Psyykit ja jälkipelit, viikko 20

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 20

ViestiKirjoittaja Masa V » 18. Touko 2013 15:02

Ruikonperä kirjoitti:Ymmärtääkö joku jotain tuosta kyvyt esiin-lähdöstä? Ite en ainakaan ja täytyy vielä sanoa ettei ole järin tasokas lähtö tuo...


On kyllä tosi hankala lähtö, kaikki hevoset mahdollisia voittajia, paljonpuhuvaa on se, että Ilo's Ember on kasiradaltakin suosikki. Onhan siinä nyt Moilanen vahvistuksena kuitenkin, mutta periaatteessa kuka tahansa voi voittaa. Suuryllättäjänä kaksariin ajattelin kokeilla pienellä omaa komeettakisahevosta Rambo Vixiä, jonka luulisi parantavan. Jos juoksu luonnistuisi ja kävisi tuurit niin voisi olla kaksarissa, mikä maksaisi parinkin euron panoksella satasia.

En ole reilusti yli viikkoon pelannut raveja, joten jos pikkutauolta kateissa ollut pelivire olisi löytynyt... mutta vain pienellä pelataan tänään.
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5291
Liittynyt: 11. Loka 2009 23:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 20

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 18. Touko 2013 16:01

vain pikku 75 lappunen tänään että on jotain seurattavaa jääkiekon päällekkin lähdöt Ravisuorasta katsottaessa.
jostain syystä mulle maistui tohon ERITTÄIN HANKALAAN kyvyt esiin/2600 metrille tuo niemisen moniseur cannibale.Jostain se on jättänyt mulle semmosen leiman että tykkään sitä pelata ja matkahan Niemisen mukaan sopii.Tää no niitä harvinaisia tapauksia josta en muista mitään,yleensä muistan tarkkaan tilanteen jossa olen hevoseen ihastunut ja se leimaa sitten hevosta aina jatkossa ja muistan juuri "sen" suorituksen.Tää hevonen muodostaa poikkeuksen.

Pitkälle matkalle päädyin mummoratkaisuun RBVic/tamil pohjalta kun ei hilut riittäneet kolmanteen merkkiin kuponkia jättäessä(Orlando Croft).
Mariminille kaveriksi tämän kesän pienimmillä peliprosenteillaan liikkeelle lähtevä Vipotiina.
Kylmien kohti kultaa sarjassa tuleva kuningatar Wizard Stina rymistelee takaakin voittoon muiden jo hiljentäessä viimeisen 500 aikana.

Viimeiseen kohteeseen ois tehny mieli lätkiä vaikka kuinka merkkejä (jopa Loran Heroxiin ja Cyrus duoon asti)mutta kun tosiaan ihan tarkurahoilla tein niin laitoin Brave Eightin varmaksi sillä psyykillä että se on kuitenkin todennäköisesti ENITEN KEULASSA 1600 metrin aikana.Tärkeintähän tietysti olisi olla keulassa viimeiset metrit ennen maalipaalua,sitä en tiedä onko se silloin(enää)keulassa.Vaan eipä lappukaan maksanut.

KAverin kanssa lauantain perinteinen 4-ristiin troikka onkin tänään 3-ristiin panoksella.AntonvonBentz-brave eight-order by boss.
Jämsän Ravit 2019?
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3572
Liittynyt: 15. Helmi 2012 15:45

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 20

ViestiKirjoittaja Kädetön » 18. Touko 2013 16:43

Nahar Gavlessa 09,7a :o
Kädetön
 
Viestit: 3614
Liittynyt: 24. Helmi 2012 23:01

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 20

ViestiKirjoittaja Touho » 18. Touko 2013 18:54

Kädetön kirjoitti:Nahar Gavlessa 09,7a :o

Gävle on Ruotsin Mikkeli ja juoksu oli rankasti ylivauhtinen. On se silti kyllä 09,7...
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 12:41

Edellinen

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa