Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

Tällä alueella keskustellaan totopeleistä. Vihjeet, jossittelut ja muut vastaavat tänne.
Alueen säännöt
Pidetään keskustelu asiallisena. Ei rasistisia, eikä muulla tavoin loukkaavia viestejä. Asiattomat viestit poistetaan ja käyttäjille voidaan jakaa varoituksia. Mikäli käyttäjän rikkeet ovat toistuvia, kirjoitusoikeudet tullaan poistamaan pysyvästi. Vastuu viestien sisällöstä on kirjoittajilla itsellään.

Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

ViestiKirjoittaja nipa » 06. Touko 2013 08:36

Raviviikko alkaa maanantain rutiiniraveilla Seinäjoella. Iltaa tähdittävät Sahara Flygirl ja Anne's Song 5-vuotiaiden tammojen Kasvattajakruunu-karsinnoista. Muuten ei näy lakeuksien lähdöissä juuri laaksoa eikä kukkulaa. Suosikiit muihin T5-lähtöihin ovat Dellas, Cardinal Galax ja Aatteli. Pienen T5-hajoituksen peruskamaa nuo olisivat kaikki. Ehkä kaksarit kumminkin riittävät.
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 18:46

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

ViestiKirjoittaja nipa » 07. Touko 2013 13:02

Hiljaiseksi vetää tällä viikolla ravirintamalla. Johtuneeko sitten jääkiekosta vai vetämättömistä pelikohteista. Kovin paljon eivät sytytä tai maistu tämäniltaisetkaan Teivon pelikohteet. Teevitosessakin on vähän yhtä pitkää kuin leveätäkin. Pari pientä vitosta sinne kuitenkin värkkäsin niitä tässä sen yksityiskohtaisemmin puntaroimatta.

3,5,7(10,8) / 4(9,3) / 1,3,4,7(5,6) / 4,6(7,1) / 3,4(6,9)
7,10(5,8) / 2,4(3,10) / 4(3,1) / 6,7(1,4) / 3,9(6,2)
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 18:46

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 07. Touko 2013 22:40

Olipa mykistävä soolo Bluehill's Warningilta, 12,6aly lukemat tauluun vieläpä Teivossa, joka ei maan nopeimpia ratoja ole ja alle 20 000e tienannut hevonen :shock: Eikä kaikki näyttänyt olevan edes pelissä... Kai tuollaisella voi ihan huoletta mennä Kohti Kultaa-lähtöihinkin.

Ja sitten täytyy yhä vain ihmetellä tätä A.T. Viskua, joka tuntuu nykyään olevan voitontahtoisuuden perikuva. Ties kuinka monta starttia ja vuotta juoksi peräkkäin ilman tikkua, mutta Pasi Teinille siirryttyään on ihan eri ääni kellossa. Tänäänkin tuli vikat sadat metrit alle 1.20 vauhteja ja väkisin puristi voittoon. Saa nähdä tuleeko joskus täysveli A.T. Velille samanlainen herääminen :)

Hienon näköiset ravit huomenna Vermossa :thumbup:
Ruikonperä
 
Viestit: 15189
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 10. Touko 2013 23:54

heh, ennätysmäisen hiljaista foorumilla :biggrin: Jääkiekko vie huomion?

Erikasson kerännyt hurjat pinnat, mutta nyt sillä ilmeisesti ajetaan kengät jalassa ja kai se ainakin jonkinlainen hidaste on. Pihlajan Aaroni maistuu tästä syystä tosi paljon. Tällä kertaa sillä varmasti ajetaan keulasta ja veikkaan vievän päätyyn asti. Tosin varmaan tuon kenkäasian takia Erkin pinnat tulevat takuulla laskemaan rajusti ja Pihlajan Aaronin nousemaan samassa suhteessa. Jos tohon ylläriä haluaisi hakea niin Diktaattori on ollut kahdessa viimeisessä startissaan tosi hyvä eikä sijoitukset kerro totuutta. Bella Varjosen tallin toinen hevonen Tementeri on ilman kenkiä ja jos on sellainen kuin Lahden startissaan niin nähdään väkisin kärkikamppailussa, mutta onko neljän viikon starttiväli vähän turhan pitkä?

Aaroniin uskon myös Killerin Eliitissä ja hieno homma, että pitkästä aikaa perinteinen suurkilpailu on tosi tasokas ja ilmeisesti tulevina vuosina ykköspalkintoa on tarkoitus vielä korottaa :thumbup: Aaron De Veluwe on ollut niin mahdottoman jäätävä tauon jälkeen, että uskon vievän keulasta jopa Nassea ja Marlonia vastaan. Ainoa asia joka tosin vähän mietityttää sen suhteen on Killerin kurvit. Viimeksihän toi oli varmaan suorempi kuin koskaan, mutta Killerillä on paljon jyrkemmät kurvit kuin Vermossa.

Suomenhevosten kohti kultaa-lähdössä ihmetyttää miksi Prontusta on pelattu vain 5,7%. Aivan hirmukunnossa on tuo hevonen tällä hetkellä ja vaikka ylisarja onkin niin mitään näiden sarjojen kovimpia ei ole vastassa. Okei, suosikki Hurja-Ero on hurja laite, mutta sen kunnosta ei ole mitään takeita ja suoraan tauolta painettakin voi olla niin paljon, että en ihmettelisi jos kuulutetaan hylätyksi jo eka kurvissa.
Ruikonperä
 
Viestit: 15189
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

ViestiKirjoittaja nipa » 11. Touko 2013 09:48

Jaa-jaa. En tiedä viekö jääkiekko kaiken huomion vai löytyykö syypää mielenkiinnon hiipumiseen täältä ravitoiminnan sisältä. Tätä on Fintoton ulkopuolella turha miettiä. Antaa hevosen surra, kun sillä on isompi pääkin.

Tälle päivälle on kolikkopeli Vaasaan jo pelattu ja muutama veto Killerillekin on suunnitteilla. Aika lailla yleistä linjaa tuleva T6-hakemukseni tulee noudattelemaan Simelius ja Brave Eight varmoina, Erikasson varmistettuna Aaronilla ja viisi hevosta päälähdössä Amazing Soulia unohtamatta. Demonille ja Caramballekin pelataan pienet kaksarit.
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 18:46

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

ViestiKirjoittaja RaahenTiikeri » 11. Touko 2013 11:18

pitihän tuonne lähteä paikanpäällekkin,mutta sitten rahankulu muihin asioihin yllätti.
Lyhyesti sanottuna en vaan usko että Pihlajan Aaroni on tällä tasolla enää se "voittokone" josta Statistiikka kertoo.Se on Bellan hevosten välinen.
Expres Type ja pitkä maalisuora edellyttäisi suurempia prosentteja Eliitissä vaikkakaan en sen varsinaisesti usko voittavan.
Lähtö on tasainen ja vaikeakin.Jos johonkin pitäisi uskoa niin Womanzer siinä on paikalla josta voisi kovan alkuvauhdin kuittaamisen onnistuvan.

Tuli-karkeli SH-voltissa aina vaan vähän pelattu.on keulasta niin sitkeä vastaaja että.Toki laukkapeikko vaanii aina.
Jämsän Ravit 2019?
RaahenTiikeri
 
Viestit: 3389
Liittynyt: 15. Helmi 2012 14:45

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 11. Touko 2013 14:12

Jaahas, Pihlajan Aaronilla ajetaan kengät jalassa ja "normaaleilla" kärryillä. Molemmat suosikit näin ollen vaarassa, joten Diktaattori, Franko ja Tementeri alkavat maistua paljon. Alle pinnainen Tementeri maistuisi jättipaljon jos olisi startti edes vähän lähempänä.

Eka kohteessa Good Dynamite itseoikeutettu suosikki ja varmaan muuten voittaisikin, mutta 44% Hannu-Pekka Korven ajokille on kyllä hurjan paljon.... On siinä niin iso ero Hannu-Pekka vs. huippukuskit.

Peukut pystyyn kaikille tallikahviolaisten hevosille :thumbup:
Ruikonperä
 
Viestit: 15189
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 11. Touko 2013 14:27

Mahtava Astrid Wibb! Killerillä täysi matka 14,0ake, huikea tulos :thumbup: Upea oli myös Keen Kemp.

Mitähän siinä Jaara mietti kun käänsi Astridin takaa jo kiekka jäljellä pois? Tai Bollström kun teki saman liikkeen puolikas ennen? :shock:
Ruikonperä
 
Viestit: 15189
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

ViestiKirjoittaja Touho » 11. Touko 2013 16:10

Voihan paska. 75 lähti parhaalla mahdollisella merkillä liikkeelle, mutta toisessa Wizard Stina jäi toiseksi. Oli siis varmana.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 11:41

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

ViestiKirjoittaja Touho » 11. Touko 2013 17:06

Kohta v*tuttaa kyllä kun pientä sikaa. C'mon Laukko oli viiteen merkkiin ja seuraavaan lähtöön vielä 2,4,5,7. Marlon Om kylläkin toinen varma viimeisessä.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 11:41

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

ViestiKirjoittaja Masa V » 11. Touko 2013 20:50

Ruikonperä kirjoitti:heh, ennätysmäisen hiljaista foorumilla :biggrin: Jääkiekko vie huomion?


Vähän hiljaista on ollut, tuntuu ettei mitään ideoita tai pelattavaa löydy. Jääkiekko vienyt kyllä osan huomiosta, kuten myös jalkapallokauden alku. Pitkävetoa on tullut pelailtua. On se vaan niin saatanan helppo peli voittaa tähän verrattuna. Kunpa mentäisiin raveissa Ruotsin tyyliin isoilla voittaja ja sijavaihdoilla, niin voisi raveja pelatakin. Satanen sijaa moneen lähtöön, raha kiertää upeasti eikä mene pelaajat katki. Tällä hetkellä pelaan lähinnä pitkävetoa suomen jalkapalloon keskittyen etenkin kakkosdivarissa on huikeita kerroinvirheitä. Raveja pelaan vain kun osuu todellinen idea kohdalle, hupipelit on pannassa kun vuosi ollut pelillisesti huono. Ainoa mistä olen vähän voitolla on Ruotsin ravit, ja nekin aika lailla ilman tietoa tehtyjä pelejä vain kertoimia seuraten. Taktiikkana poimia sijaan sellaisia hevosia, joita on kaksarissa pelattu paljon, mutta jostain syystä sijassa ei. Kaikki hyvät suomalaisvieraat on yleensä tällaisia, suomalaiset pelaa ne pohjiin kaksarissa, mutta ei voittaja eikä etenkään sijapelissä.

Huomenna näköjään meidän ex-hepo Incredible Point palaa pitkältä tauolta uusissa käsissä, vaivoja on kuulemma ollut riittämiin. Lähtö ainakin on helppo, mutta kunto melkoinen arvoitus. Pelaamatta jää kyllä tällä kertaa.
On surullinen fakta, että hevonen jolla ei ole vaivaa, on huono. (Kati Lindsberg)
Masa V
 
Viestit: 5226
Liittynyt: 11. Loka 2009 22:49
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 11. Touko 2013 22:20

Masa V kirjoitti:Vähän hiljaista on ollut, tuntuu ettei mitään ideoita tai pelattavaa löydy.

Ihan sama homma ollut, kyllä tälläkin viikolla olen listoja normaalisti yrittänyt tutkia, mutta mitään sanottavaa ei ole raveista ollut :shock:

Hienot ravit oli Killerillä ja etenkin päälähdöt olivat tosi mielenkiintoisia alusta loppuun. Sunrise Lover oli huiman hyvä ja taitaa kyseessä olla todellinen front-runner kun selästä on niin paljon nihkeämpi. Toki ekaa kertaa perässä olleet jenkkikärrytkin varmaan jotain vaikutti... Womanizer näytti matkalla aivan miljoonalta ja olin ihan varma, että Kylliäisen kääntäessä se lähtee omille teilleen, mutta Sunrise Loverpa karkasi eikä Nasse päässyt lopulta Marlon Omistakaan ohi. Outoa muuten ettei yhtään seiskaoikein kuponkia löytynyt, kun ei toi rivi nyt niiiin vaikealta kuulosta. Ainoa todellinen yllätys ainakin itselleni oli vain C'Mon Laukko.

En tiedä seurasiko kukaan Vaasaa, vaihdoista päätellen ei, mutta olihan melkoisen hauska tilanne kolmoslähdössä. Hietasen ja Käsnäsen hevoset tulivat aivan tasapäin maaliin ja Hietanen ajoi suoraan varikolle ja Käsnänen haki jopa treenarin kyytiin ja tuli esittelyyn etusuoralle. No, parin minuutin jälkeen tulikin tyly kuulutus, että Hietanenhan sen voitti eikä Käsnänen. Olisipa ollut mukava kuulla mitä kuski ja treenari juttelivat siinä varikolle päin tullessaan :D Sinänsä aika outo tilanne toi kun yleensä kuskit tietävät varsin hyvin kumpi oli edellä, mutta kyllä kotisohvallakin ihmettelin miten Käsnänen luuli voittaneensa, vaikka Hietasen hevonen näytti kestäneen ja kestihän se lopulta melko selvästikin. Toki vauhtieroa oli hurjasti maaliviivalla, että sekin varmaan hämäsi kuskeja. Maalikameran kuvassa Käsnäsen hevonen näytti ihan kirpulta Hietasen hevosen rinnalla, niin paljon oli sitä vauhtieroa ja kai noilla kokoeroakin on jonkinverran...
Ruikonperä
 
Viestit: 15189
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

ViestiKirjoittaja Ruikonperä » 11. Touko 2013 22:58

Masa V kirjoitti:Huomenna näköjään meidän ex-hepo Incredible Point palaa pitkältä tauolta uusissa käsissä, vaivoja on kuulemma ollut riittämiin. Lähtö ainakin on helppo, mutta kunto melkoinen arvoitus. Pelaamatta jää kyllä tällä kertaa.

Ilmeisesti vaivat jatkuu kun jää pois :(
Ruikonperä
 
Viestit: 15189
Liittynyt: 15. Elo 2009 19:04

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

ViestiKirjoittaja Chocolate » 12. Touko 2013 11:58

Oslossa on upeat kisat ja ainakin sinivalkoisin silmälasein hyviä pelikohteitakin, aloitetaan Gary Hoistilla avauslähdössä.

Forssaan pitää jo nyt mainita Rilon Taika (12%), joka meni alkuvuodesta hienosti Simeliusta ja Carambaakin vastaan. Taukoa edeltäneessä Vermon startissa tamma jäi kiinni kaikki tallella.
Chocolate
 
Viestit: 2023
Liittynyt: 01. Syys 2009 16:38

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

ViestiKirjoittaja nipa » 12. Touko 2013 12:30

Jep Oslon suomalaislähdöt kyllä katsotaan, mutta toivotaan-toivotaan-pelit jäävät kyllä väliin . Forssaankin vain pieni mummojen myötäily äitienpäivän kunniaksi. Riion Taika kumminkin mukana.

1,7(3,8) / 5(3,7) / 1-3(11,12) / 5,11(7,3) / 1,3,7(2,4)
nipa
 
Viestit: 2346
Liittynyt: 29. Elo 2009 18:46

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

ViestiKirjoittaja Chocolate » 12. Touko 2013 12:34

Gary Hoist kuuli että olin pelannut sitä ja laukkasi piruuttaan.

75:
1,2,4,12,15
1,2,3,11
2,3,6,7,10
3,4,11
11,12
7 MAHARAJAH
1 EDWARD ALE

Kiekkomatsejaen ole katsellut yhtään mutta sen huomioin että eiliseltä tuli peräti seitsemän kolmetonnista troikkabonukseen. Onko näkemyksiä Forssan illan troikkaan?
Chocolate
 
Viestit: 2023
Liittynyt: 01. Syys 2009 16:38

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

ViestiKirjoittaja Touho » 12. Touko 2013 13:11

Maharajah oli ihan käsittämättömän jäätävä Åbyssä, mutta silti en usko siihen rajatta tänään. Sebastian K oli kuitenkin sekin aivan jättihyvä Olympiatravetissa kuolemanpaikalta toiseen starttiin tauon jälkeen. Sebastian K pääsee tänään 100% varmasti keulaan ja taktiikka on Svanstedtin päätettävissä. Joko ajaa keulasta tai laskee Maharajahin eteen. Uskon ensimmäiseen vaihtoehtoon ja sillon saa Marrekin näyttää parastaan kuolemanpaikalta. Tottahan juoksunkulku suosi Maharajahia Åbyssä. Eka kierros kymppiä ja tasainen reissu kolmannessa ulkoa. Jos Svanstedt ja Kihlström lähtevät kisaamaan keulapaikasta, aukaisee se muillekin mahdollisuuden. Ensimmäisenä suosikkien epäonnistumista ovat kärkkymässä Commander Crowe ja Nesta Effe. CC juoksi Finlandian jälkeisenä sunnuntaina täyden matkan hiitin 12 läpi, joten eiköhän spekulaatiot sen kunnosta voida lopettaa. Mun mielestä vähän unohdettu tähän lähtöön. Samoin Nesta Effe on todennäköisesti aliarvostettu. Se on ihan aikuisten oikeasti tällä hetkellä yksi Euroopan parhaista hevosista ja hyvällä juoksulla ei ole täysin vaaraton. Muille en laske voitonmahdollisuuksia juuri ollenkaan, kun Raja Mirchi ei ole ollut parhaimmillaan.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 11:41

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

ViestiKirjoittaja Chocolate » 12. Touko 2013 13:18

Touho kirjoitti:Samoin Nesta Effe on todennäköisesti aliarvostettu. Se on ihan aikuisten oikeasti tällä hetkellä yksi Euroopan parhaista hevosista ja hyvällä juoksulla ei ole täysin vaaraton.


Olen kanssasi samaa mieltä. Samoin Sebastian K:sta.
Chocolate
 
Viestit: 2023
Liittynyt: 01. Syys 2009 16:38

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

ViestiKirjoittaja Touho » 12. Touko 2013 16:56

Miten voi Ruotsin pelurit olla näin yössä. Sebastian K-Nesta Effe maksoi 30 kertaa!! Huhhuh.
Touho
 
Viestit: 3635
Liittynyt: 25. Heinä 2011 11:41

Re: Psyykit ja jälkipelit, viikko 19

ViestiKirjoittaja tavis » 12. Touko 2013 17:00

Touho kirjoitti:Miten voi Ruotsin pelurit olla näin yössä. Sebastian K-Nesta Effe maksoi 30 kertaa!! Huhhuh.

Samat sanat :thumbup:
tavis
 
Viestit: 1096
Liittynyt: 11. Helmi 2010 17:08

Seuraava

Paluu Totopelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron