Psyykit ja jälkipelit, viikko 4

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Psyykit ja jälkipelit, viikko 4

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 19. Tammi 2015 12:22

Kaustinen aloittaa ihan kivannäköisillä raveilla. Kaksi kovaluokkaista tauoltapalaajaa eli Turon Myrsky ja Bob Hope, mutta vaikea nähdä kummallakaan kovin suuria menestymismahiksia. Jälkimmäinenkin ollut viimeksi totossa yli neljä vuotta sitten ja odotukset ovat maltilliset kuten Turon Myrskylläkin. Bob Hope lienee Suur-Hollola voittajista hevonen, joka on nätisti sanottuna kerännyt ehkä vaisuimmat aplodit ;) Ja voitti vielä kaksi kertaa...

Tuossa Turon Myrskyn lähdössä Turoveli on ihmeen iso suosikki. Olihan se viime startissa ihan sukka. Harvoin tallikommentteja tarvitsee, mutta nyt olisi kyllä kiva lukea/kuulla mitä Huopana sanoo. Löytyikö joku syy viime kerran vaisuuteen? Jos löytyi ja kaikki on nyt kondiksessa niin kiertäähän se tämän porukan. Vaikka miten yrittää niin vastustajista ei löydy maistuvia, aikamoisia nuuhkijoita melkein koko sakki, mutta niille kyllä maili sopii kuin nenä päähän. Vippaskonsti veisi parhaimmillaan lähdöstä maaliin, mutta ihan täysi arvoitus. Se on muuten kumma juttu näillä Tupamäen hevosilla, kun tekevät kerran-pari kaudessa aivan huippuesityksen, mutta ikinä se vire ei kestä kuin maksimissaan muutaman startin :wtf: Jamppa varmaan tarjoilee Ujorille namureissun sisäradalla ja sille maili on todella iso etu. Tosin voittihan se viimeksi aika kovankin porukan täydellä matkalla. Troikkaan tarjoan Goldie Laukkoa, joka teki viimeksi lupauksia herättävän debyytin uudelta treenarilta ja paikkahan on mitä loistavin.

Kiinnitti huomiota ekassa lähdössä poisjääneen Sepän Osuman viime startti. Voittanut Pietarsaaren paikallisissa ajalla 50,3 ja se lienee huonoin voittoaika ainakin viime vuonna maaradalla ajetussa lähdössä? Nuorten lähtöjä ei lasketa... Tulosten perusteella Pietarsaaren rata ei edes ole mikään maailman hitain baana. Tuossa lähdössä ollut viisi hevosta, joista Sepän Osuma on yv-nopein 41,8 ennätyksellä. Toiseksi nopein mennyt 48,4 ja loput kolme ei alta 50. Tämä hevonen ei, yllättäen, tullut starttiviivalla. Ilmeisesti _vähän_ vastustanut: https://heppa.hippos.fi/heppa/horse/Rac ... 1230379233 :lol:

Mestaruusliigassa jännitämme onko Harri ensimmäinen jatkoonmenijä.
Ruikonperä
 
Viestit: 15189
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 4

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 19. Tammi 2015 12:57

Kaustisen sivuilla olikin Huopanan kommentit ja viime kerran vaisuus johtui liian lyhyista hokeista (ei siis HLL, vaan LLH :think: ), joten pitää olla liki. Olisihan tuossa myös ihan unohdettuna hevonen, johon on todellinen viha-rakkaussuhde eli Tosi-Jänkä. Nuuhkijoiden esi-äiti ja kuski, jonka passiivisuuteen ja kiltteyteen saa menettää 9/10 kerrasta hermonsa, mutta Tosi-Jänkä on tikissä ja juossut paljon kovempia lähtöjä. Kahdessa viime startissa jäänyt tosi paljon jossiteltavaa pussiinjäämisten takia. Toissastartissa Teivon 76-lähdössä se olisi voinut olla vaikka kuinka korkealla, jos kuski olisi uskaltanut kääntää johtavan taakse tilanteessa, jossa 98% kuskeista olisi uskaltanut, mutta tämä mies ei... Koivunenkin kiitteli sitä voittajahaastattelussa :thumb_up:
Ruikonperä
 
Viestit: 15189
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 4

ViestiKirjoittaja nipa » 19. Tammi 2015 13:04

Vähän tylsältä tuntui vetää Kaustisen nelkun avaukseen pikkulappuun varmaksi numero 14 eli nimeltä Keen Kemp. Olisihan tuossa paalullakin ollut monta mahdollista voittajaa. Seuraavaan lähtöön ei menty toista kertaa peräkkäin retkuun Turovelin kanssa, vaan otettiin kuitille myös Vippaskonsti ja Jorken Loisto ( miksiköhän tuo viimeinen?).

Off Lanella kolmannessa koitoksessa on pari tolppaa alla ja tolta paikalta prosentteja vaikka muille jakaa. Siksi lapulle myös parilliset 2,4 ja 6 eli Debbie's Dartque, Fade To Jam ja Quick Desiré. Viimeiseen sitten vähän pelattu suosikki All In ja jysäri Hamtaro S, kun rattaille on saatu Jarmo Saarela ja mitään mahdollisuuksia ei pitäisi olla.
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 18:46

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 4

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 19. Tammi 2015 13:55

Ruikonperä kirjoitti:Se on muuten kumma juttu näillä Tupamäen hevosilla, kun tekevät kerran-pari kaudessa aivan huippuesityksen, mutta ikinä se vire ei kestä kuin maksimissaan muutaman startin


-tää on kyllä totta.Itse olen kyllä lunastellut Tupamäen hevosilla ihan kivasti viime vuodet,tai sanotaanko niin,että varmaan olen voitolla tupamäen hevosista ihan sillä että pääosin pelannut silloin kun porukka ei oota ja jättänyt silloin kun ovat vähän huomioitujakin.Onhan niitä sit jäänyt lunastamatta kun on jättänyt,mutta muutama kiva osuma tullut.Ainakin Dominik vei jonkun kunkkareitten oheislähdön (mikkeli,kuopio?)joka oli sunnuntai 65:n kohteena.En muista kerrointa tai mitään,mutta sillä taisin lunastaa kutakuinkin hyvin.Joskus oli Vippaskonsti keskiviikon 65:ssä varmana viikkoa (tai kahta ennen kun se sit oli jo samankaltaisessa lähdössä suosikki).Myös PAssittomalla (jonka muistan tupamäen hevoseksi virheellisesti usein,kun sitä ajaa Tupamäki)olen saanut muutaman ison kertoimen.En kuitenkaan valitettavasti tätä sen viimeisintä 75-onnistumista.Tosin ei tää viimeinen tainnut edes olla kauhean iso kerroin?jotain 15,xx-20,xx väliltä vain?

Ruikonperä kirjoitti:Olisihan tuossa myös ihan unohdettuna hevonen, johon on todellinen viha-rakkaussuhde eli Tosi-Jänkä. Nuuhkijoiden esi-äiti ja kuski, jonka passiivisuuteen ja kiltteyteen saa menettää 9/10 kerrasta hermonsa, mutta Tosi-Jänkä on tikissä ja juossut paljon kovempia lähtöjä.

-siinä on minullekkin semmoinen Tamma (muistan tämän aina virheelisesti tammaksi!) johon on tullut syydettyä rahaa.Ei kuitenkaan enää 15-20 starttiiin ainakaan.Jos en väärin muista,niin yksi voitto löytyy taulusta,eikä asian tila kyllä tule korjaantumaan sellaisella kertoimella,että olisi mitään mieltä pelata.

nipa kirjoitti:Seuraavaan lähtöön ei menty toista kertaa peräkkäin retkuun Turovelin kanssa, vaan otettiin kuitille myös Vippaskonsti ja Jorken Loisto ( miksiköhän tuo viimeinen?).

-älähän nyt.Minun mielesä Jorken Loisto on ihan pikku hyvä hevonen,joka ei kyllä tietenkään korkealla tasolla säväytä,mutta ilta-tasolla joskus oikein hyviä suorituksia.
Joku kerta tullut tällä eturivistä lunastettua-viimeisin kunnon kerroin oli 2013 keväällä jyväskylän iltaraveissa kilometrin suora pari edesmenneen Saaren Pojan kanssa (keula-kuolema) jossa kerroin oli jotan 36,xx ja siihen olisi ollut luottoa laittaa vaikka koko rahapussi kun ei sieltä näkemyksen i mukaan kukaan muu olisi voinut tulla.Sen verran laitoin silloin kuitenkin,että ei pankkiautomaatilla tarvinut ihan heti käydä.

ALustavasti ei tällä viikolla oikein mitkään ravit säväyttäneet.Totuttuun tapaan viikon pelit jäänee varmaan lauantaiseen seuraamista ylläpitävään 76:een jollain kolikolla.Ehkä joku helpohko nelkku viikonlopun ajanvietteeksi?
Jämsän Ravit 2019?
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3389
Liittynyt: 15. Helmi 2012 14:45

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 4

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 19. Tammi 2015 15:22

RaahenTiikeri kirjoitti:Jos en väärin muista,niin yksi voitto löytyy taulusta,eikä asian tila kyllä tule korjaantumaan sellaisella kertoimella,että olisi mitään mieltä pelata.

Joo, aivan uniikkitapaus on tämä Tosi-Jänkä. Startteja yli sata, voittoja vain yksi (kolmannesta startista) ja rahaa silti 50 tonttua! Totoonhan tuo on tullut useammin kuin kerran neljästä ja siksi mukava hevonen sijaan ja kaksariin, koska on poikkeuksetta vähän pelattu. On kyllä niin sukunsa tuotos kuin voi, isänä Jänkä-Jussi ja emä Tokiotti oli ihan samanlainen kuin poikansa eikä kovin mielellään halunnut olla ykkösenä maalissa. Haluaisin vielä huomauttaa ja korostaa lailla Paavo M. Petäjän, että Tosi-Jänkän ainokainen tuli jonkun muun kuin treenarinsa ajamana...

RaahenTiikeri kirjoitti:älähän nyt.Minun mielesä Jorken Loisto on ihan pikku hyvä hevonen,joka ei kyllä tietenkään korkealla tasolla säväytä,mutta ilta-tasolla joskus oikein hyviä suorituksia.

Muistaakseni Jorken Loisto on keulasta yv-paras ja tänäänhän sillä olisi tsanssit päästä sinne ja maili lienee tollekin suurensuuri etu. Sinänsä jännä, että yleensä Jorken Loiston kaltaiset hevoset ovat sellaisia, joille ei hirveästi vapaata rataa pidä näyttää... Tauluaan paremmassa kunnossahan toi on, viimeksikin jäi 76-sarjassa pussiin. Ei kyllä siltikään noin paljon pelattuna suuremmin lähde maistumaan.
Ruikonperä
 
Viestit: 15189
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 4

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 19. Tammi 2015 15:55

hyvä avaajahan Jorken Loisto on.Ja keulasta kyllä polkee ihan tasaisen kovaa.Ja varmaan voipi olla parhaimmillaan jos rinnalla on joku juntturan tyylinen kellä ei vauhtia kauheasti halutakaan rajoittaa.
Mutta selvää on,että Jorken Loisto ei ikinä maistu jos on yhtään lain sallimaa enemmän pelattu.
Jämsän Ravit 2019?
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3389
Liittynyt: 15. Helmi 2012 14:45

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 4

ViestiKirjoittaja Touho » 19. Tammi 2015 17:09

Ruikonperä kirjoitti:Bob Hope lienee Suur-Hollola voittajista hevonen, joka on nätisti sanottuna kerännyt ehkä vaisuimmat aplodit ;) Ja voitti vielä kaksi kertaa...

Tämä kyllä pitää paikkansa. Olin kummallakin kerralla paikan päällä ja suosionosoitukset oli kyllä todella vaisut. Ruotsalaisomisteinen hevonen siihen aikaan ja kummallakin kerralla finaalista muodostui aikamoinen kävelykisa niin ei kai tuo mikään hirveä yllätys ole, ettei kovin kovia aplodeja kerännyt. Varsinkin tuo 2010 vuoden Suur-Hollola oli kyllä niin pliisu kuin olla ja voi.. Bob Hope avasi keulaan ja seuraavaan 1,8 kilometriin ei tapahtunut yhtään mitään. Varmaan jopa huonoin SH ikinä? Ainakin niin pitkään kun minä niitä muistan.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 11:41

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 4

ViestiKirjoittaja PJK » 19. Tammi 2015 17:42

7-vuotias hevonen tienannut 23 starttiin vajaat 10tEUR ja sitä pelataan takarivistä 60%. Jos Turoveli olisi voittanut Seinäjoella, Off Lanen prosentit olisivat 45%, mikä onkin lähellä oikeaa. Ilman muuta lapulle ja vaikka apuvarmaksi, JOS johonkin muuhun lähtöön löytyy oikein muikea merkki. Itsellä tuo JOS ei toteudu, joten laitan 25% tasolle arvioimani Quick Desiren varmaksi. Lopussa nähdään, tuleeko ruuna tammasta ohi.
PJK
 
Viestit: 2923
Liittynyt: 24. Kesä 2014 08:51

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 4

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 19. Tammi 2015 18:12

Touho kirjoitti:Tämä kyllä pitää paikkansa. Olin kummallakin kerralla paikan päällä ja suosionosoitukset oli kyllä todella vaisut. Ruotsalaisomisteinen hevonen siihen aikaan ja kummallakin kerralla finaalista muodostui aikamoinen kävelykisa niin ei kai tuo mikään hirveä yllätys ole, ettei kovin kovia aplodeja kerännyt. Varsinkin tuo 2010 vuoden Suur-Hollola oli kyllä niin pliisu kuin olla ja voi.. Bob Hope avasi keulaan ja seuraavaan 1,8 kilometriin ei tapahtunut yhtään mitään. Varmaan jopa huonoin SH ikinä? Ainakin niin pitkään kun minä niitä muistan.

Eikä riittänyt sitten Ruotsissa oikein mitenkään... Aivan maagisen hienosti matsattu hevonen Nurmokselta :thumbup1: Sikäli fanitan kyllä noita Godis B:n jälkeläisiä ja hyvä, että sattui oikein ison kisan voittaja niihinkin.

PJK kirjoitti:7-vuotias hevonen tienannut 23 starttiin vajaat 10tEUR ja sitä pelataan takarivistä 60%. Jos Turoveli olisi voittanut Seinäjoella, Off Lanen prosentit olisivat 45%, mikä onkin lähellä oikeaa. Ilman muuta lapulle ja vaikka apuvarmaksi, JOS johonkin muuhun lähtöön löytyy oikein muikea merkki. Itsellä tuo JOS ei toteudu, joten laitan 25% tasolle arvioimani Quick Desiren varmaksi. Lopussa nähdään, tuleeko ruuna tammasta ohi.

Jos pitäisi joku arvio heittää Off Lanelle niin sanoisin jotain 65-70% eli omaan makuun olisi alipelattu... Tosi upeat esitykset alla. Tätähän tuli vihjattua moneen kertaan tuossa vähän aikaa sitten ja se näkyvissä ollut potentiaali konkretisoitui heti kun ammatti hyppäsi rattaille.
Ruikonperä
 
Viestit: 15189
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 4

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 19. Tammi 2015 18:47

Turoveli näytti lämmittelyssä kammohuonolta omaan silmään ja tuon jälkeen en enää pelaisi sitä sentilläkään. Saa nähdä starttaako lainkaan vai oliko siellä vieläkin liian lyhyet hokit :D Pruuvi kertoo lisää, mutta eipä se nelkkupelureita auta. Toivottavasti kuullaan vielä Hietasen/Huopanan kommentit.
Ruikonperä
 
Viestit: 15189
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 4

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 19. Tammi 2015 19:27

Mitäs Joanna tekee Kaustisella? :wtf:
Ruikonperä
 
Viestit: 15189
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 4

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 19. Tammi 2015 19:45

Tokihan se Turoveli voitti kun pääsi kivasti suolaamaan, mutta olihan se jo pruuvissa ihan erinäköinen kuin lämmittelyssä :facepalm:
Ruikonperä
 
Viestit: 15189
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 4

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 19. Tammi 2015 20:07

Tuo on todella tyylikkään näköistä kun Torvinen tietää koko ajan tulevansa ohi ja alkaa ajaa vasta vähän ennen maalia, mutta on tuo tyyli välillä lyönyt kasvoillekin kun ei olekaan kerennyt :think:
Ruikonperä
 
Viestit: 15189
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 4

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 19. Tammi 2015 20:28

Hienoa toimintaa Kaustiselta, Bob Hope jää pois hetki ennen lähtöä eikä siitä anneta mitään infoa :facepalm:
Ruikonperä
 
Viestit: 15189
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 4

ViestiKirjoittaja PJK » 19. Tammi 2015 21:25

Ruikonperä kirjoitti:Hienoa toimintaa Kaustiselta, Bob Hope jää pois hetki ennen lähtöä eikä siitä anneta mitään infoa :facepalm:

Asiahan selvisi sitten voittajahaastattelussa yhteydessä. BH ei mahtunut kärryihinsä, joten joutui jäämään pois.
PJK
 
Viestit: 2923
Liittynyt: 24. Kesä 2014 08:51

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 4

ViestiKirjoittaja PJK » 19. Tammi 2015 21:37

Ruikonperä kirjoitti:Tuo on todella tyylikkään näköistä kun Torvinen tietää koko ajan tulevansa ohi ja alkaa ajaa vasta vähän ennen maalia, mutta on tuo tyyli välillä lyönyt kasvoillekin kun ei olekaan kerennyt :think:

Sai niin nappireissun, että oli velvoitettu voittamaan. Aina yhtä aggressiivinen :thumb_down: J-M Paavola pilasi mun juoksunkulkusuunnitelmat. Olikohan Paavola käynyt täällä lukemassa, V-M on muistaakseni sanonut, että J-M edustaa heidän porukassaan lukeneistoa.
PJK
 
Viestit: 2923
Liittynyt: 24. Kesä 2014 08:51

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 4

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 19. Tammi 2015 21:58

PJK kirjoitti:Asiahan selvisi sitten voittajahaastattelussa yhteydessä. BH ei mahtunut kärryihinsä, joten joutui jäämään pois.

Onkohan muuten säännöissä mitään mainintaa tuosta asiasta, luulisi, että poisjäävästä (ainakin jos se tapahtuu minsa-pari ennen lähtöä) hevosesta pitää kuuluttaa ja informoida pelaajia? :wtf:

PJK kirjoitti:Sai niin nappireissun, että oli velvoitettu voittamaan. Aina yhtä aggressiivinen J-M Paavola pilasi mun juoksunkulkusuunnitelmat. Olikohan Paavola käynyt täällä lukemassa, V-M on muistaakseni sanonut, että J-M edustaa heidän porukassaan lukeneistoa.

heheh, tuli ihan sama mieleen kun seurasi J-M:n ajoja tänään :lol: Siellä veteli jo toka lähdössä ekana kiekka jäljellä kolmannelle, Tosi-Jänkälläkin teki pitkän kirin kolmannella ja sitten tuo rohkea ajo Fade To Jamilla :thumbup1:

Goldie Laukon pussiinjäänti jäi vähän kaivelemaan, olisi ollut kiva nähdä mitä sieltä olisi löytynyt vai olisiko löytynyt mitään. Kuski ajoi kyllä ihan loistavasti, vaikka joku saattaa sanoa, että olisi pitänyt kääntää loppukurvissa, mutta just tuossa tilanteessa (jos ajattelee todennäköisyyksiä) Hietanen teki ihan oikein pysyessään sisäradalla Pohjolan lähtiessä edestä seikkailemaan. Olisi voinut kuvitella, että keula olisi karannut hitaan matkavauhdin jälkeen maisemaan, mutta eipä se sitä tehnytkään :thumbdown1: Seuraavalla kerralla Goldie Laukko onkin sitten jo kaikkien tipsi :twisted:
Ruikonperä
 
Viestit: 15189
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 4

ViestiKirjoittaja PJK » 19. Tammi 2015 22:32

Ruikonperä kirjoitti:
Goldie Laukon pussiinjäänti jäi vähän kaivelemaan, olisi ollut kiva nähdä mitä sieltä olisi löytynyt vai olisiko löytynyt mitään. Kuski ajoi kyllä ihan loistavasti, vaikka joku saattaa sanoa, että olisi pitänyt kääntää loppukurvissa, mutta just tuossa tilanteessa (jos ajattelee todennäköisyyksiä) Hietanen teki ihan oikein pysyessään sisäradalla Pohjolan lähtiessä edestä seikkailemaan. Olisi voinut kuvitella, että keula olisi karannut hitaan matkavauhdin jälkeen maisemaan, mutta eipä se sitä tehnytkään :thumbdown1: Seuraavalla kerralla Goldie Laukko onkin sitten jo kaikkien tipsi :twisted:


Troikkakerroin olisi ollut todella hyvä, 410.Vrt 3-1-8, 540. Tietenkin tuolla kasilla olisi ollut numeropeli-ideaa, mutta 10 oli oikeasti yksi hyvistä jo etukäteenkin.
PJK
 
Viestit: 2923
Liittynyt: 24. Kesä 2014 08:51

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 4

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 20. Tammi 2015 10:25

Saas nähdä miten to-pe ravien (Jyväskylä, Joensuu, Oulu) käy kun pakkanen paukkuu aika voimallisena. Huomenna taitaa olla se kylmin päivä ja sitten vähän lauhtuu, mutta ennusteiden mukaan ainakin torstain ravit lienevät uhan alla.
Ruikonperä
 
Viestit: 15189
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 4

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 20. Tammi 2015 11:30

Ruikonperä kirjoitti:Saas nähdä miten to-pe ravien (Jyväskylä, Joensuu, Oulu) käy kun pakkanen paukkuu aika voimallisena.

-saas nähä miten minun käy.Alkaisi jo riittää tämä Jumalan keksinnöistä vastenmielisin.En tiedä mistä jumalasta puhun,mikään uuden testamentin lempeä ja isällinen jumala ei laittaisi yhtä vähäisimmistään elämään yli 10 asteen pakkasiin korvien välissään ensisijaisena ajatuksenaan niinkin pitkämielisyyttä vaativa ajatus,kuin "näkisipä vielä kevään kukoistavan".

EDIT:
kuvattakoon minun ja talven suhdetta vielä tähdellisemmin.Säännöllisesti olen ulkona käynyt viime viikkoina ainoastaan "koiran myöhemmällä,lyhyemmällä lenkillä" jonka olen hoitanut vaimon mennessä aikaisemmin nukkumaan.Se tarkoittaa vain käyntiä parin sadan metrin päässä varsinaisen iltalenkin oltua pisempi varsinainen lenkki.Pari tupakkaa päivän aikana (á 3 minuuttia?) terassilla,useampi sisällä.Auto on 1,5metrin päässä ulko-ovesta-ja kun sillä liikkeelle lähdetään,pyritään se paikoittamaan erästä vähemmistö kansanosaamme mukailevilla menetelmillä mahd.lähelle tavoitekohteen ulko-ovea.Yli 10 minuuttia olen ollut yhtäjaksoisesti ulkona viimeksi uuden vuoden aattona.
Mutta ehei,ei tässä helposti periksi anneta-en meinaa ollakkaan yhtäjaksoisesti ulkona yli 10 minuuttia varmaan 2 kuukauteen.
Jämsän Ravit 2019?
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3389
Liittynyt: 15. Helmi 2012 14:45

Seuraava

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa