva ja Ville Pohjolan ajokkia voisi kokeilla piikiksi. Muusta porukasta on vaikea löytää maistuvia. Jimmigration tuntuu liikaa pelatulta viime esityksiin nähden, kuivat kelit ovat olleet sille ongelmallisia, eikä luvatut sateet taida olla niin rankkoja, että olosuhteet muuttuisivat tarpeeksi suotuisaan suuntaan. Kakkossuosikki Jimmigrationin kuuluu silti olla. Lujaa lähtevä Miss Summer Star, kyvykäs Passing Game, tauolta palaava Diesel Degato ja harvoin onnistuva Anni Sue huomioidaan seuraavina.

T5-5: Todella hankala lähtö, jossa on monta mahdollista. Caraway Runner tässä olisi kiehtonut suuresti, mutta tarkemman pyörittelyn jälkeen totesin että hyvä lähtöpaikka onkin huono lähtöpaikka. Tuosta voi jäädä aika kauas, kun selät eivät taida olla mitään starttiraketteja. Lappukamaa silti. Surprise Leader vaikea arvioitava, mutta ei sitä oikein kuitilta pudottakaan voi. Atos Palmenilla mielenkiintoinen kuskinvaihdos, Zell Memento kärkkyy namureissua kärjen tuntumassa, Gollum tähyää keulaan, Frazier Boko on tauluaan parempi hevonen... Jos lompakko kestää, niin tähän romua runsaasti.
Maybe, just once, someone will call me "Sir" without adding, "You're making a scene." - Homer J. Simpson
Harri H
 
Viestit: 6614
Liittynyt: 15. Elo 2009 12:42

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja peliman » 04. Kesä 2018 13:49

Harri H kirjoitti:T5-5: Todella hankala lähtö, jossa on monta mahdollista. Caraway Runner tässä olisi kiehtonut suuresti, mutta tarkemman pyörittelyn jälkeen totesin että hyvä lähtöpaikka onkin huono lähtöpaikka. Tuosta voi jäädä aika kauas, kun selät eivät taida olla mitään starttiraketteja. Lappukamaa silti. Surprise Leader vaikea arvioitava, mutta ei sitä oikein kuitilta pudottakaan voi. Atos Palmenilla mielenkiintoinen kuskinvaihdos, Zell Memento kärkkyy namureissua kärjen tuntumassa, Gollum tähyää keulaan, Frazier Boko on tauluaan parempi hevonen... Jos lompakko kestää, niin tähän romua runsaasti.


Tuossa katselin että 6 Quick petrol hävinnyt niukasti viimeksi vain Anaheim kemp, joka kova hevonen. Ollut siis lähellä voittaa sen.
Onhan tuo ehkä ailahtelevasti suorittava ja riippuvainen juoksunkuluista mahd., silti alkuvuonnakin pistää silmään vain Excalibur it hävinnyt, siinä ihan hyviä jäänyt taakse.
Hieman pistänyt tuo aiemminkin silmään, niin ei tunnu huonolta merkiltä n. 10% pelattuna. Caraway runner parantanut vauhtilukemiaan bodenissa, niin se isonumeroisista kiinnostaa hieman.
peliman
 
Viestit: 1530
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja XO101 » 04. Kesä 2018 17:38

T5-1: Tir Du Caux ansaitusti selvä suosikki. Jos juoksisi ilman kenkiä niin olisi seinävarma. Mutta kun ei juokse. Ei Kaustisilla ollut kengät jalassa yhtä hyvä kuin noihin kahteen myöhempään starttiin ilman kenkiä. Toki siinä oli taukoakin alla. Silti todennäköinen voittaja, mutta voittaako neljä kertaa viidestä? Ei välttämättä, on tämä ennenkin osannut ailahdella. Kerrottuun ilman muuta yksin, yksinkertaiseen tekisi mieli prosenttien takia hakea ylläriä. Mutta mutta...

T5-2: 13. Cash No Limit on ylikylän peli tähän lähtöön, ja moneen muuhunkin lähtöön. Pelasin jo viimeksi ja teki aivan superjuoksun laukan jälkeen. Voittaa jos ei laukkaa enkä usko, että menisi edes tiukoille. Ja saattaa voittaa lyhyen laukan jälkeenkin. Antaisin kyllä laukanvaara ja pitkä takamatka huomioidenkin yli 50% saumat. Eli varmaksi.

T5-3: 5. In Ice Princes mielestäni selvähkö suosikki tähän. 1. M.T. Kitty avaa kovaa, mutta Oulun ykkösradalta ei ole ihan paras paikka lähteä vastaamaan keskeltä tulisesti avaavaa suosikkia vastaan. Lähden siitä, että IIP ottaa keulat ja tällä kertaa myös ajaa siitä. Hevonen jäi viimeksi pussiin paljon tätä kovemmassa lähdössä eikä tässä nyt todellakaan ole vastassa Ranch Kellyn tai Twigs Voicin tasoisia hevosia. Ainoat asiat mitkä hieman askarruttaa on hevonen voitontahto ja se, että kaikki kengät eivät tänään ole riisuttuna. Mutta kun kunto on kiviaitaa niin vähintäänkin nyt siihen kerrottuun kolmas perättäinen varma. Varmistusten etsijöille mahdollisesti johtavan takana juokseva 1. M.T. Kitty, viimeksi tauolta asiallisen esityksen tehnyt 11. Flash Bruce ovat mielestäni ne ensimmäiset merkit.

T5-4: 1. Kurir Brodde mielestäni oikeutettu pelipohja. Edelleenkin voisi harkita kerrottuun varmaksi vaikka pussitusriski onkin olemassa. Yksinkertaiseen kaveriksi hevoset: 4. 5. 8. ja 12. 8. Miss Summer star on tauluaan parempi hevonen ja palailee pikkuhiljaa tauolta. Voi parantaa lähiaikoina ja luokkaa riittää. 12. Anni Sue on vähän sellainen ikitipsi jolla en koskaan lunasta. Jatketaan kuitenkin yrittämistä. 4. Erica Nyx voi ladata tuosta keulaan ja saada nätin jouksun sisäradalla. PIenillä prosenteilla potintekijäksi.

T5-5: Päivän vaikein lähtö. Ei maistu mikään. Paljon merkkejä.

7. Tir Du Caux
13. Cash No Limit
1,5,11
1,4,5,8,12
2,3,4,5,6,9,10

105 yhdistelmää, panos 30 senttiä, hinta 31.50€

7. Tir Du Caux
13. Cash No Limit
5. In Ice Princes
1. Kurir Brodde
2,5,6,9

4 yhdistelmää, panos 5€, hinta 20€.

4,5,7,11,12
13. Cash No Limit
5. In Ice Princes
1. Kurir Brodde
2,3,4,5,6,9,10

35 yhdistelmää, panos 0.2€, hinta 7€.

Näillä mennään tänään.
XO101
 
Viestit: 905
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja XO101 » 04. Kesä 2018 19:44

Ok, kyllähän vauhdinjako suosi keulaa. Mutta olihan tuo Cash No Limit nyt silti iso pettymys, kymmeniä metrejä huonompi kuin viimeksi. Lisäksi hevosella olisi voinut ajaa pikkuisen agressiivisemmin eikä päästää keulaan karkaamaan.
XO101
 
Viestit: 905
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja peliman » 04. Kesä 2018 19:45

Ihmettelin kun ojanperä ei kauemmas ulkoratoja alkanut kiertää, ei suoralla ehtinyt tuolla tavalla ajaen.
Ainoastaan eka pieni lappu sisälsi varmistuksia, nyt pitäs M.T. Kitty sitten pärjätä yksinään. Sen kautta vähän kaksariakin kyllä, jos se edes osuisi.
peliman
 
Viestit: 1530
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja XO101 » 04. Kesä 2018 19:49

peliman kirjoitti:Ihmettelin kun ojanperä ei kauemmas ulkoratoja alkanut kiertää, ei suoralla ehtinyt tuolla tavalla ajaen.
Ainoastaan eka pieni lappu sisälsi varmistuksia, nyt pitäs M.T. Kitty sitten pärjätä yksinään. Sen kautta vähän kaksariakin kyllä, jos se edes osuisi.


Ei tule muuta syytä Ojanperän ajolle mieleen kuin, että tämä ei ollut kauden tärkein startti ja/tai mies oletti hevosen heittävän helposti ohi loppusuoralla. Mutta eipä ehtinytkään enää mukaan voittotaistoon. Ei tässä nyt selvästikään hampaat irvessä voitosta ajettu. Lisäksi kuten sanoin, ainakin minun mielestäni hevonen oli selvästi huonompi kuin viimeksi. Ei missään tapauksessa huono, muttei myöskään samalla lailla jäätävän hyvä. Silloinhan Cash No Limit kulki tyyliin 14 läpi täyden matkan sen laukan jälkeen ja tuli loppusuoran aivan lentämällä. Toki tällöin oli kengät riisuttuna eikä päivät toki muutenkaan ole veljiä keskenään. Ihan hyvä juoksu, mutta kyllä tämä lähtö piti olla voitettavissa tällä hevosella. Itse uskon, että tulevaisuudessa nähdään taas parempaa Cash No Limitiä.
XO101
 
Viestit: 905
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja peliman » 04. Kesä 2018 19:52

Näinhän se on, balanssi muutos saattoi syödä hieman ja tuommoista. Pitää olettaa jatkossa että menee kengittä paremmin.
Sitä ei kyllä tajua eikö voi 4 rataa kääntää ohittamaan hetkessä noita hitaita vetoapuja.
peliman
 
Viestit: 1530
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja XO101 » 04. Kesä 2018 19:55

peliman kirjoitti:Sitä ei kyllä tajua eikö voi 4 rataa kääntää ohittamaan hetkessä noita hitaita vetoapuja.


Joo, mielestäni takasuoralla olisi pitänyt heittää neljännen kautta ohi ja johtavan rinnalle. Siellä oli joko liikaa luottoa hevoseen tai sitten vaan haluttiin antaa seminätti juoksu viime kertaisen raskaan reissun ja pienen tauon jälkeen. Eikä siinä mitään, eihän sitä aina kannatakaan täysillä revitellä. Tähtäin on varmasti lauantairaveissa näiden iltaravien sijaan.
XO101
 
Viestit: 905
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja XO101 » 04. Kesä 2018 20:05

No nytpä on turha jossitella, ei olisi tälläistä Kennet Sisua löytynyt mistään lapulta. In Ice Princess oli ihan ok reipas matkavauhti huomioiden, mutta pullasiko voittoon tarvittavat metrit matkanvarrella? Lisäksi se voitontahto nyt on edelleenkin pieni kysymysmerkki. Voisi kuvitella, että In Ice Princess ainakin täydellä matkalla olisi parempi selästä kuin keulasta. Vähän kuumana tuo kävi. Mitähän Raitala muuten loppusuoralla oikein tyhjää haroi? Näytti, että olisi korvia yrittänyt aukaista, mutta narut ei sattuneet käteen tai jotain.
XO101
 
Viestit: 905
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja peliman » 04. Kesä 2018 20:37

Mulla oli kennet sisu kaksarissa mutta merkit kiersi hieman väärin, 5 oli myös mutta m.t. kittyn kaverina ja se paha virhe kun kerroin niin heikko ja m.t. kitty oli jo su starttia.. hyvä kerroin olisi ollut kitty ja kennet. kennet sisu voitti jo kovan lähdön ja hyvä tallikommenttikin.

saa nähdä tuleeko bluehouse power kaksariin gollum kanssa, siinä vielä vähän yritystä. e: ehkei tuo sisärata ajelu sovi bluehouselle vaikka onhan tässäkin lähdössä jo vastusta, joskus aiemminkin ei mennyt yhtä hyvin sisäradalla verrattuna mitä nuo jotkut selkäreissujen jälkeiset kovat kirit silloin tällöin tapahtuneet.

e: hitto että menee sekaisin tuo toto-tv jos ei aina välillä sulje välilehteä tai päivitä jotenkin. siinä lisänä veikkaus varoittelee tuosta että yli tunnin istunut persiillään jo.

e: yks 6e rivi olis ollut cash no limit varassa, eihän sillä paljon olis saanut mutta kennet nyt vähän olis nostanut. Siinä olin jopa varmistanut tdc, ne merkit olis jälkiviisaana pitänyt siirtää seuraavan lähdön paalun hevosiin, mutta vain yhteen olisi ollut varaa, olisiko se ollut 7 ?
peliman
 
Viestit: 1530
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja peliman » 05. Kesä 2018 10:13

Mikkeli toto5 rivin arvoon kalastelen nousua lähinnä 5L 6, kun suosikki 4 voi ilmeisesti laukata voltista.. ja olisiko tuosta ravillakaan vastusta?
6L 9 Sirkan samu. Maili ei huono (tuulenpoju jäi 2.joskus) muttei paras matka. Täydellä matkallahan
tämä on ravia polkeneen Saran särmän ainakin voittanut selvästi.
Valppaus on varmaan ok suosikki mutta onhan silläkin laukkoja suhteellisen paljon taulussa kuten Saralla joka tulee tauoltakin.
peliman
 
Viestit: 1530
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja XO101 » 05. Kesä 2018 18:53

Ei mitään erikoista ideaa tänne Mikkeliin, mutta kokeillaan nyt jotain riviä tehdä. Ypäjä Keva ekaan varmaksi Is:n aivopesemänä. Luokkahan riittää. Toiseen lähtöön paljon merkkejä ja mielestäni tuohon voi hyvinkin tulla joku alta 10% merkkikin (5,8,10...), ei nuo huonoja hevosia ole. Kolmatta kohdetta meinasin kolmella merkillä 2,4,6, mutta eilen tuli sen verran takkiin, että jätin lopulta Valppauksen pitkinhampain varmaksi. En ole kyllä yhtään varma tämän taistelutahdosta loppusuoralla, mutta toisaalta paikka ja matka suosii. Huippukuntoinen Saran Särmähän tämän veisi, mutta...

Neljännessä kohteessa Oxan Winx and Wonx on ihan oikea suosikki, mutta mielestäni vähän liian iso sellainen. Sisäpuolella on nopeita avaajia ja nyt ei välttämättä ole tiedossa nättiä sisäratareissua. 3. Essi Van Press ja 7. Ain't She Sweet ainakin kaveriksi. Harkita voi myös numeroita 1. ja 9. Vika kohde on pyöreä. Lähinnä itselläni nyt pistää silmään numeron 9. Barardi Razz peliprosentit 2%. Eipä tuo taida huippukunnossa olla, mutta toisaalta luokka riittää ihan varmasti ja kyseessä on toinen startti tauon jälkeen. Jättiyllärin etsijöille.

10. Ypäjä Keva
4,5,6,8,9,10,11,13
2. Valppaus
1,3,4,7,9
1,5,7,8,9,10

24 euroa.
XO101
 
Viestit: 905
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja Neliveto » 05. Kesä 2018 19:10

XO101 kirjoitti: Toiseen lähtöön paljon merkkejä ja mielestäni tuohon voi hyvinkin tulla joku alta 10% merkkikin (5,8,10...), ei nuo huonoja hevosia ole.


Tuossa lähdössä on omaan makuuni illan parhaat pelihevoset. Bean Dream tekee toisen starttinsa Pakkaselta ja tänään on kengät pois. Renee Conductor on esitellyt kovia vauhtivaroja ja kahden viimeisimmän perusteella laukkakaan ei yllätä enää joka kerta. Glass Sniper oli viimeksi mainio, mutta reissu oli tarkka ja tuona päivänä Joensuussa kaikki menivät kovia aikoja.

Avauskohteessa suosikkikaksikolla pääsee pitkälle. T5-3:ssa ei lähde isommin kiinnostamaan kukaan, mutta varovainen nosto voisi olla piippuhyllyn paikan Issakan Pouta. Orilla on kuitenkin porukan parhaat näytöt tältä vuodelta. Neljännessä kohteessa Oxan Winx And Wonx voi vetää alusta loppuun, mutta eturivissä on sen verran kovia starttareita, että ylivauhdin vaara tosiaan on. Siltä varalta mukaan myös takarivin Wonder Woman. Päätöskohteessa on jännä nähdä suosikki Fika kaikki kengät jalassa. Viimeksi sillä balanssilla meno oli ehkä aavistuksen tasaisempaa. Enemmän pelatuista Herbie Sisun ja Bartender Inin näytöt ovat jo aika kaukaa. Pelillisesti tosi kiharainen kisa :think: .
Neliveto
 
Viestit: 2782
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja XO101 » 05. Kesä 2018 19:28

Ei ollut Ypäjä Kevasta haastamaan, ravasikin vähän epävarmasti. Kyllä Is sai nyt meikäläiset aivopestyä. :lolno:

Mitä tähän toiseen kohteeseen tulee niin itsekin olen ensisijaisesti Bean Dreamin miehiä. Vaikka tämä nyt ei ikäluokan parhaita hevosia olekaan niin on silti ikäluokkalähtöjen tason hevonen. Sen pitäisi riittää aika korkealle tässä. Kysymysmerkki on tietysti volttilähtö ja viime kertainen laukka. Siihen painetaan ihan reilut pelit tänään.
XO101
 
Viestit: 905
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja peliman » 05. Kesä 2018 19:33

Toinen toto5 kohde on tietysti arvoituksellinen mutta hieman alkoi paremmalta tuo 6 El mejor vaikuttaa kun Iikka lataa ehkä keulaan sillä todennäk. mitä tuos lukenu arvioita juoksunkulusta.. ja kengittä merkitty, jännä nähdä. Tämä on kapealla pelattu , samoinkuin päätös, mitä joutuisi vielä vähintään jännittämään.
peliman
 
Viestit: 1530
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja XO101 » 05. Kesä 2018 19:36

peliman kirjoitti:Toinen toto5 kohde on tietysti arvoituksellinen mutta hieman alkoi paremmalta tuo 6 El mejor vaikuttaa kun Iikka lataa ehkä keulaan sillä todennäk. mitä tuos lukenu arvioita juoksunkulusta.. ja kengittä merkitty, jännä nähdä. Tämä on kapealla pelattu , samoinkuin päätös, mitä joutuisi vielä vähintään jännittämään.


Löytyisi painopareista tämäkin. Juoksurata ja kengättömyys kiinnitti huomion.
XO101
 
Viestit: 905
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja peliman » 05. Kesä 2018 19:44

Olipa turhan iso riskinotto paalulta pari laittaa, taisi molemmat hyppiä pois kuvioista. Hieman paremmin ravaavia nuo takamatkan menijät.
Liekö Vermossa huomenna selvemmät kuviot, takaisin lunastuskantaan pääsisi joskus.
Saaga S ainoana varmana vermon toto4 luulisi että lähimpänä arvoituksen ratkaisua.
Viimeksi muokannut peliman päivämäärä 05. Kesä 2018 19:47, muokattu yhteensä 1 kerran
peliman
 
Viestit: 1530
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja XO101 » 05. Kesä 2018 19:45

No niin. Hyvät puolet tietysti ne, että Bean Dream oli ylivoimainen ja pariinkin tuli ihan kohtalainen merkki. Huono puoli se, että Bean Dream kuumui aivan saakelisti eikä maksanut 13% hevoseksi juuri mitään. Vähän kyllä pettynyt olo kun hakkasivat noin pohjaksi.
XO101
 
Viestit: 905
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 23

ViestiKirjoittaja peliman » 05. Kesä 2018 20:04

Taisi nyt Saran särmä 8.kerta Mikkelissä, tuli 5.laukka, eli ne 3/8 muuta ollut voittoja muistaakseni. Sehän on tietysti hyvä että aina ehjällä on voittanut Mikkelissä.
Laukka tuli taas kun ravi alkoi murentua johtavan rinnalla juoksunkululla, niin luin tapahtuneen aiemminkin.
peliman
 
Viestit: 1530
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Seuraava

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa