Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

ViestiKirjoittaja nipa » 12. Touko 2013 17:21

Heh - Nesta Effestä oltiin näköjään yössä vielä Oslossakin, kuten myös Seinäjoella ja Vermossa. Bjerkessä Maharajah hämäsi niinkuin Suomessa Brad. Sebastian K oli sentään kaksariin odotettu, kun olisi antanut Maharajahin kanssa pohjat 2,84.
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 18:46

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

ViestiKirjoittaja Touho » 12. Touko 2013 19:22

Chocolate kirjoitti:Kiekkomatsejaen ole katsellut yhtään mutta sen huomioin että eiliseltä tuli peräti seitsemän kolmetonnista troikkabonukseen. Onko näkemyksiä Forssan illan troikkaan?

Pelit menneet tänään sen verran hyvin, että uskaltaa suolata mun troikkaidean.

Mun mielestä Seaside Savoy saattaa vaikka yllättää tossa. Yksi startti tauolta (jota en kyllä ole jaksanut katsoa) ja pidän tuota ihan näppäränä hevosena ja on kyllä tosi unohdettu tähän. Kengät pois ja varmaan jenkkikärryt alla. Lähtö on Koivusen sanoin aika tasokas, varsinkin 800e ykköselle.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 11:41

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 12. Touko 2013 19:30

Touho kirjoitti:Mun mielestä Seaside Savoy saattaa vaikka yllättää tossa. Yksi startti tauolta (jota en kyllä ole jaksanut katsoa) ja pidän tuota ihan näppäränä hevosena ja on kyllä tosi unohdettu tähän. Kengät pois ja varmaan jenkkikärryt alla. Lähtö on Koivusen sanoin aika tasokas, varsinkin 800e ykköselle.

On kyllä tosi tasokas lähtö ykköspalkinto huomioonottaen. Itse pyöräytin troikat Bluehill's Eagle kierrätyshevosena, ihmeen pelaamaton vaikka kyseessä hyvä hevonen, Hammar vaihtuu Torvis-Hannuun ja jenkit perässä. Brewella muuten näemmä normikärryt ja Seasidella jenkit kuten Touho epäilikin.
Ruikonperä
 
Viestit: 15189
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 12. Touko 2013 20:24

Aika erikoinen tilanne oli tänään Ylivieskassa, kun Mokomani vei lähtönsä täysin pystyyn, mutta hylättiin pitkän tutkiskelun jälkeen radalta poistumisesta. Mielestäni tilanne oli täysin hylyn paikka, koska niin selvästi näki jo tototv:n hidastuksista sen poistuneen radalta. No, Pakkanen veti herneet nenään ja haukkui haastattelussa suurinpiirtein ihan kaikki radasta alkaen :D Varmasti jälkeenpäin tulee sanomisiaan katumaan, sillä tosiaan tilanne vaikutti suht selvältä ja ihan ei pienin perustein hylätä Suomessa kuin Kaustisella (tapaus Vindyn Liekki)... Kyllähän kuski saa ottaa noi mutkittelut omalle kontolleen.

Mutta se on hieno asia, että Mokomani oli pitkästä aikaa hyvä. Tämähän vaikutti 2-3 kautta sitten, että nousee ihan heittämällä tammakärkeen, mutta pitkään ollut vaisua menoa ja ilmeisesti huumoripuolella ollut sanomista.
Ruikonperä
 
Viestit: 15189
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

ViestiKirjoittaja Antti K » 12. Touko 2013 20:39

Laitetaan vaikkapa tälle puolelle. Mielestäni Killerillä oli eilen aistittavissa uuden nousun alkua. Raveihin oli selvästi satsattu ja ilmassa oli positiivista henkeä ja tekemisen meininkiä :thumbup:

Peleistä sen verran että ainoa idean poikanen Mian Mari jäi sitten kolmanneksi. Tamma on paljon tauluaan paremmassa kunnossa.
Antti K
 
Viestit: 1514
Liittynyt: 16. Elo 2009 20:12

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 12. Touko 2013 22:16

huru-ukko kirjoitti:Laitetaan vaikkapa tälle puolelle. Mielestäni Killerillä oli eilen aistittavissa uuden nousun alkua. Raveihin oli selvästi satsattu ja ilmassa oli positiivista henkeä ja tekemisen meininkiä :thumbup:

Hyvä kuulla :thumbup: Mutta eilisille vaihdoille sen sijaan :thumbdown: Väkisin tulee mieleen vaikuttiko samaan aikaan käyty jääkiekkopeli vaihtoihin. Tai tottakai se vaikutti, mutta kuinka paljon. Porissa siirrettiin jääkiekon takia ravit sunnuntaille niin ehkä olisi ollut järkevintä aikaistaa Killerin ravit alkamaan klo 13? Ei kai nyt maailma siihen kaadu jos yhtenä lauantaina ei vika kohde suorana telkkarista tulisikaan. Toki tuntuu typerältä kun jonkun täysin merkityksettömän pelin takia jouduttaisiin tekemään tuollaisia järjestelyjä, mutta vuodesta toiseen nämä jääkiekkokisat tuntuvat vaan liikuttavan kansaa älyttömän paljon ja silloin kaikki muut asiat ovat toissijaisia.

Kung-Åke oli tänään vauhdissa sekä hyvässä että pahassa. Enpä muista aikaisemmin nähneeni, että kuski lyö nyrkillä toista hevosta. Eikä muuten tainnut saada edes sakkoa? http://www.atgplay.se/ tuolta V75-4 Bjerke ja loppusuoran alku.
Ruikonperä
 
Viestit: 15189
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Edellinen

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa