Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 09. Huhti 2018 12:30

Viikko alkaa poikkeuksellisen positiivissa merkeissä, sillä Oulussa ensimmäiset ravit jälkeen tulipalon :tuuletus:

Onko tietoa pystyykö siellä ajamaan ilman kenkiä? Ilmeisesti luvassa tosi raskas rata ja luulisi kengättömien hyötyvän olosuhteista erityisesti :think:

Kiinnostaa myös mitenköhän kuvaus hoidetaan?
Ruikonperä
 
Viestit: 15311
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Neliveto » 09. Huhti 2018 17:58

Ruikonperä kirjoitti:Viikko alkaa poikkeuksellisen positiivissa merkeissä, sillä Oulussa ensimmäiset ravit jälkeen tulipalon :tuuletus:

Onko tietoa pystyykö siellä ajamaan ilman kenkiä? Ilmeisesti luvassa tosi raskas rata ja luulisi kengättömien hyötyvän olosuhteista erityisesti :think:


Hienoa, että Äimärautiolla taas ravataan ja kenkiäkin näytetään napsivan pois siihen malliin, että kevät alkaa tulla Oulunkin korkeudelle :clap: .

Nelkku näyttää siltä, että ihan pohjariviä tuskin saadaan, kun olosuhteetkin saattavat näytellä jonkinlaista roolia. Avauskohteessa lähdettäneen lujaa, kun Blady Bols Blue on parhaimmillaan keulasta, Easy Vacation lähtee kovaa ja E.V. Jory väläytti Joensuussa hurjaa lähtönopeutta. Vaikka parhaat hevoset keulapään miehittävätkin, saattaisi kova matkavauhti avata saumoja takahevosillekin. Rio Crowe on ollut edellisissään hieman tasainen, mutta lahjoja pitäisi löytyä. Pitkällä matkalla tuoksuu perinteisesti yllätys. Suosikki Hollywood Hillsin ei ole taustalta helppo koko porukkaa kiertää, joten muitakin tarvitaan lapulle. Ehdottomasti kiinnostavin haku on viimeksi vain tasaisen suorituksen tehnyt, mutta sitä ennen kunnon puhkeamisen merkkejä osoittanut Be My Hot Stuff. Cobbys Moonwalker taas tuntuu kymmenen prosentin peliosuudella tolkuttomasti pelatulta.

Rima laskee Victory Bonsailla hurjasti, mutta toisaalta otteista on viime aikoina puuttunut tosi paljon. Silti ruunan kuuluu olla suosikki. Muutenkin lähtö on pelattu aika oikein. Incognito Tooma on jälleen kaksareihin maksava haku. Päätöskohde on hieno lähtö, vaikka pari kovaa pois jäikin. Jos Josveisiltä otettaisiin takakengät pois, niin se tuntuisi olevan tosi lähellä. Tauolta palaava Tuulenpoju kiinnostaa myös peleissä ennen Metkutusta. Metkutus teki viimeksi hyvän juoksun, mutta ei ollut maaliskuun ensimmäisessä startissa kovin erikoinen.
Viimeksi muokannut Neliveto päivämäärä 09. Huhti 2018 18:25, muokattu yhteensä 1 kerran
Neliveto
 
Viestit: 2782
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 09. Huhti 2018 18:06

L4) edelleen olen Easy Vacationin miehiä. Viimeksi oli vaisuhko, mutta kommenttien mukaan rata ei sopinut sinä päivänä. Hieman kiinnostaisi myös Snowline Cherry, joka tekee ensistartin Eija Sorvistolta.

L6) toivon kaikki sormet ja varpaat pystyssä, että Victory Bonsai olisi hyvä, mutta ilmeisen varovainen taktiikka ja veikkaankin Pohjolan pääsevän keulaan vetämään hölkkää ekan tonnin ja sitten voikin olla tekemätön paikka takahevosille.

L7) hieno lähtö, vaikka vesittyikin aika paljon kolmen isorahaisimman jäätyä pois. Toivottavasti ei niillä olisi mitään vakampaa ongelmaa. Jos Metkutukselta otettaisiin kengät pois niin maistuisi kovasti.
Ruikonperä
 
Viestit: 15311
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Kädetön » 09. Huhti 2018 18:09

Onpa mukava palata Äimärautiolle Antin ja Laurin jutustelua kuuntelemaan :thumb_up:
Kädetön
 
Viestit: 3307
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 09. Huhti 2018 18:19

Neliveto kirjoitti:Cobbys Moonwalker taas tuntuu kymmenen prosentin peliosuudella tolkuttomasti pelatulta.

Ajattelin listat nähtyäni tuossa olevan kovastikin ideaa aikamoisen kuskinvahvistuksen myötä ja yllätti kyllä isosti, että moni muukin ilmeisesti ajattelee samoin :D
Ruikonperä
 
Viestit: 15311
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Kädetön » 09. Huhti 2018 19:30

Eipä tuota iki-tipsiä E.V. Jorya tullut rastitettua lapulle kun on voiton vuoro. Mielessä kävi, mutta se ei riitä. Hitaat hevoset ja nopeat naiset ne tilin tyhjentävät :angry:
Kädetön
 
Viestit: 3307
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Neliveto » 09. Huhti 2018 20:13

Olipa toiveita herättävä debyytti Victory Bonsailta :thumb_up: . Seuraavassa olisi Tähti Kepu avojaloin. Viimeksi vastaava balanssi oli päivälleen kaksi vuotta sitten Kuopiossa, jossa ruuna vetäisi tasoitusennätyksensä 25,1ke ja uransa suurimman ykkösen :think: .
Neliveto
 
Viestit: 2782
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja vivahd EERO » 10. Huhti 2018 14:09

Kevättä rinnuksilla, joten taidan raahautua kohta Teivon suuntaan. :tuuletus: Varsinkin kaksi ensimmäistä lähtöä kiinnostaa vähäisestä osanottajamäärästä huolimatta. :think: :kippis:

Saavatko Kipinä Rols (-40) ja Sirukasson (-60) laukattomia paalun Ypäjä Luotsia ja Vixeliä milloinkaan kiinni, tai pääsevätkö edes lähelle? Ypäjä Luotsi oli syksyllä Killerillä Sirukassonin kanssa samalla ajalla 31,3 autolähdössä, S tosin laukkasi ja Vixeli kuukausi sitten Mikkelin talviradalla koko matkan dödsijuoksun jälkeen laukkasi maaliin samassa rintamassa voittajan ja kakkosen kanssa, v1000 32,5 ja v500 29,0 todella mielenkiintoinen 4-vuotiaitten lähtö. :thumbup1: :tuuletus:

Kengitystietoja kannattaa odottaa sitten ihan viimeiseen asti. Rata on todennäköisesti sulanut kauttaaltaan, mutta tallinmäki vielä jäässä, joten radalle tulo vähintäänkin haastavaa ilman kenkiä. Alakatokselta ja talliportin viereisestä hallista ehkä pääsee radalle ohgelmitta, mutta tuskin kovin moni rohkenee ilman kaikkia kenkiä yrittää. :think: :eh:

Ja eikun Teivoa kohti, Pelionnea :!: :!: :thumbup1: :tuuletus: :kippis:
vivahd EERO
 
Viestit: 2121
Liittynyt: 02. Tammi 2012 10:15

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja seuraaja » 10. Huhti 2018 21:34

Teivon viimeisessä lähdössä seurasin erityisesti Perttusta ja Gaianaa. Kylläpä teki kipeää katsoa tuota könkkäämistä ... :(
Avatar
seuraaja
 
Viestit: 837
Liittynyt: 01. Tammi 2016 17:08
Paikkakunta: kotirata Keskinen

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja vivahd EERO » 10. Huhti 2018 21:44

Ei siis mitään hyötyä mennä paikanpäälle, kun ei näistä kerran mitään ymmärrä. :facepalm: :shock: :crazy: :yawn:

No näkihän siellä sentään tuttuja ja Koivusille pääsi kuittaileen eilisestä kiakkomatsista. :tuuletus: :kippis:
vivahd EERO
 
Viestit: 2121
Liittynyt: 02. Tammi 2012 10:15

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 10. Huhti 2018 22:36

seuraaja kirjoitti:Teivon viimeisessä lähdössä seurasin erityisesti Perttusta ja Gaianaa. Kylläpä teki kipeää katsoa tuota könkkäämistä ... :(

Oon myös katsonut monesti tuota hevosta, että onkohan kaikki ihan kunnossa vai onko tuo vain hevosen tyyli mennä :o Oli niin tai näin, pää ainakin tuntuu vetävän.

Perttusen tammoista puheenollen Yahuu Hoss juoksi tänään viimeisen starttinsa. Sen varsoja jäämme odottelemaan suurella mielenkiinnolla :thumb_up:
Ruikonperä
 
Viestit: 15311
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja peliman » 11. Huhti 2018 16:04

Vermo jotenkin mahdolliselta tuntuu, perusriviä ja kertaria koetan.

65-1 Tiger ecus tulee tauolta, syksyllä ilmeisesti monte rytäkässä(siis huono alusta tainnut olla, is-raveissa juttu oli) vähemmällä säikähdyksellä selvinneitä, silti voitto nyt yllättäisi.
Hevosen kyvyt muistaen hyvänä, vaikeahan tuota kuitilta silti jättää kun 12% ei voi ihan mahdottoman huomatuksi sanoa.
Axel foley on ollut hieman suosikkihevosiani pitkän aikaa hyvien kirivoittojensa ansiosta.
65-2 Suosikki DK lienee helpohkossa porukassa ellei pussiin jää? Ei mulla varaa varmistella.
65-3 Tässä lienee GS ..mummomaisesti täytyy nyt läpivarmat poimia näin, DK ja GS.
65-4 Jos colorado ecus samanlainen kuin ed. 3km, luulisi pärjäävän. Painoarvoa mutta kun päivät ei ole samanlaisia ja alusta hieman elää
näin kevään lähetessä, onhan tuossa unholaan jääviä rivin arvon nostajia myös tarjolla jos ruksaa lisää paalulta ja takaa.
65-5 Tässä lähdössä 6 Holari on ehdoton merkki (2%?). Tauolta paluu tasoituslähdössä pilaantunut laukkaan mutta kuten aiemmasta tallikom. is-ravien hevoshistoriasta näkee, hevosella on kytätty autolähtöjä kun voltista meinaa laukka tullakin juuri. Toivottavasti olisi nyt hieman starttia alle saaneena kuitenkin tässä parempi jo.
Enemmän laukkaileva 5 Tuurin toivo myös piti paikata ainakin toto4 puolelle, jääneehän tuo reilusti alle 10% pelatuksi varmaan, nyt jotain 5-6.
65-6 Mahtuisi tähän lisääkin mutta jotenkin vaikea nähdä Jamie hyneman ja Picasso ohi jonkun tulevan. Toki jos ensin mainittu laukkaa taas ja toisella ei juoksu
luonaa vaikeahkosta lähtöasemasta, sitten ne lisämerkit olisi ollut tarpeen.
peliman
 
Viestit: 1529
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja peliman » 11. Huhti 2018 19:21

Tiger Ecus oli kyllä hyvä tähän mutta eipä tässä kovin negatiiviselta mikään vaikuttanut lopulta kun tallikom. kuunteli ravilähetyksessä ennen lähtöä.
65 sai melko kapealla alkuun, tosin kertari lapussa oli vain Axel joka jäi liian taakse ja lopullisesti peli pilaantui laukkaan.
Jos läpivarmat pitäisi, lappu olisi melko tuhdisti ruksattu muuten sen jälkeen.

e: Kylläpä sai hirmuista prässiä DK. Kengittä oleva Rector kyllä pisti silmään mutta eipä noita lisämerkkejä tullut sen enempiä ajateltua. Juoksunkulun jos olisi tiennyt, niin ..taitaa tässä olla tarpeen lisämerkit nyt muissakin lähdöissä jos -1 selviää.

e: Rekilälläkin ihan hyvä hevonen. Saa tämä GS kohta alkaa oljenkorsia käyttämään ettei tule vielä yllätetyksi jossain.
peliman
 
Viestit: 1529
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 11. Huhti 2018 20:39

Ei tuo Kobardi vaan voita sitten millään, jo viides kakkossija tälle vuodelle :)
Ruikonperä
 
Viestit: 15311
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja peliman » 11. Huhti 2018 20:54

Ruikonperä kirjoitti:Ei tuo Kobardi vaan voita sitten millään, jo viides kakkossija tälle vuodelle :)


Eipä ei. Tuohon kukan tutuun kun ei uskalla vielä luottaa mut taitaa se olla varmistunut kun pääsee hyvästä asemasta keulaan.
Onneksi Antti nosti 65 päätökseen vähän arvoa mutta ei -1 paljon tietenkään saa.
e: kappas, tuli sieltä 2,5e enemmän mitä perusrivi maksoi.
Viimeksi muokannut peliman päivämäärä 11. Huhti 2018 21:02, muokattu yhteensä 1 kerran
peliman
 
Viestit: 1529
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja PJK » 11. Huhti 2018 20:57

Jake uskaltaa ottaa kantaa, mutta kyllä nyt tuli myötähäpeän tunne. Millcapes Devil olisi kaatunut viimeistään kolmannen kurvin aluksi, eikä siitä vetoavusta olisi ollut mitään hyötyä.
PJK
 
Viestit: 2980
Liittynyt: 24. Kesä 2014 09:51

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja peliman » 11. Huhti 2018 21:38

Eipä voi sanoa etteikö kunnossa olisi tuo Xpress eka lähdön suosikki.
e: olipa vähä mätä suosikki toiseen Upstream. Keulat piti hakea väkisin ja lopuksi laukalle suoralla. Piti oletettua keulaa kuitenkin koittaa apuvarmana.
Ei tuota 4 EL 2% olisi kuitenkaan ollut varmaan lisämerkeissä joten alavoiton perässä nyt.

e: ehkä olisi pikkuisen pitäny lisätä kolikoita , vaikea kierros vaikutti tulevan mutta pieni lappu jo 5 oikeaan pääsi. Veikkauksen asiakaspalvelija sanoi ettei 5 saa mitään vaikka ylimpiä voittoluokkia ei toteutuisi, ainakaan jos 8 ei kellää, ei 5 saa.
korjaus, taitaa ne olla 8 oikein jotkut saaneetkin. Ainakin 4 lähdön voittajan 11 zoom zoom ruksaaminen oli jo ruksattu mutta kavensin kuitenkin pariin merkkiin..
useita kymppejä ollut 6 oikealla.
peliman
 
Viestit: 1529
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Kädetön » 12. Huhti 2018 17:10

Jokimaalla tänään melkoinen herkkupala, kun kovat 4-vuotiaat ottavat uusintaottelun parin viikon takaisesta Vermon kohtaamisesta. Ratakin taitaa olla hyvässä kunnossa, joten "kesäisiä vauhteja mennään". Lähdön käsikirjoitus lienee pitkälti sama kuin viimeksikin. E-P täräyttää keulaan ja sitten katsotaan vetääkö peli maaliin saakka. Hotshot Luca ja Run For Royalty ovat enemmän pelattuja kuin Vixpress Li, mutta en ainakaan minä pysty suoralta kädeltä voittajaa nimeämään. Hotshot Luca?
Kädetön
 
Viestit: 3307
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja peliman » 12. Huhti 2018 17:39

Miksihän Forss ei enää kuskina Lucalle?
Voihan nämä olla kehittyneet muutkin, aika pieniä erot ollut ed. kaudellakin. Voiton on ratkaissut raaka puristusvoima johtavan rinnalta usein.
peliman
 
Viestit: 1529
Liittynyt: 17. Huhti 2016 19:29

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 15

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 12. Huhti 2018 17:56

peliman kirjoitti:Miksihän Forss ei enää kuskina Lucalle?
Voihan nämä olla kehittyneet muutkin, aika pieniä erot ollut ed. kaudellakin. Voiton on ratkaissut raaka puristusvoima johtavan rinnalta usein.

Eiköhän Forss palaa Hotshot Lucan kärryille jahka osuvat samoihin raveihin, tänäänhän Forss jatkaa Ruotsin kiertuetta Örebrossa. Itse liputan tämän päivän lähdössä Run For Royaltyn puolesta, ei voi hevonen enää juuri paremmalta näyttää kuin se RFR viimeksi.

Hienot on Jokimaan nelkkukohteet, mutta pelimielessä ehti jo tulla v-käyrä otsaan ennen kuin ravit edes alkoivat. Päivän maistuvin oli etukäteen Miraz, mutta eikö sille tullut hirmukehut myös Hyvöseltä niin tietäähän sen miten kertoimille käy... Toka kohteessa Reverend Dred vaikuttaisi aivan liikaa pelatulta Rafa Pareraan nähden. Luokaltaan kova hepo ja kengätkin pois. Viime kerran ajosuoritus kieli, että ainakin Forss taitaa uskoa "kähinän" hevoseen kovasti.
Ruikonperä
 
Viestit: 15311
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Seuraava

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa