Psyykit ja jälkipelit, viikko 24

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 24

ViestiKirjoittaja Masa V » 15. Kesä 2013 23:18

Touho kirjoitti:
Masa V kirjoitti:Sebastian Baude näytti harvinaisen unisia ajosuorituksia, kun nukahti toiselle radalle niin Prince De Montfortin kuin Union Lifen rattailla. Mies oli varmaan ainoa, joka ei osannut odottaa Alien Ladyn väsymistä. Ilkeästi Korvenoja muuten otti alkumatkasta vauhdin pois johtavan rinnalla Alien Ladylla ja aiheutti vastustajan laukan ja melkeinpä vaaratilanteen, jotain muuta kuskia olisi tuosta voitu sakottaakin. Union Life ei olisi tosin kärkeen riittänyt juoksun onnistuessakaan eikä tainnut Prince De Montforfkaan niin kovaa tulla, että olisi ehtinyt voittoon asti paremmallakaan ajosuorituksella.

Jumalauta mulla meinas kyllä palaa kiinni tähän hemmoon. Ja olen aika eri mieltä tosta Union Lifesta. Tai sanotaanko niin, että ei tosta pysty yhtään sanomaan, olisiko riittänyt vai ei. Hevonen ei ollut kyllä todellakaan väsynyt maalissa, nimimerkillä seisoin maalipaalun kohdalla. Jäi laput vetämättä ja ei kuski siltä edes sitten loppujen lopuksi pyydellytkään, kun kiritiloja ei tullut. En tiedä olisiko tullut pariin, mutta voisi näille edes mahdollisuuden antaa jumaliste kun Ranskasta asti kuljetellaan!!


Heh, kannattaako tollasta kuskia lennättää Ranskasta asti tänne... :D Välillä miettii, että onko siellä Ranskassa jotenkin erilainen ajokulttuuri vai mistä on kyse, kun usein niiden ajot on ihan käsittämättömän huonoja, ulostulot parijonosta arvioidaan myös päin helvettiä häiriten kanssakilpailijoita ja samat nimet on arvostettuja kuskeja siellä...

Joo, myönnän että tv-kuvan kertakatselun perusteella en välttämättä saanut kuvaa Union Lifen voimista, mun silmään ei tv-kuvassa takasuoralla näyttänyt hirveän hyvältä, mutta aika monta sijaa jokatapauksessa tuohon kuskin nukkumiseen menetti, kärkikaksikolle tai ainakaan voittajalle tuskin olisi mahtanut mitään.
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5291
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 24

ViestiKirjoittaja Touho » 15. Kesä 2013 23:32

Masa V kirjoitti:Heh, kannattaako tollasta kuskia lennättää Ranskasta asti tänne... :D Välillä miettii, että onko siellä Ranskassa jotenkin erilainen ajokulttuuri vai mistä on kyse, kun usein niiden ajot on ihan käsittämättömän huonoja, ulostulot parijonosta arvioidaan myös päin helvettiä häiriten kanssakilpailijoita ja samat nimet on arvostettuja kuskeja siellä....

Samansuuntaiset aatokset täälläkin päin. Ajokulttuuri on niin erilainen Pohjoismaissa, että tämmöiset Baudet voisi ihan suosiolla vaan jättää kotiin ja antaa suomalaisten huippukuskien ajaa... Oikeastaan ainoat ranskalaiset kuskit, ketkä ovat näyttäneet pystyvänsä sopeutumaan pohjoismaiseen ajokulttuuriin (huom. viime vuosilta) ovat Bazire ja Martens. Muilla on sitten ollut niin ylikylän vehje, ettei ole tarvinnut muuta tietää kuin oikean ohjan paikka. Tosin, eipä tuon paikka tunnu kovin monella hallussa olevan... Jotenkin tuntuu ihan käsittämättömältä, kun eikö Ranskassa nimenomaan ole semmoinen ajokulttuuri, että vedetään viis rinnan ja katsotaan, kenellä kestää parhaiten. Sitten tullaan Pohjoismaihin ja ajellaan pussissa sisärataa. Ja niin käy todella usein.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 12:41

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 24

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 16. Kesä 2013 14:46

Touho kirjoitti:kun eikö Ranskassa nimenomaan ole semmoinen ajokulttuuri, että vedetään viis rinnan ja katsotaan, kenellä kestää parhaiten.
:laugh:

-tää oli jotenkin hauskasti kirjoitettu.Kärjistetty mutta sittenkin tosia.Ne ranskalaiskuskithan vois tulla suomeen harjoittelemaan talvisiin vermon keskiviikkojen sisusarjoihin.Sais painaa 4 rinnakkain kolmea kierrosta.
Jämsän Ravit 2019?
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3572
Liittynyt: 15. Helmi 2012 15:45

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 24

ViestiKirjoittaja Touho » 16. Kesä 2013 15:20

Tänään taidan kyllä keskittyä pelkästään seuraamaan huippuraviurheilua Gävlestä, kun siellä ravataan E3-karsinnat. Pelillisesti ei niin mielenkiintoisia lähtöjä, mutta todella paljon hienoja varsoja viivalla! Suomesta mukana Demi De Veluwe, Harmi's Frido, Jonesy ja Arctic Excellence.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 12:41

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 24

ViestiKirjoittaja Touho » 16. Kesä 2013 15:27

Demi De Veluwe kiri todella hienoon voittoon Gävlen toisessa lähdössä! Teki pitkän kirin ilman selkää neljännestä ulkoa ja tuli todella kevyesti ohi pari viikkoa sitten Guldstoetin voittaneesta Fly The Worldista.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 12:41

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 24

ViestiKirjoittaja Touho » 16. Kesä 2013 15:33

Touho kirjoitti:Demi De Veluwe kiri todella hienoon voittoon Gävlen toisessa lähdössä! Teki pitkän kirin ilman selkää neljännestä ulkoa ja tuli todella kevyesti ohi pari viikkoa sitten Guldstoetin voittaneesta Fly The Worldista.

Tästä tuli vielä mieleen, että Amazing Ridesta taitaa tulla aikamoinen kultakimpale Ingmanneille.... Tai ehkäpä se sitä jo on.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 12:41

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 24

ViestiKirjoittaja -Nisula- » 16. Kesä 2013 16:16

Touho kirjoitti:Amazing Ridesta taitaa tulla aikamoinen kultakimpale Ingmanneille....


Tuskin. Mikäli ingmannit polttaa rahaa yhtä paljon kuin bradiin (vasta millin kohdalla ollaan omillaan), niin tappiota näistä muista tulee... 8-)

Härmästä pikku nousu tipsihevosella jota odotettiin jo viimeksi saapuvaksi, Tildaa Lilyyy! Ainoa harmi oli että Sweet Jack jäi kolmanneksi, sitä paria olisi ollut melko tuhdisti... Siis meikäläisen budjettiin suhteutettuna. ;)
Avatar
-Nisula-
 
Viestit: 987
Liittynyt: 28. Joulu 2011 16:57
Paikkakunta: Södis

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 24

ViestiKirjoittaja Touho » 16. Kesä 2013 16:23

Myös Harmi's Frido voitti oikein helppoon tyyliin. Alku meni vähän raskaaksi, mutta pääsi keulaan ja hallitsi siitä.

Demi De Veluwen voittoaika oli 14,6 ja Harmi's Fridon 13,9.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 12:41

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 24

ViestiKirjoittaja Touho » 16. Kesä 2013 16:40

Myös Korvenojan Jonesy pääsi finaaliin. Juoksi kolmannessa sisällä ja otti maksimikolmosen. Teki varmaan hyvän ajan, ainakin vauhti näytti koko matkan kovalta.

Nojaa, ei se ollut kuin 14,6. Pullari keulassa vähän kusetti.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 12:41

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 24

ViestiKirjoittaja Touho » 16. Kesä 2013 16:59

Eihän suomalaiset jätä tuolta muille mitään :mrgreen: Arctic Excellence kiri yllätysvoittoon viidennessä lähdössä. Ragata oli kyllä kesy keulapaikalta, nyt ei ole kaikki kunnossa tai sitten toi ei olekaan niin hyvä, mitä on annettu ymmärtää. No joka tapauksessa ne Hambo-puheet voi nyt unohtaa.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 12:41

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 24

ViestiKirjoittaja Chocolate » 17. Kesä 2013 08:33

Touho kirjoitti:Ragata oli kyllä kesy keulapaikalta, nyt ei ole kaikki kunnossa tai sitten toi ei olekaan niin hyvä, mitä on annettu ymmärtää. No joka tapauksessa ne Hambo-puheet voi nyt unohtaa.


Joo. Susihuono oli toista kertaa peräkkäin. Kai tää nyt on oikeasti ainakin ollut tosi hyvä varsa, eikös tää tullut Solvallassa ulkoa ohi eräästä Harmi's Fridosta?
Chocolate
 
Viestit: 2045
Liittynyt: 01. Syys 2009 17:38

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 24

ViestiKirjoittaja -Nisula- » 17. Kesä 2013 10:27

Touho kirjoitti:Pitää kyllä nostaa hattua jos tosissaan psyykkasit Bokerin keulaan.


Joo kato me ammatit ollaan ihan erikseen... ;) :D
Avatar
-Nisula-
 
Viestit: 987
Liittynyt: 28. Joulu 2011 16:57
Paikkakunta: Södis

Edellinen

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa