Pyykit ja jälkipelit, viikko 31

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Pyykit ja jälkipelit, viikko 31

ViestiKirjoittaja Masa V » 29. Heinä 2013 17:39

Tänään Loviisaan.

In Speedy Action startissa troikkalähdössä, lähtö on vaan pirun kovatasoinen, kovempi kuin T65-lähdöt syystalvella. Viime hetken kunnosta mulla ei ole tietoa, mutta nyt on poikkeuksellisesti ollut 4 kertaa putkeen hyvä, joten varmaan hyvä meno jatkuu. Paikka on loistava, tuosta voi hyvin liftata yllättävän korkealle, jos käy tuureja.

Avauskohteessa Priceless Blizzard on kovassa kunnossa, viimeksi oli kiertämässä neljättä kärkikamppailuun, kun sekavassa tilanteessa menetti häirittynä vauhtiaan, tähän porukkaan mahdollinen kaksarihevonen.

T4-1:ssa Ego Even oli viimeksi hyvä ja pitäisi olla suosikki. T4-2:ssa Veetuli on niin kova menijä, että ilman muuta todennäköisempi voittaja kuin suosikiksi pelattu Sohvin Santeri. T4-4:ssa Garlands Dream pystyy voittoon, mutta Suomen starteissaan epäonninen Turbo Viking on osoittanut olevansa hyvä hevonen, taulun ei pidä antaa hämätä.
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5291
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Pyykit ja jälkipelit, viikko 31

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 29. Heinä 2013 23:05

Hieno tipsi toi Priceless Blizzard! :thumbup:
Ruikonperä
 
Viestit: 15596
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Pyykit ja jälkipelit, viikko 31

ViestiKirjoittaja Masa V » 30. Heinä 2013 00:53

Ruikonperä kirjoitti:Hieno tipsi toi Priceless Blizzard! :thumbup:


Sysipaskan kunkkariviikonlopun jälkeen toi viikonloppuna hävityt rahat kyllä korkoineen takaisin :)
Kertoimen suuruus oli kyllä positiivinen yllätys, olisin odottanut jotain 30-50 välin kerrointa.

Muita huomioita:
Ville Korjuksen VÄLÄHDYS on kyllä näyttävä ja lupaava 4v vieskeriläinen ori. Laukkasi nuorten sarjassa 3 kertaa ja laukkojen välissä meni varmaan jotain 25-27 kyytejä. Todella vahva, orimainen, hankalan oloinen ja vaikeasti hallittava tapaus. Silti erittäin vauhdikkaan oloinen varsa, mutta jo lämmityksestä näki ettei tule tänäänkään ravaamaan. Ruunaus ehkä helpottaisi, mutta varmaan eivät halua tällaista lahjakkuutta ruunata. Saapa nähdä löytääkö Ville Korjus lääkkeet tämän ravivarmuuden parantamiseksi. Sanoin lähdön jälkeen vaimolle, että jos mulla olisi paljon rahaa, niin menisin tallialueelle tarjoamaan kymppitonnin heti. Alle tonnin tienanneesta ja joka startissa laukanneesta ihan käyvänoloinen tarjous. Tarvittaessa maksaisin vaikka yli 20t. Eri asia on myisivätkö. Sitten hevonen jollekin rauhalliselle ja kokeneelle sh-ammattilaiselle, kuten esim. Aimo Vuorisalolle tai Terho Rautiaiselle.
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5291
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Pyykit ja jälkipelit, viikko 31

ViestiKirjoittaja Chocolate » 30. Heinä 2013 08:04

Kyllä vitutti kun huomasin että Veetuli oli maksanut voittajassa yli 8x. Löin sen nelkkuunvarmaksi 20% pelattuna ja maistui niillä pinnoilla kovasti. Nimim. petsit pahasti yössä monta viikkoa.
Chocolate
 
Viestit: 2045
Liittynyt: 01. Syys 2009 17:38

Re: Pyykit ja jälkipelit, viikko 31

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 30. Heinä 2013 16:21

Ainakin omaan silmään Teivon tiistai näyttää pitkästä aikaa tasokkaalta ja pelillisestikin mielenkiintoiselta.

Eka kohteessa kiinnostaa Blue Night Angel, joka on yhtä ravislangin oudoimpaa termiä käyttäen _oikea_ hevonen. Hurja treenarinparannus ainakin alla ja tosi jännä nähdä mitä Kylliäinen saa tammasta irti. Toki taukoa alla ja huolimatta tuhannen euron ykköspalkinnosta lähtö on lähes 75-tasoa. Onko jossain muuten Kylliäisen kommentteja hevosesta? Olisi kiva kuulla mitä mies itse odottaa. Jokatapauksessa ei tätä välttämättä ihan hetkeen pääse kolmepinnaisena koittamaan...

Vikan lähdön troikassa suosikkikaksikko Vivian Caramel ja Bluehill's Eagle saattavat kerätä liikaa peliä. Viimeksi mainitulla saatetaan muuten viime kerran tyhjennysharjoituksen jälkeen ajaa tosi varovasti. Duran Lordilla tosi iso kuskinparannus ja kai toi ravilla on liki voittoa. Kuski paranee myös Ellhiff's Loftylla, joka oli viimeksi hyvä ilman kenkiä ja olisi voittanut tilaa saadessaan kovan porukan. Mutta riisutaanko tänään kenkiä onkin sitten arvoitus.
Ruikonperä
 
Viestit: 15596
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Pyykit ja jälkipelit, viikko 31

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 30. Heinä 2013 19:20

Chocolate kirjoitti:Nimim. petsit pahasti yössä monta viikkoa.


-tähän piti tarttua.Niin on itselläkin!Itse asiassa ei ole ensimmäinen(eikä toinenkaan)kerta kun tuntuu tämä heinä-elokuu olevan vaikeata enkä käsitä mistä se johtuu?KEväisin(kesäkelien alussa)ymmärrän,kuinka vaikea se onkaan hyväksyä vuodesta toiseen sitä tosiasiaa että lähtöjä aletaan voittaan keulasta näennäisen helpon näköisesti ja voittajakertoimet alkaa olla matalia.Sitä tosiasiaa vastaan ehkä tulee hakattua päätä seinään jonkin aikaa,mutta on se pään hakkaaminen aina toukokuussa jo yleensä ohi.Mutta tätä en osaa selittää,että monen vuonna tosiaan tämä aika ennen syksyä(ja kunkkaritkin yleensä)on vaikeaa.Viime vuosina tähän ajanjaksoon on tuonut valoa oikeastaan vain ip lento ja etenkin toissa kunkkarien yli 21 voittajakertoimellaan.Tänä vuonna ei sitäkään valoa tullut(enkä edes koittanut),jos kohta en kauhean pettynyt(0-tuloksesta huolimatta)ole vahvaan panostukseeni Virijoriin kunkkareiden kaksaripelissä.
Viime vuonna huonon putken katkaisi teivon 75kierroksen suora pari Masahiro-Sign of Victory muistaakseni jollain 7,15 tasoisella kertoimella en muista.
Yleensä mulla on suunta lähtenyt parempaan kelien huonontuessa,joinain vuosina myös killerin sh-derby kierros on mennyt totopeleiltään ok.
Kai pelaajalla vaan on piintyneitä ajatusmalleja ja onnistumisten ja epäonnistumisten putket tulee (olosuhteista johtuen?) sitten vuosittain suurin piirtein samaan aikaan?
Jämsän Ravit 2019?
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3570
Liittynyt: 15. Helmi 2012 15:45

Re: Pyykit ja jälkipelit, viikko 31

ViestiKirjoittaja Harri H » 30. Heinä 2013 21:22

Nyt on jollain tietoa, kun Savage's First Teivon viimeiseen lähtöön pohja voittajapelissä, suoraan 8 kuukauden tauolta :D
Maybe, just once, someone will call me "Sir" without adding, "You're making a scene." - Homer J. Simpson
Harri H
 
Viestit: 6695
Liittynyt: 15. Elo 2009 12:42

Re: Pyykit ja jälkipelit, viikko 31

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 30. Heinä 2013 22:42

Harri H kirjoitti:Nyt on jollain tietoa, kun Savage's First Teivon viimeiseen lähtöön pohja voittajapelissä, suoraan 8 kuukauden tauolta :D

Oli kuulemma jo eilen illalla lyöty reilu satanen voittajaa pohjille. Oliko kyseessä vahinko jää arvoitukseksi...

Koivunen ajoi upeasti Duran Lordilla, mutta valitettavasti Seppo Markkula oli aivan kilpailukunnoton koko lähdön ajan ja teki sen taas selväksi miksi Suomessa ei ole eteenpäinajo-kulttuuria :evil:
Ruikonperä
 
Viestit: 15596
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Pyykit ja jälkipelit, viikko 31

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 31. Heinä 2013 16:37

RaahenTiikeri kirjoitti:Kai pelaajalla vaan on piintyneitä ajatusmalleja ja onnistumisten ja epäonnistumisten putket tulee (olosuhteista johtuen?) sitten vuosittain suurin piirtein samaan aikaan?

Näinhän se taitaa olla. Ihan mutulla vailla minkäänlaista faktaa heittäisin, että talvella ja kesällä pitää huomioida lähtöjä psyykatessa erilaisia asioita. Talvella raskaissa hokkikenkäoloissa parhaat hevoset erottuvat paremmin, kun ne pärjää jotka jaksaa vaan polkea. Sitten keväisin onkin hetken aikaa ihan ihmeissään kun lähtöpaikoilla alkaa olla tosi iso merkitys ja piikkiselät yleistyvät, lisäksi arviontia vaikeuttaa kesäisin kengättömyydet (joista joku saattaa yhtäkkiä parantaa sekuntikaupalla) sekä ennenkaikkea kilpailevien hevosten suurempi määrä vrt talvi.

Pinttyneistä tavoista puheenollen niin olen ihan sekaisin Vermon lähtöjä tutkaillessa, koska lähdöt on jaoteltu 7oikein-lehteen eri tavalla kuin aiemmin :mrgreen:
Ruikonperä
 
Viestit: 15596
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Pyykit ja jälkipelit, viikko 31

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 31. Heinä 2013 17:44

Vermo:

L1/ Vermon rataprofiililla on usein mahdoton tulla takaa ilman järkyttävää ylivauhtia tai ylivoimaista hevosta, mutta silti tähän kohtaan 12 Aurorasine vaikuttaa ihan maistuvalta. Hevonen ei ole ylivoimainen, mutta ainakin kuski on ja toisin kuin muilla niin kuski vielä paranee järkyn paljon. Lisäksi usein amatöörilähdöissä ajetaan reipasta koko matka. Pareihin riittänee Al Dente, Nelilyn Airking ja Rivercape Rose. Tuo ensin mainittu avasi muuten uran ekassa lähdössään ekan puolikkaan 12,5, voltista!

L2/ Abandon Fire keulaan ja kukat. Harmi tuo Married Manin paikka, riittäisi kyllä näitä vastaan, mutta eikai tuossa auta kuin pakittaa viimeiseksi ja toivoa hirvittävää kilvanajoa keulassa. 0,61% tuntuu silti kovin kovin vähäiseltä.

L3/ Onpa Madame Sisu kuumunut kovasti. Pari kysymysmerkkiä sen kohdalle, ensinnäkin eikös tuo ole vähän kuumansorttinen tamma, joten miten sopii voltti ja vielä vitosrata? Ja tuohon kuumuuteen niin muistelen tuon joskus jääneen aika tavalla keulassa pullaamaan ja tässähän sillä tietty ajetaan keulasta jos vain ravilla lähtee. 3100 ei ole pullareiden matka. Jättiskrelli: Larry Spike (1,6%) tulee saamaan juuri sellaisen juoksun, jolla pitkän matkat usein voitetaan. Tauluaan paljon parempi hevonen ja oli viimeksi näyttänyt lämmittelyssä todella hyvältä.

L4/ Vaikean näköistä on. Kai Byebyekaijan tässä suosikki kuuluukin olla koska päässee helposti keulaan, mutta yhä edelleen ihmetyttää miksi vain yksi voitto uralla. Jättiskrelli: Wessmanin (1,54%) kuski paranee hurjasti ja hepo on kunnossa.

L5/ Airaksisen talliparilta haiskahtaa. Robin Maguire avaa keulaan, Southwind Tequilalla satsataan myös kiihdytykseen, mutta Perttunen kierrättää RBG:n sen eteen dödsiin. Loppusuoralla RBG syö keulan, mutta Venäläinen on malttanut olla kääntämättä toisesta ulkoa liian aikaisin ja tykittää hurjalla pätkällä ylivoimavoittoon. RGB pitää toiseksi. Olisikin näin helppoa ;) Jättiskrelli: Theo De Villeneuve (0,16%) jäi viimeksi pakettiin, kolme starttia sitten olisi hyvinkin voinut voittaa 75-lähdön jos olisi saanut aiemmin tilaa. Nyt kuski paranee kovasti ja tässä on mahdollisuus todelliseen ylivauhtiin. Mahtaakohan 7oikein-lehden vihjeidentekijällä maistua Robin Maguire ja Tagline. Ovat meinaan rankingin kärjessä ja Maguirea pelattu 10% ja kakkosrankki Taglinea 3%... En kyllä ymmärrä miten joku voi saada Taglinen kakkosrankiksi :shock:

L6/ Pascala Frontline suosikki, mutta ei tuo ole vielä vakuuttanut. Viimeksi sen pitikin voittaa sillä juoksulla, mutta yllättävän nihkeästi voitto lopulta irtosi ja meno oli vieläpä aika epävarman näköistä. Enää pitäisi vain keksiä mikä muu tässä tulisi kun pari kovaa haastajaa jäi pois. Stone Capes Gem keulasta aamuun asti? Olisikohan muuten Rosimon eka voitto sitten pitkän sairasloman? Jättiskrelli: Cioccolata (2,43%) on hyvä hevonen ja jostain syystä unohdettu ihan täysin. Jos keula sortuu vähänkin ylivauhtiin niin Teivainen rankaisee kovakirisellä tammalla.

L7/ Lumi-Hessua pidän itse kierroksen varmimpana voittajana. Tulee nousemaan heittämällä avoimiin sarjoihin ja nyt vieläpä Moilanen kyydissä. Jostain syystä laukkaillut viimeisissä ja nyt on jopa koelähtöpeikko, mutta sen takia pelattu maltillisesti. Ravilla voittaa ihan millä juoksulla vaan, mutta kai tuo keulaan pääsee. Ufoja saattavat kokeilla, mutta niillä laukkariskikin on sitten isompi. Piikkiselkä-ideana 1-5. Vauhti-Monalla todella iso kuskinparannus ja pitänee ekat keulat. Jättiskrellit: Hopihopi (1,6%) ja Raisu-Jussi (1,78%). Ensin mainittu on ihan unohdettu, oli viimeksi kipeä, mutta nyt kaikki pitäisi olla ok. Saa nätin reissun ja kirii sitten palan matkaa kovaa. Elämänsä vireen ufoilla löytänyt Raisu-Jussi jäi viimeksi näitä samoja hevosia vastaan pakettiin, on kunnossa ja hurja kuskinparannus.

L8/ Pysyykö Heidi Ahosen hevoset taas ravilla ja kaksoisvoitto? Epäilen vahvasti. Rokin Maxi on luokkapeli näihin lähtöihin ja kuski paranee paljon. Koivusella voi kulkea raviakin.

L9/ Jos tämä menee ohi suosikkikaksikon niin sitten on täytynyt tapahtua jotain hyvin hyvin erikoista.

L10/ Kennie on hyvä, mutta ihmeen paljon pelattu Record Dei Rexiin ja Sahara Dawnruniin nähden. Nekin ovat ihan kääntämättömiä kortteja ja voivat olla miten hyviä tahansa.
Ruikonperä
 
Viestit: 15596
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Pyykit ja jälkipelit, viikko 31

ViestiKirjoittaja Masa V » 31. Heinä 2013 18:59

Married Man Koivusella ja vain 0,7%:lla melkein pakko ottaa moneen rastiin mukaan, harmillista tuo ikävä lähtöpaikka. Nyt ilmeisesti takakengät pois?

Madame Sisu varmistetaan ainakin Bullolla ja Jacke Goldilla.

Byebyecya suosikki syystäkin, mutta ei varma-ainesta. Biodiesel on turhan vähän pelattu, on lähes suosikin veroinen.

Deep Insight oli vieläkin kovemmassa lähdössä hyvä Kuopiossa kuolemanpaikkajuoksun jälkeen. Mun ykkössuosikki tähän, otetaan ehkä kuitenkin Rim Bay Gabriel kaveriksi.

Lumi-Hessua en itse kovin luotettavana menijänä pidä, laukkariski turhan iso ja vastassa huippukuntoisia menijöitä. Pakkorasti mutta ei varmaksi. Pelihevosista Edla on liian vähän pelattu. Turponi vain 2%, vaikka on mun mielestä ihan tasavahva tältäkin paikalta 20% Valvin kanssa, jota pelattu turhankin paljon näin kovaan lähtöön.
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5291
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Pyykit ja jälkipelit, viikko 31

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 31. Heinä 2013 23:29

Huiman juoksun teki Lumi-Hessu, mutta laukka oli kyllä ihan odotettu siinä vaiheessa kun näki jenkkikärryjen todella olevan perässä. Moilanen tuntui olevan ihan matkustaja, eikä kyllä voinut laukalle yhtään mitään. Mukavat jossittelut jäi nelkusta kun olisi osunut kuuteen yhdistelmään ihan reilulla panoksella...

Rosimon ekalle voitolle sitten huhtikuun ja sairastelujen :thumbup:

Ja ettei unohdu niin Jamppa Saarelan tuhatkerhoon pääseminen :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ruikonperä
 
Viestit: 15596
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Pyykit ja jälkipelit, viikko 31

ViestiKirjoittaja Masa V » 01. Elo 2013 13:32

Kouvolan avauskohteessa juoksee yhden Tallikahviolaisen osaomistama huippusukuinen Valentin Laday. Taitaa olla Matias Salon uusin ruotsintuonti. Kun tietää, ettei Salo tuo hevosia puolikuntoisina starttiin, niin tuossa voisi olla ideaakin. VL on emänsä ainoa varsa, emän sisar Norjan ykköshevosiin lukeutunut Maid For Tag 09,5a. Fysiikan luulisi riittävän, eri asia on sitten se, että onko jokaisessa Ruotsin startissaan laukannut ruuna saatu täällä ravaamaan. BWT Mistral on varmaan porukan kyvykkäin ja keulasta lähellä voittoa, mutta on laukannut alkumatkasta usein ja Kouvolassa vielä pahat kurvit. Minmind jää ehkä alipelatuksi, Loviisassa se häiriintyi monen muun lailla epämääräisestä kaaoksesta loppukurvissa ja tuli sitten jälkijoukoista porukan parhaiten ja nousi neljänneksi. Kasirata suursuosikin takana voi olla hyväkin paikka.

EDIT: Minmind onkin jäänyt pois
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5291
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Pyykit ja jälkipelit, viikko 31

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 01. Elo 2013 16:15

Vähän kaukaa haettua, mutta yllätyshakua kaksareihin Kouvolaan. Kolmannessa vitskakohteessa suosikkikaksikko on tietysti suoranmitan mitan muita edellä, mutta Kouvolan tiukat kurvit ovat usein hankalia varsoille ja enpä ihmettelisi jos jompikumpi vaikka laukkaisi. Sen takia Flying Duckia voisi kokeilla niiden kanssa, Torvinen vahvistuksena rattailla ja Teuvo Karpaleen hevoset ovat nyt tikissä eikä suosikkikaksikkoa lukuunottamatta vastus näytä kummoiselta. Toinen haku on hienotasoisen päätöskohteen Lucky Sam. Tuotahan voisi koittaa suorana Bluehill's Heron kanssa, koska yhtälö Tomorrowland ja Kouvolan kurvit eivät kuulosta hyvältä... Lucky Samia pidän tosi hyvänä hevosena, joka terveenä ollessaan olisi voinut nousta mihin asti vaan. Toki nyt on vähän huonosti natsaava sarja ja liekö hevonenkaan ihan huipputikissä, mutta harvoin tolla noin hyviä kertoimia saa.

Jarmo Saarelan tuhatkerhoon pääsemisestä päästään aasinsillan kautta Lapuan raveihin, sillä Mane Laurila jahtaa kotikentällään kovasti tuohon himoittuun kerhoon pääsemistä. Viisi voittoa puuttuu, mutta siihen voi mennä yllättävän pitkä aika, että saa ne otettua. Tänään ajaa kuudessa lähdössä ja ihan hetkeen ei ole samoissa raveissa Mane ajanut niin montaa hevosta... Hienotasoisessa nuorten sarjassa maistuu ainakin kaksareihin Muiston Sävel ja Turon Jocke. Ensin mainittu pikkutamma on nyt saanut juonen päästä kiinni ja vei viimeksikin aivan yläpystyyn. Harmi ettei sitä ole maksettu Villinmiehen Tammakilpaan. Turon Jocke voi puolestaan nopeana hevosena päästä tuolta keulaankin asti. Ravivarmuus on myös ehdoton plussa tällaisiin. Toka kohteessa Brown Royal on vain 6% pelattu. Ala-Rantalalla piristynyt ruuna laukkasi maanantaina voimissaan vika kurviin ja ilman sitä olisi menestynyt paljon kovemmassa porukassa. Ainoa vaan, että meni vähän vinoksi kurviin tultaessa ja Lapuan kurvit eivät varmaan ihan helpot ole...
Ruikonperä
 
Viestit: 15596
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Pyykit ja jälkipelit, viikko 31

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 01. Elo 2013 16:34

Mitäs nyt tapahtuu kun sivulla 20 käyttäjää samaan aikaan? :biggrin:

Vihreillä vai oransseilla linkki tänne?
Ruikonperä
 
Viestit: 15596
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Pyykit ja jälkipelit, viikko 31

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 01. Elo 2013 20:26

Masa V kirjoitti:Kouvolan avauskohteessa juoksee yhden Tallikahviolaisen osaomistama huippusukuinen Valentin Laday. Taitaa olla Matias Salon uusin ruotsintuonti. Kun tietää, ettei Salo tuo hevosia puolikuntoisina starttiin, niin tuossa voisi olla ideaakin. VL on emänsä ainoa varsa, emän sisar Norjan ykköshevosiin lukeutunut Maid For Tag 09,5a. Fysiikan luulisi riittävän, eri asia on sitten se, että onko jokaisessa Ruotsin startissaan laukannut ruuna saatu täällä ravaamaan.

Huh, olipa jäätävä... Tuosta on vielä paljon iloa ja onnea vaan taustoille :thumbup:
Ruikonperä
 
Viestit: 15596
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Pyykit ja jälkipelit, viikko 31

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 01. Elo 2013 20:47

Ruikonperä kirjoitti: Toinen haku on hienotasoisen päätöskohteen Lucky Sam. Tuotahan voisi koittaa suorana Bluehill's Heron kanssa, koska yhtälö Tomorrowland ja Kouvolan kurvit eivät kuulosta hyvältä... Lucky Samia pidän tosi hyvänä hevosena, joka terveenä ollessaan olisi voinut nousta mihin asti vaan. Toki nyt on vähän huonosti natsaava sarja ja liekö hevonenkaan ihan huipputikissä, mutta harvoin tolla noin hyviä kertoimia saa.

Nyt otti kyllä kalliit ritolat :evil: En tiedä mitä Turunen oikein mietti tuossa kun piti pakittaa väsyvien taakse silti kääntämättä kolmannelle, mutta hevosen joka tapauksessa sai kolaroitua laukalle.
Ruikonperä
 
Viestit: 15596
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Pyykit ja jälkipelit, viikko 31

ViestiKirjoittaja -Nisula- » 01. Elo 2013 21:02

Oishan tuo Lucky Sam tainnut ehtiä kakkoskamppailuun tuolla kiertämiselläkin, mutta se laukka...

Black Dunnock troikan piikkinä ja ei jumaleisson Gallit Rajta kakkosrivillä... ois maistunu. :nonono:
Avatar
-Nisula-
 
Viestit: 987
Liittynyt: 28. Joulu 2011 16:57
Paikkakunta: Södis

Re: Pyykit ja jälkipelit, viikko 31

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 01. Elo 2013 21:10

Ruikonperä kirjoitti:Hienotasoisessa nuorten sarjassa maistuu ainakin kaksareihin Muiston Sävel ja Turon Jocke. Ensin mainittu pikkutamma on nyt saanut juonen päästä kiinni ja vei viimeksikin aivan yläpystyyn. Harmi ettei sitä ole maksettu Villinmiehen Tammakilpaan. Turon Jocke voi puolestaan nopeana hevosena päästä tuolta keulaankin asti. Ravivarmuus on myös ehdoton plussa tällaisiin.

Kunnioituksesta piti olla hetken aikaa hiljaa Hannu Hietasen ajon edessä, maaginen temppu eka kurvissa ja hassutti paalun valjakoita oikein huolella. Todella hyvä oli hevonenkin ja toihan pärjää ikäluokkalähdöissäkin aivan varmasti. Tykkäsin :thumbup:

E: Turon Jocke meni tähdeksi Lapuan radalla, tuosta kuullaan vielä.
Ruikonperä
 
Viestit: 15596
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Pyykit ja jälkipelit, viikko 31

ViestiKirjoittaja -Nisula- » 02. Elo 2013 09:53

Ompas haastavan näköinen lounas Turuus. Varsinkin vika kohde on todella kimurantin oloinen. Näkemyksiä siihen? Apropos S taitaa jäädä varmaksi kun on rastattu alle 20%...
Avatar
-Nisula-
 
Viestit: 987
Liittynyt: 28. Joulu 2011 16:57
Paikkakunta: Södis

Seuraava

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa