Psyykit ja jälkipelit, viikko 20

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Psyykit ja jälkipelit, viikko 20

ViestiKirjoittaja nipa » 13. Touko 2013 10:11

Oulu avaa tänään raviviikon, joka vaikuttaa ensilukemalta teepeleissään hyvin köyhältä. Urheilullisesti mielenkiinto keskittyy Bradin vierailuun Vermossa ja perjantaiseen Kuopio Stakesiin karsintoineen. Yksittäisiä pelihevosia löytyy varmasti myöhemminkin, kun listoihin paremmin perehtyy.
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 19:46

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 20

ViestiKirjoittaja nipa » 13. Touko 2013 19:02

Pannaan tuo euron rivi Ouluun tännekin, että tulee totopeleihin tapahtumia.

2,11(4,7) / 2(10,9) / 4(5,8) / 7(6,4) / 1,3,4,6,7(9,12)
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 19:46

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 20

ViestiKirjoittaja nipa » 14. Touko 2013 10:56

Pitemmittä puheitta T5-kolikkopeli Lappeeseen

1-3,5,7(1,2) / 6(3,5) / 1,2,7(5,6) / 7(11,10) / 2,5,9(11,12)
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 19:46

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 20

ViestiKirjoittaja Harri H » 14. Touko 2013 12:06

Ei sinänsä Lappeenranta oikein pelipaikkana kiehdo, mutta pikaisella silmäilyllä yksi idearasti tuli T5-kohteissa vastaan. Avauksen Lassikko on mielenkiintoinen tapaus, se teki viimeksi vaikeista asemista napakan kirin ja nyt matkakin suosii. Toki vastus on kovaa luokkaa, mutta miksei tällä pienet saumat voisi olla voittoonkin, jos saa tarkan reissun ja Tas Onnekkaalla ei ole paras päivänsä.
Maybe, just once, someone will call me "Sir" without adding, "You're making a scene." - Homer J. Simpson
Harri H
 
Viestit: 6695
Liittynyt: 15. Elo 2009 12:42

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 20

ViestiKirjoittaja nipa » 14. Touko 2013 12:33

Niinpä - pitkään oli poissa Lassikko tuosta aamun pikkupelistäni, mutta tuli mieleen, että se on kerran nimenomaan maililla lappuni vastaavantasoisessa porukassa tipauttanut. No, läpilyöntikään ei ollut kallis ja samalla pääsi kuitille B. Helmiinakin.
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 19:46

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 20

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 14. Touko 2013 16:36

Hieno ja mielenkiintoinen lähtö toi Lappeen eka kohde, vaikka vähän latistaakin kolmen hevosen poisjäänti. Larsin poisjäänti harmittaa ja täytyy toivoa ettei hevosessa ole mitään vikaa vaan poisjäänti johtuu siitä ettei Ruotsalainen tule muutenkaan noihin raveihin. Tuo Lassikko tosiaan voisi aiheuttaa yllätyksen, viimeksi kiri muutama sata metriä varmaan lähemmäs 20-vauhteja kun pääsi irti. Matka sopii ja juossee Tas Onnekkaan takana toisessa sisällä. Lassikolle varmaan sopisi jos kengät nakattaisiin pois, sillä balanssillahan se voitti viime kesänä Kirppu-ajon. Tas Onnekkaan pitääkin olla suosikki, mutta oli se viimeksi ihmeen kesy. Kakkossuosikki B. Turolii ei ole ikinä mikään voittokone ollut ja se kaipaisi puristusta loppusuoralle, viimeksi se on voittanut yli puolitoistavuotta sitten. Tosin sekin startti oli Lappeen illassa kuten tänäänkin... Kolmossuosikki B. Helmiina on ollut kahdessa viime startissa luokaton, tän viikon startit kertoo paljon Helmiinasta. Jos se on huono niin en ihmettelisi vaikka siirtyisi siitokseen samantien. Toivottavasti olisi kuitenkin hyvä ja palaisi vielä tasolleen. Patrikin Muistosta vaikea sanoa yhtään mitään, iso arvoitus kun voi tehdä mitä vaan.

Tokassa kohteessa ihmetyttää miten Madonna Milia on pelattu alle 10%. Viime starteissa kärsinyt epäonnesta, mutta on luokaltaan lähdön paras tai ainakin toiseksi paras. Rattailla ainakin lähdön paras kuski. Choco Moment on kuumunut kovasti, mutta eihän toi koskaan mikään suoritusvarma tyyppi ole ollut vaan laukat ovat kiusanneet läpi uran. Ja en tiedä mitä viimeksi teki suorituskykyyn todellinen huippukuski rattailla, nyt palaa taas Vehviläinen rattaille.

Kolmoskohteessa jos ei kelpaa Saaga S varmaksi niin kannattaa muistaa täysin pelaamaton Tärpätti. Jos suomenhevostamma juoksee 5-vuotiskauden loppuun mennessä reilut 25000 rahaa niin silloin se ei aivan nolo menijä pitäisi olla. Onhan toi suomeksi sanottuna ihan toppari ollut jo hyvän aikaa, mutta maili on iso plussa ja jos pikamatkalla motivaatio kestäisi paremmin niin silloin voi vetää keulasta perille asti. Tärpätti olisi kyllä kiva nähdä jollakin huippukuskilla...
Ruikonperä
 
Viestit: 15596
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 20

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 14. Touko 2013 17:51

Ruikonperä kirjoitti:Kolmossuosikki B. Helmiina on ollut kahdessa viime startissa luokaton, tän viikon startit kertoo paljon Helmiinasta. Jos se on huono niin en ihmettelisi vaikka siirtyisi siitokseen samantien. Toivottavasti olisi kuitenkin hyvä ja palaisi vielä tasolleen.


-suurena B.helmiina fanina olen kauhunsekaisin tuntein katsellut vähän samaa asiaa.Tää on viimeinen "markkinoilla oleva" hevonen jonka startti ilman rahapelejäkin laittaa sykkeen koholle (LAdakh Jielin ja Saran Salaman markkinoilta poistumisen jälkeen).Tosin Helmiinan kohdalla on viimeisissä voinut olla kyse siitäkin että on väen väkisin yritetty saada ehjä startti eikä varsinaisia sijoituksellisia tavoitteita ole ollutkaan.Ja sit kun se laukka on tullut,niiin on körötelty maaliin.
Vielä luotan että tää kerran vielä näyttää.Olihan pilkahdus aurinkoa jo havaittavissa siinä startissa jossa kiri parijonosta kakkoseksi Mariminin voittaessa.
Toki kesä vielä edessä päin ja voi olla että vanha tamma syttyy hitaasti kun muistaa että sieltä on ne kunkkarit taas tulossa.
Jämsän Ravit 2019?
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3571
Liittynyt: 15. Helmi 2012 15:45

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 20

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 14. Touko 2013 23:51

RaahenTiikeri kirjoitti:suurena B.helmiina fanina olen kauhunsekaisin tuntein katsellut vähän samaa asiaa.Tää on viimeinen "markkinoilla oleva" hevonen jonka startti ilman rahapelejäkin laittaa sykkeen koholle (LAdakh Jielin ja Saran Salaman markkinoilta poistumisen jälkeen).Tosin Helmiinan kohdalla on viimeisissä voinut olla kyse siitäkin että on väen väkisin yritetty saada ehjä startti eikä varsinaisia sijoituksellisia tavoitteita ole ollutkaan.Ja sit kun se laukka on tullut,niiin on körötelty maaliin.
Vielä luotan että tää kerran vielä näyttää.Olihan pilkahdus aurinkoa jo havaittavissa siinä startissa jossa kiri parijonosta kakkoseksi Mariminin voittaessa.
Toki kesä vielä edessä päin ja voi olla että vanha tamma syttyy hitaasti kun muistaa että sieltä on ne kunkkarit taas tulossa.

Kyllä oli surkeaa menoa tänäänkin :nonono: Itsekin Helmiina-fanina surullisin mielin katsonut viime startteja. Jos se nyt ylipäänsä on mukana lauantaina niin hylkäyksellä joutuu jo koelähtöön. Pidetään kuitenkin peukkuja, että vielä se vanha Helmiina sieltä jostain kaivautuisi esiin. Jokohan tolle muuten on ori päätetty ja koskahan astutetaan, vai onko kenties astutettu jo? Tas Onnekkaalle sen sijaan peukkua, menossa oli jo ihan toisenlainen ote kuin tauoltapaluustartissa. Kyllä toi sen valiodivarivoiton nappaa ennen 30. starttiaan...

Aika hämmentävä tapaus oli Lappeen kymppilähdössä, kun voittoon pyyhälsi päälle satakertoiminen Dooris Dahlia. Yleensä tuollaiset tulee täydellisesti onnistuneiden juoksujen jälkeen ja suosikkien kärsiessä epäonnesta tms, mutta Dooris Dahlia laukkasi alkumatkasta niin pahoin ettei sitä kunnolla näkynyt edes kuvissa ja siitä huolimatta tamma porskutti selvään voittoon :shock: Sen valmentaja Mira Lehdolla oli muuten tänä vuonna treenareista selvästi eniten startteja ilman voittoa, mutta nyt paukahti kuparinen rikki siinäkin tallissa.
Ruikonperä
 
Viestit: 15596
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 20

ViestiKirjoittaja -Nisula- » 15. Touko 2013 10:11

Ruikonperä kirjoitti:Kyllä oli surkeaa menoa tänäänkin :nonono: Itsekin Helmiina-fanina surullisin mielin katsonut viime startteja.


Nämähän kommentit ovat aivan toisintoa vuodelta 2009, jolloin kaikki pitivät Helmiinaa jo entisenä ja siitokseen siirtämässä, mutta sen jälkeen pankkitili on vielä karttunut ~100K eurolla... :D
Avatar
-Nisula-
 
Viestit: 987
Liittynyt: 28. Joulu 2011 16:57
Paikkakunta: Södis

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 20

ViestiKirjoittaja Neliveto » 15. Touko 2013 11:43

Ruikonperä kirjoitti:Aika hämmentävä tapaus oli Lappeen kymppilähdössä, kun voittoon pyyhälsi päälle satakertoiminen Dooris Dahlia. Yleensä tuollaiset tulee täydellisesti onnistuneiden juoksujen jälkeen ja suosikkien kärsiessä epäonnesta tms, mutta Dooris Dahlia laukkasi alkumatkasta niin pahoin ettei sitä kunnolla näkynyt edes kuvissa ja siitä huolimatta tamma porskutti selvään voittoon :shock: Sen valmentaja Mira Lehdolla oli muuten tänä vuonna treenareista selvästi eniten startteja ilman voittoa, mutta nyt paukahti kuparinen rikki siinäkin tallissa.


Dooris Dahlia on kyllä hupaisa tapaus. Se voittaa harvoin, mutta sitäkin tyylikkämmin :). Edellinen voitto tammalle tuli Turusta viime vuoden tammikuussa 23-kertoimisena yllättäjänä. Silloin se kiersi kierroksen verran kolmatta, laskeutui keulaan 400 ennen maalia ja vastasi varmaan voittoon. Nyt Lappeessa Dooris Dahlia tuli viimeiset 1200 metriä noin 24,5-vauhtia. Kykyjä ja vauhtia tammalta näkyy kyllä löytyvän, mutta ravi- ja suoritusvarmuudessa voisi olla parantamista.
Neliveto
 
Viestit: 2833
Liittynyt: 06. Syys 2009 19:08

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 20

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 15. Touko 2013 17:52

-Nisula- kirjoitti:Nämähän kommentit ovat aivan toisintoa vuodelta 2009, jolloin kaikki pitivät Helmiinaa jo entisenä ja siitokseen siirtämässä, mutta sen jälkeen pankkitili on vielä karttunut ~100K eurolla... :D


-joo.näinkin hurjan luokan hevosta on manailtu ikääntyneeksi jo useasti.Hieman amerikan henkeen ootan sitä "vielä kerran " täräystä ja Juuri Oikeaan Paikkaan.Tosin jos meno jatkuu näin,niin sinne Oikeaan Paikkaan (eli kuopion kuningatarkisaan)ei ole asiaa eikä siten pääse täräyttämään "vielä kerran".
Mutta varmaa on se,että nyt on viimeinen kilpailukausi menossa,siitoksesta tuskin on mitään varmaa.

Tän päivän vermo näyttää nuivalta 65:n osalta.Pieni kapea lappu kähtee T6:na (ehkä 10 euron/ 3varmaa).Totopeleistä pieninä poimintoina Orlando Croft vasta kolmanneksi pelatuimmassa parissa Bradin kanssa ja taatusti 2600 suosii.

Itse en pidä Bluehill´s warningia mitenkään selvänä keulahevosena,Juan Pablo Point on 10-avauksia joskus esitellyt ja kun välissä on Deep Insight,niin kyllä se ihan eka keula taitaa JPP olla ja siitä suora pari Warningiin tällä hetkellä vähän reilut viisi.

Asanteen löytyy joitain maistuvia hakuja.Zoogins day parissa > 30 esim.

T65:n viimeisessä kohteessa tulee mieleen että jo hiljalleen hengästyvä Lee van Cleef ja voittoon kuittaava Alegria Dream ratkaisevat oman keskinäisensä noin 150 metriä muitten edellä ja siitä parista tarjotaan tällä hetkellä 8,8.
Jämsän Ravit 2019?
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3571
Liittynyt: 15. Helmi 2012 15:45

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 20

ViestiKirjoittaja Touho » 15. Touko 2013 18:06

Kuinka lähelle Brad menee tänään ME:tä? Korvenoja on antanut ymmärtää, että antaa hevosen polkea ihan tosissaan ja sehän tarkoittaa sitten semmoista 13-aikaa.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 12:41

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 20

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 15. Touko 2013 19:02

RaahenTiikeri kirjoitti:Itse en pidä Bluehill´s warningia mitenkään selvänä keulahevosena,Juan Pablo Point on 10-avauksia joskus esitellyt ja kun välissä on Deep Insight,niin kyllä se ihan eka keula taitaa JPP olla ja siitä suora pari Warningiin tällä hetkellä vähän reilut viisi.

Joo, suuri dödsiriski, sillä kyllähän JPP on aina keula. Jos 2-4 maksaa juuri ennen lähtöä noin hyvin kuin nyt (20x) niin pelinarvoinen piikkiselkäasetelemana.

Ilman kenkiä Zoogin's Day on alipelattu neljällä pinnalla.

Ekassa kohteessa Overboostin parikaveriksi Sentenced ja Striking Hall, molemmat maksaa yli 10x.
Ruikonperä
 
Viestit: 15596
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 20

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 16. Touko 2013 00:00

-Nisula- kirjoitti:Nämähän kommentit ovat aivan toisintoa vuodelta 2009, jolloin kaikki pitivät Helmiinaa jo entisenä ja siitokseen siirtämässä, mutta sen jälkeen pankkitili on vielä karttunut ~100K eurolla... :D

Kieltämättä Helmiinan menosta tulee mieleen se alkuvuosi 2009, mutta silloin tamma oli "vasta" 11-vuotias, nyt vetelee viimeisiä kuukausiaan, joten aikaa otteiden parantumiseen ei enää paljoa. Eikös muuten tuolloin 2009 kiimahäiriöt tms olleet syynä siihen laukkailuun, tiedä vaikka olisi sama syy nytkin ja sitten kun Helmiina saa siemenet sisään niin luonnon oma doping tekee tehtävänsä ;) Tuolloin 2009 muuten ainakaan itse (muistaakseni...) en ollut Helmiinaa tuomitsemassa siitokseen ja sen muistan satavarmasti, että puolustin tamman valintaa viimeiseen asti Lappeen kuningatarkisaan, joissa se olikin jo ihan hyvä ja täytti ehdottomasti paikkansa. Hirveä porúhan siitä syntyi kun niin huonosti kauden aikana mennyt hevonen valittiin... Noiden kuningatarkisojen jälkeenhän Helmiina palasi syksyllä tasolleen tai ainakin lähelle sitä. Tiikeri tuossa jo spekuloikin Kuopion kunkkareilla ja sinne pääsyä, jos Helmiina jatkaisi yhtä huonosti niin olisi siinä valitsijoilla taas tukala tilanne! Saran Salamahan oli sellainen hevonen, jota huudeltiin eläkkeelle ties kuinka monta vuotta, mutta aina vaan se tahkosi ison pinkan rahaa. Sen takia siitä tuli uran loppukausina jopa symppis, vaikka jossain vaiheessa en siitä niin pitänyt.

Mutta mitäs ihmettä tänään tapahtui Vermossa. A.T. Veli jyräsi hirmujuoksun tehneenä VÄKISIN ohi Ponnen Onnin, joka ei ole tainnut montaa kertaa keulasta antautua. Ihmettelin juoksun aikana Okkolinin todella aggressiivista ajoa, mutta tiesi mitä teki :D Se oli A.T. Velin uran kolmas voitto ja viimeksi se kävi kääntymässä voittajaringin kautta melkein kolme vuotta sitten, silti voittosumma menee kohta jo yli satkun. Okkolin sai muuten yllätys yllätys ison sakon ajotavasta ja ihan mielenkiinnosta aion lähipäivinä laskea kuinka monta kertaa Okkolin on saanut A.T. Velin rattailla sakot ajotavasta...

Ajotavoista tuli mieleen sakkolista Killerin lounasravien kolmoslähdöstä, jossa voittoa on haettu (tai hakattu) ihan tosissaan:

Mertsi Lindgren Meadow Velvet puutteelliset rokotustiedot Sakko hevosen valmentajalle 30,00
Keijo I Baltzar Fregos Victoria kielletty ajotapa, törkeä Ajokielto ohjastajalle Ajokielto 29.5.2013 - 25.6.2013
Keijo I Baltzar Fregos Victoria kielletty ajotapa, törkeä Korotettu Sakko ohjastajalle 100,00
Mertsi Lindgren Meadow Velvet ajovitsan sääntöjen vastainen käyttö Ajokielto ohjastajalle Ajokielto 29.5.2013 - 11.6.2013
Mertsi Lindgren Meadow Velvet ajovitsan sääntöjen vastainen käyttö Korotettu Sakko ohjastajalle 40,00
Henry M Bollström Samurai Pee kaistanvaihto loppusuoralla Sakko ohjastajalle 15,00
Ruikonperä
 
Viestit: 15596
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 20

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 16. Touko 2013 13:22

Ruikonperä kirjoitti:Okkolin sai muuten yllätys yllätys ison sakon ajotavasta ja ihan mielenkiinnosta aion lähipäivinä laskea kuinka monta kertaa Okkolin on saanut A.T. Velin rattailla sakot ajotavasta...

Okkolin on ajanut Velillä kilpaa 31 kertaa, joista 12 kertaa saanut sakot kielletystä ajotavasta ja siinä määrin isopalkintoisia lähtöjä olleet, että vain kaksi kertaa sakko on ollut alle satasen. Yhteensä maksettavaksi kielletystä ajotavasta on tullut 1743. Luulin kyllä lukemien olevan isompiakin kun tuntuu, että melkein joka kerta Okkolinia on muistettu tiketillä ;)

B. Helmiina jää muuten pois Kuopiosta.

Tänään Jokimaalla I.P. Osuma maistuu kovasti nykyisillä pinnoilla. Luokaltaan avointen sarjojen hepo, jollaisia ei kovin usein noin helppoon lähtöön pääse pelaamaan reilulla 30%:lla. Osuman vanha tuttu kilpakumppani Rikelme on toki vastassa, mutta viimeksi se oli tosi vaisu ja lähtöpaikka Osuman ulkopuolella. Luulenpa Holopaisen ajavan heti eteenpäin ja sen istuvan jo eka takasuoralla tukevassa keulassa. Jos noiden ulkopuolelta voittajaa hakee niin Härmän Aurora on vain kolme pinnaa pelattu. Pidän tota luokaltaan ihan kuningatarkisatason hevosena, mutta viime starteissa ollut jatkuvasti epäonnea. Nytkin toki taukoa alla. Täytyy seurata mitä 8-11 makselee. Toinen alipelattu tammahevonen on Joiviri, joka taisteli hyvin Mariminin takaa neljänneksi viikko sitten ja meni 25-tuloksen täydeltä matkalta.
Ruikonperä
 
Viestit: 15596
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 20

ViestiKirjoittaja nipa » 16. Touko 2013 14:04

Oma ahaa-elämykseni illan Jokimaan vitosavaukseen oli aamulla Aapo Milleri. Tämä toki perustuu viimevuotisiin muistikuviin, kun hevonen on viimeksi tammikuussa kilpaillut. Okkolinin ajotyyliinhän ruuna mielestäni sopii ja kun Teemu silloin tällöin ( mm. A.T. Veli ) tuo ennakkoluulottomalla ajollaan noita harvemmin voittavia niin miksi ei siis tänäänkin Aapoakin. :cool:

Isoa lappua ei tänään Jokimaalle tehdä, mutta pieni kerrottu Aapo ja Ecker varmoina

6(11,14) / 2,8(9,3) / 2,5,10(1,11) / 6(2,9) / 1,4-6,9(10,7)
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 19:46

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 20

ViestiKirjoittaja Chocolate » 16. Touko 2013 16:06

Onko Ruotsia seuraavilla mitään tipsejä Åbyn 75:n? Päälähtöjen karsinnoissa Örjanin ajokit Mousse ja Mellby Amiral tekivät minuun vaikutuksen mutta saavat kyllä kavereita lapulle. Jomppe ja Checco Boko varmana mutta eiköhän toinenkin varma pitäisi löytää...

Eilen oli T65 päätöksessä loppukurvin alussa makea vesi suussa kun oli 20e suoraa paria Darth Vader - Alegria Dream. Torvinen meni jo menojaan ja Venäläinen sai tilat ja tammalla voimia jäljellä vaikka kuinka, no niinhän siinä sitten taas kävi - x.
Chocolate
 
Viestit: 2045
Liittynyt: 01. Syys 2009 17:38

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 20

ViestiKirjoittaja Touho » 16. Touko 2013 16:17

Chocolate kirjoitti:Onko Ruotsia seuraavilla mitään tipsejä Åbyn 75:n? Päälähtöjen karsinnoissa Örjanin ajokit Mousse ja Mellby Amiral tekivät minuun vaikutuksen mutta saavat kyllä kavereita lapulle. Jomppe ja Checco Boko varmana mutta eiköhän toinenkin varma pitäisi löytää...

Mun lapussa Checco Boko on kyllä varmistettuna. Lähtö on todella tasainen ja toi on tosi rankasti ylipelattu. Tietysti ykkösmerkki, mutta juoksu seiskaradalta voi mennä hankalaksi. Fascination menee tänään ilman kenkiä ja pääsee keulaan, mistä tekee parhaat juoksunsa, joten mulle se kelpaa kyllä varmaksi ihan hyvin. On kuitenkin ikäluokan paras tamma by far. Kolmoskohteessa Mermaid Åsissa voisi olla ylläri-ideaa suosikkiparin tueksi. Toihan oli UET GP:ssä kakkonen Bradin takana. HU:n vihjeissä Untersteiner sanoo tähdänneensä tähän lähtöön ja on todella tyytyväinen hevoseen. Mun mielestä se hakee tässä keulat ainakin aluksi ja sitten taktiikka on ihan omissa käsissä. Johtavan selkä Åbyssa on huippupaikka, sieltä kun pääsee aina ulos. Lyhyellä kirillä johtavan taka Mermaid Ås on todella vaarallinen. Kutoskohteen Tidied Accelerator on myös ihan oikein pelattu suosikki ja sitä voi harkita varmaksi. Matka on 2600m ja se suosii tota paljon. Örjan kyllä yleensä osaa yllättää näillä "hitailla" lähtijöillä ja en olisi yllättynyt, vaikka toi istuisi keulassa 600m juostuna.. Siitä ei häviä. Päivän päälähtö on hankala ja tasainen. Pidän Quid Pro Quota ikäluokan kakkoshevosena Chelsea Bokon takana, joten ihan oikein pelattu suosikki se on.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 12:41

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 20

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 18. Touko 2013 01:32

Kuopiossa ravataan sjuttifemmat, mutta aivan karmeaan aikaan. Varmasti siellä Kuopion toimistossa toivottiin (ainakin salaa!) Suomen häviötä torstaina, nyt jellonat pelaa klo 16 ja senhän arvaa mitä tapahtuu vaihdoille :nonono:

Olin jo kirjoittamassa miten paljon Tähen Topelius maistuu vain 16%:lla, mutta sitten kävin lukemassa tallikommentit, jotka eivät järin positiiviset olleet. Raivio sanoo, että luupiikin takia tästä vuodesta voi tulla täysi välivuosi. Toihan olisi muutaman päivän päästä joutunut jo koelähtöönkin. No oli miten oli niin silti Topelius on luokaltaan niin raaka peli, että pärjää tauoista ja luupiikeistä huolimatta. Tosi upea lähtö kyllä toi, monta hyvää nousukasta ja hienoa, että nämä 5-vuotiaatkin kilpailevat näissä eivätkä vain kyttäile ikäluokkalähtöjä ja valita sarjojen puutteesta :thumbup: Tasosta kertoo paljon se, että joku Meno-Jokerikin todellisessa tarjouksessa reilulla kahdella pinnalla, palasi hyvässä tikissä pitkältä tauolta ja voi mennä siitä startista paljonkin eteenpäin. Kuski on vähän outo, mutta eikö Antti Veteläinen ole voittanut Solvallassakin monet kerrat? Prontustakin pelattu alle pinna, vaikka kunto on sitä kuuluisaa kiviaitaa ja ihan väkisin ihan pikapuoliin vie jonkun 65/75-lähdön.

Rim Bay Vic vs Tamilphoto on mielenkiintoinen matsi ja ainakin ite löisin roponi RBV:n puolesta. Se pääsee keulaan ja Tamilphoto joutuu kuitenkin tekemään vähän töitä, että pääsee rinnalle. Alussahan Tamilitiikeri jää varmaan vikaksi. RBV:n pohjia ei ole todellakaan vielä katsottu ja kelpaa mainiosti varmaksi Mariminin ohella.

Ymmärtääkö joku jotain tuosta kyvyt esiin-lähdöstä? Ite en ainakaan ja täytyy vielä sanoa ettei ole järin tasokas lähtö tuo...
Ruikonperä
 
Viestit: 15596
Liittynyt: 15. Elo 2009 20:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 20

ViestiKirjoittaja Chocolate » 18. Touko 2013 10:12

Biofarm Cupissa maistuu 2 GOOD DYNAMITE, joka teki 3-v keväälle luokkahevosen esityksen viikko sitten aikuisia vastaan. L10 10 PRONTUS on saanut sympatiani ja pelieuroni jo muutamaankin starttiin. Oli viimeksi hyvä ja vaikka tänään Suomen paras kuski ei ajakaan, voisi sijassa saada tasaisessa lähdössä mukavan kertoimen rehdille orille. L12 7 HISTULI on nyt omiensa joukossa, kunto on kiviaitaa. L13 1 WIZARD DREAM on Villimiehen Tammakilvan finalisti ja karsintakakkonen joka on saanut tälle kaudelle ensimmäistä kertaa kunnon lähtöpaikan.

Edit: jaahas, oli Prontus näköjään Ruikollakin mietinnöissä...
Chocolate
 
Viestit: 2045
Liittynyt: 01. Syys 2009 17:38

Seuraava

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: RaahenTiikeri ja 3 vierailijaa