Psyykit ja jälkipelit, viikko 22

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Psyykit ja jälkipelit, viikko 22

ViestiKirjoittaja nipa » 27. Touko 2013 08:22

Kotimainen raviviikko alkaa arkisesti Oulusta. Enää eivät juoksunkulut mene paremmalla porukalla kuin paremmissa elokuvissa, mutta haitanneeko tuo mitään. Raviviikolla on muutenkin uutta ilmettä, kun on tiistai Porissa ja kesäraveja viikon mittaan vähän siellä sun täällä. Modernin ravipelaajan viikon täyttymys eli T75 ravataan Mikkelissä.

Parilla ysillä näyttää Oulun teeviitonen näin lämmittelyissä alkavan, mutta kolmannen koitoksen suomenhevosvolttiin tarvitaan useampi merkki. Neljännen kohteen maililla pitävät E.V.-hevosen Mace ja Divine Justine Poweria puristuksessaan ja päätteeksi juhlinee Santun Victory Lane. Ei tämä välttämättä näinkään helpolla mene, mutta katsellaan, miten peli kehittyy.
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 19:46

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 22

ViestiKirjoittaja Touho » 27. Touko 2013 14:49

Tänään katseet kiinnittyy kyllä ennen kaikkea Bodeniin, missä RTV jatkaa kauttaan mailin voltissa. Arvonnassa kävi tuuri ja tuli ykkösrata, spets och slut taitaa olla homman nimi. Pelattu suursuosikiksi.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 12:41

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 22

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 27. Touko 2013 16:32

Oulussa Rim Bay Vic on alennusmyynnissä, kaikki alle 80% on tarjous ja nyt sitä on pelattu 69%. Myöskään Virijoria on vaikea saada häviämään, vaikka Mian Mari varmaan pitkään keulasta vastaan hangoitteleekin.

Avauskohde on yllättävän tasokas amatöörilähtö ja siinä kiinnostaa Great Chief. Eihän toi mikään hanakka ole ollut voittamaan, mutta ainakin kaksariin. Hevonen on hyvä ja kunnossa, paras mahdollinen lähtöpaikka ja lähdön paras kuski, eikö tuollaisella yhtälöllä pärjätä aika usein. Tir Du Caux piti viimeksi keulat vastaavalta paikalta, joka on Oulussa usein myrkkyä. Saa nähdä miten kiihdytyksen klaaraa harvemmin ajava kuski, veikkaan että jää aika kauaksi sisäradalle... Suuryllätysten metsästäjille tarjolla olisi Mr Popper, joka on ollut kahdessa viimeisessä tekemättömän paikan edessä. Hyvä paikka ja lähdön toiseksi paras kuski.

Troikassa on tarjolla E.V. Blue Ride, joka viimeksi kiri kovaa, mutta menetti rytmin vika kurvissa eikä syttynyt enää sen jälkeen. Vastus ei tosiaan näytä erikoiselta ja yllättävän vähän pelattu.
Ruikonperä
 
Viestit: 15596
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 22

ViestiKirjoittaja Touho » 27. Touko 2013 16:53

Ruikonperä kirjoitti:Avauskohde on yllättävän tasokas amatöörilähtö ja siinä kiinnostaa Great Chief. Eihän toi mikään hanakka ole ollut voittamaan, mutta ainakin kaksariin. Hevonen on hyvä ja kunnossa, paras mahdollinen lähtöpaikka ja lähdön paras kuski, eikö tuollaisella yhtälöllä pärjätä aika usein. Tir Du Caux piti viimeksi keulat vastaavalta paikalta, joka on Oulussa usein myrkkyä. Saa nähdä miten kiihdytyksen klaaraa harvemmin ajava kuski, veikkaan että jää aika kauaksi sisäradalle... Suuryllätysten metsästäjille tarjolla olisi Mr Popper, joka on ollut kahdessa viimeisessä tekemättömän paikan edessä. Hyvä paikka ja lähdön toiseksi paras kuski.

Joo mullekin käy kyllä oikeen hyvin Mr Popper. Toi vielä parantaa, kun pääsee ottamaan kenkiä pois ja luulisi tänään radan olevan siinä kunnossa, että se on mahdollista. Toisesta/kolmannesta ulkoa tosi vaarallinen. Lähtö ei ole kovin pahannäköinen ja toihan on pärjännyt ihan 65-tasolla asti. Semmoiset tuppaa vaan menestymään, kun lähdetään pohjoista kohti..
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 12:41

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 22

ViestiKirjoittaja Touho » 27. Touko 2013 17:03

Touho kirjoitti:Tänään katseet kiinnittyy kyllä ennen kaikkea Bodeniin, missä RTV jatkaa kauttaan mailin voltissa. Arvonnassa kävi tuuri ja tuli ykkösrata, spets och slut taitaa olla homman nimi. Pelattu suursuosikiksi.

Helppo voitto keulasta, niin kuin pitikin. Voittoaika 14,6!
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 12:41

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 22

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 27. Touko 2013 19:23

Prkle, päänmitan jäi Mr Popper kakkossijasta ja heti maalin jälkeen toisena :evil: Olishan tota 74x paria ihan mielellään lunastanut. Juoksuhan meni kuin elokuvissa, mutta sitten Tir Du Caux pysäsi kaarteessa eteen. Ei kyllä ollut mitään tiloja Lukkarilla kääntää ja saa nähdä meneekö hylkyyn :mrgreen:

Näytti todella hienolta ennen lähtöä Mr Popper.
Ruikonperä
 
Viestit: 15596
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 22

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 27. Touko 2013 21:31

Huikea päivä kaksikolla Haapakangas & Alapekkala. Haapakankaan kaikki kolme hevosta voittivat ja varsinkin Special Juliano oli _jättihyvä_. Tuo nuorten sarjan voitto Yoda Kempillä osoitti, että silloin kun kaikki alkaa onnistumaan niin sitten ne myös onnistuu. Ennen tätä päivää hevosella oli yhdeksän starttia ilman ainuttakaan totosijaa, mutta nyt oli hienon ajon jälkeen kaikki mahdolliset tuuritkin matkassa :)

Virijorille myös monta plussaa :thumbup:
Ruikonperä
 
Viestit: 15596
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 22

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 28. Touko 2013 18:11

Melkoiset voittokoneet suosikkeina Porin kahdessa avauskohteessa... Tagline ja Seaside Savoy omat suosikkini noihin ja ihmettelen miksei ne ole sitä myös "oikeassa elämässä". Vikasta kohteesta en ymmärrä juuri mitään. Paitsi sen, että Tuulensuvi on luokaltaan lähdön paras ja alle 10% pelattu. Vielä kun isäntämies malttaisi antaa ohjat ammatille. Troikassa Victor Quo Vadis voittaa ja Natari Streamlinea täytyy yrittää seuraaville riveille. NS oli oikein hyvä tauoltapaluussaan Finlandia-päivänä ja viimeksikin kiri kovaa. Nyt vastus helpottuu. Mikähän muuten Koivusella kun ei aja lainkaan Porissa tänään?

Kajaanissa Call It Dreamer on melkoisessa tarjouksessa 32%:lla. Jos voittaa seiskavitosessa niin eikö silloin voiteta myös Kajaanin illassa. Mielenkiintoisia hevosia siellä on Voitto Karppisen Zombi Kemp ja Närby Filur sekä kaikki starttinsa voittanut Lumi-Irina, joka loukkaantui viime kesänä kun vastustaja ajoi päälle pruuvissa ja yllättävän pitkään kestänyt toipuminen.
Ruikonperä
 
Viestit: 15596
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 22

ViestiKirjoittaja nipa » 28. Touko 2013 18:22

Pienet T-pelit tuli pantua Poriin ja Kajaaniinkin saunaillan ratoksi.

Poriin
4(6,12) / 2,4,5(9,1) / 3,12(7,4) / 2-4,8(7,11) / 3,9(1,8) ja
6(4,12) / 2,9(5,4) / 3,7(12,14) / 8(4,2) / 1,3,6,8,9(10,7)

ja Kajaaniin vielä ohuemmin
10 1,4,6 1,8 10 hieman kertoen

EDIT. Yhtä vajaiksihan nuo pikkupelit taas jäivät sekiä Poriin ja Kajaaniin. Huomenissä poikkean Vermoon, kun lienee kohtuullisen kiva ulkoiluilma. Pelit jäävät pieniksi eikä bonuksia keräillä.
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 19:46

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 22

ViestiKirjoittaja Chocolate » 29. Touko 2013 11:39

Oonko mä nyt ihan yössä kun pidän Doug Carelianoa todennäköisempänä voittajana kuin Brave Eightiä? Onhan se nyt luokkaa kovempi ja pääsekö B8 edes alussa ohi? Onhan tossa riski sekin että avaus menee kovaksi ja pitkäksi ja kenttä kääntyy mutta mulle DC maistuu.

Päätöskohteenhan korkkaa Jester Bowl, ellei ihan kävelyä mennä.

Hurja-Ero kohtaa ihan kunnon hevosia ja 69%:lla saa kyllä kavereita lapulle. Poppuli jysäyttää vielä kesän aikanaa jossain mutta sitä en tiedä onko se jo tänään. Bokalle on edelleen toivottoman epävarma mutta pakkohan se on lapulle ottaa (4%!).
Chocolate
 
Viestit: 2045
Liittynyt: 01. Syys 2009 17:38

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 22

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 29. Touko 2013 15:03

Chocolate kirjoitti:Oonko mä nyt ihan yössä kun pidän Doug Carelianoa todennäköisempänä voittajana kuin Brave Eightiä? Onhan se nyt luokkaa kovempi ja pääsekö B8 edes alussa ohi?


-luokkaa kovempi on aika vahva ilmasu.Kai nää nyt kuitenkin aika tasaveroset on,paremman juoksun saanut näistä voittaa.Vaikkakin itsekin Dougia pidän aavistuksen kovempana hevosena.Mutta toisaalta Brave Eightiä just sen millin verran kovempana avaajana että kengätön Max Monlight on tässä maistuvahko yritysvarma ihan pieneen ja halpaan lappuun.

Chocolate kirjoitti:Päätöskohteenhan korkkaa Jester Bowl, ellei ihan kävelyä mennä.


-samaiseen ihan pieneen ja halpaan lappuun menee varmaksi.2-3 ulkona on tässä lähdössä OK paikka ton tason hevoselle.

Chocolate kirjoitti:Hurja-Ero kohtaa ihan kunnon hevosia ja 69%:lla saa kyllä kavereita lapulle. Poppuli jysäyttää vielä kesän aikanaa jossain mutta sitä en tiedä onko se jo tänään. Bokalle on edelleen toivottoman epävarma mutta pakkohan se on lapulle ottaa (4%!).


-Hurja-Ero toki todennäköisin voittaja.Mutta ei Poppuli ole se mikä itselle ekana "yllättäjistä" mieleen tulee.Vaan mainitsemasi Bokalle,kovempiakin voittanut (ja toisen tauolta juokseva Sakustian)ja virallinen ykköshaastaja Topin-Musta.Nuo kaikki neljä menee tuolle samalle ihan pienelle ja halvalle lapulle.

Nouveaux de Vie muuten ihan maistuva merkki(aamulla 2%) tuossa jo käsitellyssä Dougin ja Brave8 lähdössä.
Ekasta en tajua mitään eikä hilkuilla pelattavan lapun suhteen tarvi niin huolissaan ollakkaan.Kunhan huiskin merkkejä ja oletan että niemisen Zero Kemp on oikeastikin todennäköisin?
Jämsän Ravit 2019?
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3572
Liittynyt: 15. Helmi 2012 15:45

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 22

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 29. Touko 2013 15:54

Chocolate kirjoitti:Oonko mä nyt ihan yössä kun pidän Doug Carelianoa todennäköisempänä voittajana kuin Brave Eightiä? Onhan se nyt luokkaa kovempi ja pääsekö B8 edes alussa ohi? Onhan tossa riski sekin että avaus menee kovaksi ja pitkäksi ja kenttä kääntyy mutta mulle DC maistuu.

Samaa mieltä joka kohdasta. Ite en usko B8:n pääsevän rinnalta ohi ja DC vie alusta loppuun, ja vaikka "joutuisikin" toiseen sisälle niin ei se ole sanottu että varmasti pysyisi paketissa loppuun asti. En ole sitäpaitsi lainkaan varma onko Brave Eight ihan sataprosenttisessa tikissä, vaikka viimeksi kovan ajan menikin. Sitä ennen oli vaisuhkoa suorittamista ja sekin täytyy muistaa, että sarjat kovenee sillä koko ajan.

Chocolate kirjoitti:Hurja-Ero kohtaa ihan kunnon hevosia ja 69%:lla saa kyllä kavereita lapulle. Poppuli jysäyttää vielä kesän aikanaa jossain mutta sitä en tiedä onko se jo tänään. Bokalle on edelleen toivottoman epävarma mutta pakkohan se on lapulle ottaa (4%!).

Ite allekirjoitan joka pinnan Hurja-Erolta, on se niin väkevä ollut. Mutta tosiaan jos varmistaa niin ikitipsi-Poppulista samaa mieltä, kipitti viimeksi koko porukan kovinta vauhtia tullen vikat 21/500.

RaahenTiikeri kirjoitti:Ekasta en tajua mitään eikä hilkuilla pelattavan lapun suhteen tarvi niin huolissaan ollakkaan.Kunhan huiskin merkkejä ja oletan että niemisen Zero Kemp on oikeastikin todennäköisin?

Joo, en kans tajua tuosta oikein mitään ja vielä vähemmän tajuan míksi toi on 65-pelin kohteena kun parempaakin olisi tarjolla (L9). Zatopek Hoss voitti viime torstaina kuraradalla dödsistä tosi helpon näköisesti ja se on oma suosikkini.

Nelkussa ihmetyttää miksi Stunttia on vedetty vain kolme pinnaa. Onhan se luokaltaan jopa lähdön paras ja ravatessaan saa Diori haasteen. Hyvätasoisessa kolmoskohteessa luotan viimeksi aivan hurjana olleeseen Greenhill's Ladyyn. Siinä kävi vähän niinkuin oli odotettu, että kun toi hepo saa ammattikuskin niin alkaa maisema vaihtua vihaisesti. Eikä ole edes suosikki :shock:
Ruikonperä
 
Viestit: 15596
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 22

ViestiKirjoittaja Masa V » 29. Touko 2013 19:03

Flower's Star ja Jester Bowl ideavarma-ainesta.
Liikaa luotettuja Hurja-Ero, All Together ja Brave Eight.
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5291
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 22

ViestiKirjoittaja Judi » 29. Touko 2013 19:21

Lappu lauluun ekassa.. aattelin että ei tämmönen riitä näissä lähdöissä. Pyh :P
Avatar
Judi
 
Viestit: 475
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:59
Paikkakunta: Kuopio

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 22

ViestiKirjoittaja Masa V » 29. Touko 2013 19:48

Varma petti ekassa, mutta pieni lappu vaan... Nyt osui kaksari, kun Dominik kesti pariin. Oli kyllä Hurja-Ero hurja, en olisi uskonut että aivan noin ylivoimainen se olisi tuollaisen avauksen jälkeen kolmatta rataa avaten :shock:

Duoon pelataan Jester Bowl rohkeasti varmaksi, kävi miten kävi, vahva paino suosikki Rim Bay Gabrieliin. Pohja-duo ihan mukavassa kertoimessa.

T4 näyttää myös mielenkiintoiselta. Diori ei vaan maistu, vaikka 2 voittoa alla. Stunttia pidän minäkin hyvänä tuohon lähtöön. Heristellaa on tullut seurattua ja voisikohan se ykköseltä yllättää lähtemällä ravia, silloin kaikki mahdollista.
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5291
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 22

ViestiKirjoittaja Masa V » 29. Touko 2013 20:03

Poisjäännin myötä Bogart Nassin ja Armstrong Trans R:n paikka paranee.

Olisko 1,2/1,2/10,12
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5291
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 22

ViestiKirjoittaja Touho » 29. Touko 2013 21:04

Tänään mun mielestä mielenkiintoiset ravit Tingsrydissä. Ennen kaikkea pelimielessä. Päivän paras idea on ilman muuta Toto5:n viimeisessä kohteessa numero 11 Laurel America. En kyllä käsitä, miksi toi on alle 4% pelattu tuossa. Hevonen oli viimeksi aivan jättijäätävä, voitti ihan parastaan yrittämättä todella kovalla ajalla. Oli niin jumalattoman hyvännäkönen, ettei mun mielestä ole todellakaan tuossakaan ulkona. Tingsrydissä on mailin rata ja siellä kerkeää takaakin. Toi on Obi Wanilla ja Laurel Americalla tukossa. Lähtö ei ole mitenkään erityisen hyvätasoinen, vaikka sitä etukäteen ME-kokeena onkin hehkutettu.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 12:41

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 22

ViestiKirjoittaja Masa V » 29. Touko 2013 21:21

Voi perhana kun Stuntti näytti hyvältä ennen kuin sitten laukka yllätti, varmasti olisi voitosta kamppallut ravatessaan... Ensi kerrallakin mahtaa olla unohdettu.
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5291
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 22

ViestiKirjoittaja Touho » 29. Touko 2013 21:24

Touho kirjoitti:Tänään mun mielestä mielenkiintoiset ravit Tingsrydissä. Ennen kaikkea pelimielessä. Päivän paras idea on ilman muuta Toto5:n viimeisessä kohteessa numero 11 Laurel America. En kyllä käsitä, miksi toi on alle 4% pelattu tuossa. Hevonen oli viimeksi aivan jättijäätävä, voitti ihan parastaan yrittämättä todella kovalla ajalla. Oli niin jumalattoman hyvännäkönen, ettei mun mielestä ole todellakaan tuossakaan ulkona. Tingsrydissä on mailin rata ja siellä kerkeää takaakin. Toi on Obi Wanilla ja Laurel Americalla tukossa. Lähtö ei ole mitenkään erityisen hyvätasoinen, vaikka sitä etukäteen ME-kokeena onkin hehkutettu.

Vitskaa ette varmaan kerenneet pelata, mutta on se nelkkukohde myös niin kuin Duokin. Maksaa Duossa vähintään 71 kertaa tällä hetkellä.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 12:41

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 22

ViestiKirjoittaja Touho » 29. Touko 2013 21:25

Masa V kirjoitti:Voi perhana kun Stuntti näytti hyvältä ennen kuin sitten laukka yllätti, varmasti olisi voitosta kamppallut ravatessaan... Ensi kerrallakin mahtaa olla unohdettu.

Joo-o. Se olisi löytynyt ja samoin kakkoseksi tullut Monstermanni. En luottanut, että Zeus lähtee toista kertaa voltista ravia :nonono:
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 12:41

Seuraava

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa