Psyykit ja jälkipelit, viikko 21

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Psyykit ja jälkipelit, viikko 21

ViestiKirjoittaja Neliveto » 21. Touko 2018 17:44

Seinäjoki aloittaa raviviikon, joka huipentuu Vieremän seiskakutosiin ja tietysti Elitloppet-raveihin.

Nelkkuavauksessa on pelihevosia moneen makuun. Jos vähemmän pelatuista hakisi ideoita, niin kautensa Oulussa ihan mukavalla suorituksella avannut Heikkalan Pehtoor ja taas ilman kenkiä kilpaileva Enon Vilppi kiinnostava eniten. Suosikkikolmikko ei ole ravivarmimmasta päästä, vaikka varsinkin Sävel-Tähden toissa kerran juoksu Seinäjoella oli raju. Toinen kohde on todella kovatasoinen :thumb_up: . Badass oli viimeksi niin menoillaan, että jos tässä joku muu pääsee keulaan ja ruuna on yhtä virtava, niin matkalla mennään kovaa. Tällä ajatuksella nostaisin Wicasa Siouxin jopa suosikiksi takarivistä. Ellix Rhyme paransi viime kesänä kengittä paljon ja tamma on ollut nyt hyvä kengilläkin.

Kolmannen kohteen suosikit eivät peleissä kiinnosta lainkaan. Huvin Viku on tosi laukkaherkkä ja Volsuritaren voitontahdossa on ollut viime aikoina hieman sanomista. Omaan makuuni Veeran Poika voisi olla jopa suosikki ja kiinnostavimmat haastajat ovat kovissa lähdöissä viime aikoina juossut Eskel ja Sävel-Muisto, joka pärjäsi viime kesänä kengittä ihan kovissakin lähdöissä. Päätöskohteen pitäisi olla kahdella pelatuimmalla tukossa ja suosikkikaksikolle antaisin tasaprosentit.
Neliveto
 
Viestit: 2782
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 21

ViestiKirjoittaja For Nothing... » 22. Touko 2018 10:48

For Nothing... kirjoitti:Mites sitten tuo toto-tv. Eikös aiemmin ollut HD1080 tarjolla, tänään näyttää enää 720 olevan maksimi. Joku muutoshan tuolla on tehty ja nytkö sen pieleen menemistä paikataan heikentämällä kuvanlaatua?


Markkuheikkilämäisesti vastaan itse itselleni. Keskustelin chattipirkon kanssa asiasta ja näinhän siellä on käynyt. TotoTV:llä on uusi palveluntarjoaja ja on, yllätys yllätys, ongelmia. Palautetta on tullut paljon ja kait asialle yritetään tehdä jotain. Joten jos ongelmia on, laittakaahan palautetta. Niiden perusteella koittavat löytää ratkaisua. Samasta syystä 1080HD-kuvanlaatu on poistunut tarjonnasta. Tämäkö on sitten palvelua vuonna 2018, että kuvanlaatu on heikohkoa... Paljon tulee katsottua töissä ilman ääniä, niin jokainen pikseli olisi kyllä tärkeä.. Kyllähän tästä ikävä kyllä edelleen paistaa Veikkauksen haluttomuus tehdä asioita raviurheilun hyväksi, jos laadustakin aletaan jo tinkiä varmaankin edullisemman palveluntuottajan myötä. Varmasti tämä kuukauden jatkunut pätkiminen ja pahimmillaan koko selaimen jumittaminen on vienyt vaihtoeuroja lätkäkisojen ohella.

Illan raveihin ei ole kyllä mitään näkemystä. Kajaanissa T4-kohteet on alustavan jakauman mukaan oikein pelattu. Kun listat huokuvat muutenkin tyhjyyttään, ei taida pelieurot tänään vaihtaa omistajaa. Osumia toki saa, jos rastittaa Kärkkäisen ja Ojanperän kalustoa. Jälkimmäisen tallista tuleva Pesiskimpan varsa lie ravien seuratuimpia.
- Roses of the night, are growing without light -
For Nothing...
 
Viestit: 473
Liittynyt: 03. Syys 2009 13:49

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 21

ViestiKirjoittaja peliman » 22. Touko 2018 15:44

Varmaan korjaavat tilanteen ajan myötä mutta huomasin viikonloppuna että erillinen toto-tv ikkuna antoi edes virheettömän kuvan kun 8 lähdössä jäi suorana näkemättä välähdyksen lähtö. Sama ongelma jatkui myöhemminkin eli kuva oli zoomautunut jotenkin ylös, reilusti hevosten ja radan yläpuolelle. Silloin sama näkyi ok kun siirtyi toto-tv ikkunaan siitä veikkauksen alku toto-tv kuvasta. Siellähän se ratafeedi juttukin taisi olla jos sattuu huono studio joskus.

e: en siis testannut heti välähdys lähdön aikana mutta kun jälkeenpäin pelasi toisesta ikkunasta paremmin, uskon että se olisi hyödyttänyt.
peliman
 
Viestit: 1530
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 21

ViestiKirjoittaja Neliveto » 23. Touko 2018 17:44

Vermossa on jackpottia jaossa. Starzinner tuntuu omassa lähdössään prosenttiensa veroiselta pankilta. Viimeksi juoksu meni mahdottomaksi, joten lopun taipuminen oli ymmärrettävää. Päivän isoista suosikeista myös Ranch Kelly on vahvoilla, vaikka tamma kasiradalta joutuukin lähtemään. Andree sen sijaan tuntuu paljon pelatulta, vaikka ohjastaja vahvistuukin. Eturivissä on muitakin kovia lähtijöitä, joten ainakin alussa mennään kovaa. Siihen nähden, kuinka hyviä hevosia Boulder Luke ja Detroit Rock Sisu ovat, on niiden peliosuus alakantissa pahoilta paikoiltakin. Varsinkin ensin mainitulta irtoaa kova kiri.

T65-2:ssa viimeksi tarkalla reissulla voittanut Moves Like Jagger on nyt selvä suosikki, eikä vastassa ole ainakaan viime kerralla taakse jäänyttä Adriennes Amia kovempia hevosia. Napakoita kirejä esittänyt Ankle Socks kiinnostaa varmistuksista eniten. Sh-voltti on kierroksen tasaisin lähtö. Sokru jäi viimeksi pussiin, kiri sitä ennen hyvin ja voitokas tamma on aiheesta niukka suosikki. Hyviä yllättäjäehdokkaita on sitten enemmänkin. Into Rols laukkasi viimeksi, mutta Turussa ori avasi ja lopetti kovaa. Mikimani jätti itsestään uransa alussa tosi lahjakkaan kuvan ja on varottava tauoltakin. Päätöskohteessa Daddy Boy ei erityisemmin kiehdo kengillä. Enjoy's Paycheck paikkasi viimeksi laukkansa vahvasti ja toissa kerran laukka auton takaa oli kommenttien mukaan työtapaturma. Myös hyvällä esityksellä tauolta palannut Donatello Hoss tulee lapulle ennen suosikkia. Orlando Point pärjäsi talvella kovempiakin hevosia vastaan ja on nyt mielestäni liian unohdettu.
Neliveto
 
Viestit: 2782
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 21

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 23. Touko 2018 20:52

Ruikonperä kirjoitti:Joku asia kun lähtee kiertämään niin se tosissaan sitten kiertää. Mika Seittulla oli viime vuonna parempi sijaprosentti kuin monella nimimiehellä, mutta voittoa ei vaan tunnu tulevan millään. Ajanut viimeisimmän tikkunsa (26.8.2016) jälkeen yli 170 starttia ja hopealle päätynyt peräti 18 kertaa.

E: Oulun lounareiden jälkeen kakkossijoja on nyt 19...

Tulihan se voitto viimeinkin Mika Seittulle :tuuletus: Olisihan se toki hienompi ollut totoraveissa, mutta Kokkolan paikallisista narutellut tänään kaksikin voittoa.
Ruikonperä
 
Viestit: 15312
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 21

ViestiKirjoittaja Neliveto » 25. Touko 2018 18:59

Seurattavaa riittää, kun päivällä Elitloppet viikonloppu alkoi jo lounasraveilla ja nyt ravataan Lappeessa ja Bodenissa. Lappeen nelkku muuttui kinkkiseksi Adrienne's Amin jäätyä pois :think: . Nyt T4-2:een kiinnostavatkin eniten yllättäjät. Kovafysiikkainen Dark Defender on ilman kenkiä ja omaan makuuni tosi vähän pelattu. Avauskohteen parhaat pelihevoset ovat tarkan reissun saava The Best Spruce ja Kausalassa vaisuhkosti esiintynyt, mutta edellisessään loppua tulisesti tykittänyt M.T.Jeopardy.

Bodenin kuusnelosen haut ovat Lady Spell, Transcendence, George Birdland ja Blady Bols Blue. Ensin mainittu taisi ottaa itseensä viime kerran uusinnoista, mutta Oulussa edelle jäi (hiema kärjistäen) vain Harper Hanover -hevonen. Transcendence hävisi viimeksi tallikaverilleen, mutta haastoi siinä määrin miehekkäästi, että ero prosenteissa tuntuu nyt liian suurelta. George Birdland repäisee paalulta ainakin 13-alkuisen ajan, jolloin takaa on kyllä tekemistä. Hieman samat sanat pätevät myös Blady Bols Bluen kohdalla eli keulaan ja kukat. Samassa lähdössä myös pohjoisen kiertuetta voitokkaasti suorittanut Lovetown on vähällä huomiolla.

Pelillisesti viikonloppu alkoi kyllä aika katkerasti, kun palstalla kultalautasella tarjoiltu Dear Friend teki kertoimen Solvallan nelkkuun, mutta päätöskohteen voittajaa ei ollut kuuteen merkkiin :oops: .
Neliveto
 
Viestit: 2782
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 21

ViestiKirjoittaja XO101 » 25. Touko 2018 19:42

Saas nähdä onko Keisarista jotain tietoa. Oli pitkään vain 3% pelattu T4 ja lopultakin jäi vain 4 prosenttiin. Voittajassa on kuitenkin ollut koko ravien ajan alas lyöty ja äsken oli jo pelipohja. Nopeat kesäkelit ja Lappeen pyöreä rata tuskin suosii tätä hieman tasavauhtista menijää, mutta pakkohan tuo oli noilla prosenteilla kuitille potintekijäksi ottaa. Itsellä ei kyllä ihan älyttömästi luottoa löydy, mutta joskus nämä paljon voittajaan hakanut vaan yllättelee. Jos itse pitäisi tähän yksi valita niin valitsisin Diktaattorin. Yllätäjäosastolta sitten toissakerralla loistojuoksun tehnyt Vinksa.
XO101
 
Viestit: 907
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 21

ViestiKirjoittaja peliman » 26. Touko 2018 14:39

Täytyy sanoa että onhan tämä toukokuu tänä vuonna ehkä hieman enemmän hellettä, lämmin ollut mitä yleensä?
Miettinyt tuossa syitä miksi yllätyksiä tullut ja esim. Midnight hour ei niin hyvä ollut.

Sepä siinä. Tänään solvalla kiinostava harper hanover lähtö 12. Iikka koettaa Hollywood hills. Hyvä jos pysyy porukassa mukana.
Toisaalta eihän tuo tähän asti ole vielä hävinnyt tätä matkaa jos ei joku yllättävä laukka häiriöstä tullut kuten vermossa. Miksei jopa voittaisi?

e: eipä ollut jakoa brisbanella pronssifinaalissa. Voittajan kyllä ymmärtää kun katsoi että mennyt pari viimeistä 12 aikoja 2640 myös. Voimaeroa tuohon porukkaan.
peliman
 
Viestit: 1530
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 21

ViestiKirjoittaja Harri H » 26. Touko 2018 16:06

Sweden Cupiin ei vissiin saa pelattua?
Maybe, just once, someone will call me "Sir" without adding, "You're making a scene." - Homer J. Simpson
Harri H
 
Viestit: 6614
Liittynyt: 15. Elo 2009 12:42

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 21

ViestiKirjoittaja peliman » 26. Touko 2018 18:10

On se Atupem nyt hyvänä. Itse kun näitä huonon tuurin/päivän pelaajia, eipä onnistunut huhtikuussa 2 numerolla suursuosikkina.. No , siinä oli solvallassakin jollain taas tuurit puolella tai taidotkin. Volnik vähän haparoi suoralla mutta pysyi pian askelillaan. Ei olis paljon tarvittu lisää niin atu olisi ehtinyt.

e: olivatpa kovasti uskoneet harperissa takamatkan hevoseen. Pf paalulla oli kengittä, aika mahdoton pideltävä.
peliman
 
Viestit: 1530
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 21

ViestiKirjoittaja XO101 » 27. Touko 2018 14:44

Mistä ihmeestä nämä ranskalaiset aina kaivaa näitä c-luokan paikallisia montehevosia jotka on ihan murskaavia Pohjoismaissa? Nytkään ei kasin kierros painanut missään. Kotimaassa ei edes totosijoille asiaa. :lolno:
XO101
 
Viestit: 907
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 21

ViestiKirjoittaja Neliveto » 27. Touko 2018 15:02

XO101 kirjoitti:Mistä ihmeestä nämä ranskalaiset aina kaivaa näitä c-luokan paikallisia montehevosia jotka on ihan murskaavia Pohjoismaissa? Nytkään ei kasin kierros painanut missään. Kotimaassa ei edes totosijoille asiaa. :lolno:


Hirveä on montéhevosten taso Ranskassa :shock: .

Elitkampenista tulee kyllä kova lähtö ja 17-alkuista aikaakin jo arvuuttelivat ATG:n lähetyksessä. Olisihan se hienoa, jos Pikkukahveli tuossa näyttäisi menemisen mallia isolle yleisölle. Santun avauslähdön voitolle ja erityisesti tyylikkäälle voittajahaastattelulle iso :thumb_up: .
Neliveto
 
Viestit: 2782
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 21

ViestiKirjoittaja Kädetön » 27. Touko 2018 15:29

Harvemmin hevonen voittaa kaksi ravilähtöä viiden minuutin välein, kuten M.T.Insider tänään teki.
Kädetön
 
Viestit: 3311
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 21

ViestiKirjoittaja peliman » 27. Touko 2018 15:46

Mahtoiko kahveli laukata kun alussa jäi? Tuntui ajelevan hiittinä takana sitten.
Oli vähän viime tipassa jotain pelejä pantava, kerkesin 0 min. ennen kuitenkin kattoa elitkampenin.
Hyvä keulahevonen oli mutta hieman arvoitus kuka keulan ottaa kun 1 olisi pitänyt ihan ok avata mutta paremmin
tuntui lähtevän ylempää 4.

Toto5 hitusen paremmalta peliltä tuntui 75 nähden kun alkaa loppetin alkulähdöillä.
peliman
 
Viestit: 1530
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 21

ViestiKirjoittaja Neliveto » 27. Touko 2018 15:48

Polara oli väkevä ja nappasi arvokkaan kakkossijan :thumb_up: . Jos ruudun äärestä pitää vähän spekuloida, niin miksi laukkojen sävyttämässä kiihdytyksessä Pikkukahvelilla piti hakea selkä eteen, kun tiedetään, että ori tekee parhaat suorituksensa vapaalta radalta rajulla matkavauhdilla :eh: .
Neliveto
 
Viestit: 2782
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 21

ViestiKirjoittaja peliman » 27. Touko 2018 16:02

Olipa toisessa 75 lähdössä lämpöisten puolella jo kova toisen radan hevonen. Peukkua sille kun laitoin varmaksi isompaan lappuuni.
peliman
 
Viestit: 1530
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 21

ViestiKirjoittaja XO101 » 27. Touko 2018 16:06

Mitenkäs porukka on psyykannut Elitloppetin? Vähän tuo siltä omaan silmääni näyttää, että yksi kolmesta suosikista tuon voittaa. Ringostarr Treb ei meikäläisen papereissa ole oikein koskaan ollut Elitloppet tason hevonen vaan pikemminkin Sweden Cup tasoa. Mutta täytyy sanoa, että hevonen kehittynyt vielä vanhalla iällä ja teki viimeksi todella suuren vaikutuksen. Oli siis aivan jäätävän näköinen koko matkan. Hevonen on saanut hyvän paikan ja lähtee kovaa. Koko matkan johto karsinnassa on hyvin mahdollinen vaikka Propulsion piinkova hevonen onkin. Mutta sen ongelma on tietysti lähtönopeuden pienoinen puute. Ulkopuolelta joutuu Propulsion hyvin todennäköisesti koittamaan. Lisäksi Ringtostarr Treb on aiemmin osoittanut, että kaksi lähtöä samana päivänä sopii sille. Sekään kun ei ole mikään itsestäänselvyys, edes näiden kovien hevosten kohdalla. PIeni kysymysmerkki se on viime vuoden jälkeen myös Bold Eaglen kohdalla. Toki todennäköisempää on, että silloin syynä oli se järisyttävä karsintajuoksu eikä niinkään kaksi starttia. Tänä vuonna hevonen saa lähes varmasti helpomman ensimmäisen startin. Noin luokan puolesta nostan Bold Eaglen kuitenkin Elitloppetin suosikiksi. Propulsion voi hyvinkin olla RT:tä kovempi hevonen, mutta kun matka on maili niin Ringostarr Treb on kakkossuosikkini ja Redenin tykki vasta kolmas. Hyvin mahdollista, että Propulsion on suosikeista se joka joutuu finaalissa kauimpaa kiriin lähtemään. Muista Uza Josselyn oli jonkinlainen finaali-idea itselläni, mutta lähtöpaikan takia menee vaikeaksi. Hevonenhan teki Finlandia taktiikkajuoksussa huomattavasti sijoitustaan paremmin esityksen.
XO101
 
Viestit: 907
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 21

ViestiKirjoittaja Neliveto » 27. Touko 2018 16:07

No jo on Bold Eaglelle laitettu karsintaan melkoinen sijalyönti (olisiko ainakin 150 000 euroa?) alle :shock: . Saa tulla vielä reilusti vastapeliä, jotta sijoittaja saa muutakin kuin omansa pois.
Neliveto
 
Viestit: 2782
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 21

ViestiKirjoittaja XO101 » 27. Touko 2018 16:14

Neliveto kirjoitti:No jo on Bold Eaglelle laitettu karsintaan melkoinen sijalyönti (olisiko ainakin 150 000 euroa?) alle :shock: . Saa tulla vielä reilusti vastapeliä, jotta sijoittaja saa muutakin kuin omansa pois.


Rahanpesua? :thumb_up:
XO101
 
Viestit: 907
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 21

ViestiKirjoittaja XO101 » 27. Touko 2018 16:36

Pakko kokeilla lyödä kaikille muille sijaa paitsi Bold Eaglelle. Niin paljon lyöty suosikki. Ylikylän hevonen, mutta on tässä sen verran paljon nyt kysymysmerkkejä ilmassa, että pakko kokeilla.
XO101
 
Viestit: 907
Liittynyt: 30. Huhti 2016 16:54

Seuraava

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: PJK ja 2 vierailijaa